O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - ŠKATULATA, HEJBEJTE SE PDF Tisk E-mail
Středa, 06 září 2017
Poslanci vydali Andreje Babiše a Jaroslava Faltýnka (oba ANO) k trestnímu stíhání v kauze možného dotačního podvodu s farmou Čapí hnízdo. Se zbavením imunity obou zákonodárců souhlasila drtivá většina jejich kolegů. Poslanecký klub ANO se hlasování zdržel, přestože Babiš své kolegy vyzval, ať ho vydají. Samotnému hlasování předcházelo sedmihodinové rokování.
    
 
 
 
 
 
      Zpolitizovaná kauza a ovlivnění voleb. Tak komentují Andrej Babiš a Jaroslav Faltýnek své vydání. Oba doufají, že se co nejdříve očistí u soudu. O zbavení poslanecké imunity obou zákonodárců rozhodla Sněmovna jasnou většinou.
 
 
Šéf hnutí ANO Andrej Babiš

 

 

      „Uděláme všechno pro to, abychom se očistili,“ řekl Babiš. Zbavení imunity oběma paradoxně dává víc možností, jak se stíhání bránit. Jakmile je začnou orgány stíhat, mohou si proti tomu podat stížnost, o níž rozhodne státní zástupce. Sněmovna si hlasování v případě úspěchu Babiše a Faltýnka v říjnových volbách zopakuje. Poslanci totiž znovuzvolením opět získají imunitu, o níž musí dolní komora rozhodnout v novém složení. Vyplývá to z judikátu Nejvyššího soudu, který obdobnou situaci řešil už v roce 1996. A pokud by nová Sněmovna se stíháním nesouhlasila, tak se to stíhání přeruší a pokračovalo by se v něm, až by mandát poslancům zanikl, nebo pokud by další Sněmovna rozhodla o vydání.

 

            "Je to sóloakce policie. Vrchní státní zastupitelství případ před měsícem přezkoumalo a v té době městskému zastupitelství řeklo, aby získalo více důkazů. Nějaké měli, ale byly dost vlažné," řekl zdroj blízký vyšetřování.Policie se státním zástupcem vůbec nekonzultovala připravované žádosti o vydání. Žalobce Jaroslava Šarocha o tom pouze na poslední chvíli informovala. Podle mluvčího Unie státních zástupců Jana Laty to není běžný postup - policie by tak zásadní krok měla s dozorovým státním zástupcem dopředu probrat. Někteří lidé blízcí vyšetřování dotací Čapího hnízda se diví, že policie dokázala shromáždit potřebné důkazy, když teprve před měsícem Vrchní státní zastupitelství navrhlo jejich doplnění.

 

 d@niela

 

Jde takhle jednou Bůh po Praze

a nese pytel plný magorů.

Najednou zakopne a magoři se vysypou.

Bůh se naštve a říká:

"No nic, sbírat je už nebudu,

vládu a parlament budou mít prostě tady".

 

 


Komentáře (2)add feed
... : KaCilka
No tak to bude jen další díl Prohnilí proti prohnilým. Nedělám si o Babišovi a spol.- žádné iluze a ani nejsem jejich volič, ale jak provaření exponenti z ČSSD, ODS a TOPky jdou po něm, to je vážně k smíchu. No spíš k pláči.

ten vtip je fakt dobrej.
září 07, 2017 23:03
... : doktor
Danielko,vtip je fakt dobrej.Znám jeho jeho pozměněnou variantu ještě z doby "bolševika".No a téma Babiš? na to říci.
PROTO RADĚJI TI K ZÍTŘEJŠÍMU SVÁTKU PŘEJI HODNĚ ZDRAVÍČKA,KUPU ŠTĚSTÍČKA A TÉŽ ZDRAVÍ PRO TVÉHO MNŽELA.JINAK MOC POHODY V CELÉM TVÉM BYTÍ.Přání posílá kamarád Karel.
září 08, 2017 12:32
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]