O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

VYBÍRÁ SE NA VOLBY... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 září 2017
My jsme holt národ "pro každou legraci", i kdyby - jak se říká - na chleba nebylo. Pan prezident sice nejprve svůj účet "na volby" otevírat nechtěl, ale přesto kasička, kam se mají dávat peníze na podporu znovuzvolení současného pana prezidenta na další období, přesto byla otevřena. No, a hyn sa ukázalo... Když jsem to poprvé viděla, tak jsem nevěřila svým očím!!! Takhle vypadá "Transparentní účet Miloš Zeman – volební účet pro volbu prezidenta České republiky 2018.

 

 

 

 

 

 

 
 
Je pravda, že se tam vyskytují i skuteční dárci, ale převážná většina daruje tuto "symbolickou" částku.
Přesto má pan prezident už kolem 160 tisíc... 
Nespočet halířků.
 
   

     Lidé se například trefují do kauzy Peroutka, prověrky kancléře Mynáře, náklonnosti k Rusku a Číně, případně přispívají Zemanovi na jednosměrnou jízdenku na Vysočinu a také na cigarety a alkohol. „Na granulky pro Ovčáčka,“ nezapomněl jeden z „přispívajících“ na kontroverzního mluvčího Hradu. Ve výčtu najdeme i ironické: „Okradla jsem naše malé děti a sumu za nasbíraná víčka posílám Vám“.

 

     Kritikům se dokonce podařilo najít cestu, ať už úmyslně, nebo ne, jak z transparentního účtu škodolibě „odčerpávat“ prostředky. Za příchozí platbu v eurech ze zahraničí totiž Fio banka účtuje dvacet korun majiteli účtu.

 

     Nejvážnější konkurenti Miloše Zemana o Hrad - Jiří Drahoš a Michal Horáček - už transparentní účty používají delší dobu. Bývalý ředitel Akademie věd získal doposud přes deset milionů, textař a podnikatel Horáček do kampaně zatím vložil sám 12 milionů korun.

 

 d@niela


 

 

Komentáře (25)add feed
... : polárka
muzou se stavet treba na hlavu. Zeman stejne vyhraje. Vitac Drshos nebo sazkar Horacek nemaji sanci! Ti budou zase radit! Uz se tesim!
září 05, 2017 01:35
... : Mikin3
Je hezke, ze narod neztraci tvari v tvar arogantnimu hulvatovi smysl pro humor a recesi. smilies/smiley.gif
Jestli bude zvolen, to zalezi take na hlouposti komunisty zkazene generace a castce penez, kterou posle na jeho zvoleni jiz tradicne organizovany zlocin z Ruska.
smilies/tongue.gif
září 05, 2017 04:35
... : Michal
Milá polárko, doufám, že se mýlíš. Toho arogantního blba alkoholika volil národ jen jako menší zlo, teď už jsou šance jiné.
Co ti konkrétně vadí na sázkaři Horáčkovi? Že své peníze nenakradl?
Co ti vadí na "vítači" Drahošovi? Snad to, že není vítač jako mnozí jiní?
září 05, 2017 09:03
... : *deeres*
Prof. Drahoš miláček byznysmenů, proč asi!? Kandidát těch, co na velké sponzorské dary mají a ne vždy k financím přišli slušným způsobem. Kandidát horních deseti tisíc.Prof. Drahoš je typický vítač, alespoň podle toho, co z něj v besedách padá za perly.
Sponzorující firmy (v Kč)
Motejlek.com, s. r. o.800 000, Lázně Luhačovice, a. s.650 000, Léčebné lázně Jáchymov, a. s.650 000, BPD partners, a. s.500 000,AVEKO Servomotory, a. s. 500 000, Smart Brain, s.r.o. 200 000
Eveco Brno, s. r. o. 200 000, Benson Oak, s. r. o.100 000,FINEP Holding100 000, KBH CZ, s.r.o.100 000, Sentis, s. r. o.100 000
Sponzorující osobnosti (v Kč)
Dalibor Dědek (spolumajitel Jablotronu)2 000 000,Martin Wichterle (majitel skupiny Wikov) 500 000
Libor Winkler (předseda představenstva RSJ) 500 000, Ivan M. Havel 100 000, Václav Pačes (bývalý předseda Akademie věd)100 000, Helena Illnerová (bývalá předsedkyně Akademie věd)100 000,
Pavel Bratinka (bývalý předseda ODA) 100 000, Věslav Michalik (starosta Dolních Břežan za STAN)100 000

Někde jsem četla, že sponzorující firmy si dar mohou odečíst od daní!
A proč ne Michal Horáček?
Krycí jméno podle Cibulky bylo SÁZKAŘ. On tvrdí, že v roce 1981 se mu podařilo vyklouznout z lámacího kola Státní bezpečnosti a peníze si vydělal sám hazardem! Tím prý srdnatě bojoval proti komunizmu :-)
Jeho blízkými přáteli jsou Bursík a Kocáb. Horáček byl předlistopadový nelegální organizátor sázek na koně v Chuchli. Činnost pochybná, kriminální, ale nesla prachy. Po hadráku Horáček spolu s dalšími spřízněnými šíbry s nelegálně nabytými penězi vytvořili hospodářskou elitu země a mohli privatizovat za hubičku. Těch kauz bylo bezpočet a potrestáno bylo minimum pachatelů.
Jeho volební slogan: "Odpůrce migrace je jako odpůrce deště!" To mluví za vše!
září 05, 2017 09:47
... : Myška
Proč tak strašně vadí sponzoři pana Drahoše? Proč vadí, že si mohou dar odečíst z daní? Je to obecné pravidlo, dar si mohou odečít všichni, co darují. Nebo vadí ty částky? Potom to už není nic jiného, než závist. Závist malého českého člověka, který radši bude volit burana, který naši republiku znemožňuje na mezinárodním fóru, protože ten je přece lidový...

září 05, 2017 10:52
... : *deeres*
Myško, protože já na bráchu, brácha na mne. Proč myslíš, že jej kandidují oligarchové na prezidenta? Protože na post prezidenta potřebují někoho, kdo slušně vypadá, politického, tesilového diletanta.

http://www.ceskenarodnilisty.cz/clanky/proc-nebudu-volit-Drahose-170412.htmolit

A proto ani já nebudu volit prof.Drahoše, protože já jsem také jenom blbej důchodce, co nemá právo podle pana profesora na všeobecné referendum, které je uzákoněno v české ústavě.
Když se nelíbí Zeman, ať nabídnou někoho jiného, rozhodujícím kritériem pro mne je to, že bude proti přijímání uprchlíků na našem území, a to kandidát prof.Drahoš prostě není. Stačí si projít internet a najdeš si, co za perly z něj padaly při prvních rozhovorech. Teď už mluví o přijímání pouze minimálního prověřeného množství, asi už mu někdo poradil, že takhle ne. Jen všeho schopný kariérista může hájit zločiny skupiny vrahů kolem Mašínů.
"Každý má právo na odpor proti totalitnímu režimu a tak taky beru tehdejší akci bratrů Mašínů. Detaily neznám. Ale respektuji právo postavit se totalitnímu režimu.“

Takže kdyby vyznavači islámu na našem území usoudili, že naše zřízení je pro ně totalitní diktatura, která jim neumožňuje praktikovat právo šária a uchýlili se k teroristickému útoku, tak podle profesora to je naprosto v pořádku, protože bojují za svoji ideologii.
Blběji plácat nemůže, zvláště o něčem, o čem podle svých slov vlastně nic neví.
září 05, 2017 12:09
... : doktor
Asi nebudu v kursu,ale opět nepůjdu k volbám a tudíž ani volit.Než se ztrapňovat,to se raději nezúčastním frašky jako je volba poslanců,senátorů a presidenta.Dle mého názoru nemáme v této krásně vlasti nikoho,kdo byl ochoten sloužit ve prospěch lidu a země.
září 05, 2017 12:29
... : Myška
Promiň deeres, ale teď blbě plácáš ty. Předjímáš chování člověka, kterého vůbec neznáš. Ne, nejsem fanynka pana Drahoše.
O tom, že budeš volit zase pana Zemana, nepochybuji a nikdy jsem nepochybovala.
Každý prezidentský kandidát má okruh podporovatelů... je to tak všude. Ale ty přece můžeš být klidná, je docela pravděpodobné, že tvůj lihový lidový prezident bude znovu zvolen, alespoň jistě pro to uděláš vše včetně osvěty mezi svými přáteli, ne?
září 05, 2017 13:04
... : Myška
Doktore, to ovšem není řešení, ale alibismus...
září 05, 2017 13:05
... : Mikin3
Jenze mila Deeres, komunistickej rezim zlocinnej a totalitni byl. Bez jakychkoliv pochyb. S tim nic nenadelas.
A k prijimani uprchliku se pan Drahos vyjadril zcela jasne, takze se z neho parte ruskeho svaba jakehosi "vitace" udelat nepodari.
K jeho sponzorum muzes pripocitat i yukonskou firmu Dempster Adventures a Canoe Rentals. smilies/wink.gif
září 05, 2017 13:10
... : Mikin3
Zeman penize stejne nepotrebuje, vse zaplati danovi poplatnici. At uz chteji, nebo ne.
http://forum24.cz/zeman-vyrazi-agitovat-na-moravu-opet-za-statni-penize-urad-nerespektuje/
září 05, 2017 13:26
... : *deeres*
Myško,jak víš koho budu volit?
Předjímáš chování člověka, kterého vůbec neznáš

Pouze zde konstatuji, co o Drahošovi vím. Taky se podívej na Youtube, stejně jako já, tam si pana Drahoše můžeš proklepnout. Na vlastní uši a oči.
Co se alkoholu týká, někdy to u hlavy státu vadí, někdy to nevadí.
září 05, 2017 13:51
... : Myška
Protože mám dojem, že jsi ho už volila, krom toho to vyplývá z tvých názorů zde na Kudle.

Někdy alkohol u hlavy státu vadí, někdy nevadí? Co to má znamenat?
září 05, 2017 13:59
... : polárka
Mysko, Havel chlastal prvni ligu a nevadilo ti to
září 05, 2017 15:49
... : polárka
nikdy bych nevolila nekoho kdo naprosto zamita referendum
září 05, 2017 15:53
... : *deeres*
Myško, ano, volila,jevilo se mně to jako menší zlo. Ale to neznamená, že to udělám znovu i když to nevylučuji. Podle toho, jak prezident Zeman poslední dobou vypadá unaveně, tak jsem přesvědčena, že by ani kandidovat neměl. Ale jestli v druhém kole bude stát proti elitáři Drahošovi, nebo vekslákovi Horáčkovi, tak moje volba je opravdu jasná.
Ještě k výroku profesora Drahoše o Mašínech. Když je tak přesvědčen, že se má bojovat všemi prostředky proti totalitě, tak by mne zajímalo, jak bojoval on? Popírá, že by kdy byl ve straně, že nebyl konfident na to předložil lustrační osvědčení FMV. Jenže byl na AV v takovém postavení za socializmu, že přinejmenším jako nomenklaturní kádr musel s režimem sympatizovat.
září 05, 2017 16:52
... : polárka
deeres ja myslim, ze on by radeji taky toho nechal a odpocival, ale citi solidarnost s repuplikou kdyz vidi,kam bychom se ritili s novyma presidentama. Jen cemu nerozumim je proc se zastava Babise, kterej je v podstate stejnej jako Kalousek. vzpominam na debatu kde se ti dva hadali,kdo krade vic, ne kdo nekrade. No jak rika Babis...kradu vsichni, Zapomel podotknout...i ja!
září 05, 2017 18:02
... : *deeres*
Polárko, to také nechápu, Babiš není můj kůň.
Ale to, co se teď děje, mně připadá jako politický proces se správným načasováním. A nebylo by to poprvé, kdy policie či Ministerstvo vnitra se snaží ovlivnit volby. Vzpomínáš na prezidentského kandidáta Sládka? Ten měl tehdy dobře našlápnuto.
Miroslav Sládek byl vydán k trestnímu stíhání v únoru 1997 (kvůli xenofobním vyjádřením) a v lednu následujícího roku byl na sedmnáct dnů uvězněn ve vyšetřovací vazbě, shodou okolností přes 15. 1. 1998, kdy se konala volba prezidenta, v níž kandidoval. V říjnu téhož roku jej soud zprostil viny.
září 05, 2017 18:15
... : Mikin3
No, pokud alkoholu a prezidentu tyce, bylo by dobre si uvedomit, ze prezident je predevsim verejny cinitel a vrchni predstavitel sve zeme.
Nevidel jsem jedine video, kde by se pan Havel motal ozraly jako dobytek. Coz se teda o Milosovi rici rozhodne neda. Nemyslim jen korunovacni klenoty, ale i zabery z nedaleke minulosti. smilies/grin.gif
A referendum? To se s parlamentni demokracii moc neslucuje, ale v ojedinelych pripadech zavedenych demokracii muze byt i prospesne. Treba ve Svycarsku. Ovsem Svycarsko je narozdil od ČR ta zavedena demokracie, ze.....
V Cesku se dnes podle me snazi referendum protlacit jedine rusacke weby a s nimi sprizneni politici, kteri dostali za ukol rozbit NATO.
Proc a a na ci rozkaz se tak snazi ucinit, o tom se snad ani nemusime bavit. smilies/wink.gif
září 05, 2017 19:03
... : polárka
Všem těm, kteří srší nenávisti, včetně některým novinářům a komentátorům ČT bych rád připomenul staré, ale pravdivé příslovi pana Wericha : Hádat se s blbcem, znamená snižovat se na jeho úroveň.
září 06, 2017 19:28
... : Mikin3
No, jenom jestli tim pan Werich nemyslel spis komunisticke tajtrliky posluhujici Kremlu.

září 07, 2017 06:45
... : Krakonoš
Ten účet je krásnej vobrázek toho, jak národ svýho presidenta "miluje". Lepší než všecky zmanipulovaný průzkumy veřejnýho mínění dohromady. Budu si pouštět každej den pro pobavení. I kdyby to ten darebák nakonec vyhrál, tohle za to stálo. smilies/wink.gif
září 07, 2017 21:03
... : *deeres*
Ten účet pouze ukazuje noblesu těch, co prohráli minulé demokratické volby.
září 08, 2017 09:19
... : Mikin3
září 08, 2017 14:10
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]