O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - KDE JE BEZPEČNO? PDF Tisk E-mail
Úterý, 29 srpen 2017
Všude se to mele, a já si vzpomínám na slova mé babičky drahé, která mi říkala: "Holčičko moje, i za války se lidi milovali, člověk si zvykne i na šibenici..." Tak si říkám, jestli si taky zvykneme na čím dál častější zprávy o všelijakých těch nekalostech. Jako kdyby nestačilo, že občas nám dá za vyučenou příroda... Pomalu abychom se báli vyjet "za humna".

 

 

 

 

 

 

 

  • Jižně od Houstonu se kvůli bouři Harvey právě protrhla protipovodňová hráz. Úřady proto vyzvaly všechny obyvatele, aby okamžitě opustili své domovy. Dramatická je situace i na přehradě Addicks, která chrání texaské město Houston před rozvodněnou řekou Buffalo Bayou. Nádrž totiž dosáhla maxima své kapacity a voda začala volně přetékat přes hlavní hráz. Plná je i nádrž Barker. Záchranářům pomáhají tisíce členů národní gardy.

 

 

  • Na italské pláži napadli turisty z Polska. Ženu opakovaně znásilnili a pak ji hodili do moře. Polský list v úterý také uvedl, že italská policie po útočnících stále pátrá. Podle listu by měla mít k dispozici jména dvaceti lidí, mezi nimiž by zřejmě měli být i útočníci. „Někteří z podezřelých byli v minulosti trestáni za napadení, znásilnění nebo pokus o něj či za obchod s drogami,“ uvedl Super Express| Podle italského listu Corriere della Serra i polského serveru Gazeta Wyborcza útočníci zřejmě pochází ze severní Afriky.

 

 

  • Jeden z největších soukromých bunkrů na světě se nachází kousek od Prahy. Projekt s názvem The Oppidium je přestavbou bývalého objektu, jehož stavba započala už v roce 1984 jako tajný vojenský komplex Sovětského svazu a Československa. Jsou tam prostory pro přežití až 50 osob na několik let. Součástí areálu jsou zdravotnické zázemí, prostory pro pracovní schůzky, sportování a relaxaci, zásobárny potravin i velká vinotéka. Samozřejmostí jsou vlastní zdroje energie a čistička vody, chybět nebudou ani zahrady a farmy, kde si zeleninu vypěstujete pomocí hydroponie, a chov zvířat.

 

 

  • Papež František, při bohoslužbě ve Vatikánu vyzval ke zlepšování vítání migrantů a otevírání srdcí jejich touhám a potřebám; řekl, že důstojnost migrantů (na lepší život) převažuje nad otázkami národní bezpečnosti. Tím apeloval na situaci v Itálii, kde mafie po dlouhé době strádání a negativní publicity se opět dostává do popředí jako ochránce italského lidu. Jednotlivé mafiánské rodiny totiž dostávají stále více žádosti o pomoc s migranty, když italské zákony tak zoufale selhávají. 

 

 

Z knihy Vlastimila Vondrušky „Breviář pozitivní anarchie“:

 

       Vychovali mě divně, protože všechno to, co jsem miloval a v co věřil, je prý dnes špatně. Zločinem vlastizrady je dnes vlastenectví.

 

  • Dozvídám se, že tahle země nepatří nám, Čechům, ale patří všem, celému světu.
  • Dozvídám se, že o svém osudu nesmíme rozhodovat my, ale za nás myslí OSN, NATO, Evropská unie, lidsko-právní organizace a mezinárodní soudy.
  • Dozvídám se, že národy, které dobře hospodařily a žijí si díky úsilí generací předků dobře, mají své bohatství odevzdat těm, kteří hospodařili špatně. Nejsem ekonom, jsem pouhý historik a spisovatel, ale přiznám se, neznám v lidských dějinách analogickou situaci, aby se bohatý národ dobrovolně vzdal svého bohatství, pokud nepočítám chiliastické a komunistické orgasmy. Ty ale nikdy netrvaly dlouho a vždycky skončily naprostou katastrofou.

 

       Mnohým z nás padli prarodiče a rodiče v obou světových válkách 20. století, když bojovali za svobodu. Bojovali proto, aby jejich rodiny mohly žít ve svobodných Čechách.

Dnes se dozvídám, že není správné bránit vlast, je lepší se sebrat a odejít."

 

Zvykneme si?

d@niela

 

 

 

Komentáře (22)add feed
... : *deeres*
My si už nezvykneme, protože starého psa novým kouskům nenaučíš. Ale mladší ročníky to už budou považovat za naprosto normální, protože ve škole to říkali, že to tak je.
Historie se opět předělá a z hrdinů se stanou zrádci, pomníky se zbourají, spálí se knihy a portréty a objeví se nové.které odpovídají nové ideologii. A doma se zase bude mluvit jinak než na veřejnosti, jenže teď už je to tak daleko, že vlastní děti vám nebudou věřit.
Moderní svět zažívá stále silnější diktát politické korektnosti. To, co bylo ještě před pár lety považováno za normální a nad čím nikoho nenapadlo se ani pozastavit, je dnes aktivisty označováno za diskriminační, urážlivé a zavrženíhodné. Bílý heterosexuáll je na indexu

A jestli myslíte, že je to u nás jinak, tak zase tak moc není, jenom se to ještě tolik nerozjelo.
V některých českých školách se např. místo výuky češtiny a pravopisu kreslí mešity , do škol a školek se zvou rodilí muslimové a učí české děti arabská slova.
U jiného článku jsem tady dala odkaz, jak děti ze základní školy z Jablonné nad Orlicí, odjely v době ramadánu do Londýna na koncertní vystoupení. Děti byly ubytovány v chudinských muslimských čtvrtích a to bez vědomí rodičů.Rodiče se o tom dozvěděli až teprve z esemesek vyděšených dětí! Následně ředitel školy děti vyslýchal, kdo informace vynesl ven a poskytl je alternativním médiím, prý placených Ruskem!
https://www.youtube.com/watch?v=euectguVk-Y

srpen 30, 2017 09:25
... : Moira
Ne ne, my uz si nezvykneme. Zapadni Evropa je uz ztracena, my se udrzime jen pokud socialni davky nebudou dost zajimavy. Ale mor se rozleza za vydatne pomoci neziskovek a levicovych vlad..Bezpecno uz bylo. Frustrace je znat i tady na Kudlance, tolik lidi se uz nechce hadat...
srpen 30, 2017 15:00
... : Myška
Tleskám panu Vondruškovi.

Bezpečno už bylo. Teď bude jen hůř.
Papež jako nejvyšší křesťanská autorita zcela selhává. Místo, aby se chopil příležitosti a pro církev se pokusil vydobýt zpět pozice, které během dvacátého století ztratila, prohlašuje výše citované hlouposti. Nevím, co ho vede k tomu, aby místo pokračování v boji proti islámu jako jeho předchůdci na papežském stolci, a místo aby se pokusil křesťany vybudit k odporu proti muslimským nechtěncům, jde na ruku těm, co je do Evropy zvou a zde vítají. Neuvědomuje si co islám pro křesťantví představuje? Nebo není při smyslech?
srpen 30, 2017 22:13
... : Sidon
Myško,
možná je to konzumací většího množství mešního vína.

smilies/cheesy.gif
srpen 30, 2017 22:24
... : Myška
To by muselo být množství větší než velké smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif.
srpen 31, 2017 04:40
... : Myška
Čím dál líp!
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/447974-vira-neni-podstatna-radnice-v-londyne-haji-svereni-krestanske-divky-muslimskym-pestounum.html
září 01, 2017 14:15
... : Lenka1
Nová mapa Evropy.


září 02, 2017 10:37
... : Myška
září 03, 2017 11:03
... : *deeres*
Vyprat bělocha na černocha je v pořádku. Protože černá je dobrá. Ale opačně, tak to je hnusný rasizmus!
http://zpravy.idnes.cz/kontroverzni-cinska-reklama-cernoch-asiat-fj5-/zahranicni.aspx?c=A160529_080106_zahranicni_pku
září 03, 2017 12:35
... : *deeres*
A přidám Milku Žilkovou smilies/grin.gif Rasistka jedna!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Dkn-dlcSCEo
září 03, 2017 12:38
... : Myška
Čínská reklama na prací prášek z odkazu deeres je fajn. Ale italská též z odkazu deeres je nechutná v kontextu dnešní reality.
září 03, 2017 14:21
... : *deeres*

Obchodní řetězec Lidl tvrdí, že z fotografií řeckých kostelů odstranil kříže záměrně, aby byly jeho výrobky nábožensky neutrální. Tak proč na jejich letáku vidím mešitu?
září 03, 2017 15:28
... : Lenka1

září 03, 2017 18:26
... : Lenka1
září 03, 2017 18:29
... : *deeres*
Jak to uvidí Pornojanda, tak bílení broučkům zatrhne smilies/grin.gif
září 03, 2017 18:36
... : Myška
Islám patří k Německu?? Podle Merkelové ano...
http://zpravy.idnes.cz/merkelova-schulz-debata-volby-dku-/zahranicni.aspx?c=A170903_211116_zahranicni_bur#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main

září 03, 2017 21:12
... : Lenka1
Muslimům se nelze divit. Jsou to mrchožrouti a tak se instinktivně slézají tam, kde cítí smrad, hnilobu a tudíž snadnou kořist. Celá posraná Evropská unie je jedna velká zahnívající mršina.

Všechno normální, přirozené a zdravé je dehonestováno a potlačováno a naopak všechny možné zvrácenosti vyzdvihovány a stavěny na piedestal. Vnímání normality je neustále posouváno někam do hodně temných a ošklivých vod.

Tragédií je, že lidem je to vesměs u prdele a ve volbách volí a budou volit furt ty stejný zkorumpovaný zmrdy, který za tohle všechno nesou plnou odpovědnost. A je jim jedno, v čem a jak a jestli vůbec budou žít naše další generace.

Hlavně, že supermarkety jsou pořád plný žrádla a v televizi běží dál sračky typu Ordinace a Ulice.

A třešinkou na dortu je fakt, že někteří pitomečci tomu ještě i s nadšením fandí a současný stav považují za vyspělou civilizaci.

P.S. Administrátorka nechť si můj komentář upraví dle svého uvážení. Nemám chuť být slušná.
září 04, 2017 15:33
... : Mikin3
Kde je bezpecno..... no treba v Cesku je bezpecno. V Kanade nebo muslimske Malajsii rovnez.
Kde podle me neni bezpecno je v blizkosti pomatenho, nenavisti hykajiciho fanatika. At uz je to islamista, nebo traba nejaka oplzlosti jecici "vlastenka".
Uz si dovedu predstavit, jak budou cesti fasouni vyvadet, az prijde nejaka pohroma a supermarkety nebudou "plny zradla". smilies/tongue.gif
září 05, 2017 05:24
... : Myška
Ano, zatím je bezpečno v ČR. Máme štěstí. Ale bezpečný "svět", nebo spíš Evropa, se nám v posledních letech dost smrskl. Zatímco od druhé světové války až do docela nedávné doby byla celá Evropa víceméně bezpečná, s příchodem nechtěnců se situace velmi změnila ve státech, do kterých nalezli.
Moc hezký článek - http://www.reflex.cz/clanek/komentare/81625/mor-politicke-korektnosti-kolik-italek-rocne-znasilni-svedove-a-kanadane.html
A další - http://neviditelnypes.lidovky.cz/glosa-kdy-zacneme-resit-radikalni-islamisty-fmc-/p_spolecnost.aspx?c=A170903_232345_p_spolecnost_wag


září 05, 2017 06:46
... : marty
Jo v muslimské Malajsii žijou samý beránci

http://www.ivcrn.cz/hon-na-ateisty-v-malajsii-odpadlici-od-islamu-by-meli-byt-pronasledovani-a-uloveni-zni-od-tamnich-predstavitelu/
září 05, 2017 10:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]