O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ULICE NA RETARDÉRECH PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 srpen 2017
Přejít na obsah
ULICE NA RETARDÉRECH
Strana 2
Strana 3
Strana 4
logoV Praze, v ulici Na Hřebenkách bylo za veřejné peníze v roce 2010 pro klid papaláše Marka Dospivy nákladem 24,5 milionu korun vybudováno v úseku pouhých 431 metrů sedm velkých retardérů. Od té doby web www.kverulant.cz usiluje o jejich odstranění. Vždyť brzdící a znovu se rozjíždějící auta vypouští do ovzduší zbytečně velké množství spalin.​

 



 
 

     Pokud se laskavému čtenáři zdá, že se v tomto textu vyskytují na zcela nesmyslných místech, avšak s jistou slabomyslnou pravidelností, fotografie retardérů, nechť to Kverulantovi odpustí. Kverulant chtěl těmito fotografiemi ilustrovat poněkud obtížnou průjezdnost pražské ulice Na Hřebenkách. Fotografie všech těchto výdobytků silničního inženýrství byly pořízeny v úseku pouhých  431 m.

 
 

     Čas trhl železnou oponou. Čajky a Zili vystřídaly Audiny a Mercedesy. Komunistické papaláše ve velkovilách vystřídali papaláši kapitalističtí. Některé scénáře se však nezměnily. Papaláši si vyhlédnou atraktivní lokalitu a uzavřou se v ní před sprostým a chudým lidem. Na začátku prázdnin roku 2008 znemožnila řidičům průjezd ulicí Na Hřebenkách nová zákazová dopravní značka. Starousedlíci měli jasno. V jednosměrném zákazu vjezdu měl prsty Marek Dospiva, šéf investiční skupiny Penta. Jistě milý finančník se s rodinou totiž tehdy právě nastěhovat do velkovily po komunistickém ministru zahraničí Bohuslavu Chňoupkovi na rohu ulice Na Hřebenkách a Nad Výšinkou.

 
 

       Podle místních si pan Dospiva městském úřadě "objednal" taková omezení, aby ho při koupeli v bazénu nerušil hluk automobilů chudiny Stejný důvod stál údajně i za umístění zákazu stání v ulici Nad Výšinkou. V létě 2008 byl reportér časopisu TÝDEN dokonce svědkem toho, jak na respektování nového dopravního značení dohlížela Městská policie a poučovala řidiče slovy: "Sem nemůžete, tady je Dospivovo!"



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]