O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ULICE NA RETARDÉRECH PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 srpen 2017
Přejít na obsah
ULICE NA RETARDÉRECH
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 
 
 
 
 
 

     Novým starostou byl od prosince roku 2012 Miroslav Zelený. Kverulant ho dopisem vyzval k redukci retardérů. Kverulant chtěl opět věřit, že se nový starosta osobně zasadí o řešení situace, která každý den připomíná řidičům projíždějícím v ulici Na Hřebenkách neslavné doby starosty Milana Jančíka. Ale odkaz starosty M. Jančíka je silný, a tak i starosta Zelený odpověděl, že se nedá nic dělat. To si však Kverulant nemyslí a chystá se zadat dopravní studie, která by měla odpovědět na otázku, zda je sedm příčných prahů v ulici Na Hřebenkách rozumným opatřením a přináší rozumné zklidnění provozu či nikoliv. Pokud studie ukáže, to co je podle něj zřejmé, chystá se s touto studií prudit všechny myslitelné instituce.

     Pokud by snad laskavý čtenář získal dojem, že Kverulant obviňuje váženého pana Dospivu z korupce, velice si mýlí. Kdyby snad na panu Dospivovi ulpělo jen smítko podezření, jistě by svého času nebyl členem antikorupčního týmu Pražská protikorupční rada (Prapor). Tento tým poradců měl svého času nalézt recepty, jak v hlavním městě „zatočit“ s rozbujelou korupcí a s netransparentním rozdělováním veřejných prostředků...

 

 


       Nicméně pan Dospiva se asi v korupční problematice vyznal až příliš dobře. Výlet v srpnu 2011 na slunný řecký ostrov Korfu stál největšího akcionáře investiční skupiny Penta Marka Dospivu angažmá v pražské protikorupční radě. Spíš než sama cesta na Korfu, kde Dospiva vlastní jinou velkovilu, ale v ukončení činnosti v této radě sehrálo její osazenstvo. Vedle starosty Prahy 10 Milana Richtera totiž do Dospivovy velkovily zavítali i známí zákulisní političtí hráči Roman Janoušek Tomáš Hrdlička. Nicméně Dospiva o veřejné blaho usilovat nepřestal a tak v roce 2016 podpořil třemi miliony korun novou politickou stranu Realisté Petra Robejška. Možná na to použil i peníze, které před tím získal prodejem vily na rohu ulice Na Hřebenkách a Nad Výšinkou.

 

www.kverulant.cz

 

Komentáře (5)add feed
... : *deeres*
Je pravda, že v té ulici je v Dolní Palatě ústav pro zrakově postižené. Ale těžko slepec bude řídit auto. Pacienti tam mají rozsáhlou oplocenou zahradu se skleníkem, krásně osázenou, pěstují tam pro svoji potěchu kamerunské kozy a ovce. Nebo to tak alespoň před lety bylo. Dokud tam bydlela dcera, nikdy jsem v blízkosti na ulici nikoho zrakově postiženého neviděla. Jako důvod pro umístění retardéru naprostý nesmysl.

Praha 5 má opravdu na starosty smůlu. Jančík škodil všude, kam se dovalil a kam padl jeho zrak a dlouho se ho na Smíchově nedokázali zbavit. Mně nejvíc naštval, když se mu podařilo z ochrany vyjmout Okrouhlík, mezi ulicí Na Hřebenkách a Na Šumavě a místo starých dubů postavit garáže.

Zchátrelou památkovou dělnickou osadu Buďánky, světový unikát, má z větší části na hlavě předchozí starosta, ale Jančík v tom jel taky, stejně tak, jako následující starosta Mudr.Radek Klíma z TOPky.

Nakonec, kdo by si troufl na politika a právníka, tehdy místopředsedu pražské ODS a v letech 2002 až 2010 starostu Městské části Praha 5 a zastupitele Hlavního města Prahy, člen představenstva Pražské energetiky....

Za dobu, co se objevoval v politice, byl několikrát stíhán a vždy vyvázl se zdravou kůží(měl městskou část údajně připravit až o 50 milionů, byl vyšetřován také kvůli plánovanému nákupu pozemků Českých drah), dokonce mu prošlo i to, že úmyslně najel na strážníka, který jej zastavil u Mánesova mostu, kde byla uzavírka.
!!!
srpen 23, 2017 11:21
... : d@niela
Hezké přísloví říká, že "pravá ruka neví, co dělá levá".

U nás je to tak, že všichni kradou, ale nikdo to dohromady nesečte. A nikdo neví všechno, nikdo to nesoustředí.

Ale co vědí všichni navzájem: o svých máslech na hlavách. Takže se vždy nakonec navzájem podržej.

Zkuste někdo zpronevěřit tisícovku.....
srpen 23, 2017 12:34
... : doktor
Úžasné,nestačím zírat.
srpen 24, 2017 14:50
... : Mikin3
Jo tak, von ten Dospiva podporuje Robejska?
Tak to je noha v nohávē. smilies/tongue.gif
srpen 26, 2017 05:36
... : *deeres*
Jo, je to tak! Oni všichni, co říkají:"Nejsme jako oni", tak jako oni opravdu nejsou, protože změnili kabát.
srpen 26, 2017 06:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]