O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ULICE NA RETARDÉRECH PDF Tisk E-mail
Úterý, 22 srpen 2017
Přejít na obsah
ULICE NA RETARDÉRECH
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 
 
 
 
 
 

      Kverulant vyzval starostu Radka Klímu, aby Praha 5 nechala retardéry odstranit. Chtěl věřit, že když byl pan Klíma zvolen starostou 18.11.2010, tedy až po podpisu dodatku na vícepráce, nemá s retardéry nic společného a alespoň se pokusí věc vyřešit. Už jen proto, že jeho kampaň byla postavena na kritice vlády ODS v Praze a kritice celostátně proslulého starosty Prahy 5 Milana Jančíka.

     Než byl pan Klíma zvolen, tvrdil o sobě, že se mu klientelismus nelíbí a chce něco konkrétního udělat. Nyní měl možnost. Odpověď starosty z června 2011 dávala jistou naději, že celostátně proslulého starostu Milana Jančíka vystřídal na Praze 5 někdo lepší:

 

 


 Zástupce starosty Prahy 5 Jiří Vejmelka veřejně prohlásil:

"Nechám si od úředníků zjistit, proč to tam takto vypadá a co se s tím dá dělat.
Můj názor je takový, že retardérů je nesmyslně moc. Stačily by dva."

 

 

 
 
     Pan starosta Klíma asi neměl čas, ono řídit Prahu 5, být za dobře s panem Dospivou a ještě být činný v osmi soukromých firmách, není jen tak. A tak se i pan starosta Klíma musel poroučet. Zvlášť když se Pražanům na Praze 5 odměnil absurdním projektem obřích betonových truhlíků.

 

 
 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]