O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ONA BYLA DÍVKA CHUDÁ ... 3. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 srpen 2017
Přejít na obsah
ONA BYLA DÍVKA CHUDÁ ... 3.
Strana 2
Strana 3
... a všude kolem samý bílý etnický Čech. Jak vyplývá z dosavadního popisu, v zásadě tedy nešlo v parlamentu o setkání a diskuzi o nějakém nevýznamném problému. Ba naopak. Viz nedávné poněkud rozporuplné komentáře o pochodu Prague Pride, kdy z původního mediálního nadšení z toho, jak jsme „světoví“, zbylo konstatování, že celá ta akce je bezva byznys. 

 
 


 
      A to jak ekonomický (přínos prý pro Prahu asi 150 milionů korun), tak hlavně přínos pro politiky a aktivisty. Za účast a propagaci mají bodík v politickém hodnocení a hlavně penízky na další „aktivity“. Z daní těch „obyčejných“ a „nepokrokových“.
  
     Seminář na půdě Parlamentu probíral, jak bych jen připomenul, tyto základní otázky: „Nadchází zánik bílého muže, jak jsme ho znali?“ a na ni navazující otázku „Dopady feminismu a obnovy mužnosti jako hodnoty“. Řekněme si, co to jsou v zásadě ty „hodnoty mužnosti“. Na úplně základní úrovni jde o zachování biologického druhu Homo sapiens. Spojením ženy a muže, tak, jak to zařídila příroda.
 
      A jak „bílá“ společnost vygenerovala, tedy spojením muže a ženy, a to jednoho muže a jedné ženy. To se ukázalo jako základ dalšího vývoje a blahobytu.  Každé jiné spojení je něčím „umělé“ a nepřirozené. Umělé oplodnění je stále neověřenou zkouškou, kterou prověří až čas. Zda například není zvýšený počet rození nedokonale vyvinutých dětí, a to jak tělesně, tak duševně také, zapříčiněn nejen pozdní otěhotněním rodiček, ale i chemickou antikoncepcí a umělým oplodněním.


     Nezapomeňme, že je to také obrovský byznys - nejen samotné umělé oplodnění, ale i zničení klasické rodiny a přechod jejích úloh na stát, potažmo politiky a úředníky. Ti pak nahradí dosavadní úlohy rodičů, a vytvoří tak (stejně jako se o to pokoušeli nacisté a komunisté) ovladatelný dav bez otce a matky. Ostatně i mohamedáni s tím mají bohaté zkušenosti, když vytvořili „janičáře“, islámské fanatiky („poturčenec horší Turka“) tvořené ze zajatých, unesených a zotročených dětí pocházejících z nemuslimského (křesťanského) obyvatelstva Osmanské říše, především z řad Slovanů na Balkáně.
 
     Postoje dnešních „konvertitů“, respektive evropských konvertitek k islámu ukazují, jak lze takovéto mladé lidi zneužít proti vlastní kultuře. Potomci vyznávající genderismus a homosexualitu jako vyšší morálku budou ti, co s nadšením zničí „starou zaostalou kulturu“ klasické rodiny a výchovy. Proto je nutno křesťanskou rodinu zničit. Matku nahradit „pěstouny“, nejlépe homosexuálními anebo tzv. „pokrokovými“, a hlavně je nutno zničit úlohu otce.

     Muž má v židovsko-křesťanské rodině nezastupitelnou úlohu, a to zajistittvůrčím způsobemdostatek materiálních potřeb matky a dítěte, respektive všech dětí skupiny. Čímž umožnit reprodukci a příslušnou výchovu nových členů společnosti. Důležité je ono „tvůrčím způsobem“. To znamená nikoli příživnictvím na jiné skupině, ale rozvojem myšlení, tedy vědy a technologií a udržením sociální rovnováhy společnosti. (To, že samice primátů – tedy žena - zajištuje také část hmotných statků, je jasné, ale to neznamená, že by ženy měly mít za hlavní úkol „budovat socialismus“ v době ruského stalinismu a dnes zajišťovat dostatek pracovních sil pro Novou Evropu.)

      Nezanedbatelný, dá se říci další zásadní úkol samce (muže), je. Zajistit dostatek prostoru pro plození a výchovu dalších generací a bránit svoji skupinu před nepřáteli, kteří chtějí jejich území a zdroje uchvátit pro sebe. 

      Základním morálním imperativem pak je neochvějně bojovat (což nemusí být dnes zrovna zbraněmi, ale většinou tomu tak je), a to až do své případné dobrovolné smrti pro ochránění žen-rodiček a společných dětí. Mimochodem, ženy jsou sociálním vývojem opatřeny sociální přizpůsobivostí, kdy lehce, bez většího vlivu na potomky, dokáží najít dalšího „živitele“ a bojovníka, což obráceně jde poněkud ztuha. Pro zdravou společnost je plození a výchova potomka matkou pro ženu nejdůležitějším úkolem. Ostatně u všech samců a hlavně primátů je úloha samic daleko důležitější než úloha mužů. Ti jsou osobně vždy nahraditelné jiným ploditelem a ochráncem.
 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]