O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ONA BYLA DÍVKA CHUDÁ ... 3. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 srpen 2017
Přejít na obsah
ONA BYLA DÍVKA CHUDÁ ... 3.
Strana 2
Strana 3
 
 
 
 

      Tento nesmysl po sudetských Němcích zdědily a začaly vkládat různé euro-organizace. Jako Eurostat, který plete dohromady jablka s hruškami. A vykládá například, že v ČR je ze všech zemí EU nejméně žadatelů o azyl (28 na milion obyvatel), a nějak zapomíná sdělit, že u nás přibyl od roku 1945 více než milion obyvatel-imigrantů (žijících na našem území), to je 10 % obyvatelstva. Mimochodem, až na výjimku sudetských Němců byly všechny tyto příchozí vlny asimilovány v míře, k jaké se Německo, Francie a ani „mísící kotlík USA“ nikdy ani nepřiblížily. „Čechem“ se může stát každý, kdo chce a má snahu.

      „Leitmotiv setkání byl jasný,“ tvrdí pan Pavelka: „Západ je v rozkladu, ovládly ho zhoubné ideologie feminismu, kulturního marxismu a falešného humanrightismu a vůbec nejvíc to (prý) schytává mládež, která se pro samé iPhony, hip hopy a genderově nestabilní hvězdy showbyznysu už zcela odrodila a nerespektuje vlastenectví ani přirozený řád věcí, v jehož jádru stojí rodina, řízená patriarchou (pochopitelně heterosexuálním a bílým). Tento obecný rozklad pak (prý) nejvíce doléhá na normální muže - pořádní chlapi ze staré školy jsou už ohroženým druhem.“ Byl jsem tam. A nikdo tam nenadával mládeži. Naopak, mládež je brána jako nová generace, která už na špeky genderismu hromadně neskáče. Až na některé pomatené humanitní studenty a profesionální příživníky z neziskovek.


      Možná naráží na mé vystoupení, reagující na diskuzní příspěvky eurohujerů. Prvním z nich byl mladý muž z nějaké Sorosovy nadace, který pravil, že není žádný hlupák, že nejprve studoval „mat-fyz“, ale pak zjistil, že studia genderismu jsou daleko složitější a vědečtější, a tak přešel na ně. Mladá redaktorka z časopisu Respekt tomu dodala korunu, když se (možná že vážně) ptala přítomných, jak mohou pochybovat o tom, že gender je budoucností lidstva, protože na to jsou důkazy.
 
    Těmi důkazy podle dotyčné mělo být to, že se na tom shodly význačné instituce jako OSN, UNESCO, Rada Evropy a jiné úřady. Při některých projevech těchto mladých (tedy relativně mladých, za mého mládí by byli považováni za střední věk) se mnozí účastníci smáli a reagovali různými výkřiky, ale pokud jsem si všiml, byli to právě muži „od Klause“, tuším, že například Ladislav Jakl, kteří požadovali po účastnících, aby se jim nesmáli a nechali je příspěvky dokončit. Což se stalo.

      Na to jsem přidal veřejnou poznámku, že jsem se při projevech těchto dvou nadšenců vrátil do doby svého mládí, když jsem poslouchal nadšené projevy soudruhů svazáků o tom, že budoucnost je před námi jasná, neboť jak pravili soudruzi v Moskvě na posledním sjezdu KSSS, proletáři všech zemí už se co nevidět spojí a „zítra se bude tančit všude“. Doufám, že se nepřecením, když si myslím, že jsem promluvil mnoha účastníkům z duše.

      Článek pana Pavelky je zajímavý, ale ukazuje, že autor toho mnoho nepochopil. Ono nešlo jen a vůbec ne hlavně o „normální muže“. A jeho řečičky o požadavku na „rodinu řízenou patriarchou“ jsou už naprostý blábol. To mohou vykládat americké feministky na poměry u nich, ale u nás, kde už husitské ženy znaly základ tehdejší kultury, Bibli, lépe než mnozí katoličtí faráři, je to nesmysl. Ženy v zemích Koruny české byly vždy vzdělané. Poněkud nejasné je jeho tvrzení, že (podle náhledu člověka z městské sociální bubliny zvané „pražská kavárna“) prý jde o ohrožení chlapů a vůbec celé naší civilizace růžovou kastrující armádou feministek, gayů a transsexuálů a hlavně lidí z neziskovek.

    Faktem je, že stále větší počet obyvatel euroamerické kulturní oblasti má pocity, jaké vyjadřovali zúčastnění, že takovéto politické celosvětové hnutí existuje. A že jeho představitelé sídlí v „progresivní části“ mainstreamu jak v USA, tak také v Bruselu. Mnozí voliči v USA, Rakousku, Holandsku i jinde, jak ukazují loňské a letošní volby, si to také myslí. Autor přiznává, že „podobně zabarvená vyprávění nabírají v rámci Západu na popularitě, a to včetně nejmladší voličské skupiny“.
 
      Ale ono nejde o žádná „vyprávění“, ale o skutečnost, že značná část lidí žijících v euroamerické civilizaci se cítí konkrétně ohrožena. Na své svobodě, lidské i politické. A to včetně toho, že levicová, údajně „liberální“ skupina ovládající media, vysoké školy, byrokracii se v tzv. „sociálním kapitalismu“ přes rozdělování peněz státem snaží ovládnout celou společnost.

      Protože hlavním cílem všech těchto genderistů je získat moc ekonomickou i politickou a v tom jim ti „burani“ (podle levičáků na Západě) a lidé, kteří chtějí ochranou úlohy mužů a žen chránit hlavně rodinu jako takovou, podle nich „zaostale“ brání.


 Pokračování zítra


Komentáře (2)add feed
... : Mikin3
Bezradne pobihani pana Vlka z leva do prava pusobi zmatene. Pokud se snazi o nejakou "stredni cestu", tak se mu to rozhodne nepodarilo.
Ale zajimave uvahy tam jsou, to zas jo.
Všechny ty pokusy zavést ženy do armády, vychovat z nich bojovnice a „samostatné“ osoby jsou cíleným záměrem ovládnout od dětství další generace a vytvořit z nich masu nevolníků či otroků.
smilies/grin.gif
srpen 21, 2017 21:06
... : Krakonoš
Zkoušel jsem to přečíst. Vobávám se, že abych k tomu mohl zaujmout nějakej postoj, musel bych si zásadně a do hloubky doplnit vzdělání v oboru psychiatrie a že jenom kvůli tomu už asi lékařskou fakultu studovat nepůjdu, navíc bych se tam nejspíš nedostal. Takže to budu muset ponechat bez komentáře, neb prostě nechápu, a jenom si povzdechnout, že bych chtěl mít jednou taky tolik volnýho času. smilies/wink.gif
srpen 21, 2017 21:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]