O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ONA BYLA DÍVKA CHUDÁ ... 2. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 srpen 2017
Přejít na obsah
ONA BYLA DÍVKA CHUDÁ ... 2.
Strana 2
Jak praví dnešní neomarxistická genderová ideologie, ženy jsou silně utlačovanou menšinou. Podíváme li se kolem sebe, podle statistiky připadá v ČR na 100 mužů zhruba 104 žen (viz). Ve světě to je většinou plus mínus tak nějak napůl, což nás vede k dotazu, jak může být většina či polovina utlačovanou menšinou? No a odpověď je, že v matematice to nejde. V politice klidně. Co je politicko korektní ideologii do skutečnosti? Nic!

 

 

  

 

     Genderismus, na který se zvrhl původní feminismus, ideologicky řádí, jak se říkalo, „jak černá ruka“. Koho napadne, toho zničí. Zajatce nebere! (Myšleno politicky.) A tak jsme stále a stále více zamotáváni do té jediné a pravé morálky, do takzvané liberální demokracie. Rád bych jen připomněl, že s demokracií je to podobné jako s biftekem. Je-li u předmětu nějaké přídavné jméno, je to v případě bifteku vždy karbanátek. V případě demokracie s přídavným jménem, jde vždy o diktaturu.

 

A už nám ani moc nepřijde divné, že někde v daleké, nám údajně nadřazené a více rozvinuté cizině vyhodí z práce geniálního matematika, když si dovolí říci, že ženy nějak moc na matematiku nejsou, a podobně. Přestože mezi mými kamarádkami a známými (v původním slova smyslu) jsou dvě doktorky matematiky, několik docentek a nejméně čtyři vědecké pracovnice, tvrdím, že ženy obecně, jak jsem je za svůj dlouhý věk poznal, nemají na matematiku a logiku moc extra buňky. Což ty soudné přiznávají. Myslím logiku co vědeckou disciplínu a nikoli „ženskou logiku“, což je hnutí ženské mysli, kterému nikdy žádný chlap neporozuměl a matematicky se nedá vyjádřit.

 

 

     Výdobytky gender totality se v posledních letech dostaly až k nám. Jak ukazuje případ básníka Jiřího Žáčka a jeho, dle našich pomatenkyň a pomatenců, zaostalá, falistická a xenofobní báseň: 

 

K čemu jsou holky na světě?

Aby z nich byly maminky,

aby se pěkně usmály

na toho, kdo je malinký.

 

Aby nás měl kdo pohladit

a povědět nám pohádku.

Proto jsou tady maminky,

aby náš svět byl v pořádku.

  

     Což rozzuřilo tvora jménem Vít Klusák (sám určitě není žádný samec a určitě ani nadsamec, že?!) a hromady pomatených genderistek. A ministerstvo školství promptně zajistilo, aby tato báseň byla v učebnicích gendero-morálně upravena.   Nic nového na světě. Já si vzpomínám, jak jsem jako žáček nejprve trhal z učebnice stránky o soudruhovi generálním tajemníkovi KSČ Slánském, který se zjevil jako zločinec, a za krátkou dobu jsme trhali stránky o „slunéčku milovaném, soudruhu Stalinovi“. 

 

 

     Tak mi to nějak ta dnešní doba a chování politicky korektních euroblbů a euroblbek z ministerstva školství připomněla...

     

     No, a taky jsem se dočetl, v USA už bdělí a ostražití levicoví soudruzi studenti a jejich síla došla tak daleko, že se strhávají pomníky nejen jižanských generálů. Ale i přejmenovávají školy pojmenované po heterosexuálních bílých mužích a odstraňují se jejich busty v universitních aulách. Aby byly nahrazeni politicky vhodnými osobami. 

 

     Blbost a arogance je věčná!

 

     A politická korektnost se pokaždé jen jmenuje jinak. Ale vždy je to koncentrovaná blbost vykřikovaná tvory toužícími po moci. A když je něčeho moc, tak je toho příliš, a feminismus, později „genderové osvobození žen“ se zvrhlo, doslova - jak jsme jako kluci říkali - „v prasečí hody“. Kde každá svině žere, mlaská a ještě u toho hlasitě chrochtá. Leč nikomu nerostou stromy do nebe!   Proto mne potěšila pozvánka, jíž mne pozvali na besedu do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Jistě se najdou vznešené duše, které se budou převelice divit, co se to na půdě Poslanecké sněmovny může dít.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]