O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ONA BYLA DÍVKA CHUDÁ ... 2. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 21 srpen 2017
Přejít na obsah
ONA BYLA DÍVKA CHUDÁ ... 2.
Strana 2

 

 

 

 

 

      No, může se to dít, protože jsme stále ještě demokratická republika. Není tedy nic divného, že Poslanecká sněmovna ve čtvrtek 11. května 2017 uspořádala seminář (přednášky) s panelovou diskuzí na téma „Šance bílého muže ve věku politické korektnosti“. V první části se přednášelo a diskutovalo o otázce „Nadchází zánik bílého muže, jak jsme ho znali?“  V druhé části pak „Dopady feminismu a obnovy mužnosti jako hodnoty“.

  

     Otázka politické korektnosti, genderismu a všech přidružených ideologií je pro naši společnost otázkou základní. Genderismus je falešnou zástěrkou pro cíl, jímž je pokus zničit klasickou rodinu zničením mužské (a zároveň ženské) role ve společnosti. Jak říká Gabriele Kuby, německá publicistka zabývající se úlohou společnosti a otázkou „genderu“:

 

     "Myslím, že se příliš nezmýlím, když řeknu, že ženský problém (tedy otázka takzvaného utlačování ženy) je využíván jen jako jakási zástěrka. Vypadá to, že se bojuje za práva žen, ve skutečnosti se však likviduje pohlavní identita. Jenže veškerý tento boj za práva člověka se zhroutí v ten okamžik, když začne mít žena stejnou moc jako muž, a to už se nyní děje.“

 

     Dodal bych jen, že v tom okamžiku, kdy jsou ženy prakticky rovnocenné s muži, což u nás platí již celá desetiletí, se falešnost této ideologie úplně „odkope“. Mimochodem proto, že ve státech, které prožily marxistickou ideologii v praxi, nemá tato ideologie tak významný dopad jako na tzv. Západě, který je v této otázce prakticky negramotný. A v okamžiku, kdy genderismus a jeho příbuzné ideologie začnou politicky obdivovat islamismus, může jen osoba silně duševně omezená tvrdit, že jde o nějaký „pokrok“ a osvobození žen.

 

     Gabriela Kuby ve své knize „Genderismus ničí společnost“, jejíž myšlenky v té či oné podobě zazněly na setkání v parlamentu, o svém a našem (tedy účastníků setkání) pohledu na věc, říká:

 

     Bráníme základy naší kultury, základy rodiny, blaho našich dětí, budoucnost celé společnosti. Žádáme, aby byla dodržována základní práva naší společnosti, jak je garantuje ústava: ochranu manželství a rodiny státním řádem, záruku práva výchovy pro rodiče.  Zastáváme se zájmu a práva většiny obyvatel. 75 % našich dětí do 18 let žije u svých sezdaných rodičů. Více než 80 % mládeže si přeje rodinu. V demokracii musí vláda vykonávat politiku pro většinu a nikoliv pro malou radikální menšinu. Nacházíme se v globální sexuální revoluci, kterou prosazují mocenské elity této země (myšleno Německo a EU). Tato ideologie se nazývá genderismus. Je to ideologie, která ničí rodinu.

 

     Genderismus chce zrušit pohlavní identitu muže a ženy, což je nesmysl, který v lidských dějinách nikdy neexistoval. Genderismus bojuje za rovnost a přijetí každé sexuální orientace a chování. Ani to v žádné společnosti této země nikdy neexistovalo.  Důsledky jsou:

 

- vykořenění člověka

- rozbití rodiny

- sociální anarchie

 

a to všechno vede k totalitnímu státu.  Prožíváme omezování svobody názorů a svobody náboženské, svobody svědomí pomocí diskriminačního zákonodárství. Nikdo nevěří, že jsme už u konce tohoto vývoje. Stalo se obtížným přesvědčit rozumného člověka o tom, že homosexualita, bisexualita, transsexualita, transgender, intersexualita, querresexualita mají pro jednotlivce a společnost stejnou hodnotu jako heterosexualita. Heterosexualita je podmínkou pro existenci lidského rodu, je to předpoklad pro manželství a rodinu.

 

     Plození potomků dvoupohlavními páry a výchova v dvoupohlavní rodině předává biologickou generickou informaci – mimochodem i o tom, co je „normální“ a z hlediska přežití lidského druhu potřebné, tedy heterosexualita - a zároveň výchovou formuje společnost pro její rozvoj a cíle. Tvrzení, že je jedno, když děti vychovávají dvě homosexuální osoby místo heterosexuální rodiny, není jen sociálně „mimo normál“, ale předává sklony k homosexualitě dalším jedincům s určitou úchylkou. Čemuž se příroda sama snaží zabránit, tím, že pohlavním stykem dvou homosexuálních osob nový jedinec nevznikne.

 

     Otázka soupeření klasických demokratů, jedno zda levých či pravých, se „sexuálním globalismem“, jehož nedílnou a ideologicky významnou součástí je genderismus, je zásadní. Genderismus je ideologií propagující zničení klasické rodiny a dvoupohlavní rodiny vůbec. Zachování rodiny a dvoupohlavního světa je základní otázkou doby ve vývoji k naší civilizace. Genderismus je jednou ze stohlavých saní, majících za úkol zničit dnešní společnost, jejímž základem je párové soužití a plození a výchova dětí.

 

     Jak řekl Christopher Caldwell, známý komentátor z Financial Times, The Wall Street Journal a dalších medií, jde o „zásadní boj proti sexuálnímu globalismu, o největší bitvu naší doby“. Takže nešlo o setkání a diskuzi v Parlamentu ČR týkající se nějakého nevýznamného problému. Současné marxistické totalitní myšlení nového stylu, dnes zvané „levicový liberalismus“, po mnoha desetiletích, kdy vítězně vedlo svůj „dlouhý pochod institucemi“ (euroamerické společnosti), narazilo na své hranice.

 

     Setkání v Parlamentu ČR bylo jen malou ukázkou, že i u nás končí nadšené přijímání „liberální demokracie“, tedy nového marxismu, a kyvadlo politiky se vrací zpět. Zájemci o problém najdou další informace v práci Helmuta Schelskyho Jak odstranit systém - strategie dlouhého pochodu institucemi. 

 

 

 Václav Vlk st.

 Pokračování zítra

 

Komentáře (6)add feed
... : Krakonoš
Tvl. výchova k homosexualitě, to jsou perly. Tihle bigotní katolíci jsou fakt srandovní. Paní Kuby asi ještě nikdo neřekl, že současnou společnost ničí pohodlnost, rozežranost a sobectví, ruku v ruce s přebujelým sociálním státem. "Genderisti" memusej ani hnout prstem. smilies/wink.gif
srpen 21, 2017 10:56
... : *deeres*

srpen 21, 2017 14:21
... : Sidon
Deeres, ještě je třeba uvést, že na ten čtvereček, je nutno kliknout pravým tlačítkem a pak levým na "view image", aby se obrázek ukázal. Neboli se to dá taky vyjádřit jednou větou, kterou si pamatuju z filmu Naše slečna Fred (Our miss Fred), kde právě ta slečna Fred (chlap převlečený za ženu)říká jednomu německému důstojníkovi (který se s ním chtěl vyspat), že - "klacek do klacku nevleze". V angličtině to zní trošku "funny" - You cannot stick the stick into the stick. Ale dneska, s úbytkem zdravého (selského) rozumu, už se to tak samozřejmé mnohým nejeví.

smilies/wink.gif
srpen 21, 2017 17:11
... : *deeres*
Sidone, klikat umím, ale noťas si dělá co chce. Prostě mně to ustřelilo, to mně otrávilo a ten kouzelný obrázek neuv
srpen 21, 2017 19:47
... : *deeres*
idíte. Ten noťas je debil, už to udělal zas. Nejvíc mne naštve, když něco sáhodlouze napíši a on to pošle do čtvrtého rozměru. :-
srpen 21, 2017 19:48
... : Mikin3
Pan Vlk si to vsechno poskladal aby se to hodilo do kramu, ale ty nelogicnosti z toho lezou, kde jen mohou.
Treba ty neustale reci o marxistech a "neomarxismu".
Pokud si pamatuji, za vlady techhle dobraku si tepli, transsexualove ani jine mensiny zrovna moc vyskakovat nemohly.
A zensky uz vubec ne. Nejvyssi pozici mela soudruzka Kabrhelova na Svazu zen. Tam chlapa zamestnat neslo. smilies/smiley.gif
Pamatuji si na nejakeho prostomyslneho navstevnika ze zapadu, ktery se rozplyval nad tim, ze navstivil fabriku, kde pracovala zena - jerabnice. Predstavte si - takova zodpovedna prace! Ze tam ta zenska dela za polovinu penez co chlapi a ze ji muze kdekdo placat po prd*li, toho si uz nevsiml.

srpen 21, 2017 20:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]