O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - OBJEKTIVITA ZCELA ZARUČENA PDF Tisk E-mail
Středa, 16 srpen 2017
Macek v botáchRadiožurnál zcela zapomněl na pravdivost přísloví „Koho chleba jíš, toho píseň zpívej“ a pozval do Dvaceti minut Radiožurnálu (14. 8. tr.) k rozhovoru o silně medializovaném případu vyhozeného zaměstnance Googlu (dovolil si napsat, že menší množství žen v technických oborech je způsobeno též biologickými faktory) ženu z neziskové organizace financované právě Googlem.

 

Jak jistě chápete, objektivita byla zcela zaručena. A ještě navíc většina jejích odpovědí bylo klasické bla, bla, bla… Uff!

 

 

 

 

Caster SemenyaZdeněk Švrček, FB:

 

       Přestávám světu rozumět. Při sledování MS v atletice jsem vnímal jako frekventované téma zrovnoprávnění mužů a žen. Avšak opět v tom smyslu, kterému právě nerozumím. Ženy závodí s jinými ženami, které jsou spíše muži (je to pro mne dost iritující pohled, když s šesticí pěkných půlkařek běží postava chlapa bez pindíka), snahy o to, aby ženy závodily v chůzi na 50 km, když doteď tomu tak nebylo, aby přešly od sedmiboje k desetiboji, i když vidím i silné chlapy vyplivnuté po dvoudenní dřině a desáté disciplíně a samy ženy to nechtějí.

        Prostě připočtu-li např. plošnou diskriminaci sportovců celého státu za hříchy jen některých z nich, vidím politiky drát se do sportu a s nimi přicházet i všechny nešvary jako je právě gendrismus, či politickou korektnost. Prostě nerozumím tomuto trendu a nechci rozumět. Je totiž zhoubný a v jiných oborech lidského konání již jasně tuto zhoubnost vidíme - tedy kdo chce, vidí, kdo nechce, nevidí.

 

 

x x x

 

 

 

Pokud jsou podle prezidentského kandidáta Horáčka migrace a migranti jako déšť, pak je nejvyšší čas postavit solidní střechu a odvést vše do kanálu.

 

 

x x x

 

 

Logický výrok jednoho homosexuála:

Jediná chvíle, kdy se za svou sexuální orientaci stydím, jsou dny Prague Pride.

 

MIROSLAV MACEK

Úterní glosy 15. 8. 2017

 

 

 

 

Komentáře (8)add feed
... : *deeres*
Kdysi jsem viděla filmy Zkrocená hora, Stejná srdce, Billy Elliot, Ptačí klec i četla knihu Studna osamění. Teď se dívám na seriál Grace and Frankie s výbornými herci.Skvěle natočené filmy, bezva seriál i dobře napsaná kniha s homosexuální tematikou a určitě z toho nejsem pohoršená.
Ale když je něčeho moc, tak je toho příliš, to je případ Prague Pride. A tohle je už dohnáno do
krajnosti. Divné dětství Nemis Quinna Mélançona a jeho praštění rodiče:

http://www.theblaze.com/news/2017/06/13/8-year-old-drag-queen-lactatia-says-if-your-parents-dont-let-you-do-drag-you-need-new-parents/
srpen 16, 2017 20:41
... : Myška
Docela se divím, že to ty sportovkyně, co jsou opravdu ženami, neodrazuje. Semenya ženská není, i kdyby stokrát neměl pindíka.

srpen 17, 2017 06:43
... : Ivan Kolář
Je to fakt hnus, velebnosti.
Jestlipak je "to" po operaci, jestlipak má plasticky vytvořenou tu "onú", aby případní sportovní lékaři mohli beztrestně prohlásit, že je to ženská.
srpen 17, 2017 10:21
... : *deeres*
Ono jich bylo a je mnohem víc a nemají jenom zvýšenou hladinu mužských hormonů. Někde jsem i četla, že sportovkyním pro zvýšení jejich výkonů mužské hormony aplikovali.
Stanisława Walasiewiczová, polsko-americká atletka, měla obojí pohlaví.
Zdena Koubková, česká atletka, z té se stal Zdeněk Koubek.
Ewa Janina Kłobukowska, polská atletka, v roce 1967 se ukázalo, že má pomotané chromozony a byly jí odebrány medaile.
Rekord Jarmily Kratochvílové bude vymazán. Norský prezident EAA Svein Arne Hansen k tomu řekl: „Překonávání rekordů, které ukazují limity lidských schopností, je jednou z nejhezších stránek sportu. Nemají však smysl, pokud jejich „čistému“ provedení lidé nevěří,“ nebral si servítky Hansen.
Santhi Soundarajanová, indická atletka, která po testech pohlaví musela vrátit stříbrnou medaili ze závodu na 800 metrů.
Caster Semenyaové, ta nemusela vrátit nic, protože žila v přesvědčení, že je žena a nejde tedy o podvod. V lednu se oženila - se ženou.
Olympijské medailistky z běhu na 800 metrů v Rio de Janeiru 2016. Zleva stříbrná Francine Niyonsabaová z Burundi, zlatá Jihoafričanka Caster Semenyaová a bronzová Margaret Wambuiová z Keni.

Po olympidě se diskuse netýkala už jen Semenyové, ale i druhé Niyonsabaové z Burundi a třetí Wambuiové z Keni. Všechny medailistky totiž mají podobné vzezření.
srpen 17, 2017 18:48
... : Myška
Tfuj, to jsou hnusní chlapi!
srpen 17, 2017 20:45
... : Mikin3
No, kdyz to nikomu nevadilo jiz pred lety v pripade soudruzek sportovkyn z NDR...... smilies/grin.gif
https://www.youtube.com/watch?v=DFgZXL3tL1A
srpen 19, 2017 05:21
... : Myška
Mikine, myslím, že ani v dobách největší slávy nebyly sportovkyně NDR takoví chlapi, jak ta trojice z Afriky. Holt pokrok nezastavíš ani v této oblasti a drzost taky ne. Asi aby někdo zase nebyl nařčen z rasismu, fašismu, xenofobie a dalších vlastností a postojů, nepatřících prý do dnešního světa...
srpen 19, 2017 06:31
... : *deeres*
Lidskoprávní organizace si stěžují, že olympijská disciplina v běhu je rasistická: Nejprve je slyšet výstřel a pak je tam najednou spousta černochů co berou nohy na ramena.
srpen 20, 2017 17:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]