O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NOVÉ ZPRÁVY OD MONIKY - DŮKAZY! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 07 srpen 2017
Přejít na obsah
NOVÉ ZPRÁVY OD MONIKY - DŮKAZY!
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Stále ten stejný člun ...
 
 
Pašeráci lidí ... komplicové  lodě Iuventy -  NNO Jugend Rettet
 

       Jedna odposlouchaná žena na palubě jasně říká, že nemá v úmyslu předat fotografický videomateriál italským agentům ze záchranných akcí a snímky subjektů, kteří řídí lodě s migranty, protože by jim mohlo hrozit zatčení ( viz. shora publikované video) - je to také uvedeno ve vyšetřovací dokumentaci. Německá NNO - Jugend Rettet koupila loď díky sbírce na síti, a to za 290 tisíc eur.

 

        Zakladateli jsou Jakob Schoen z Berlína, Titus Molkenbur a Lena Waldhoff, která v parlamentu řekla, že nechce italským orgánům pomoci „identifikovat pašeráky“.

Na přídi aktivistů posádky lodě Iuventa dokonce visel nápis „Fuck Imrcc“!!!  - Imrcc je centrála pobřežní stráže v Římě jejíž cílem je koordinovat záchranné akce na moři a takto Jugend Rettet vyjádřila svoji úctu k italskému koordinačnímu centru.

http://www.corriere.it/foto-gallery/cronache/17_agosto_03/iuventa-foto-sequenza-contatti-gli-scafisti-324a5646-781c-11e7-8ef0-c9b41f95269b.shtml?fromArticle=true

www.youtube.com/embed/FlJ0-heWvsc
 

Iuventa - zabavené plavidlo Jugend rettet dorazilo do přístavu Trapani 4 srpna 2017

Pro odposlouchávané Jugend z Iuventy jsou imigranti „zboží“

Posádka byla obviněna z napomáhání ilegální imigraci. V současné době však ještě nebylo napsáno žádné jméno do vyšetřovacího rejstříku.

 

Prokurátor z Trapani, Ambrogio Cartosio: Ve videu můžete vidět dvě lodě, které doprovází tři lodě naložené migranty u pobřeží Zwara a odplouvají pouze potom, co je Iuventa naloží na palubu." Posádka je nyní v soukromých domech na Lampeduse, které se používají pro příjem turistů, a byla vyslýchána vyšetřovateli, protože „znalá faktů."

http://www.ilgiornale.it/news/politica/iuventa-i-volontari-intercettati-chiamano-immigrati-roba-1428055.html

 

 

       Právník nevládní organizace, Leonardo Marino, který byl pověřen statutárním zástupcem Jugent Rettet, Katrin Schmidtovou, oznámil, že se bude podávat „odvolání proti zabavení lodi." V nejbližších dnech se bude postupovat žádost o vrácení plavidla a počítačů odvezených policisty. Policisté taktéž zkoumají lodní přístroje, aby mohli vysledovat pohyb v posledních měsících. Ke kontrole na lodi bylo také použito speciálně vycvičených psů – v přímém překladu se v italském tisku o nich píše jako o molekulárních psech“.

www.youtube.com/embed/R_xfg7mUkBI

Všimněte si jak pašerák zdraví směrem k lodi Juventa (1:00-1:05 min.)... po tom co si vezmou motor z gumového člunu a rychle odjíždí ... takto se zdraví lidé, kteří se znají ...

 

 

      K rozhodnutí o zabavení lodě Iuventa přispěl fakt, že vyšetřovatelé vzali v potaz reálnou možnost opakování trestného činu , protože se vyšetřují nejméně tři události :10. září 2016 a 18. a 26. června letošního roku. Ve všech třech případech se nakládka měla uskutečníit bez bezprostředního nebezpečí smrti pro migranty.

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]