O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BEZPEČNÝ A CELKEM BOHATÝ STÁT V KRIZI - 1. PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 červenec 2017
Přejít na obsah
BEZPEČNÝ A CELKEM BOHATÝ STÁT V KRIZI - 1.
Strana 2
Tím myslím naši milou republiku. Je tady bezpečno, je tady celkem bohato (což se obecně těžko chápe, ale je to tak) a je tady čím dál tím víc dusno. Vedle těch kladných věcí, skutečně dobrého zdravotnictví, veřejné dopravy, stále více kultury, divadel a knih atd., za něž budiž díky, a novinek, jako možnosti svobodně cestovat a studovat a podnikat, na které jsme si rychle po roce 1989 zvykli, obklopují a ovlivňují nás čím dále více blbosti hlásané jako nevyvratitelné pravdy.

 

 

 

Zvětšuje se buzerace občanů statisíci úředníků, povinnosti vyplývající z činnosti stále nových a nových úřadů. Miliony vyhlášek a nařízení, krouží kolem nás nekonečné bandy kontrolorů na vše, co se dá i nedá kontrolovat. Úřady a policie se vyžívají v co nejdebilnějším a co nejškodlivějším výkladu zákonů a vyhlášek. Pro příklad něco „nepolitického“. Třeba záchvat Policie ČR na Karlovarsku, která pořádá na základě takzvaného „protikuřáckého zákona“ hony na vodáky na Ohři, zda si nedali před vyplutím pivo.

 

 

 

Výsledek obrázku pro ZÁKAZ KOUŘENÍ

 

 

 

On to není vůbec žádný „protikuřácký zákon, to jen novináři a blouzniví aktivisté lidi tak zhloupli, že většina lidí ani neví (a poslanci asi taky ne), o čem ten zákon je. Tento právní paskvil, v zásadě totalitní nařízení, ve skutečnosti Zákon č. 65/2017 Sb., o ochraně zdraví před škodlivými účinky návykových látek, je soubor opatření, kterými může stát svými represivními složkami buzerovat a trestat každého, kdo není naprostý nekuřák a abstinent.

 

        V § 2 se říká: Pro účely tohoto zákona se rozumí (je předmětem zákona):  a) návykovou látkou alkohol, tabák, omamné a psychotropní látky a jiné látky s psychoaktivními účinky, jejichž užívání může vést nebo se podílet na vzniku a rozvoji duševních poruch a poruch chování.

 

        Požití či přítomnost v těle se zjišťuje: m) orientačním vyšetřením - dechová zkouška nebo vyšetření slin nebo stěru z kůže nebo sliznic, včetně jejich odběru, za účelem zjištění obsahu alkoholu nebo jiné návykové látky v těle...

 

Celá Hlava III zákona se pak týká „Omezení dostupnosti alkoholických nápojů“.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]