O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

BEZPEČNÝ A CELKEM BOHATÝ STÁT V KRIZI - 1. PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 červenec 2017
Přejít na obsah
BEZPEČNÝ A CELKEM BOHATÝ STÁT V KRIZI - 1.
Strana 2

 

 

 

Nebetyčný je pak § 6 Hlavy III, kde se píše: „Zakazuje se prodávat nebo podávat alkoholický nápoj osobě, o níž lze důvodně předpokládat, že alkoholický nápoj vzápětí požije a následně bude vykonávat činnost, při níž by vzhledem k předchozímu požití alkoholického nápoje mohla ohrozit zdraví lidí nebo poškodit majetek. Dále je Hlava V, nazvaná „Vyšetření přítomnosti alkoholu a jiných návykových látek“, kde se v § 19 („Zákaz požívat alkoholické nápoje nebo užívat jiné návykové látky“) píše:


        Osoba, která vykonává činnost, při níž by mohla ohrozit život nebo zdraví svoje nebo jiné osoby nebo poškodit majetek, nebo ve vztahu k níž jiný právní předpis stanoví zákaz požívat alkohol nebo užívat jiné návykové látky, nesmí požívat alkoholické nápoje nebo užívat jiné návykové látky při výkonu této činnosti nebo před jejím vykonáváním, a to tak, aby zajistila, že tuto činnost nebude vykonávat pod vlivem alkoholu nebo jiné návykové látky.

 

 

Výsledek obrázku pro výletníci na kánoích

 

 

 

Pak už stačí „uvážit“, že při jízdě na kánoi atd. je možno poškodit nebo ohrozit ..., což „orgán“ jistě shledá důvodným. No a můžete kontrolovat (čti: buzerovat), koho chcete, kdy chcete a jak chcete, protože nejen vodní turistika, ale třeba i chůze s kočárkem může v sobě skrývat možnost „ohrozit či poškodit...“.

 

To jste asi netušili, co nám MUDr. Jaroslav Krákora ze Sněmovny a nejhlasitější propagátorka MUDr. Eva Králíková CSc. z Centra léčby závislosti na tabáku III. interní kliniky 1. LF UK a VFN, nakonec vytvořili. Oni takoví fanatici (případně zbabělci) s tituly nejsou o nic méně nebezpeční, než ti obyčejní křiklouni.

 

 

 

Výsledek obrázku pro hospůdka u řeky

Anebo co třeba řádění na vinařských cyklostezkách, vybudovaných za stovky milionů. Pro ježdění od vinného sklípku k vinnému sklípku, a to podle rakouského a německého vzoru. Tam jich je nepočítaně. Ovšem, tam nemají nulovou toleranci alkoholu u všeho, co jezdí. Takže si můžete klidně pohárek dát.

 

Možnosti této buzerace mohli podle mne schválit v zákoně jen úplně pomatení poslanci. A takovýto výklad zákona pak mimořádně zlí a nechutní náčelníci policie a jiní milovníci zla.

 

 

VÁCLAV VLK st.

Pokračování zítra

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]