O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PLAVU SI, ANI NEVÍM JAK ... PDF Tisk E-mail
Středa, 12 červenec 2017
Přejít na obsah
PLAVU SI, ANI NEVÍM JAK ...
Strana 2
Strana 3
Další mimořádná flotila lodí neziskovek se blíží k italským břehům. Phoenix již zakotvila na Sicílii v Trapani. Výlet italských představitelů do Estonska na sjezd EU byl naprosto zbytečný - invaze pokračuje. Podívejte se ostatně na mapy dnešní pozice lodí NNO, 12. 07. 2017.


 
 
 
 
 
 
 
Migranti.
 
 
 

Invaze z Afriky pokračuje plným proudem

 

Lodě neziskovek plují houfně k italskám břehům. Dvě lodě italské Námořní hlídky z ostrova Lamperusa směřují do oblasti SAR.
 
 
 

         Lodě neziskovek plují houfně k italským břehům. Dvě lodě italské Námořní hlídky z ostrova Lamperusa směřují do oblasti SAR. (marine traffic) Včera bylo zachráněných 2700 migrantů ve dvaceti akcích koordinovaných pobřežní stráží. Dnes probíhají záchranné akce zahrnující 3677 osob. Byly také ještě spatřeny čtyři čluny a bylo přijato SOS na pomoc plavidlu, na kterém by mělo být asi 900 migrantů. Dnešních zákroků se zúčastnila loď italské Námořní hlídky Peluso, která přistála dnes ráno v Pozzallo na Sicílii se 481 lidmi. Dále loď Phoenix (NNO) se 423 migranty na palubě doplula opět na Sicílii do Trapani.

 

Další lodě NNO:

Open Arms směřuje se 403 lidmi na palubě do přístavu Augusta na Sicíli , Aquarius s 860 lidmi pluje do Brindisi v Apulii, Vos Prudence s 935 lidmi do přístavu Salerno v Kampánii a Vos Hestia, vezoucí 577 migrantů, pluje do přístavu Vibo Valentia v Kalábrii ... Dále odplouvá na stanoviště na Maltu Minden, kde již kotví See Fuchs, Sea Watch, Golfo Azzurro. V tuto chvíli jsou před libyjskými břehy lodě NNO JUVENTA a SEA EYE a pomocné plavidlo AUDUR. Takže stačí jen sečíst…Vypadá to, že Itálie má kdesi schovanou kouzelnou pumpičku a nějaký démon ji vždy přes noc nafukuje. Jinak si to už opravdu neumím vysvětlit!

 

 

 

http://gds.it/2017/07/12/emergenza-migranti-in-arrivo-piu-di-3000-sbarchi-anche-a-pozzallo-e-trapani_694918/

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]