O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LETEM SVĚTEM INTERNETEM PDF Tisk E-mail
Úterý, 27 červen 2017
Související obrázekInternetová cenzura je kontrola a filtrování informací, včetně potlačování „nevhodného“ obsahu proudícího Internetem. Z právního hlediska je to jedna z forem cenzury, od těch ostatních se ale v několika ohledech liší. Cenzura Internetu je vnímána převážně negativně a bývá spojována se snahou utajit nechtěné informace.

 

 

 

 

 

 

V Česku, stejně jako ve většině evropských zemí, převládá jen nízká míra omezení internetu. Jde přitom zejména o přístup na torrentové sítě, které slouží ke stahování souborů.

 

"Situace v ČR je poměrně dobrá. Svoboda slova je narušována pouze popíráním komunistické minulosti a holokaustu a samozřejmě nenávistnými projevy. Velkým pozitivem je lokální vládou nekontrolovaný vyhledávač Seznam.cz, což oslabuje vliv Google. Na druhou stranu, opatření vlády přijaté v lednu 2017 o omezení herních a loterních společností může být varovným signálem," uvedl spoluzakladatel vpnMentor Ariel Hochstadt.

 

V Řecku, Moldavsku nebo ve Velké Británii je omezený přístup k pornografii, v Rusku pak navíc i k politickým médiím. V Bělorusku a Turecku jsou omezená politická média a sociální sítě.

 

K omezením vedou různé příčiny, zatímco vláda Severní Koreje zamezuje přístup k informacím na internetu ze strachu z možného ovlivnění uzavřené společnosti zvenčí, v Číně, na Tchaj-wanu nebo ve Vietnamu jde čistě o politické důvody. Náboženský motiv pak vede cenzuru v Sýrii, Saúdské Arábii a Jemenu.

 

 

Zdroj: internet/vpnMentor

 

 

 

 

Komentáře (3)add feed
... : doktor
Cenzura?Podpořím cenzuru,která zamezí dorozumívání mezi radikálními stoupenci Islámu a všechny snahy o organizování teroristických útoků.
červen 27, 2017 13:03
Idnes.cz : Pepa
Na blog,idnes.cz je článek na toto téma. Já blogy čtu mnoho let. Musím říci že asi 5 či 6 ti blogerům nedovolí prezentovat jejich články protože moc fandí Moskvě. Je mezi nimi i známí novinář pan Olšer. Byl prý moc na Ruské straně. Mě jeho blogy nerozčilovali tak jako Mikina. Doporučuji přečíst pana Větvičku.


Ladislav Větvička
Agenti Člověka v tisni, placeni z Norska hlasi: blogy na iDnesu su nenavistne
červen 28, 2017 00:00
Myslím, že měl i nějaký průšvih : Ivan Kolář
s Cikány. snad mu vyhrožovali i likvidací.
červen 28, 2017 10:28
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]