O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - EXTRA LIDI PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 15 červen 2017
Podívala jsem se na otištěné výplatnice hradních pánů. Je to, myslím, za uplynulých sedm let. Většinou je to plus minus sto tisíc měsíčně. Nejvíc mne však zarazilo, když pan Mynář (cca 125 tis. měs.) prohlásil, že „Zveřejnění platů našich má jiný dopad (provázený rizikem zneužitelnosti) u nás, zaměstnanců Kanceláře prezidenta republiky, a jiný v případě nějakého ředitele základní či mateřské školy někde ve Lhotě." - Prostě oni jsou něco jiného, lepšího, důležitějšího!

 

 

 

 

 

 

Stejně tak mne nadzvedlo, jak dlouho se vlastně "nevědělo", že jedenaosmdesátiletý senátor František Čuba, už deset měsíců ze zdravotních důvodů nepracoval, ale stále bral plný plat i cestovné (tedy za neodvedenou práci i nulové cestování). To až nyní, když to jaksi vyplulo na povrch našich kalných vod, se tedy "chlapsky a čestně" vzdal dalšího budoucího platu i cestovních náhrad. Mandát si však ponechá, úřadovat bude ze Zlína; práci senátora bude vykonávat skrze své asistenty – (takže i jeho asistenti mají i nadále zajištěn plat) a bude posílat dopisy ze Zlína podepsané jeho vlastní rukou. To uvedl J. Veleba, když dopis, ve kterém se Čuba vzdával budoucích peněz, předával předsedovi Senátu Milanu Štěchovi.  

 

Ale co ty peníze za uplynulých deset měsíců?  To se snad bere jako nějaká podpora?

 

Nyní se prý jedná o mediální štvanici na nemocného člověka, uvedl J. Veleba. Samozřejmě, že i tento předseda Strany práv občanů by přišel o své peníze z funkce předsedy senátorského klubu. Neboť pokud by se Čuba svého mandátu vzdal, znamenalo by to i zánik Velebova senátorského klubu Nezávislých, který nyní disponuje pouze minimálním počtem pěti členů..

 

Zase jako vždy - o peníze jde až na prvním místě...

 

Ano, vzdát se náhrad, když nemůžu vykonávat funkci, by mělo patřit ke standardu. Jenže - vyjmenujte mi poslance, kteří to kdy udělali, prosím! Ostatně jen málokterý senátor svou nemoc ohlásí, aby si tak dobrovolně nesnížil dočasně příjem... 

 

Mj. senát Františku Čubovi  také v Praze stále platí byt za 17 tisíc korun měsíčně… Kolikrát tam pan senátor asi byl?

 

 

 

Výsledek obrázku pro čuba a zeman

 

 

Samozřejmě, že tohle jsou jen „kapičky“ v našem moři špíny – ale každá louže se přeci skládá z mnoha kapiček. A naše kapsy už dávno nejsou bezedné. Abychom všichni nakonec nežebrali u zonky :-)))

 

d@niela

 

 

Komentáře (6)add feed
. : Míša šíša
Takže pokud nemohl ze zdravotních důvodů pracovat, určitě byl jako všichni ostatní občané, nemohoucí ze zdravot.důvodů pracovat, na nemocenské. A pokud pobíral nemocenskou, neměl dostávat plat. Tudíž by jej měl za dobu nemoci vrátit. Ovšem nebyl-li na nemocenské, má neomluvenou absenci a měl by nést důsledky. Tak jako všichni ostatní občané.
To by mě taky zajímalo - jestlipak chodí na nemocné senátory kontroly z OSSZ? smilies/wink.gif

Já to řikám pořád: kořalka dělá hezká těla! smilies/grin.gif
červen 15, 2017 10:50
samozřejmě, že nebyl na nemocenské... : d@niela

oficiálně byl zdravý jak řípa (pred tým, pri tem i po tem smilies/grin.gif).
Stejně jako jeho asistenti,
stejně tak byl "aktivním" členem Klubu Strany práv občanů

jojo, takovou dobu se na to nepřišlo a nyní ho zlí lidé "mediálně štvou" smilies/grin.gif
červen 15, 2017 11:44
Chdák malej, : Michal
je mi ho tolik líto, tohle si nezasloužil smilies/wink.gif
červen 15, 2017 12:57
A co teprve chudak pan Mlynar! : Mikin3
Jen si predstavte, o kolik mohl mit vetsi plat kdyby mel tu bezpecnostni proverku (bez ktere nemuze na Hrade pracovat!) smilies/tongue.gif
červen 15, 2017 16:15
Mikine, : *deeres*
buď tak laskav a nekomol Mynářovi jméno! smilies/cheesy.gif
červen 15, 2017 16:32
Ano, : Ivan Kolář
další a další případy, jak je náš stát dojná kráva. Jenže - jednou bude totálně vyčerpaná, protože už teď žijeme z dluhů! Mimina, co se narodějí, tak už ksou zadlužená!!!
červen 15, 2017 18:07
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]