O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - TÉMĚŘ DETEKTIVNÍ ZÁHADY PDF Tisk E-mail
Neděle, 04 červen 2017

To se nám toho v poslední době seběhlo... Bylo toho hodně a hezkého málo. Čtvrteční nehodu vlaku, který narazil na trati mezi Turnovem a Mladou Boleslaví do padlého stromu, vyšetřovali na místě kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu. Na místě totiž byly nalezeny podezřelé předměty. Rozhodně ten strom nespadl sám.

 

 

 

 

 

Mladoboleslavská policie potvrdila, že strom někdo úmyslně nařízl stromu tak, aby spadl do kolejí, a že se na místě našel vzkaz odkazující na islám. Vyšetřovatelé proto zatím nevylučují teroristický čin, případně provokaci. Uvažuje se zatím o všem, ale pravda je, že nedaleko místa nehody se nachází detenční tábor s migranty, kteří nedostali azyl… Zatím je tedy případ vyšetřován jako obecné ohrožení a pachateli hrozí „v případě prokázání viny až osmiletý trest odnětí svobody.“

 

 

Ještě dříve, v pondělí v noci,  se stala další, stále ještě neobjasněná, záležitost: hezké nové žihadlo, které vyfasovali policisté, aby jím mohli honit a hlavně dohonit neposlušné a nezdárné majitele jiných soukromých nadupaných autíček, se za nevyjasněných okolností proměnilo v nepoužitelnou haldu šrotu.

 

  • havarované policejní BMW okamžitě po nehodě odvezla  extra (nepolicejní) odtahovka v kontejneru, aby auto vidělo co nejméně lidí.
  • Hradní protokolář Vladimír Kruliš nemá modřinu od bezpečnostních pásů. Hrad to popírá, fotku však ukázat nechce.
  • Silnice, kde se nehoda stala, byla úplně uzavřená přes dvě a půl hodiny. Jako první byla na místě nehody dálniční policie.

 

Policie a všechny složky integrovaného záchranného systému nechtějí zveřejnit snímky havarovaného vozu ani snímky protokoláře Kruliše. Hasiči i záchranná služba se navíc rozcházejí ve vysvětlení,  jak to bylo s vyprošťováním těžce zraněných pasažérů vozu. Navíc obě složky odmítají říct, kdo z nich přijel na místo nehody první.

 

Ovšem - podle zdroje MF Dnes z Pražského hradu, seděl ve chvíli nehody za volantem nikoli policista, ale zástupce ředitele hradního protokolu Vladimír Kruliš. Později to ovšem záchranáři popřeli a na jejich stránkách je velice holá informace. I jinak tento případ obstupuje hluboké mlčení. Skandál kolem nehody policejního supersportu BMW i8 se začíná rozrůstat... 

 

JSEM ZVĚDAVÁ, KDY SE DOZVÍME NĚCO VÍC...

d@niela

 

Komentáře (11)add feed
Jak to bylo s vlakem, : Krakonoš
to nevim, ale v tom nám jistě brzo udělá jasno některej z pravdivejch a nezávislejch webů, jejichž redakce za pár ušmudlanejch rublů dřou na naší informovanosti vod rána do večera jako koně...
Zato jsem si vcelku jistej, jak to bylo s tím policejním autíčkem: Z celýho dosavadního průběhu je naprosto jasný, že to je primitivní štvavá kampaň, která má za cíl poškodit tým našeho historicky nejlepšího presidenta. A každýmu myslícímu jedinci musí bejt jasný, že hasiči i záchranáři jsou zaplacený kavárnou a jednoznačně mají proti Hradu zadání. A nitky vedou vysoko, tahá za ně jistě sám arcilotr Kalousek se svejma pomahačema Sobotkou a Chovancem. Možná i ten Bělobrádek si za nějakou tu nitku zatáhl. smilies/grin.gif
červen 05, 2017 00:41
Již se to nedá zastavit. : Pepa
Je již pozdě, vyřešit tento problém. V politice není nic náhodou. Celá tato invaze již byla v hlavách organizátorů světa před mnoha lety. (Kaligan plan a Panevropa)
Jedna z možností jak zastavit invazi muslimů je v podstatě jednoduchá ale politicky neprojde. Za každého Evropana který zemře vinou muslimů jich poslat zpět do jejich země 100. Věřte mi, rychle by s tím skončili. Jim se tam v těch písečných dunách rozpálených sluncem nebude líbit.
7/
červen 05, 2017 08:10
... : *deeres*
Patnáct lidí se v pondělí ráno zranilo poté, co na nádraží v Přerově havaroval rychlík Leo Express. Za nehodou zřejmě stojí zdravotní indispozice strojvedoucího, jemuž se udělalo špatně. V té chvíli ve vlaku cestovalo okolo 100 lidí. Přední část vlaku je poškozena, 15 zraněných

Ano, tohle byla nehoda.
Podříznutý strom na trati a nápis velebící Aláha (psaný latinkou a špatnou češtinou), určitě nehoda nebyla. Možná přiblblá klukovina, možná provokace a možná i teroristický útok. Že to skončilo dobře,ne vážnou nehodou, to náhoda je.
červen 05, 2017 09:19
... : doktor
........lásko nebuď zvědavá,budeš bzzičko stará.Neboj nic se nedovíme.Nic se nedostane na povrch a to znamení populárních opiček......neslyšel,nic jsem neviděl a mlčím jako hrob.Viděl jsem policejní fotku po bouračce,ale policejní fotku kdo byl za volantem nikoliv.A ve jménu utajení se též budou měnit,ale jen než první boom neutichne,výpovědi všech kteří byli u havárie.
červen 05, 2017 12:53
... : bb2
no co co, však o nic nejde. Soukromá firma zapůjčí policii super drahé luxusní auto, aby mohli pomáhat a chránit, pak se v něm v noci sveze bývalý přítel První slečny, přizabije sebe i svého kámoše, a autíčko zaplatí pojišťovna.

Český balkán.
červen 05, 2017 15:45
pochybuju, že se něco pravdivého dozvíme, : adriana34
Zeman Krulišovu touhu projet se luxusním hybridem chápe. „Lásku mladých lidí k rychlým autům dokážu pochopit, toleruji, že se v nich chtějí projet,“ uvedl s tím, že řídit jej však mohou pouze policisté. „Každý z nás někdy zemře,“ doplnil posléze.

Ono nejde o rychlé auto. Jde o adrenalin, kterým se řidič přiotráví.

Dívala jsem se na záběry z dějiště nehody. Po zatáčce se řidič netrefil na most. Jestliže se najede příliš rychle do zatáčky, musí se za ní přidat plyn, aby auto motor z ní "vytáhl". Potom může jít auto do smyku a netrefí se na most, a co když okraje silnice jsou v špatném stavu. Takovou potvoru jako je BMW i8 se nenaučí za den.

Ale co. Výsledek šetření je předem jasný. Oba seděli na místě spolujezdce a řídila "osoba blízká".
červen 07, 2017 00:28
Nemyl se, Krakonosi. : Mikin3
"Nezavisle a pravdive weby" ze kterych nam zde cituji Deeres a Pepa nejsou rozhodne placene v rublech. smilies/grin.gif
Ovsem na Pepove myslence o tom, ze muslimove ziji "v pisecnych dunach rozpalenych sluncem" urcite neco pravdy bude.
Do pralesu nejlidnatejsiho muslimskeho statu Indonesie dodame pisecne duny postou. Snad si na to tamni musulmani i orangutani zvyknou. smilies/shocked.gif
červen 07, 2017 04:12
západní Evropa : vlk
je plná muslimů z Indonésie!

Není nad dobrý ftip po ránu smilies/smiley.gif))
červen 07, 2017 08:31
Nezávislé a pravdivé weby? Které to jsou? : *deeres*
CNN a BBC jsou přímo etalonem pravdy a kvalitní novinářské práce.
A kdo nám to sídlí zadrátovaný v Praze vedle Olšan na Hagiboru a hustí do nás , co si máme myslet?
A další šiřitelé té správné pravdy:
"ČT1","Hospodářské noviny","Respekt" Doležalovo, "Hlídací pes" i "Houpací osel",suprový "EurActiv", zvláště pobaví "Koho volit eu", "Přítomnost", "Reportér", Neovlivní,"Samizdat" a třešnička na dortu "Evropské hodnoty".......
Já totiž přečtu kde co a šiřitelé té své pravdy jsou zleva i zprava, bez vyjimky. O nějaké žurnalistické etice nelze už dávno mluvit.
Narušování soukromí
Nedodržování principu presumpce neviny
Klamání za účelem získání potřebné informace
Zneužití postavení novináře k projevení svých osobních názorů
Střet zájmů při poradenské činnosti novináře pro politický či ekonomický subjekt
Úplatky pro účelovou manipulace se získanými materiál
Osobní angažovanost žurnalisty
Nevyváženost informací
Plagiátorství bez uvedení skutečného autora
wikipedie-etika médií

červen 07, 2017 10:13
Deeres, mas recht. : Mikin3
O chemtrails, nebo o tom ze Amerikanci nepristali na Mesici ti lumpove z BBC opravdu nereknou ani slovo. To musis na plne vyvazeny Aeronet nebo Protiproud. smilies/grin.gif
červen 07, 2017 22:13
... : *deeres*
A co kompro na Trumpa?
BBC News to vysílala pořád dokola, od rána do večera. Pak se ukázalo, že je to fake.
BBC se neomluvila, nic nepopřela, dělala mrtvého brouka.
Také se pamatuji na průšvih jednoho jejich moderátora , který zprávy uváděl ve znakové řeči.
Prý se nudil a tak je komentoval zcela mimo mísu.
Že je CNN na úrovni našeho Plesku, o tom žádná a BBC se jim začíná přibližovat. Do zpráv by jaksi neměli míchat své osobní pocity, zprávy by měly být objektivní.
červen 08, 2017 09:07
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]