O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAKÉHO PREZIDENTA??? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 duben 2017
Přejít na obsah
JAKÉHO PREZIDENTA???
Strana 2

 

 

 

 

 

On totiž na sebe totiž „prásknul“ svým podpisem pod výzvou „Vědci proti strachu a lhostejnosti“ to zásadní. „Výzva“ je mimořádná ukázka rádoby intelektuální nadřazenosti nad obyčejným českým plebsem, která je údajně vedena proti „rozdmýchávání všeobecně tolerované etnické a náboženské nesnášenlivosti – dopřáváním sluchu extremistickým hnutím, šířením překroucených i zcela lživých zpráv, které posilují paniku, jež ve výsledku vede k dehumanizaci lidí v nouzi, diskriminaci i k násilí z nenávisti.“

 

Všechny ty „překroucené a lživé zprávy“ se pak ukázaly realitou a velkou část z nich zastává nejen značná část evropské a americké veřejnosti, ale i vážní politici. Úvahu na téma“ Výzvy“, kterou podepsal i vědec Drahoš, jsem uveřejnil 20. 8. 2015 na Neviditelném psu (viz zde a zde). Rád bych zde zopakoval odstavec ze svých shora uvedených článků na toto téma na NP:

 

Jsem rád, že je velká část čtenářů, stejně jako já, přesvědčena, že „petičníci“ a jejich obhájci ve své domnělé intelektuální vědecké nadřazenosti nejsou schopni anebo ochotni tento jev, tedy gigantickou emigrační vlnu valící se do Evropy, skutečně nezávisle a vědeckými postupy zkoumat. Sami svými „závěry“ tak vyvracejí své proklamační a poněkud nabubřelé tvrzení z úvodu Petice, že: „Jsme vědci a vědkyně, akademici a akademičky, výzkumní pracovníci, studenti a studentky vědeckých oborů, lidé, jejichž základní schopností i hodnotou by mělo být kritické myšlení, schopnost nazírat problémy nezaujatě, pracovat s informacemi, rozeznat fakta od hypotéz a nedopouštět se manipulací.“

 

Ona výzva „vědci proti strachu“ byla a je úlitba tehdy zdánlivě nejsilnějšímu politickému trendu eurohujerismu, který se zdál nepřekonatelný. Stačilo, aby slavný matematik řekl, že ženy jsou podle něj méně nadané a zapálené pro matematiku. A političtí fanatici a na ně napojená media jej okamžitě vědecky i lidsky zničili. Dodnes nechápu, proč se této smečce fanatiků a milovníků totality stále říká v mediích „liberálové“.

 

 

Podepsat něco takového vyžaduje od signatáře dvě věci:

 

1) Buď s tím skutečně souhlasí. A pak se ukazuje, že je to politicky naprosto neschopný člověk, který se vůbec neorientuje v situaci. Podléhající šílené ideologii, okouzlen svou představou o sobě samém a svých spolupetičnících. Pak dotyčného vývoj v krátké době usvědčil z naivity.

 

2) Anebo tomu signatář vůbec nevěří, protože ta Výzva je neuvěřitelný blábol a snůška frází a nesmyslů. Ale když mu ji přinesou aktivisté mající politickou moc, tak ze zbabělosti podepíše.

 

 

Otázka zní, co je u kandidáta na presidenta horší. Politická negramotnost, anebo zbabělost?

 

 

 

 

VÁCLAV VLK st.

 

 

 

Komentáře (9)add feed
Obdivuji jasnozrivost pana Vlka : Mikin3
se kterou vi, kolik by bylo v pripade vitezstvi pana knizete v Cesku muslimskych uprchliku a kolik by dostavali na davkach. Chtel bych ho pouze upozornit, ze o techhle vecech nerozhoduje prezident, ale vlada.
A ze si nedovedu predstavit jakoukoliv vladu, ktera by dala uprchlikum nekolikrat vic penez nez duchodcum.
Kdyz tak pozoruju poprask, ktery vyvolala mezi priznivci soucasneho hradniho pana Drahosova kandidatura tak mam pocit, ze jim nejvice vadi to, ze je pan Drahos slusny clovek, nestranik ktery nechlasta, nekouri, neklani se vychodnim diktatorum a nebyl nikdy clenem KSČ.


duben 07, 2017 00:20
A tak já myslím, : Krakonoš
že kopat do Drahoše je zbytečným mrháním energie (i když chápu, že autorskej přetlak je přetlak a ten text prostě musí ven, by nenapáchal v organismu nějaký nenapravitelný škody smilies/wink.gif ). Stávající president má tvítujícího Jirku, bezplatnou kampaň 24/7 provozovanou českejma novinářema a dnes nasadil kalibr vůbec nejtěžší - zvažovanou milost pro Kajínka. I kdyby snad už neměl nic podobnýho v zásobě (a tomu se nechce věřit), tohle už nedokáže přebít ani Mistr Gott, a to ani v případě, že by si za svýho tiskovýho mluvčího zvolil Frantu Ringo Čecha, Olivku Žižkovou či snad dokonce Janu Yngland Hruškovou.
Celej den marně přemejšlím, kdo by na takhle vysoko nasazenou laťku mohl pomejšlet aspoň teoreticky. Ale vypadá to na předem prohranej boj. Snad kdyby se ke kandidatuře vodhodlal Jarda Jágr nebo správnej týmovej hráč Michal David... a kdyby v kampani aspoň jednou řekli na kameru "kun*a". Pak možná, ale furt by to nemuselo stačit, je teprv duben a Miloš je stratég, von má tutově ještě nějakej trumf v rukávu.
Jinak mě ještě vrtá hlavou, proč do toho nejde Andrej. Představil jsem si druhý kolo jako Sofiinu volbu: Babiš - Zeman. A neměl jsem to dělat - asi dnes neusnu... :-
duben 07, 2017 03:24
Ale víc než předem jasnej výsledek presidentský volby u nás : Krakonoš
mě teď zaujalo dění kolem Putinova nejlepšího kamaráda Trumpa, kterej asi upil trochu víc becherov.... totiž whiskey a nechal vybombardovat leteckou základnu Putinova ještě lepšího kamaráda Assada. Teda to vlastní bombardování mě až tak nezaujalo (to spíš to, co mu předcházelo), ale nesmírně mě baví pozorovat v "diskusích" názorový svíjení Donaldovejch fanoušků a fanynek, který jsou shodou vokolnosti fanouškama a fanynkama i vobou zbejvajících mušketýrů. Co jen s tím teď maj počít? smilies/grin.gif
duben 07, 2017 10:03
Ano, ten zmatek na internetovych diskusich : Mikin3
je vskutku roztomily. Jeste vcera byl Donald rytirem na bilem koni ktery pochopil, ze si Syrane budou muset vyresit zpusob vlady sami (jako by to v zemi kde vladne za pomoci Rusaku diktator slo), dnes je to padouch a soby hnusec.
Jsem zvedav, na ci stranu se prikloni veledulezity a velemoudry cesky prezident. Pojede na navstevu Bileho domu? smilies/tongue.gif
duben 07, 2017 13:29
Pánové.... : doktor
.... nemám slov,vše kolem voleb prezidenta je pouze spekulace.Dle mého názoru tato naše zatím ještě stále krásná zemička nemá nikoho komu by náležela a slušela koruna hlavy státu.
duben 07, 2017 13:51
A vypuká nám volební hádání : Michal
duben 07, 2017 14:50
Michale, : Mikin3
to nenapsal Dolezal spatne.
Takze nezbyva nez souhlasit s radou moudrych v tom, ze prosty lid znovuzvoli prosteho prezidenta.
I kdyz ten clovek slibuje veci, ktere najsou naprosto v jeho pravomoci.
Ta prima volba byla podle vseho blbost....
duben 08, 2017 04:09
Přímá volba. : Pepa
V EU se volí ta parta do vedení mezi sebou. A nikdo jim do toho nesmí kecat. Není to zdravé. Muslimové do své početné rodiny neradi pouští cizáka a páří se mezi sebou.
Proto je mezi nimi tolik debilů.
Lidé v Čechách naopak poprvé pochopili, že tu vládnoucí smetánku mohou přehlasovat. A v tom je síla.
Ve Švýcarsku si vedou dobře, to souhlasíte, a mají tam referendum o všem možném.
duben 09, 2017 02:45
Pepo, : Mikin3
Svycari si vedou v referendech dobre, protoze tam maji po staletich demokracie a nezavislosti ponekud jinou politickou kulturu.
Tak napriklad zakony pro delsi prazdniny, nebo garantovany prijem danovym neplaticum tam neprosly. Jen si predstav, jak by to dopadlo v Cesku.
Nebo jak by jsi volil treba ty? smilies/wink.gif
Co se tyce pripadu debility mezi muslimy, zde bych ve tvem pripade trochu ubral plyn. Jiste, v nekterych arabskych (nikoliv muslimskych) zemich se zda byt pareni v rodinach problem, ale takovy problem meli i domorodci v nekterych horskych castech byvaleho Ceskoslovenska.
Dodnes tam pry voli komunisty.....
duben 09, 2017 06:38
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]