O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ÚŽASNÍ A VYZNAMENANÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 březen 2017
Related imagePrvní z oceněných nás navádí, jak žít z vesmírné prány, tedy bez jídla a leckdy i bez vody nebo bez spánku. Těm, kterým prána nechutná, doporučujeme druhého laureáta, který dokáže naprogramovat váš mozek tak, že zbohatnete a pak se můžete kdykoli opulentně rozšoufnout. Národy se již nemusí stěhovat a válčit, budoucnost lidstva se rázem prosvětlí.

 

 

 

 

 

 


Image result for Mgr. Viliam PoltikovičMgr. Viliam Poltikovič 

 

je profesionální český dokumentarista a spisovatel, autor nejméně tří knih a více než 120 dokumentárních snímků, převážně cestovatelsko-duchovních. Autora i jeho tvorbu známe hlavně z televizí, jak té veřejnoprávní, tak soukromých (Cesty k sobě, Goscha, …). Nad jeho dokumenty žasnou i skeptičtí diváci, jako tomu bylo při nedávném seriálu Brána smrti nebo při reprízách Učitelů z hvězd (ČT2). S fakticitou si náš laureát hlavu neláme, vždyť podle jeho vyjádření „ani věda neodpovídá na žádnou základní otázku našeho bytí“.


       Doporučujeme shlédnout záznam slavnostní premiérové projekce Poltikovičova filmu (83 minut, r. 2015) „Žijeme z energie, jsme energie“ − https://www.youtube.com/watch?v=lUArqy47dhw

 

Potvrzují se tu autorova slova že „něco je na tomto světě jinak, než jsme si mysleli“. O zkušenostech z přechodu na pránickou výživu vypovídají charismatičtí breathariáni Jasmuheen a Henri Monfort, dále mladá dvojice z Ekvádoru, která při pránické stravě počala a porodila už dvě děti; přechod úspěšně zvládli i někteří Češi.

 

Ukázky z filmu s úžasem sledovalo několik set návštěvníků, o věrohodnosti výpovědí nebylo nejmenších pochyb. Skromný autor sám nedocenil přínos dokumentu: na návrh z publika, řešit pránou hladomory, odpověděl, že „těžko můžete chtít po lidech, aby nejedli, když si jídla dosud neužili“. Proto vítáme komplementární přístup druhého laureáta.



Image result for JIŘÍ VOKÁČ ČMOLÍKJiří Vokáč Čmolík

 

je dle internetových zdrojů transformačním leaderem světového formátu. Propojuje principy neurověd s praktickou rovinou našich životů. Je autorem transformační literatury, spoluautorem systému NEURORESTART, členem společnosti ATL (Asociace transformačních leaderů) a dokonce mistrem v chůzi po žhavém uhlí. Od roku 2013 vydal sedm knih. Nejsou mu cizí šamanské techniky, vibrace, frekvence, dokonce ani epigenetika, časoprostory nebo kvantová fyzika. Pro naše exkluzivní ocenění je relevantní 8. kapitola knihy „Trhák aneb 21 kapitol o lidském mozku“ (Praha, 2013), odkud citujeme:

       „Bohatství peněz pramení ze systému, nikoli z práce … Pracujte pro vyšší smysl, peníze vám přijdou ze systému, který si nastavíte transformací programů na peníze v mozku. Mým nejpopulárnějším seminářem je NEURORESTART PENÍZE, který navštěvují ročně tisíce lidí. Na tomto semináři dochází k odblokování chybných programů na peníze skrze praktická cvičení …

 

Jedna z šokujících technik je cucání kovových mincí, při kterém dochází k uvolňování oxytocinu, hormonu důvěry. Po semináři následuje 21 dní online tréninku. Výsledky jsou přímo fantastické a projevují se ve formě peněz.“ (Skeptická hádanka: kterému účastníku vynese seminář nejvíc?)

       Čmolíkovy semináře pouze napravují, co se pokazilo, jsou zbytečné kupř. pro miliardáře:  „V některých rodinách a společenstvech jsou programy nastaveny správně. Podívejme se na linii bohatství v rodinách, kde se s programy na peníze zachází dobře, kde mají k penězům vztah. Mají nastavený program „bohatství“. Mohou momentálně přijít o peníze, ale vždy je v brzké době opět získají zpátky. Krásným příkladem je židovský národ …“

 


Zlatý Bludný balvan jim propůjčujeme v naději,

že laureáti vbrzku získají nejednu Nobelovu cenu,

a tudíž dle našich pravidel budou muset naši cenu vrátit.

 

 
 
 
Komentáře (9)add feed
No tak to jsou ceny v dobrejch rukou. : Krakonoš
Protože Brána smrti je perfektní projekt (ať si klidně kroutí hlavou, kdo chce, ty největší kroutivci jsou pak ze smrti vobvykle nejvíc pos*...kakaný).
No a toho Čmolíka by si lidi mohli aspoň přečíst nebo poslechnout, to je zadarmo. Nemusím cucat kovový mince, abych pochopil, že pokud si budu vod rána do večera vopakovat mantru: "prachy jsou svinstvo, kdo je má, je hajzl a nevydělal je poctivě," tak budu mít do smrti holou řiť.
Sláva vítězům, čest poraženejm. smilies/cheesy.gif
březen 26, 2017 22:40
... : bb2
a je to tady, prána...Deeres, tady to máš černé na bílém ;-)
březen 26, 2017 23:28
... : bb2
na Bránu smrti si vzpomínám, že běžela, ale že jsem na ni tehdy neměla náladu, čili nerva. A nevím, jestli se mi do toho chce dloubat.. :-(
březen 26, 2017 23:31
Jinak co se prány tejče, : Krakonoš
znám sice pár lidí, co na to věřej víc než na ilumináty, ale pokud jsem se vo to kdy zajímal, narazil jsem na to, že kdykoli se to někdo pokusil vopravdu zkoumat a dokázat jednoznačně a bez pochyb, že aspoň jeden bretharián na planetě skutečně funguje bez potravy, nikdy se to nepodařilo. A dokud to tak je, tak tyhle vosoby považuju za podvodníky.

To nic nemění na tom, že za Poltikovičem je vedle úletů i spousta výtečný práce. Krásnej důkaz nečernobílosti světa a lidí v něm je tenhle pán.
březen 27, 2017 00:00
Dustojni nastupci : Mikin3
protiproudniho pana Hajka, koukam. Necht je sily tatvicke a dostatek minci kovovych zivotem provazi. smilies/tongue.gif
březen 27, 2017 00:04
. : toulavej
Tak, cucání mincí bych zkusit mohl. Kovových nemusím dodávat, jiný asi nejsou. Počítám, že když českých korun, budou přibývat koruny a kdybych cucal dolary – ještě že jsou i kovový, budu neskutečně bohatej dolarovej zbohatlík. Jdu na dolary, ty peníze miluju . . . :-)
březen 27, 2017 10:58
Bíbí, : *deeres*
je mně líto, já se neživím dechovým cvičením a tak mám zabouchnuté všechny čakry i to správné čchi a doma nemám žádné Feng šuej. Od dětství jsem živa o kravském mlíku a výrobcích z něho. Bydlím ráda v jeskyňce a ne v průvanu podle nějaké čínské filozofie bydlení, miluji kytky a to klidně i sušené.
Všechno to bude nejspíš proto, že nemám šikmé voči. Šikmé voči neměl ani nikdo z mých předků a proto mám normální toleranci na mléko a nemusím se živit takovýma blbostma, jako je soja, nebo tofu, či dokonce podle tebe chutný tvrdý sýr, který je vyroben z rostliného tuku. Dobrou chuť!
Vlastně se ani nedivím, že lidé, kteří dělají ve své stravě takové hokusy pokusy, jsou neustále nemocní a mají v háji svůj imunitní systém. Já jsem v životě neměla antibiotika, pokud jsem je nesnědla zakuklené v nějaké stravě a k praktické lékařce chodím pouze na očkování proti tetanu a klíšťákům.
Ono na té filozofii, že člověk má jíst z velké části to, co roste v jeho krajině a čím se živili po staletí jeho předkové nejspíš něco bude.
březen 27, 2017 13:35
... : doktor
Peníze nejsou vše,ale neurazí.
březen 27, 2017 14:56
Toulavej, : Mikin3
zkus kanadskej dvoudolar zvany "toonie". Ten ma stejne jako 50 koruna dva ruzne kovy. Dobrota! smilies/smiley.gif
březen 27, 2017 18:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]