O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - ZPRÁVY DOBRÉ I NEDOBRÉ PDF Tisk E-mail
Středa, 22 březen 2017
Přejít na obsah
LEGRACE NA PLACE - ZPRÁVY DOBRÉ I NEDOBRÉ
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

Teď „drobnosti“ z oblasti peněz: - Ministerstvo zahraničních věcí vedlo v roce 2015 „nesprávné, neúplné, neprůkazné a nesrozumitelné účetnictví“. Zjistil to Nejvyšší kontrolní úřad s tím, Related imageže chyby jsou významné a dosahují hodnoty téměř 2,7 miliardy korun. Resort uvedl, že se zjištěním zabývá a nápravu očekává v roce 2018.

 

x x x 

 

 

      Od 21. března 2017 se díky vstřícnému kroku ze strany všech tří mobilních operátorů zvýšil příspěvek pro neziskové organizace z 28,50 Kč na 29 Kč. Zbylá částka i nadále pokrývá technické, organizační a koordinační zajištění projektu, včetně servisu pro neziskové organizace a veřejnost.

 

       Rovněž je nyní možno posílat dobročinně větší částku - 60korunové a 90korunové dárcovské SMS. A také můžete nově přispívat pravidelně každý měsíc po dobu jednoho roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK DOBRYSKUTEK na číslo 87 777 a každý měsíc vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč.

 

x x x

 

 

 

Další zpráva je dobrá či alespoň lepší - tak například kdy policie a Česká inspekce životního prostředí vyrazily tento týden na rozsáhlé kontroly do výkupen surovin, tak k všeobecnému potěšení se zjistilo, že  krádeží na dráze oproti předchozím letům výrazně ubylo.

 

Podle inspektorů proto, že už dva roky platí vyhláška, která zakazuje výkup kovu za hotovost. Podle majitelů sběrných dvorů ale krádeže ovlivňuje spíše cena těchto surovin.

 

Krádeže kovů však neustaly úplně, některým zlodějům se vyplácí jezdit do zahraničních sběren.

 

A výsledek? Zloději zůstali. Ruku v ruce s úbytkem krádeží kovů naopak přibývá krádeží dřeva.

 

 

x x x

 

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]