O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

"UNIE VE VÍRU MIGRAČNÍ KRIZE" PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 únor 2017
Přejít na obsah
"UNIE VE VÍRU MIGRAČNÍ KRIZE"
Strana 2

 

 

 

 

 

Bylo by jistě dobré připomenout, že nejde jen o kancléřku Merkel, ale že již francouzský president Sarkozy navrhoval v roce 2008 vytvoření „Unie pro Středomoří“ ze 43 zemí: 28 členských států Evropské unie a 15 středomořských partnerských zemí ze severní Afriky, na Středním východě a na jihovýchodě Evropy. Podle Sarkozyho a mnoha europolitiků mělo být součástí evropsko-středomořské partnerství přijetí až 50 milionů obyvatel těchto až na výjimky muslimských států do Evropy. Dnešní Německo a Brusel tak navazují na starší plány, jak „vyrobit“ nové „Bruselo-evropany“, kteří dodají voličské hlasy a fyzickou hmotu ideálu „Nové bruselské Evropy“.

 

Jistě není náhodou, že se jednalo o státy, z kterých dnes putují do Evropy miliony lidí způsobem, který lze nazvat „Muslimská cestovní kancelář“:

 

Z hlediska provedení a realizace plánu „dovozu“ nových Evropanů je zásadní to, že bruselská administrativa - za hlubokého nezájmu obyvatel Evropy a mlčení medií - provedla právní přípravu takového aktu vydáním celé soustavy právních předpisů. Veřejnost a některé vlády si všimly plánů na přerozdělování imigrantů, které se sice nepodařilo plně realizovat, ale z hlediska práva a byrokracie EU jsou plně a funkčně připraveny. Vypadá to tak, že jen odpor nových členů EU a politické napětí v některých západních státech okolo této otázky neumožnilo bruselské byrokracii a tzv. pokrokářským silám tuto věc realizovat.

 

Čeká se jen na vhodnou příležitost a vhodné podmínky, aby byla věc i z hlediska právního realizována i ve „vzbouřeneckých provinciích“ (východní část Evropy a země Visegrádské čtyřky).

 

 

 

2 Evropa imigrace

Na tomto obrázku je vidět hrubé rozdělení Evropy na státy podle přístupu k islámské imigraci:

 

Modrá barva: státy s vítací politikou


Tmavě zelená: státy odmítající islámské imigranty na svém území


Světle zelená: státy řešící problém individuálně


Červená: státy požadující export islámských imigrantů do dalších států EU


Červená hvězda v zeleném poli: státy žádající přerozdělování imigrantů


Španělsko a částečně Portugalsko: většinu nelegálních imigrantů exportují do Maroka a Západní Sahary (okupováno Marokem, donedávna španělská kolonie)


- Rakousko, Dánsko a Velká Británie – vlastní postupy

 

 

 

         Mějme na paměti, že - ač to ani tato kniha explicitně neuvádí - jde s výjimkou Velké Británie zásadně jen o problém s muslimskými imigranty! Kniha Tomáše Břicháčka „Unie ve víru migrační krize“ přináší také tak potřebná tvrdá data. Která mohou do občas spíše emotivních debat o tom, zda je imigrace řízená či nikoli, jak se na ní podílí EU a jak se to celé vyvíjí, vnést trochu jasno.

 

        Přináší je ke konci knihy část IV. – „Časová osa – milníky evropské migrační krize“ - migrační krize nepomine hned. Jde spíše o něco, s čím se bude Evropa potýkat desetiletí , možná staletí. Proto je tato kniha tak užitečná.

 

P.S. Na konci knihy je něco pro ty, kteří stále chtějí znát odpověď na otázku „co dělat, a co bude“.

        Jmenuje se „Dodatek: Nástin reformy“.

 

Vydal Institut Václava Klause jako publikaci č.31/ 2016 .

Informace o možnosti nákupu na www.institutvk.cz

 

Komentáře (19)add feed
A současná plánovaná migrace do EU je poslední hřebík do rakve. : Pepa
EU selhává díky princip, na kterém je založena. Nemůže neselhávat, ani kdyby se elity vyměnily. Říše tohoto typu neselhávají jedině tehdy, jsou-li ovládány absolutní (totalitní, nedemokratickou) mocí, přičemž jejich vládce musí jak dostatečně silný, aby říši udržel v poslušnosti a pohromadě, tak dostatečně osvícený, aby se mu říše nerozložila ekonomicky. Ale ani tak ji neudrží "navěky", protože i když se náhodou vyskytne jeden takový osvícený panovník, jeho následník už zpravidla tak osvícený nebývá.
Na demokratickém principu může existovat národní stát, který je kulturně i národnostně natolik homogenní, že nevznikají nepřekonatelné antagonismy mezi jeho částmi. Jakmile stát sestává z více územních částí, na kterých dominuje pokaždé jiná národnost, a přitom má být plně demokratický, tak se dříve či později rozpadne. Buď rozumnou dohodou (jako Československo), nebo válkou (jako Jugoslávie).
Dříve či později se rozpadne nejen EU, ale i některé jejích státy se budou dál dělit na menší celky (Británie, Belgie, Španělsko....)
Zkopírováno, nejsem expert ale vidím to podobně. P.
únor 21, 2017 22:48
Predstavuji si, jak asi bylo rimskym obcanum v jejich nadhernych palacich plnych luxusu, kdyz jim je prisli vypalit : Moira
vandalove. A to se rimane aktivne branili, ale neubranili a jejich skvela civilizace byla brutalne znicena. Barbary, kteri nemeli ani zlomek rimske civilizovanosti. A vidite lidstvo jako takove prezije. Jen ta civilizace bude vypadat jinak. Za tisic let budou mit mozna muslimky taky pravo na vlastni rozhodovani a zenska obrizka uz nebude nutnosti. A ze z moravskych sklipku budou zumpy a misto ceskych lidovych pisni se bude rozlehat hlas muzzeina? No zajima to nejakou merklici?
únor 22, 2017 07:41
Ještě trochu do mlýna. : Pepa
Několik let poté, co podepsal Federal Reserve Act, hluboce zdrcený a zlomený Woodrow Wilson řekl: „Jsem velmi nešťastný člověk. Nevědomky jsem zruinoval vlastní zemi. Nad velkým průmyslovým národem vládnou poskytovatelé úvěrů, kteří jsou navzájem propojení. Proto vzrůst našeho národa a veškerá naše činnost spočívá v rukou několika mála jedinců. Jsme jednou z nejhůře vládnoucích, nejkontrolovanějších a nejovládanějších vlád civilizovaného světa. Nejsme vláda svobodného názoru nebo rozhodnutí většiny, nýbrž vláda mínění a nátlaku malé skupinky panujících mužů.“

Známý citát manželky Mayera Amschela Rothschilda, která před svou smrtí v roce 1849 řekla: Pokud by moji synové nechtěli války, nebylo by žádných.

Pokud by se podařilo uvést celosvětově v platnost zákon o zákazu soukromého podnikání v bankovnictví a přenechat tuto finanční záležitost pouze státům, nebylo by válek.
Pepa Kouba.
únor 22, 2017 09:10
Ještě trochu do mlýna. : Pepa
Několik let poté, co podepsal Federal Reserve Act, hluboce zdrcený a zlomený Woodrow Wilson řekl: „Jsem velmi nešťastný člověk. Nevědomky jsem zruinoval vlastní zemi. Nad velkým průmyslovým národem vládnou poskytovatelé úvěrů, kteří jsou navzájem propojení. Proto vzrůst našeho národa a veškerá naše činnost spočívá v rukou několika mála jedinců. Jsme jednou z nejhůře vládnoucích, nejkontrolovanějších a nejovládanějších vlád civilizovaného světa. Nejsme vláda svobodného názoru nebo rozhodnutí většiny, nýbrž vláda mínění a nátlaku malé skupinky panujících mužů.“

Známý citát manželky Mayera Amschela Rothschilda, která před svou smrtí v roce 1849 řekla: Pokud by moji synové nechtěli války, nebylo by žádných.

Pokud by se podařilo uvést celosvětově v platnost zákon o zákazu soukromého podnikání v bankovnictví a přenechat tuto finanční záležitost pouze státům, nebylo by válek.
Pepa Kouba.
únor 22, 2017 09:10
Pepo, tys tomu zase nasadil korunu . . . : toulavej
Jsi zdroj nejneuvěřitelnějších bizarních nápadů, kterými mě neustále překvapuješ, to tedy všechna čest :-). Zřejmě si myslíš, že když nebudou soukromé banky existovat, nebude už nikdo, kdo by války financoval. Jenže, když stát vybírá daně a může si tisknout peníze, tak si může taky sám financovat válku i bez půjček od soukromých bank. A půjčit mu může i jiný stát, jiná státní banka přece. A taky to jiné státní banky dělají, třeba ty čínské půjčují Americe i jiným státům. Protože banky byly založeny kvůli ukládání volných peněz střadatelů, a ty zase půjčují jiným na financování jejich aktivit, na které nemají momentálně našetřeno. Přes státní banky cesta k věčnému míru na Zemi skutečně nevede . . .
únor 22, 2017 11:17
souhlas : bb2
extrém plodí extrém. Až bude menšinová orientace brána prostě jako menšinová orientace, nebude mít nikdo potřebu se takhle vymezovat. U výjiek pak nebude problém tyhle extrémní zjevy například nevpustit na ples a ukázat jim, kterým směre najdou bazén pro veřejnost, protože nebude hrozit, že začnou hulákat, že jde o diskriminaci.
Chceš na ples? ok, tak se podle toho obleč. Nebo aspoň obleč. Jsi gay? ok, ale koho to zajímá.
únor 22, 2017 12:58
... : bb2
tak zlobící mezerník už jsem jakž takž zkrotila, pro změnu si začalo vyskakovat em ;-)
únor 22, 2017 12:58
uf, omyl : bb2
oba poslední komentáře patří samozřejmě pod Queer Ball.
Bylo mi divné, že zmizely, tak jsem to tam napsala znovu, a teď to vidím tady..;-)
únor 22, 2017 14:32
Toulavej, : Mikin1
taky me ta Pepova posledni moudrost dorazila. Statni banka musi byt naprosty sen kazdeho valkychtiveho despoty. Vzdyt si ty penize ani nemusi pujcovat, staci kdyz zvedne telefon.
Nejlepsi pojistkou proti valce je demokraticka vlada a tolerantni obyvatele.
V soucasne situaci si treba v zapadni Evrope zadnou valku nedovedu predstavit. Kapku na vychod zase naopak ano.....
únor 22, 2017 16:22
souhlas s Pepou : OLINA
Ja si naopak docela dobre dokazu predstavit valku v zapadni Evrope. Vzdyt uz v ni jsme! Demokratickou vlsdu uz davno nemame. Demokraticky byl zvolen Zeman, Trump a ti co o demokracii krici nejvic neznaji snad ani vyznam toho slova.
únor 22, 2017 22:16
... : OLINA


"Tedy ja neveril, ze v USA muze byt obcanska valka. Uz verim a postihne to I Canadu. Vcera jsme meli velkou a hlucnou demonstraci v Toronte domahajice se zruseni mesit. Ten jejich super zm co uci deti jak se kulturne obohati kdyz budou ho dobre poslouchat a nasledovat blaboly toho stredovekeho psychopata a zlocince vylezl ven a snazil se lid uklidnit ze jsou nabozenstvi miru.

Je to tyden kde nekdo si dal praci ukazat kolik milionu lidi uz bylo poslano k Alahovi v ramci toho miru."

Tak tohle mi napsal znamy z Toronta. Je to jak vidim po celem svete stejne.
No proste prectete si cely clanek a jestli jeste nekdo si mysli ze lidstvo neni v p*deli tak proste jiste take verite v bohy, strasidla a jine absurdity.
únor 22, 2017 22:51
Ještě jeden výrok k bankovnictví, jež potvrzuje, že mám pravdu. : Pepa
Lord Josiah Charles Stamp, ředitel Bank of England a ve své době jeden z nejbohatších mužů světa, napsal v roce 1937 něco pozoruhodného:
„Moderní bankovnictví vyrábí peníze z ničeho. Tento postup je možná ten nejpodivnější vynález v dějinách lidstva. Bankéřům patří Země. Připravil-li by je o ni někdo, ale zároveň jim ponechal moc vytvářet peníze, obratem ruky by jich měli zase dost na to, aby si jí koupili nazpátek. Zanikne-li však toto právo, potom zmizí všechny velké majetky, i moje.
A ony by také měly zmizet, pak by byl totiž svět šťastnější a lepší. (...) Pokud však chceme být otroky bank a ještě si chceme hradit sami i náklady na své otroctví, potom banky nechejme, aťsi vyrábějí své peníze dál.“
Takže jak říkám, bankovnictví by nemělo být v soukromém vlastnictví, ale státním. Vydělané peníze patří státu, což znamená jeho občanům. PK.


únor 23, 2017 06:24
Pepo, jsi ztracenej případ . . . : toulavej
ale s tím se nedá absolutně nic dělat . . .
únor 23, 2017 16:29
Nic proti kapitalismu, i když mele z posledního. : Pepa
Jak jste si všimli, tak zde uvádím výroky velice úspěšných lidí. Ti mnohem lépe než mi mohou posoudit situaci o peněžnictví.
Protože mě to zajímá tak jsem si toto téma docela s chutí prostudoval. Začal jsem od směnného obchodu a skončil v současnosti. O bankéřských lumpárnách za posledních 200 let by to na tlustou knížku.
únor 23, 2017 21:29
Dostatecny priklad : Mikin1
by byla Venezuela. smilies/grin.gif
únor 23, 2017 23:42
Pepo, když to máš nastudovaný, můžeš aspoň naznačit jednoduchýmu, : toulavej
když mele kapitalismus z posledního, CO přijde místo něj? Nebo nemůžeš ani naznačovat :-). Velice úspěšných lidí zná historie mnoho, ale neměli všichni stejné nebo podobné názory na cokoliv, včetně peněžnictví. Takže záleží na každém, KOHO si zvolí z té množiny úspěšných a přijme jeho názory. Podle toho, jaké názory tu presentuješ, jsi si evidentně nevybral dobře, protože v konfrontaci se skutečným životem jsou jejich názory směšný. Né že bych ti radil, ale na tvým místě bych se zaměřil na státy, které jsou velmi úspěšné, kdo je řídí a proč úspěšné jsou – třeba Jižní Korea, Singapur, USA, Israel a porovnal je se státy bohatými na přírodní bohatství, ale nefungujícími a proč – třeba Mexiko, Venezuela, Zimbabwe, Kongo . . .
únor 24, 2017 12:07
toulavej : OLINA
po kapitalismnu ci misto nej, muze prijit neco daleko horsiho na co se "elity" uz davno chystaji. New world order!
únor 24, 2017 20:44
koukam ze zde panuje znacne nepochopeni : Mikin1
slova kapitalismus.
To je jen prirozeny stav veci, kdyz lide mohou podnikat. Nic jineho.
----------------------
Co se Pepovych citatu slavnych lidi tyce, ty mohou byt casto uplny nesmysl. Napriklad citat Jiriho Sucheho, ktery zde Pepa tak nadsene propagoval a ktery se ukazal jako uplny hoax.
únor 24, 2017 21:39
Zajimavy pribeh : Mikin1
pocetne syrske rodiny Hadhadovych.
http://www.cbc.ca/news/canada/nova-scotia/peace-by-chocolate-hadhads-celebrate-year-one-in-antigonish-1.3925779
Pred rokem leteli poprve letadlem, usadili se v malem mestecku Antigonish v Nova Scotia a brzy se pustili do toho, co umi. Vyroby cokoladovych dobrot.
Dnes jejich mala cokoladovna zamestnava dalsich 10 lidi.
Go Hadhads, go!!!
únor 26, 2017 09:01
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]