O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MRÁZ KOPŘIVU NESPÁLÍ, ALE CHCÍPAVKA? PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 únor 2017

Nebojte, ještě stále jsem jakž takž živá. Mám prý akutní bronchitidu. A asi i průšvih. No - spíš přímo průser... Ale o tom všem vám detailněji napíšu o chvilku později. Teď jen krátce - byla jsem večer na pohotovosti v nemocnici Na Homolce, kde jsem zažila úžasné vyšetření... Tedy, pro ně asi běžné, ale protože já tam nebyla téměř deset let, tak jsem žasla nad neuvěřitelným pokrokem vědy.

 

 

 

 

      Ale po příjezdu domů následoval - bohužel - šok. Když jsem si lehla do své postýlky, znovu jsem se příšerně rozkašlala - to je vždy přímo kašlavý záchvat na pár minut, který mne totálně zdeptá. Honem otevřít okno...  A já se vyděsila. Nejspíš to bude i alergie na mé nejvroucněji milované chlupaté dítě....

 

       Teď jdu s ním na krátký špacír a pak se vrátím a budu psát detailněji. O tom, co jsem nakousla výše. 

 

 

 

Zatím prosím všechny, kteří máte nějakou zkušenost s podobnou "volbou" - jak řešíte alergii na svého miláčka?

Nechci se ho vzdát, nechci si vybrat nekašlavý klid - ale smutek...

 

d@niela

 

 

 

Komentáře (7)add feed
Já mám taky něco, : Michal
už dva roky mi, nevím jak to jinak napsat, teče z nosu. Ne, není to rýma ale alergie na něco. Na co? Nevím, doktor na mně zkouší kdeco, zítra k němu jdu zas a snad mně už konečně místo léčení pošle na alergologii. Jediné co mně napadá jsou naše kočky, import z USA. Co nadělám? Nic, pokud jsou to ony, tak mi poteče z nosu dál, na mráz je nevyhodím.
únor 06, 2017 10:33
Michale, : Martina P.
ale to si mu rovnou řekni, že chceš na alergologii, nečekej, až jemu se uráčí... Třeba dostaneš nějaký pidiprášky a všechno bude v pořádku. Moje máma na tom byla stejně.
únor 06, 2017 10:52
Martino P. : Michal
to přesně chci udělat. Já jsem holt vychovanej (nebo zkaženej) americkým zdravotnictvím. Zítra jdu na něj!
únor 06, 2017 11:19
Danielo, : *deeres*
existují čističky vzduchu, přísada do pracích prášků (Fabri cleans), postřik na psy, nebo kočky (Petal clens) bez nutnosti zvířata koupat. Určitě bys na netu našla i další přípravky. Jsou i luxy s filtry, které dokáží odchytat mikroskopické alergeny. Není pravda, že alergii způsobuje srst zvířat, v těch se jenom zdržují. Alergeny se vyskytují ve slinách (pes, kočka, kůň, morče, křeček),moči (kočka, pes, malá laboratorní zvířata),krevním séru, kožních šupinách.
Proto nepouštět chlupáče do postele, pravidelně prát pelíšky i jiné textilie, které mohou kontaminovat a nenechat se od miláčků olizovat a to ani ruce. Podívej se na "Portál pro alergiky". Pravidelné požívání pilulí je až poslední možnost. Synovci alergii na trávu a různé pyly odstranili kdysi injekcemi, ale nevím, jestli to není ohraničeno věkem. Od 16 let má po alergiích v docela slušném spektru.
únor 06, 2017 12:40
Dani : doktor
Dani,jsem smutný s tebou,ale i mne se zd rada Deeres rozumná.Držím palce ať vše zvládneš a můžš mít miláčka a nemít hroznej kašel,pappa
únor 06, 2017 13:33
Danielo : Mikin1
Existuji testy na alergii, existuji prasky na alergii, existuji i dalsi metody ktere zde byly zmineny.
Bez chlupatce zit nechces, nevzdavej to.
Hodne stesti.
únor 06, 2017 16:06
jak jsem psala pod tím předchozím článkem - : d@niela
je to bronchitida, a až ji zažehnám, bude vše zase ok.
Jen - ta bolavá žebra a bránice od toho hnuuuuusnýho kašle smilies/grin.gif
únor 06, 2017 18:23
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]