O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZASTAVTE SE, NA CHVILKU JEN PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 leden 2017
How to Stop Small Misunderstandings from Turning into Big MistakesKaždý člověk má někdy špatnou náladu. Nebo se jen cítí smutný. Někdy máme dokonce pocit, že je všechno špatně, že všichni lidí kolem jsou zlí, že svět je čím dál tím horší a horší. A vidíme vše černě a nikde není světlo na konci tunelu.

 

 

 

 

 

 

 

        Nejspíš z podobného důvodu někdo založil server makesmethink.com. Je to stránka, kam lidé píší svoje krátké zkušenosti, pocity, příběhy, aby potvrdili okolnímu světu, že ještě není tak zle, že na světě pořád existuje dobro, pomoc a láska.

 


     Přečtete si pár následujících postřehů z tohoto webu, určitě vás potěší, překvapí, nebo i rozpláčou. Zažili jste něco podobného i vy?

 

 

 

1. Mám nejlepšího tátu na světě. Je to mámin milující manžel a úžasně se stará o celou naši rodinu. Učil se se mnou, byl na každém mém závodě (od mých 5 let - dnes je mi 17) a ve všem mě i mámě vždycky pomáhal. Dnes ráno jsem něco hledala v bedně, kde má táta nářadí. Na dně jsem našla pomačkaný starý papír. Byl to list z deníku napsán tátovým rukopisem, datovaný měsíc předtím, než jsem se narodila: "Je mi osmnáct let, jsem alkoholik, který ve škole propadá, a mám v trestním rejstříku záznam za krádeže aut. A příští měsíc se mi do seznamu připíše i nezletilý otec. Ale přísahám, že ode dneška všechno napravím. Budu dělat všechno nejlíp jak můžu, udělám pro moji holčičku cokoli. Budu táta, kterého jsem já nikdy neměl." A já dnes můžu říct, že sice nevím, jak to dokázal, ale dokázal to.

 

 

2. Jednou jsme se s mým 18 letým vnukem bavili o tom, že když jsem byla na střední škole, tak mne na maturitní ples nikdo nepozval, a tak jsem tam radši ani vůbec nešla. Dnes večer mi vnuk zazvonil u dveří, na sobě měl smoking a šli jsme na jeho maturitní ples spolu.

 

 

3. Moje 88letá babička je slepá. Její sedmnáctiletá kočka taky. Babička má svého slepeckého psa, který jí pomáhá a vodí ji po domě a tak. V poslední době jsem si všimla, že pes provází po domě i kočku! Když si kočka zamňouká, pes ji dovede k misce s jídlem, k bedničce na záchodě a tak. Přitom – tohle ho nikdo nikdy neučil.

 

 

4. Dnes jsem vdával svou jedinou dceru. Před deseti lety jsem byl svědkem vážně autonehody a vytáhl 14 letého chlapce z nabouraného auta. Lékaři předpovídali, že už nikdy nebude chodit. Dcera se mnou za ním občas přišla na návštěvu do nemocnice. Pak tam už chodila sama. Dnes jsem ho viděl, jak dokázal nemožné - když sám přišel a odvedl k oltáři mou dceru.

 

 

5. Chtěla jsem poslat manželovi textovku "Miluji tě," ale omylem jsem to poslala tátovi. Pár minut nato jsem dostala odpověď: "Já tebe taky. Táta." Bylo to velice zvláštní, nikdy by mě nenapadlo tátovi tohle poslat, ale jsem ráda, že se to stalo. Měli bychom být na sebe hodnější častěji.

 

 

6. Pracuji jako instruktorka znakové řeči. Dnes se mi do kurzu přihlásila žena, které kvůli rakovině byly poškozeny hlasivky. Spolu s ní se také přihlásil její manžel, čtyři děti, dvě sestry, bratr, její matka i otec a dalších dvanáct blízkých přátel. Ti všichni se chtějí naučit znakovou řeč, jen kvůli komunikaci s ní.

 

 

7. Dnes, po šesti měsících, za mnou přišel můj otec. Bylo to po půl roce poprvé. Poté, co jsem mu řekl, že jsem gay. Když jsem otevřel dveře, otec tam stál, měl slzy v očích, obejmul mne, dal mi pusu a řekl: "Je mi to líto, promiň, mám tě pořád rád."

 

 

GRETA

hezké, že?

 

 

 

 

Komentáře (5)add feed
... : bb2
Ano, moc hezke
leden 17, 2017 11:47
Opravdu, : Martina P.
taky se mi to líbí a ráda bych si občas něco podobného četla.
Třeba i tady, Gretko!
leden 17, 2017 12:33
Greta : doktor
Díky,moc hezky se to četlo a určitě i pohladilo.
leden 17, 2017 15:46
Greto, : JanaJ.
moc hezké.
Koukla jsem na web, ale bohužel si to nepřeložím.
leden 18, 2017 08:59
... : Lenka1
smilies/smiley.gif
leden 19, 2017 20:53
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]