O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ PRŮŠVIH, TAK NA POKRAČOVÁNÍ :-))) PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 leden 2017
Přejít na obsah
KDYŽ PRŮŠVIH, TAK NA POKRAČOVÁNÍ :-)))
Strana 2

Image result for pošťák pngZačalo to úplně nevinně. Kluk měl mít narozeniny a já se rozhodla mu k nim věnovat něco na čtení. I jsem kníííhy řádně a včas objednala, dostala od knihkupectví potvrzení, že to odešlou, současně jsem dostala od naší drahé a milované České pošty  první potvrzení, že zásilka bude doručená do mých tlapek 11. 1. mezi osmou ranní a druhou odpolední. Pak jsem to dostala ještě esemeskou a druhým emajlem. 

 

 

 

   

 

 

 

Image result for česká pošta doručovatel png

 

     Jedenáctýho jsem od rána nevytáhla paty, s čoklem jsem výjimečně byla venku ještě dřív, a pak už jsem jen vartovala spolu s Kayou u okna, aby mi poštovní panáček neproklouzl. Průběžně jsem kontrolovala: zvonek u dveří - jestli zvoní a zda dost silně, zvonění u mobilu, abych ho nedejbože neměla vypnutý, sledovala jsem poštu on-line - to jsem se ještě zapomněla zmínit, že jsem předtím dostala upozornění na web, kde mohu pohyb zásilky sledovat téměř minutu po minutě.

 

       Nedělo se ale nikde nic. Když bylo půl čtvrté, našla jsem si na webu České Pošty jejich call centrum a poptávala se. Vše jsem vylíčila, bylo mi řečeno, že "ano, zásilku má doručovatel." Podařilo se mi z nich pak i vyrazit jeho mobilové čislo. Kolem půl páté jsem se dovolala. Chudák doručovatel. Má jich být asi šest a jezdí jen dva. Že by Česká pošta krachovala? Když jsem mu nadiktovala číslo zásilky, potvrdil mi, že ji v autě má, ale současně i to, že absolutně nehrozí, že bych ten den ještě knihy obdržela. Že balíčky, které nerozveze, zase vyloží na původní poště, pak se rozvezou na pošty podle bydliště zákazníků a ti si je tam pak budou moci v dalších dnech vyzvednout.

 

      Takže narozeniny proběhly, sice bez dárků, ale i tak spokojeně. Robert má nesmírně rád rajskou, tak jí takový menší hektolitřík dostal a snědl, masíčko i knedle prý se mi taky povedly, a já doufala, že to snad dopadne dobře. S těmi knihami. Jo, to jsem vám ještě nenapsala, že jsem pak večer, když Bob odešel, napsala drahé poště liebersbrief, aby mi laskavě vysvětlili, proč atd.

 

 

 

 

 

      Co mne však rozpálilo doběla, bylo, když mi druhý den e-mail od pošty oznamoval, že protože jsem nebyla zastižena, budu si moci zásilku vyzvednout tedy v následující dny osobně... A následující den mi to přišlo ještě emajlem repete, respektive sdělení, že už tam jsou.

 

      Slušně jsem jim odepsala, že vzhledem k tomu, že "veškeré telefony se u nich nahrávají", tak mají důkaz, že a) já doma stále byla, zato doručovatel tu vůbec nebyl, b) na call centru mi to nejen potvrdili, ale i sdělili, že s tím nikdo nic neudělá - atd. atd. Pak už jsem to vzdala. Jsem sice docela obstojný kverulant, ale knížky to byly super, tudíž jsem se rozhodla si pro ně tedy dojít osobně. Uběhl další den a konečně mi zase večer přišlo papírové oznámení, že teď už pro ně můžu, a to opravdově.

 

 


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]