O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ PRŮŠVIH, TAK NA POKRAČOVÁNÍ :-))) PDF Tisk E-mail
Pondělí, 16 leden 2017
Přejít na obsah
KDYŽ PRŮŠVIH, TAK NA POKRAČOVÁNÍ :-)))
Strana 2

 

 

 

 

 

 

      Ráno jsem oblíkla psa,  dooblíkla sebe, bafla pytlíky se smetím, vodítko, klíče, brejle, papír s oznámením, taštičku s peněženkou a vyšla ven. Čubák občůrával patník, já šla vyhodit smetí, připla čubáka na vodítko a šli jsme všemi šesti na poštu. Před poštou jsem však strnula.... 

       

      Fakt mám asi srdce zcela OK, protože žádnej infarkt se nekonal, zato já se otočila a po dlouhých letech se rozběhla zpět k domovu. Opravdu, já běžela... (Asi to bude tím, že už dva roky pravidelně chodím a tedy jsem se přeci jen dost rozhejbala.) Na rohu jsem viděla odjíždějící popeláře... Ano, moji drazí, určitě jste to uhodli, já dement vhodila taštičku (takovou krásnou, novou, černou, s mnoha přihrádkami - a vevnitř s občankou, debetní kartou a kartou pojištění a peněženkou s cca 1500,- ká čé), spolu s těmi odpadky do kontejneru.

 

      Když jsem to pak uřvaně a zoufale telefonovala synovi, snažil se mne uklidnit, že se rozhodně nemusím o taštičku, respektive o ty doklady, bát, neb je to stopro dokonale rozšrotované a za chvíli to vyletí jako dým do vzduchu. Že horší by bylo, kdyby to někdo ukradl.... Doma jsem hned zavolala do banky, kartu zablokovala a dnes všechno v bance vyřídila. OK, cca do týdne budu mít novou.

 

     Jenže - jsem objednána k mnoha doktorům a karta OZP už taky není, stejně jako občanka. Ale OZP jsem si nově nahrála do mobilu, zítra půjdu ke kadeřnici, aby mne mohli ve výdejně občanek vyfotit. Protože pokud bych tam šla dnes, konkurovala bych v kráse novofoundlanďákovi. 

 

 

      A, aby to mělo nějaké legračnější pokračování, tak i přesto, že opravdu chodím jak tuleň, povedlo se mi s sebou kousek před domem - jen pár metrů, a už bych byla doma - řádně řachnout. Pravé zápěstí  a levý bok. Tím jsem vzala o obrubník... Auuuu A teď sotva bolestí lezuuuuu

 

 

 

 

 

Related image
  

 

 

     Tohle všechno by se nestalo, kdyby ta naše slavná zatracená Česká pošta fungovala tak, jak má.

 

 

Ve schránce emajlové mne teď čekala další zpráva:

 

Vaše e-mailové podání bylo postoupeno k  vyřízení.

Výsledek obdržíte v nejkratším možném termínu, nejpozději však do 30 dnů.“

 

 

 

 zuřící a skučící

d@niela

      

     

Komentáře (5)add feed
Ber to sportovně : opas
Kdyby byli pošťáci chytří, aktivní a spolehliví, tak nedělají pošťáky, ale něco daleko lépe placeného.
leden 16, 2017 15:03
nojo, ono by mi to až tak nevadilo, : d@niela

kdybych nebyla teď taaaaaak natlučená :-)
jenže - uvědom si, že za to můžou poštovní ouřadové, ne ten chudák doručovatel...

leden 16, 2017 15:15
Protože "konečný řešení Český pošty" : Krakonoš
má nejlíp zmáknutý můj voblíbenej bloger, nebudu se tu vypisovat a rovnou hodím link. Kdyby tohle někdo z politiků dotáhl do vítěznýho konce, má jeho partaj můj hlas ve volbách jistej:
http://www.machinegun.cz/o-ceske-poste-2/
leden 16, 2017 18:30
Krakonoši, : Michal
to by bylo tak krásné, že je uskutečnění nepravděpodobné. To by totiž někdo musel začít přemýšlet přímo hlavou a to, jak víme všichni, je velice bolestivý proces.
Dík za zaslat.cz, už je v záložkách. smilies/wink.gif
leden 17, 2017 10:18
d@nielo : doktor
Dani,jsi opravdu moc hodná holka se srdcem na dlani .Mne se to stát,tak na poště udělám takovej čambus a z kuka vozu by mne jasně trefilo.Jsi silná a statečná holka.Máš můj obdiv.
leden 17, 2017 15:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]