O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SPOKOJENĚ DOMA PDF Tisk E-mail
Středa, 30 listopad 2016
Přejít na obsah
SPOKOJENĚ DOMA
Strana 2
Strana 3
Výsledek obrázku pro One full of clutterChcete se doma cítit vždy uvolněně a spokojeně? Ano, pokusím se o návod. Stačí dodržovat jen jedno velice jednoduché pravidlo: Cokoli máte doma, musíte mít rádi. Je úplně jedno, zda vám byt barevné ladí a zda je celý v jednom specifickém stylu. Důležité je, abyste měli všechno rádi. Jestli se vám líbí zarámovaná fotka vašeho psa, může klidně viset na stěně vedle vzácného obrazu či sušené staré kytky.

 

 

 

 

 

Jestli se vám líbí zrovna tento typ židlí, vůbec nebude vadit, že je každá jiná. Není důležité, v jakém stylu a barvě je být poskládán, důležité je, že každý, i ten nejmenší kousek, se vám líbí, vyhovuje a máte ho rádi.

 

Bohužel, ne vždy jsme panem nad situací a možnostmi, někdy se nám nakumulují věci, a pak nevíme, co s tím. A být se stává přeplněnější a přeplněnější, místa ubývá, deprese a binec roste a nakonec člověk není doma šťastný, a ani neví proč.

 

 

 

O co se hlavně jedná? Co nám může poškodit hlavní pocit spokojenosti?

 

Ač se to zda zvláštní, naši náladu hodně ovlivní barva. Barva stěn, barva nábytku, ubrusu, záclon… Jestliže například opravdu nesnášíme červenou a v obýváku máme červené -  i když velice pohodlné - křeslo, nebude to vždy na 100%.  Všechno na vás padá, cítíte se, jako by vás něco dusilo. Může to být nejen tmavou barvou, ale také těžkými závěsy. Lehké vzdušné žaluzie a světle vymalovaný pokoj může udělat pravý zázrak.

 

 

Tohle všechno ale nejspíš dávno znáte.

Pravý problém je ale něco jiného…

 

 

 

Všude se povalující papíry

 

Pošta, noviny, účtenky, seznamy, poznámky, reklamy, výstřižky, články, kupóny, návody, recepty… určitě to znáte. Většina papírů se nám určitě bude hodit, nebo je důležitá, nebo by se (alespoň právě teď) neměla ještě vyhazovat. Co s tím?

 

 

 

Související obrázek

 

 

 

 

Dětské dárečky

 

Obrázky, kytičky, kamínky, vymodelované věci, keramika, rámečky, dárky vyrobené ve škole, přáníčka, různé doma-ručně-robené věcičky… čím více dětí a čím více let, tím větší sbírka.

 

 

Ruční práce

 

Potřeby na šití, pletení, háčkování, výstřižky, korálky, modurit, výroba svíček, věnců, přáníček… kdokoli rád něco doma sám vyrábí, určitě chápe, co tím myslím. Znáte to - škatule a škatule pomůcek či nástrojů.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]