O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SPOKOJENĚ DOMA PDF Tisk E-mail
Středa, 30 listopad 2016
Přejít na obsah
SPOKOJENĚ DOMA
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

 

Staré sbírky

 

Jestliže někdo z rodiny něco „sbírá či sbíral“. Roky vytvářená sbírka. To se přeci musí schvovávat… Jestliže ale teď na ni není čas, co s ní? Tolik času a práce investováno do vytvoření sbírky  - a co teď s tím?

 

 

Levné obyčejné knihy

 

Ač to může znít strašně - přečtené knihy, které teď už nikdo nečte. Ne vázaná či drahá vydání, ale obyčejný paperback. Obyčejné knížky, které leží už roky a roky ve vaší knihovně.

 

 

Upomínkové předměty

 

Co všechno jsme si přivezli z cest, dovolených, návštěv… Zajímavý hrneček, tričko s legračním nápisem, drbátko, ozdobný talířek, soška, ubrousek, svíčky, dárkové předměty v jakémkoli provedení. Zajímavost tehdy - lapač prachu dnes.

 

 

 

Výsledek obrázku pro upomínkové předměty, staré krámy
  

 

 

Dárky a dárečky

 

 Obzvlášť jsou-li to dárečky od našich blízkých. Můžou to být nepotřebné věci, ale jsou to přece věci kupované/vyráběné s láskou. Ať už od příbuzných, děti, či kolegů z práce.

 

 

 

Výsledek obrázku pro staré krámy v bytě

 

 

 

Tohle všechno se nám doma kumuluje a kumuluje a vytváří tak skladiště věcí, které nám kdysi radost přinášely, ale teď nám spíš dělají starosti – přímo nerudovské - co s tím vším? Přece to nevyhodíme…

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]