O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ROAD TO HELL ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 18 říjen 2016
Přejít na obsah
ROAD TO HELL ...
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

Jak praví jedno úsloví: „Šílení lidí dělají šílené věci.“ U Bohuslava Sobotky se to projevilo už při sestavování vlády, když z jakéhosi ideologického pomatení (či na něčí nátlak?!) pozval do vlády Novou eurolevici, tedy Dienstbiera ml., Marxovou-Tominovou a Valachovou. Představa, že si tím nějak polepší u EU, byla marná, oni společně a celá ta parta, z které vycházejí, trvale žalují na naši republiku a pomlouvají ji.

 

Ve svých skleněných palácích to, jak se zdá, ta nejvyšší „věrchuška“ neví anebo nechce chápat. Tato parta je u většiny obyvatel nejen neoblíbená, je doslova nenáviděná. Jejich nápady nadřazených vzdělanců jdou přímo proti myšlení, zájmům a přesvědčení většiny voličů ČSSD. Blouznění o inkluzi, o vstřícnosti k muslimům, nápad zabránit stavbě silnic a nových továren, snaha zahnat Čechy zpět na bicykly, jako tomu bylo v Číně za Mao Ce-tunga, nutil lidi podporovat přemalované nacistické teorie je smrtící.

 

Jak napsal historik Petr Placák v zamyšlení nad dalším vývojem Česka v Echu24. Mluví sice o Babišovi, Zemanovi, Orbánovi a dalších evropských „nacionalistech“, ale jeho vyjádření sedí spíše na dnešní EU a marxistické eurohujery a na to, co se snaží prosadit v Evropě:

 

Cituji: „Jejich zdánlivá nebo i dočasná prosperita (EU) je futrována politikou a propagandou kombinovanou s represí.“ (pozn. aut: Neskutečné omezování osobní svobody)

„Dobře to je vidět na vývoji nacistického Německa,“ říká Placák,“jež bylo ve 30. letech na špici ekonomického, povšechného modernizačního vývoje. Mnoho věcí, které dnes považujeme za „své“, mají původ právě v předválečné třetí říši - včetně plánů pěších zón v centru měst, cyklostezek, programů zdravé výživy, ekologie, protikuřáckých kampaní, obliby vegetariánství, bylinné léčby, pěstování nového vztahu k tělu...“ To dnes EU a dnešní američtí, ale i evropští levicoví „modernisté“ prosazují. A co je bráno jako „in“.

 

Ale dnešní čeští neomarxisté, jejichž hlásnou troubou je shora jmenované trio a excentrickým výlupkem je mladý Stropnický, dostali svými sny až tak nějak k Maovi a Pol Potovi a jejich šílené marxistické teorii. Jak dnes požadují. A jak propaguje Nová levice ĆSSD, Strana zelených a tzv. neziskovky, je nutno zabránit „plýtvání“ a zaručit „návrat k přírodě“. Aniž to možná mnozí jejich obdivovatelé a vyznavači vědí, ve skutečnosti považují za svůj ideál také nacistický ekologický zákon o „Ochraně přírody“. Který vydali nacisté v roce 1935 jako jeden za základních nacionálně socialistických zákonů. Hans Klose, říšský vedoucí orgánů „ochrany přírody“, tvrdil, že tento zákon je vyvrcholením ochranářských snah a dokonalým zákonem.

 

Cituji z článku EKOLOGIE: Eko-fasci, eko-nazi nebo eko-marxisté. Přestože se většina ekologických aktivistů i organizací hlasitě hlásí k levičáctví, ve skutečnosti vychází z myšlenek vzniklých mezi německými nacionalisty, jejichž nejznámějším výsledkem byl nacismus, holocaust a pokus o vyvraždění celých národů. A pokus o vytvoření čisté „rurální“ země na východě Evropy. Stejně tak měli ekologičtí němečtí nacionalisté zásadní podíl na plánu na vytvoření „čisté rasy“ vycházejícím z myšlenek splynutí s přírodou.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]