O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MAZÁNÍ NA BOLENÍ? TŘEBA TO POMŮŽE ... PDF Tisk E-mail
Středa, 09 listopad 2016
Image result for salt pngSmíchejte sůl s olivovým olejem a bolest neucítíte dalších pár let. Je smutnou pravdou, že většina lidí, když je začne něco bolet, sahají hned po lécích z lékárny. Není to dobré proto, že uvedené léky sice na chvíli pomohou, ale vyberou si svou daň v podobě různých vedlejších a obvykle poměrně negativních účinků.
 
 
 
 
 
 
 
     Místo nich užívejte raději některé z mnoha přírodních alternativ proti bolestem, které poskytnou stejný účinek (někdy i lepší) a nemají žádné nežádoucí účinky. Například, když trpíte osteochondrózou krku, což je skutečně bolestivé a frustrující, použijte na něj domácí lék, na který vám prozradíme recept v tomto článku. Způsob přípravy a aplikace je navíc velmi jednoduchá, stačí, když budete následovat pár instrukcí.

 

Domácí lék na bolesti kostí, svalů a kloubů

Tento recept budete moci použít na bolesti, které se týkají svalově -kosterního systému. Účinný je tedy na následující typy bolestí:

  • bolesti svalů
  • bolesti kostí a kloubů
  • bolesti chrupavek, vazů a šlach

 

Ingredience:

K jeho výrobě budete potřebovat tyto věci: 5 polévkových lžic soli, nejlépe mořské nebo himálajské - cca 0,75 dcl, olivového oleje cca 1,5 dcl, uzavíratelnou skleněnou láhev nebo jinou nádobu, např. zavařovací. Pokud potřebujete méně či více přípravku, upravte jednotlivé složky v uvedeném poměru 1 díl soli na 2 díly olivového oleje.

 Příprava:

       Smíchejte olej se solí a směs přelijte do skleněné nádoby. Tu uzavřete a nechte odstát 2 dny. Po 2 dnech je domácí lék připraven k použití.

 Použití:

Ráno hned po probuzení naneste směs na postižené místo, kde pociťujete bolesti. Mírně si jí promasírujte pokožku. Začněte s masírováním 2 až 3 minuty a postupně čas zvyšujte. Medicínští experti doporučují masírovat kolem 20 minut,  což by mělo zcela postačovat. Na konec si pokožku umyjte navlhčeným ručníkem.

 


 

 Pokud zjistíte, že po skončení je vaše pokožka mírně podrážděná, aplikujte si na ni nějaký přírodní krém bez obsahu škodlivých chemikálií. Případně použijte dětský zásyp. Jaký výsledek očekávat? Výsledek vás skutečně mile překvapí.

Již po 10 dnech aplikace přípravku a masáží se zlepší prokrvení v daném místě, nastane regenerace svalů, kostí, chrupavek a vazů a také ustoupí doprovodné bolesti. Pokud vás trápily i občasné bolesti hlavy, měli by ustoupit i ty, protože dojde ke zlepšení prokrvení hlavy. Tato kúra navíc zbaví vaše tělo mnoha toxinů a zlepší metabolismus. Po masáži se sice můžete zpočátku cítit mírně omámení, ale konečný výsledek bude stát opravdu zato. Kromě toho, tento domácí lék nemá žádné jiné vedlejší účinky. Pokud vás trápí bolesti svalů, kostí, kloubů nebo pojivových tkání, určitě tento recept vyzkoušejte. Jak jsme již řekli, výsledkem budete mile překvapeni.
 
 třeba to může pomoci,
třeba ne, ale zas "dýl - nasoleni - vydržíte"
zaslala KAMILA
 
 
Komentáře (2)add feed
Mám kamarádku. : Pepa
V mládí a vlastně i nyní je v české kántry hodně známá. Tak ta mě denně zásobuje 7-12 emeily o zdraví, o Čínských medikamentech aj. no to je síla. Kam na to chodí si neumím představit.
Dnes jsem dle jejího receptu zakoupil 1 l vodky, jíž jsem zalil dva na plátky nakrájené citrony a ginjer ve stejném množství. Mám to nechat proležet pár dní a potom JEN 1 malé štamprdle denně. Prý rýma, chřipka a snad i venerologická nemoc se mi vyhne. To jsem zvědav.
listopad 09, 2016 11:09
KAMILA......... : doktor
...... jen dodávám,místo obyč. soli dávejte přednost alpské či soli od Mrtvého moře.Používám a doporučuji.
listopad 09, 2016 13:37
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]