O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE PDF Tisk E-mail
Neděle, 25 listopad 2007

To se nám toho v poslední době seběhlo....  Do Prahy dorazil vánoční smrk pro Staroměstské náměstí. Osmdesátiletý stromeček je z Dolního Dvora na Trutnovsku a nyní měří 22 metrů. Ozdobený se poprvé rozsvítí v sobotu 1. prosince, tedy v den zahájení trhů. Ovšem předvánoční šílenství už vypuklo, obchodníci  už chrochtají blahem, jak se krásně uvolňují sklady od všech ležáků.

 

     Reklamy jedou na plné pecky, není snad člověčí kategorie, na kterou by se nezaměřily. Jako obvykle ve výzdobě převládají ty nejdrsnější a nejbombastičtější kýče. Ale - zatím je to teprve začátek... To „nej" nás teprve čeká...

 

     Z těch méně příjemných novinek je čerstvé zdražení elektřiny - pro domácnosti příští rok podraží zhruba o deset procent. Budeme šetřit? Jak kdo, jak kde. Stejně tak čím víc ušetříme doma za naši vodu voděnku, za každý litr vody, paradoxně jen přispějeme k tomu, že dodavatel každý kubík vody zdraží.

 

     Spotřeba pitné vody v Česku dlouhodobě klesá a podle předběžných odhadů Sdružení oboru vodovodů a kanalizací ČR (SOVAK) klesne letos k hranici sta litrů na osobu a den. Spotřeba vody za posledních patnáct let poklesla velmi výrazně. Od roku 1989 vytočili lidé z kohoutků v některých regionech až o padesát procent méně. A tak za méně vody zaplatíme více korunek... Nebudeme pít, nebudem se mýt...

 

 

     Ale zpět do víru velkého světa: z neznámé anorektické tlumočnice je najednou význačná celebrita, na jejíž rozhovory narážíme na každém kroku, na každém tv kanálu. Jsou jí plny novinové stánky... A všude se dozvídáme, jak úžasná mladá láska kvete... K jedněm z nejsledovanějších fotografií čerstvé paní Paroubkové patří asi tato... Nu, není na tom každá stejně...

 

Florián

 

 

 

 

Komentáře (50)add feed
no, holka je sice jak lunt, : alena.tečkovaná
ale podle mě si Paroubek moc nepomohl.
listopad 26, 2007 04:44
Paní Paroubková : Sandokan
Podle mne si Paroubek jen koupil porci mladého masa. Až mu dojdou nahrabané prašule, dojde slečně i "láska".... Ale zatím jsou oba s obchodem napovrch spokojení.
listopad 26, 2007 06:42
... : Lesco
To jako ukazuje pravou rukou délku ????
listopad 26, 2007 09:16
Ale dyť délka je jí uplně fuk : NČ
Přeci jasně řekla, že mužskej sexepíl je v mozku!!!!!
listopad 26, 2007 12:20
je zajímavé, : bb
že když se si Miloš Zeman bral o 23 nebo kolik let mladší Ivanku, nebyl kolem toho takový poprask a lidi mu to přáli. Ona byla taková nenápadná, tichá, rodinný typ , tichá voda. Neměla nic, v manželství si polepšila, manžel dost vydělával, když byl na vrchou, přesto jí nikdo nepodsouval, že si ho vzala pro prachy. No a dnes žijou manželé každý zvlášť a ona si nehraje na jeptišku a zase se nic neděje. 35letá svobodná tlumočnice, která má obě oči, blond vlasy, šíhlu postavu a nemá dřevěnou nohu, si určitě mohla najít nějakého toho byznysmena, kdyby

listopad 26, 2007 12:45
... : bb
jí šlo jen o ty prachy a image manželky člověka na vrcholu (politiky nebo byznysu). Jsou mezi nimi bohatší než Paroubek. I ten sexy mozek by se jistě v její klientele našel. Tak proč nevěřit, že se prostě zaláskovala právě do tohoto?
Proč ta tichá brunetka z Nemanic vzbuzovala sympatie a blond tlumočnice z Prahy je mrcha?
listopad 26, 2007 12:48
bb, esli vono to nebude tím, že Zeman se kvůli Ivance nerozved´ a bývalku s Ivankou nepodváděl : toulavej
a neukazoval na politického oponenta, jaký je morální kabrňák, zatím co jeho oponent je morální zrůda, co si něco začne se svobodnou ženou a ještě je ženatej, brrrr . . .
Všichni lidi totiž nejsou úplně blbí, aby si opravdu mysleli, že pan Paroubek je vzor ctnosti, jak se on prezentuje. To má pak mladá paní Paroubková ovšem těžký, když svedla tak ctnostnýho muže . . .
listopad 26, 2007 13:44
Petra, tč. Paroubková, : dess
v rozhovoru také řekla, že jejich vztah je už dvouapůlletý. Takže si to fakt dobře rozmyslela a jak všude říká, imponovala jí Paroubkova vysoká inteligence. Myslím, že bývalá pí Paroubková to poslední léta praktikovala asi stejně jako pí Khónová ve starém fóru: Ráno vstane, podívá se do zrcadla a s úsměvem odtuší: Tak to ti, Khón, přeju..."
Pochybuju, že to s věrností nějak přeháněl...
listopad 26, 2007 14:05
Nepatřím sice do žádného fan clubu původní paní Paroubkové, : Eva
ale tentokrát jí vřele přeji, aby si život konečně vychutnala. Neb život vedle "morálně křišťálově čistého SUPEREGA" musel být očistec na zemi. Kéž se jí daří, holce!
listopad 26, 2007 14:14
Evo, souhlas, : dess
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
listopad 26, 2007 15:05
Nojo toulavej, máš recht ! : wendy
Ono to bude tím a ne vlasama...
listopad 26, 2007 16:55
wendy : bb
tak vlasy snad nikoho nenapadly smilies/smiley.gif bez ohledu na oblíbenost vtipů o blondýnkách, tahle blondýna není hloupá, a tím nemyslím že je vychytralá, o tom nic nevím, ale když jsem zmiňovala vlasy, tak spíš pro zvýraznění popisu, odlišení těch dvou nic víc...taky to mohlo být naopak, blond víla a tmavá dračice
TOULAVEJ, u Paroubka je to jasný, ale oni sympatizovali i s Ivankou, která nežije zrovna ctnostně, a Petra, o které se ví jen to, že chodí s Paroubkem, pracuje a je inteligentní, většině pije krev.
Že rozvedla chlapa? No, tak hlavně se rozvedl on sám, a pak, nezačala si s tatínkem malých dětí. Ale hlavně, nemyslím si, že to je to, co lidem nejvíc vadí...nebo vážně myslíš, že lidi tak soucítí s paní Paroubkovou, co mávala na novináře trenkama svého muže, dětem do dětského domova dovezla tunu toaleťáku, protože to podle ní nejvíc potřebují, na adresu paní Topolánkové se vyjadřovala velmi nepěkně, ve smyslu "tohle já bych teda nedopustila, asi si to ona zasloužila", přičemž tou dobou už zřejmě její manžel měl jiný vztah...Že by tahle všem lidem od začátku protivná dáma vzbuzovala takový soucit?
Není to spíš tak, že prostě mladá ne ošklivá a úspěšná vzbuzuje - odpor? závist?
listopad 26, 2007 22:59
...a ještě seběhne... : strejda
Vy se tu zabýváte vánočním stromem, vodou, elektřinou, délkou sexepííílu kohosi a jednou blondýnou, ale lidi...vždyť se nám hroutí vláda...!!!

Zelení jsou v krizi,
Bursík nechce otce privatizace dál na hradě,
modré ptactvo není jednotné, po kongresu to u nich vře jako v kotli;
i když se mnozí přímo opupínkovávali, museli schválit druhý paskvil EU ústavy jako jeden muž;
Přesto, že má Topolánek gule jako chlap, mezi svými dravci už není zrovna oblíbeným vůdcem;
Nedávná aféra Čunekgate KDU také nijak nepřilepšila na hlasech svých věrných (co to je 5%?) a protože u kolalice jako celku nastal poločas rozpadu a vláda je navíc závislá na hlasech dvou zaplacených dezertérů, v blízké budoucnosti můžeme očekávat bohaté žně událostí.


listopad 26, 2007 23:15
jo, a vidíš, strejdo - : dess
toho si tu nikdo nevšim,
ale že mladá paní ukazuje "kolik".... to si všímá každej (nebo každá?) smilies/grin.gif
listopad 27, 2007 00:49
Nojo, Strejdo. Hroutí. Ale kur*a NEZHROUTÍ A NEZHROUTÍ!!! : NČ
Na to vem jed!!! Dyť voni dobře vědí, jak by dopadly dneska volby.
Tyhle mediální "jakobyskandálky" mají jedinej smysl. Zakrejt tu nepředstavitelnou a od Gottwaldový měnový reformy v r., tušim 1952, doposud nevídanou zlodějnu, co od 1. ledna začne!
listopad 27, 2007 06:58
bb, já si teda myslím, : wendy
že novomanželce není co závidět, žádná krasavice to není, na vzdělání taky nemá patent jen ona, dobrou práci taky nemá jen ona, a manžela ji snad nezávidí už vůbec nikdo. Co pozoruju v okolí, už si z toho lidičkově dělají spíš srandu. Na vlasech se to jistě netočí, to byla jen taková zarážka.

NČ, strejdulíne, klídek, ono to půjde setrvačností nějak dál, pak prodáme třeba Karlštejn a zalepíme zase nějakou tu díru v rozpočtu, pak kámoš vlády ČEZ zase přitvrdí a budou další prašule. Jen jsem zvědavá na firmu Kalouskova demokraticklá unie-Čunkova strana lidová, už mají slabých 5,5 % no ale kádr mají stabilní, i když stárnoucí...
listopad 27, 2007 07:59
NČ, jen aby nedošlo i na tu měnovou reformu! Pomalu to k tomu směřuje. : Míša šíša
No jo, čeští novináři se zaměřili na nenáviděného Paroubka, a že se oženil s mladší, jim pění žluč. Nevím proč, zachoval se stejně jako tisíce chlapů v tomhle věku. Například úplně mimo zájem médií postává sňatek architekta Kaplického, kterému je přes 70 let a vzal si mladičkou holku (něco přes dvacet, přesně to nevím). Jó, jenže to se jedná o OSOBNOST velkého formátu, že. Ten, kdo by kritizoval Kaplického, by asi nebyl dostatečně IN. Tím nemyslím, že by stálo za to Kaplického kritizovat. Stejně tak jako Paroubka. Je to jejich věc, ať si berou třeba osmnáctileté. Myslím si stejně jako strejda, že tahle země by se měla zabývat závažnějšími problémy. A když na všech titulních stránkách jakéhokoliv tisku vidím Paroubka s jeho squaw, jdou na mě mrákoty.
listopad 27, 2007 09:21
Tady vidíme názorně, : wendy
že média jsou ohromně mocná a kdo v nich tahá za nitky, je pánem světa...ať už to český rybníčekk, nebo největší mocnost.
listopad 27, 2007 09:25
Měnová reforma je přeci jasná už dávno. Říká se tomu PŘECHOD NA EURO : NČ
.
listopad 27, 2007 09:51
Hurá, budeme mít všichni hromadný přechod ! : wendy
Budeme podráždění, náladoví, bude nás bolet hlava a budeme polehávat... smilies/angry.gif
listopad 27, 2007 09:59
Ježíšmarjá, a co s tím budeme dělat??? : Eva
smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
listopad 27, 2007 10:07
Já bych věděla : Míša šíša
Buď si na to vezmeme homeopatika anebo si najdeme nějakého nového partnera, přinejmenším o 20 let mladšího smilies/grin.gif
listopad 27, 2007 10:25
NČ, hele – jen aby se mně rozšířil obzor – co přesně myslíš tou „doposud nevídanou zlodějnou“ ? : toulavej
Myslíš si, že dluhy se mají splácet ? Víš o nějaké – jakékoliv - levicové vládě ve světě, která by nedělala dluhy, ale přebytek HDP ? Aby ta pravicová, co po ní nastoupí, to pak nemusela splácet ?

pro strejdu – JAK VÍŠ, že dva tzv. přeběhlíci, kteří používají mozek k VLASTNÍM názorům – jak to slibují při slibu jako poslanci a vyžaduje to hlavně i ústava a nepodléhají názorům stáda, jak požaduje vedení jejich stáda - jsou ZAPLACENÍ ? Já vím, v Čechách je to divné, že by existoval člověk, který dělá něco z přesvědčení, postaví se proti davu a není podplacený . . .
Já jsem možná naivní, ale věřím, že takoví lidé stále jsou, co dělají něco zadarmo. Asi proto, že sám jsem takový.

listopad 27, 2007 10:44
Toulavej, : Míša šíša
na tvé otázky ti určitě odpoví oslovení, já bych se tě zase chtěla zeptat na tohle: pokud ti dva skutečně mají VLASTNÍ názor, proč jej neprojevili už před volbami, ale teprve až krátce po volbách? Proč s takovým názorem kandidovali za ČSSD a klamali tak voliče? Pardon - stádo.
listopad 27, 2007 10:50
No ona ta naše pravicová vláda : wendy
taky není všech ctností futrál, každou chvíli na ně něco praskne, a není to taky že by neuměli nebo jen napravovali chyby vlád minulých. Hrabou. Jedni za 18, druzí bez dvou za dvacet. Nelíbí se mi, že se všechno špatné hází na jednu stranu spektra, kdežto druhá strana je chudák, co to myslí s lidma tak dobře...proč neumíme říct že to je jánabráchismus, vždyť v tom žijeme, vidíme jak se současní představitelé od obcí až po top chovají. Od modloslužebnictví jakémukoliv soukromému pdnikání po jízdu bez dodržování základních silničních pravidel.
listopad 27, 2007 11:13
Wendy, protože lidi jsou jenom lidi, jak správně podotkl pan Werich, : toulavej
jenom trouba by tvrdil, že jedni jsou POUZE dobří a druzí POUZE zlí. V životě se hodnotí TREND, k čemu co směřuje, kde je menší zlo. A z tohoto pohledu levicové vlády státy zadlužují v době míru obecně více než ty pravicové. Protože pravicová vláda víc chce, aby se o sebe lidé starali sami a proto nemusí mít takové výdaje na sociální zabezpečení občanů – občané se musí sami postarat, pokud mohou. Levicová vláda má vyšší výdaje, neboť se chce postarat o všechny a tím zároveň mít MOC nad těmi, co jsou na státu závislí . . .
listopad 27, 2007 13:38
Míšo, snad tu nevyvolám zase politickou diskusi, : toulavej
ale názory před a po volbách se konkrétně u nás MUSÍ díky poměrnému volebnímu systému VŽDYCKY upravovat, aby se mohla vytvořit koalice více stran, když žádná nezíská většinu. Proto, aby tu nějaká vláda vždycky byla. I pan Paroubek a spol. má přece STEJNÝ názor na snižování schodku rozpočtu, jako současná vláda. Rozdíl mezi nimi je pouze JAK to provést. Neslyšel jsem nikdy, že by jakýkoliv kandidát na poslance z jakékoliv strany před volbami kdekoliv DETAILNĚ vysvětloval, jak přesně by on snižoval schodek rozpočtu nebo třeba organizoval zdravotnictví. Většina to totiž VŮBEC NEVÍ. Ale proč by měli, nejsou to odborníci ekonomové nebo zdravotníci. Na to mají své experty ve své straně. Proto nevím, jak jsi konkrétně přišla na to, že tito dva pánové klamali své voliče. Politická strana – pokud je DEMOKRATICKÁ – to není názor jednoho muže. A na různé problémy mají lidé různé názory i v jedné straně. Ovšem v naší ústavě se každý poslanec zodpovídá JEN SVÉMU SVĚDOMÍ, nikoli své straně. To bychom nemuseli mít 200 poslanců, ale stačilo by 5 předsedů politických stran . . .
listopad 27, 2007 13:39
Jo já vím toulavej že to myslíš dobře : wendy
ale když ti dnešní touží víc než po samostatnosti lidí po svých plných kapsách - vidíme jak dokáží zašantročit spoustu věcí. Víme kolik berou úplatků na ministerstvech. Ty tunely, těch soudů. Těch majitelů domů, co zametají se svými nájemníky, kteří vše řádně platí a stejně jim vypnou plyn topení elektřinu. Na druhou stranu bych neplatiče a bordeláře vystěhovala třeba na ulici padni komu padni. Ne,já si myslím, že vážně musí přijít nová generace. A já teď musím jít k holiči...tak si tu hezky povídejte, já si to pak promítnu.
listopad 27, 2007 13:50
Nó, to jsi napsal hezky, : Míša šíša
že každý poslanec se zodpovídá jen svému svědomí, nikoli své straně. Proč tedy pan Topolánek na nedávném kongresu ODS nabádal členy k jednotě a poslanci za ODS museli podepsat (demokraticky), že všichni budou v tajné volbě svorně volit jako prezidenta Václava Klause?
Jinak vyjadřovat se dál k osobám panan Melčáka a Pohanky je zbytečné. Jestli jejich krok vidíš jako důsledek jejich svědomí, nemám už co dodat.
listopad 27, 2007 13:54
Míšo, jen poznámka - JAK VÍŠ, že MUSELI podepsat. Říkali to v tv, to ano. : toulavej
Topolánek chtěl, aby se zavázali, to ano, ae NEMUSELI - STEJNĚ JAKO TI DVA. Nikdo na ně nemířil pistolí, určitě, pochybuju, že jim vyhrožoval likvidací rodiny a tak. Záleží na OSOBNÍ STATEČNOSTI, nepodlehnout nátlaku okolí, když máš jinej názor a je to ZÁSADNÍ VĚC. Říkal jsem přece, že ŽÁDNEJ ZÁVAZEK NEMŮŽE PLATIT, když to ústava určuje jinak . . .
listopad 27, 2007 14:06
Ale Toulavej, : Míša šíša
politika není pohádka, kde dobro vítězí nad zlem a kde figurujou princové s tou OSOBNÍ STATEČNOSTÍ. Jasně, že museli. Jen se podívej, jak skončil Tlustý. Anebo jak dopadla Helena Třeštíková, když měla jiný názor a nechtěla podlehnout nátlaku. A nemysli si, že na někoho se musí hned mířit pistolí či vyhrožovat likvidací rodiny. Stačí vědět pár kompromitujících informací a jdou ti všichni na ruku. Co konkrétně přesvědčilo ty dva pány, to se asi nedozvíme, ale ať mi zplesnivějí včera upečené perníčky, jestli to bylo jejich svědomí!
listopad 27, 2007 14:24
Toulavej, : strejda
je to přesně tak, jak psala Míša Šíšová.
Těmto dvěma maníkům bych nevěřil ani "dobrý den". To je mi 100x milejší jednání a chování třeba takového - svými názory už i směšného Karla Janyšky, (ke kterému mám jisté výhrady), zavilého to zakladatele ODS, který se navíc chlubí tím, že se zná s Klausem. O něm však vím, jak se kdy zachová a že půjde za svým cílem jako beran, než tito dva prodejní zrádci.
A myslíš si, že 100% hlasování v ODS pro novodobého odborníka na globální oteplování je každého ptáka volbou svého srdce?
Nebo EU ústavy, radaru?
Toulavej, ty necítíš a neslyšíš, jak se tluče ústavní slib s následným chováním 99% všech přísahajících? A co to vymývání mozků na grémiích, přesvědčování o hlasování jedinců pro ten který zákon? To je normální? Od nich ze srdce?
Chlapče, važ si svého férového jednání a zapálení pro věc. To se bude za chvíli platit zlatem...
listopad 27, 2007 14:59
strejdo, já ty dva pány neznám, jen z tv. Myslím, že na tom nebudeš líp. : toulavej
Nevím, jsou-li víc dobří či víc špatní. Ale když někoho neznám, NEPODEZÍRÁM ho preventivně ze špatného úmyslu, když udělá něco, co se mně třeba nelíbí nebo je podezřelé. Když na mě třeba partner žárlí, myslí si, že ho podvádím, NEMOHU mu to nijak vyvrátit. Když Ty a Míša jste přesvědčeni, že za vším MUSÍ být korupce, tak nemůže být nikdo, kdo by vám to vyvrátil. Ani já se o to nebudu pokoušet.

Míšo, že dáváš v sázku perníčky, je dost odvážné. Takhle já bych osud nepokoušel ani kdyby se jednalo o něco méně chutného . . . A co pokračování z Bulharska, nebude ? Nebo za to mohou ty perníčky ?
listopad 27, 2007 16:53
Toulavej, : strejda
já si tu dnes připadám jako na virtually...napřed, Sapi, deli a pak zas Toulavej. To je tak těžké pochopit? Pokud někdo kandiduje za určitou stranu a je za ni svými voliči volen, (on pro to musel něco udělat, SLIBOVAT, usmívat se, nadbíhat voličům, byl vyvěšen na všech sloupech!, aby ho volili, ne?) znamená to, že bude prosazovan názory SVÝCH voličů a je tudíž svými činy odpovědný opět SVÝM voličům. Pokud dezertuje k jiné straně a prosazuje názory jiné strany z opačné politické úsečky, je to hajz a takový by měl být svými voliči odvolán. Bohužel - ústava na takové možnosti nemá páky. A ve válečném stavu je za vojenskou dezerci kulka. Copak Ty nechápeš tu naši zkurvenou politiku? Už řadu let se stále stejnými ksichty.
(A já vůl šel do diskuse jen proto, že název článku zní tak hezky, úsměvně "Legrace na place...")

listopad 27, 2007 22:35
Legrace na plac je je jen vývěsní štít : wendy
abychom se z toho nezcvokli...jo, zvolenci by měli prosazovat vůli svých volitelů. Jo, měli by se řídit svým svědomím. Ne, nemůže jim nikdo nic nařizovat, ani voliči, ani rodná strana. Každý může změnit svůj názor, jen vůl ho nikdy nezmění. A tak pořád dokola.
My a priori každého nepodezříváme, to je jen praxe - vidíme jak to chodí, to je zkušenost, ne zhoubná podezíravost. A taky mi je líto, že zrovna toulavej...
listopad 28, 2007 07:55
Ještě dodatek pro Toulavého. : strejda
když jsem si dnes ráno přečetl na Aktuálně.cz článek, že poslanec ODS Svoboda prosadil z porcování medvěda v rozpočtovém výboru 23 melounů na tenis své spřátelené soukromé firmě, šel jsem si dát prcka. A ti zvolení darmoržrouti prý ani nevěděli o čem hlasují. To je prosím vizitka naší sněmovny.
A Ty, deli a Sapi tu hovoříte o tom, že stát není dojná kráva a že by se měl každý postarat sám o sebe. Jak směšné a odporující si.
A já tvrdím, že v tomto státě, s miliony rentiérů (tím vůbec nemyslím sebe, já už to nějak dotluču...), s miliony nevyřešených problémů, spoustou svázaných mafií s politiky všech stran a s rozkradením všeho, co se rozkrást dá, nenastal čas pro nějakou seriózní krajně pravicovou politu, kterou tu prosazujete. Tady je nutná určitá solidarita s těmi, kteří se nějakým způsobem, ať už sami či vlivem kohosi dostali do nouze. A ne tu přilepšovat kamarádíčkům z balíku, který by byl nutný jistě jinde.

listopad 28, 2007 10:21
Strejdo, : Míša šíša
jenže na to ti Toulavej odpoví, že jsi u toho porcování medvěda nebyl, takže nemůžeš vědět, že to takhle bylo. Jen jsi to četl na Aktuálně.cz. Kdepak - kdepak, tohle by pan Svoboda, takový morálně čistý člověk (navíc nebolševik a nemafián, ne jako ti z ČSSD), určitě neprosazoval. smilies/wink.gif
To je ale ku*várna, co? To není na jednoho prcka, ale přinejmenším tak na litřík. Já si jdu teda vypít aspoň sedmičku Frankovky, co jsem zrovna před chvílí dostala jako pozornost od spřátelené firmy smilies/grin.gif
listopad 28, 2007 10:56
Ty strejdo, : Míša šíša
já jsem úplně podlehla tvé mystifikaci. Svoboda je poslanec za ČSSD. Tak to jsme teda Toulavýmu pěkně nahráli smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
listopad 28, 2007 11:12
Ále to je skoro jedno... : wendy
a kdopak to chtěl dotaci na golfové hřiště ? To je ruka ruku myje a šup malá domů. Žádné starání se o věci veřejné. To je to, co mě nejvíc štve.
smilies/cry.gif
listopad 28, 2007 11:16
Wendy, na mně Ti nemusí být líto nic, nevím, proč by mělo být. : toulavej
Je mně celkem záhadou, že tak – podle mě jednoduchou věc – stále tolik lidí nepochopilo, nebo už zapomnělo.
Když zem nemá ani po 5 měsících schválenou vládu, protože náš volební systém neumožňuje, aby VŽDYCKY vítěz voleb mohl sestavit vládu a vládnout a jen dva protihráči to pochopí, že vítěz má mít právo vládnout a umožní mu to, jsou označeni za zrádce volebního programu své strany. Ale ve volebním programu jejich strany nebylo, že strana bude blokovat vítěze voleb, aby nemohl vládnout. Takže ti dva pánové nemohli zradit volební program své strany. Pouze se smířili s porážkou své strany v demokratických volbách. To je znak velkorysosti, kterou pan Paroubek a spol. nemá. Pan Paroubek neuznal svou porážku, takže není ani demokrat. Ukazovat na Topolánka, že si zavazuje podpisy svých poslanců slib hlasů pro Klause – které nemůže v tajné volbě vymáhat ani kontrolovat – je směšné v porovnání s tajnou volbou předsedy sněmovny, kdy hlasovací lístky MUSELI poslanci ČSSD přinést zpět a ukázat, že je nevhodili do urny . . . To jen na připomenutí pro ostatní.

listopad 28, 2007 11:27
Strejdo, TROCHU objektivity by neškodilo. Medvěd se tu, pokud vím, porcoval vždycky, : toulavej
tedy i za minulých vlád. Tak proč Ti vadí porcování právě teď. Ty 2 – 3 mld. se nevypaří, NĚCO se za ně pořídí pro nějaký počet lidí – hřiště, kus silnice, jesle, vybavení nemocnice, třeba i fotbalový dresy. Ta solidarita minulých vlád nás všechny už stála ZADLUŽENÍ MIN. 800 MILIARD, které budou splácet ještě naši potomci. Dělat solidaritu za cizí prachy se dělá moc snadno, když to nebudeš splácet, protože s poslaneckým platem a známostma, co sis v tý době udělal, jsi už dávno za vodou.
Ale prcka Ti schvaluju, ten nikdy neškodí.

listopad 28, 2007 11:28
Nojo, porcovalo, porcovalo, : wendy
ale ne v tak velké míře a nakonec - to bylo řečí, že Nejsme jako oni. Mně to sakryš hlavně mrzí, šlo by to tu vést lépe, a ne že ne, radost z toho vážně nemám. A lidi sice zapomínají, to je fakt, ale taky vidějí kolem sebe a na kauzách, které prasknou, situaci současnou. Takže asi ve stručnosti tak.
listopad 28, 2007 12:05
Zrádce zustane zrádcem vždycky! : NČ
Jakýto ušlechtilý pohnutky je vedly ke zradě! Nevěřim svýmu voku!!!
Myslím, že i oni sami by nad sebou užasli, kdyby to tady četli.
listopad 28, 2007 12:42
Wendy, ten medvěd je pořád stejnej, protože to je takhle nastavený rozpočtovými pravidly, : toulavej
což je jako zákon. Museli by to poslanci změnit. Jenže, když ČSSD vládla a mohla si prosadit, odhlasovat co chtěla, kam porce z medvěda pošle, nechtěla porcování zrušit. Teď nevládne, nemá vliv na posílání peněz na nové dresy fotbalistům Kladna, kde předsedoval kakaový Kraus a tak nesouhlasí s porcováním. Trochu objektivity by neškodilo, vážně.

Jinak asi pokračovat v této neplodné diskusi už nemá cenu, neb každý tu má svou pravdu . . .

listopad 28, 2007 13:08
Nojo asi se neshodneme, ale se kvůli tomu neposekáme, že : wendy
já jen že nechápeš, že nemluvím ani tak o pravidlech a zákonech, jako o jejich obcházení, o úplatkářství, o černotách, o jánabráchisdmu, zpanštělých manýrech, lžích apod. A padni komu padni. Vždyť si z nás dělají srandu....
smilies/undecided.gif *******************************
listopad 28, 2007 15:12
No jasně : Míša šíša
Já si taky myslím, že se na sebe nebudeme přece mračit jen kvůli odlišnému pohledu na věc. Anebo se držet hesla "Kdo nejde s námi, ten jde proti nám." Takže to ber, Toulavej tak, že nejsme naprosto zarytí odpůrci ODS a vládních počinů. Jen se nám prostě nelíbí některé věci a je jedno, jestli je udělá Franta z týhle strany nebo Lojza z támhletý strany. Bohužel mám pocit, že právě někteří přiznivci ODS mají oči zalepené nějakým modrým gelem či co a určité poklesky nebo chyby zástupců své oblíbené strany nevidí. Anebo je i vidí, ale hledají omluvy, které by pro někoho druhého nehledali.
listopad 28, 2007 15:40
tak naposled wendy - pokud myslíš TOHLE, máš pravdu. Jenže TAKHLE se chovají ve všech zemích i stranách. : toulavej
TO je totiž v samé podstatě lidí, jsou to jenom lidi, jak říká pan Werich. Na tom se od starého Říma NIC nezměnilo. Na to se dá reagovat jenom tak, MOC NEOČEKÁVAT. Jde o nastavení směru, kterým se bude společnost ubírat, o NIC VÍC . . . Tak si to tak NEBER, život je krátkej, netrap se tím . . . Lidi nepředěláš.
A co reportáž z Číny, bude ?
listopad 28, 2007 15:53
No jasně a proto se vrátíme k "legraci na place". : strejda
Hernajs, mně ale momentálně nic legračního nenapadá. Musím si dát panáka...(Ještě, že tu není manželka.)
listopad 28, 2007 15:54
Reportáž bude, toulavej - vždycky jsem byla rychlejší, tohle se mi nějak zadrhlo : wendy
jestli už stárnu nebo kýho výra netopýra - pořád čekám na ten správný okamžik, kdy sednu a začnou ze mě padat písmenka, tak nějak spontánně jako vždycky - no budu tomu muset asi trochu pomoct. Bylo to úžasné a silné tak to pořád ještě vstřebávám, tu Šanghaj s mrakodrapy, velikou jako celé Čechy! ty prastaré pagody, krásné zahrady, usměvavé lidičky a roztomilé pandy, superlevné taxíky a obrovské olympijské ptačí hnízdo, náměstí Nebeského klidu kde přišlo o život tolik lidí a Velkou zeď, kterou zaplatilo životem minimálně milion lidí, opuštěné Zakázané město s uličkou, ve které jezdil poslední čínský císař jako dítě na koloběžce, ze všech rohů na vás dýchá historie a je to všechno jiné, tak jiné. Fajn. Pustím se do toho.
smilies/wink.gif
Tak co strejdulíne, jak jsi dopadl bez manželky a s panákem...?
Míšo - jak bych to řekla ? "Máš pravdu, předsedo !"

listopad 29, 2007 06:32
Wendy :))))) : Míša šíša
Na tu reportáž z Číny se moc těším!
listopad 29, 2007 08:43
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]