O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POSTELOVÍ NAHÁČI PDF Tisk E-mail
Středa, 11 květen 2016
Věděli jste, že spát nahatý je zdravější? Zlepšuje to hned několik oblastí ve vašem životě. Spát v rouše Adamově nebo Evině neznamená nic, co by mělo někoho pohoršovat, přesto to dělá jen asi 8 % lidí. Přitom je to tak zdravé…

 

 

 

 

 

 

 

 

      Pokles tělesné teploty je nezbytný pro začátek normálního spánku. Každému chvíli trvá, než zabere, ale když budete mít na sobě pyžamo a teplé ponožky, spánku nepomůžete. Naopak, tělo se přehřívá a neuvolňuje své teplo. Když spíte nazí, vaše tělo ho rychleji uvolní a vy snáze usnete. (Něco jiného je pochopitelně, když jste nastydlí a lezete do zmrzlé postele.)  

 

      Regulace tělesné teploty v posteli výrazně pomáhá k delšímu hlubšímu spánku. Spánek sám o sobě spouští uvolňování melatoninu a růstových hormonů, jež jsou nejdůležitější anti – aging hormony. Takže čím více budeme spát, tím více těchto hormonů vyrábíme. Nedostatek spánku naopak způsobuje abnormálně vysoké hladiny kortizolu, které stimulují chuť na jídlo. Takže dlabanec…. A větší položka jídla má zase vliv na vytváření břišního tuku.

 

      Když se tělo v noci ochlazuje, snižuje se hladina kortizolu. Hluboký spánek mezi 22. a 2. hodinou ranní snižuje vyplavování kortizolu na minimum a žlázy jsou schopné po dalších dvou hodinách pracovat daleko aktivněji – připraví tělo na další den. A když se probudíme, máme mnohem více energie.

 

     Pokud nespíte sami, dotyk s kůží vašeho partnera zvyšuje uvolňování oxytocinu v těle. Oxytocin je mocný hormon, který je nezbytný pro orgasmus a další sexuální reakce. Podílí se však i v boji proti depresím a stresu, také snižuje krevní tlak a potlačuje střevní záněty. A samozřejmě, že nahota odstraňuje překážky mezi vámi a vaším partnerem …

 

     Spát nahý přináší své výhody. Otázka tedy zní: „Ještě máte tu potřebu na sebe navlékat pyžamo?“ Pokud se vám to příčí, zkuste to alespoň čas od času. V horkých letních měsících vám to bude navíc i pocitově bližší a příjemnější.

 

 

MARTINA

 

 
Komentáře (8)add feed
Ha!!! : Mikin
Uz vim proc jsem zdravy jako rybicka!
Jedinou vyjimku delam, kdyz se vratim v zime zpet do vymrzleho srubu, vytopim ho z -40C na -10C a jdu spat ve slusivem uboru sestavajicim se z vlnenych ponozek a cepice.
Musi na me byt rozkosny pohled. smilies/wink.gif
květen 12, 2016 04:13
Teď se Lence jedný vzrušením zamotala hlava : NČ
.
květen 12, 2016 09:01
mnoo :-D : micka
záleží na umístění ponožek :-D

květen 12, 2016 09:33
micko, : Míša šíša
smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif
květen 12, 2016 09:46
... : deeres
Jdu si hodit ještě dvacet, abych trochu povyrostla. A poradím to i kámošovi, ten pořád tvrdí, že není tlustej, že je jenom málo vysokej. Tak ať se mu to srovná.
květen 12, 2016 09:53
micko : Lenka1
dobrý. Co dobrý, skvělý. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

Jinak se hrdě hlásím k těm osmi procentům. A to z toho důvodu, že nesnáším, když mě cokoliv kdekoliv škrtí a tahá.....

Spím taky ráda a hodně, takže teď už vím, proč jsem pořád mladá a krásná. A inteligentní. smilies/wink.gif
květen 12, 2016 11:50
Micko, ja vim. : Mikin
Jiny kraj, jiny mrav. Ale cepice se i u nas nosi na hlave, ktera v noci vycuhuje ze spacaku, aby mohl clovek dejchat. No a ponozky na nohach, ktere jsou nejdal od srdce a mrznou jako prvni.
Ostatni organy se me prokrvuji porad jeste dobre, dekuji za zajem. smilies/wink.gif
květen 12, 2016 16:33
Asi jo : wendy
protože když spím v noční košili, stejně ji mám ráno omotanou až kolem krku ...zato ve stanu jsemn spávala v tepláovce i v ponožkách a s "vaškem" v nohách.

Jinak už se těším až budu v létě spávat na lodžii, ještě jen nevím v čem. Asi jen v ponožkách.
květen 16, 2016 20:04
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]