O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NÁKUP ZČÁSTI SLUŽEBNÍ, ZČÁSTI SOUKROMÝ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 31 březen 2016
Zemřel mi Červenáček, do igelitu dán, sirota po něm zůstala, i plížila se k popelnicím a tajně jej do hrobu vložila… No, vysvětlím. Když jsem byla poprvé v sexshopu (a přivítala, že tam jdu služebně, tzn. dělat reportáž pro magacín, kde jsem pracovala, páč jsem byla jinak stydlivá holka), velmi jsem ocenila prodavačku, pravděpodobně vysloužilou kněžku lásky.

 

 

 

 

 

 


      Nikoli jako Ariana Argoni - chudák, ta po všech těch letech skrývá buclatej obličej za vějířem, pokud jí ho starej Raven rovnou v compu neořeže, aby byli furt nádherní, mladí, uspokojení a čarokrásní, když holt pěstujou tu sexuální magii, cha!, která mě a fotografku Perlu protáhla celým sortimentem, aniž by způsobila mdloby či pocit lepkavý trapnosti.

 

     Prodavačka zprvu dělala že neslyší, kdykoli Perla schovávala rozpaky za burácivý řehot a když mi na jednu z mnoha otázek „Co to je?“ (poznala jsem vibrátory, to se vr, ale u mnoha dalších pochystávek jsem zůstala v údivu, protože holt nemůžete vědět všechno, když se o tenhle obor aktivně nezajímáte), nevzrušivým hlasem odpověděla „Anální kolík“, a Perla zařvala na celej shop: „Hahá, a kam se to jako strká???“, tak se ta dáma k ní naklonila,a s úsměvem tiše dodala: „Vy snad máte anální otvor v oušku, madam?“ a já se ve smíchu odpotácela k vitrínám se S/M pomůckami, kde mě nejvíc zaujaly latexové kukly, obzvláště ta, co neměla otvory pro oči a z díry na ústa se vinula jakási hadice. Byla jsem uprostřed představy, kterak v téhle kukle kráčim na poradu redakce, když mi hlas prodavačky připomněl skutečnost, že kukla neslouží jako komický převlek a přidušení se při sexu nemusí vždycky dobře dopadnout.

 

 

 

 

 

 

     Tehdy jsem si zakoupila vibrátor, šéfredaktorce Venušiny kuličky a pro účel článku nafukovacího chlapa Jacka Hammera, který se ukázal být pomůckou stejně vzrušující, jako smradlavá nafukovací kánoe, již jsem kdysi v dětství dostala k svátku a odmítala do ní vstoupit, páč se mi z toho smradu chtělo zvracet. Jack Kladivo se stal trvalou součástí redakce coby antistresový kopací míč a červený gelový vibrátor zvaný Červenáček trvalou součástí mé domácnosti.

 

     A teď mě – jak už jsem pravila - opustil. Jeho smrt přišla náhle, zřejmě ve spánku a neoživily ho ani nové baterie Duracell. Pochovala jsem mrtvého Červenáčka v igelitové tašce Victoria´s Secret a tiše doufala, že ho zítra nenajdu pohozený na chodníku.  Jo, taky si začínám myslet, že na mě sedlo nějaký prokletí, v důsledku čehož se budu často plížit ven a odhazovat do popelnice igelitky s extra podezřelym obsahem, v důsledku čehož mě vyběrači popelnic veřejně zostudí a budu muset v hanbě opustit milovanej Smíchov, což bych fakt nerada!

 

     Včera večer jsem si zasurfovala na vlnách erotických obchodů, vzpomněla si, jak můj ex2 pokaždé před nákupem foťáku, videa, telefonu či záznamníku dlouze srovnával nabídku dle svých individuálních kritérií, podpořených komentáři a hodnocením uživatelů v tištěných a webových testech, zařídila se stejně, byť kritéria byla kapku odlišnější (i když, známé pravidlo o poměru výkonu a ceny jsem samozřejmě uplatnila). Protože já ráda nakupuju buď na první moment (alias něco mě zaujme hned při vstupu, zahořim vášnivou touhou vlastnit to, načež namířím prst a jdu hned k pokladně a někdy pak doma pláču, proč jsem si ku*va musela kupovat ručně šitý boty za desítku, který při nejlepší vůli obuju dvakrát za rok a uložim do botníku, kde je jednou najde Sasha a sežere je), nebo na základě zralé úvahy, kdy objekt touhy vyhledám na webu, ze všech stran obhlédnu, nechám pracovat fantazii, případně objekt, pokud jej vlastní někdo známý, ohmatám a vyzkouším (neplatí na muže – tam je to většinou první moment) … a pak jdu najisto.

 

     A samozřejmě jsem zjistila, že nákup po netu je výhodnější, tudíž mě omluvte, dneska se u laptopu dlouho nezdržim, páč mi v podvečer doručí pépéelka   echm … jak bych to řekla… dva nové spolubydlící...

 

JARKA

 

 

 

 

Komentáře (5)add feed
Nádhera..... : Mikin
silne me to pripmnelo podobne sceny z filmu s kanadskym hercem Leslie Nielsenem (policistou Frankem Drebinem):
https://www.youtube.com/watch?v=meLEkH6MjEk
"Copak asi hledal pan Savage ve vykricene ctvrti?"
"Sex Franku?"
"Ne ted Ede, mame spoustu prace.......".
------------------------------------
Mimochodem, mel jsem kdysi davno tu cest, setkat se s Leslieho bratrem Erikem. Eric Nielsen byl nas poslanec za Yukon Territory v kanadskem parlamentu a nekolik let dokonce zastupce ministerskeho predsedy Briana Mulroneyho.
Dnes se po nem jmenuje letiste v nasem hlavnim meste Whitehorse.
duben 01, 2016 07:37
Jen jestli si Červeňáček : babi
za svoji poctivou práci nezasloužil lepší hrob,než je smrdutá popelnice.Ale nasmála jsem se a smích léčí,díky
duben 01, 2016 17:24
Tak se nečervenejte. : Pepa
Já jsem přesvědčen, že tyto vybrující náhražky chybí v nočním stolku jen výjimečně.
duben 01, 2016 21:06
Tak hlavně, ať si každej ďolík najde svuj správnej kolík : NČ
Proč se horšit? Když to slouží ku zdraví, tož: Na zdraví.
duben 02, 2016 13:55
jen recnicka : prcek
Kdyz byvaly byl cervenacek, nove jsou Mirek Dusin a Jarka Metelka, nebo Dlouhe Bidlo a Stetinac?
duben 03, 2016 11:14
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]