O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KDYŽ TO VEZMEM KOLEM A KOLEM... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 leden 2016
Tak ono to pro naši republiku zas až tak strašně nevypadá - myslím na migranty. Před pár dny jsem z daleké severní země dostala e-mail, ve kterém byl přiložen soubor - níže ho uvidíte, který je "olíznut" z idnes. A tam jsem to vskutku našla, takže se o žádný spam fakt nejedná. Jsou to regulérní cifry. Věřím, že těch pár rodin, které se k nám z "jiných zemí" přistěhují, u nás žádnou velkou díru do světa neudělá. Ale budou mít alespoň šanci na klidnější život.

 

 

 

 

 

     Ano, zase článeček o migrantech, samozřejmě. Ovšem tentokrát jistě nebude mít takovou velkou komentovanost, protože co se k tomu následujícímu dá říct? Že někde dostanou hodně, někde míň a na Slovensku tak akorát, aby přežili? Jak je vidět, někdy je docela fajn, nebýt zas až tak moc bohatá země ...

 

     Je to jejich volba. A volba zemí, které je přijímají. Respektive - volba představitelů oněch zemí.  I když i v Německu začínají stavy migrantů omezovat - lidé z Alžírska, Tuniska a Maroka tam ztratí šanci na azyl, protože německá vláda zařadila tyto severoafrické státy na seznam bezpečných zemí. Omezí se také možnost, aby se za žadatelem o azyl přistěhovali jeho příbuzní. Stejně tak už loni v polovině roku Německo zařadilo na seznam bezpečných zemí Kosovo, Albánii a Černou Horu. Následně se počet uprchlíků z těchto zemí snížil na minimum. Zatím je ale bohužel stav takový, že stále přicházejí další a další, každý den i teď v zimě cca 2000 lidí.

 

      A musím přiznat, že nevím, jak ty, kteří azyl nedostanou, budou vráceni. Protože to by je nejspíš napřed museli najít, poté odvézt a pak přimět jejich (či nějakou jinou) zemi, aby je přijala. Každopádně, podle všeho, to naše republika nebude...

 

       Tady je ta slíbená zajímavost:

 

 

 
 
Zajímavé, že?
d@niela
 
 

 

Komentáře (436)add feed
... : bb.
Píšeš článek olíznut z idnes.cz. Tak to nevím, jak bude přijat, když tady se idnes.cz říká vesměs lžidnes.cz, a k televizi se večer "zásadně sedá s otázkou copak nám dnes zase nalžou".
Takže tohle bude jasná státní prouprchlická propaganda, abychom se nebáli, že se Evropa chce těm muslimákům nějak moc rozdat.

leden 29, 2016 01:10
... : Mikin
Podobnou taktiku zvolila i Kanada, kdyz zaradila na seznam bezpecnych zemi Cesko a invaze Romu tak ustala. Nakonec se i dost z tech co uz asyl dostali vratilo. Treba ze stesku po domove. A nebylo nutno je topit, strilet ci z nich delat kostni moucku, jak navrhuji cesti naciste.
Pokud tomu rozumim, imigranti kterym bude odmitnut azyl nedostanou zadne socialni davky, anebo je budou dostavat jen omezenou dobu. Nektere zapadni zeme zajistuji tem odmitnutym zdarma dopravu zpet domu, nekdy jim davaji i penize do zacatku, protoze by se jinak zvysilo nebezpeci trestne cinnosti.
Chtelo by to cely tenhle proces urychlit, ale ja si myslim, ze se do jednoho, dvou roku veci z velke casti vyresi a hysterie opadne. Ted vyuziva strachu (casto opravneneho) politicka spodina, ktera se chce prodrat zpet k moci.
Staci se podivat na ceske komouse. To byli jeste nedavno nejvetsi pratele cernochu, Arabu a muslimu. A kdyz dnes otevre komunista hubu, mate dojem ze mluvite s clenem Ku-Klux-Klanu. smilies/wink.gif
leden 29, 2016 02:17
... : Mikin
Jeste bych chtel dodat, ze vyskou socialnich davek nebo dalsi pomoci by se dali v mnoha pripadech oddelit skutecni uprchlici od tech ekonomickych.

leden 29, 2016 08:25
bíbí, máš pravdu, : d@niela
ale myslím, že to opravdu tak je. Narozdíl od "bohatých" zemí nejsme prioritním cílem. Takže snad se alespoň u nás povede to, co bývalo pravidlem: vybrat si koho ano, koho ne.
Že ale nějaká extra omezení "nehrozí", myslím pro ty nárazové země - tedy Řecko, Itálii atd., je nabíledni. Protože prozatím se vše řeší jen papírově... A zatím žádný Einstein přes politiku se nikde neprojevil.
leden 29, 2016 08:46
Srovnávat to na koruny... : Milena.
... je sice zajímavé, ale stejnak nevypovídající. Snad jsme všichni v nějaké z jmenovaných zemí byli. Já v Británii, Holandsku, Itálii, a nejedla jsem jen v kavárnách a restauracích, hodně často jsme nakupovali přímo potraviny v samoobsluhách, takže vím, za co se může v těchto zemích rodina najíst, a za co se můžu najíst ze stejného zdroje doma. Podle kurzu by muselo být v zahraničí např. za euro či libru tak 10 kusů pečiva a to není.

leden 29, 2016 09:32
Já bych dávala azyl těm, kteří prchají ze svých muslimy zničených Evropských zemí. : mamča
Např. Francouzům, Němcům, Židům ze všech zemí, možná i seveřanům, co už se ve své vlasti bojí.
Pak by se dalo hovořit o "multikulti obohacení".
Otázkou je, zda by se jim v naší chudobné zemičce líbilo. Ale klid a bezpečí je za všechny prachy.
smilies/wink.gif
leden 29, 2016 09:50
... : deeres
K tomu nelze než jenom dodat:"Zatím!"
leden 29, 2016 10:02
k těm penězům : vlk
je třeba ještě připomenout, že např. ve Švédsku nemusí mít řidičské oprávnění, a že už i v Německu má policie instrukce nestíhat běžence za drobné kriminální delikty, jako jsou krádeže v obchodech. Kriminálníky totiž nelze ztotožnit a škoda je tzv. "malá".

Takže rezignace.

Kdo bohužel/bohudík asi nerezignují, budou ti okrádaní.

Zajímavé časy nás čekají, jak by řekl Terry Pratchett ...
leden 29, 2016 10:15
... : deeres
Ze zpráv je jasné, že z masy lidí, kteří měli být podle představ Evropské komise proháněni systémem kvót a umisťováni po Unii, už teď přinejmenším polovina jaksi virtuálně mizí.
Jenom ve Švédsku za loňský rok cca 60.000 žadatelů o azyl, který jim nebyl udělen a měli tedy být deportováni.
Kde asi jsou a jak se asi živí, když jsou mimo sociální systém?
leden 29, 2016 10:17
je to k smích : vlk
ve skutečnosti ale k pláči, Merkelová a její patolízalové absolutně netuší, koho mají na svém území, kolik jich je a chtějí je deportovat. Merkelová a evropská politická elita jsou parta duševních mrzáků a narcisů, naprosto odtržených od reality, vedle kterých je i Zeman pronikavě bystrý intelektuál.

Běženci se v Německu nudí a stěžují si, že nemají k dispozici PlayStation! Je třeba neprodleně podat žalobu! Inu, vrána k vráně sedá, rovného si hledá. Ti dementi se s Andělkou fakt našli.
leden 29, 2016 10:30
Britský deník The Express: : NČ
"Po Švédsku oznámilo svůj úmysl deportovat neúspěšné žadatele o azyl také Finsko. V případě této země se bude jednat o 20 000 lidí, kteří přišli do země většinou z Iráku. Někteří z nich však chtějí zemi opustit dobrovolně, protože se zde nudí a vadí jim také zdejší chladné podnebí..."
leden 29, 2016 12:13
NČ : mamča
Můžou je rovnou přestěhovat do Rakous. Tam o "kulturní obohacení" stojí a nedeportují.
Viz http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/143985-mlady-afghanec-znasilnil-rakouskou-seniorku-ze-zeme-deportovan-nebude/
leden 29, 2016 12:24
Mamčo, jestli to s tou rakouskou seniorkou není jako v tomto vtipu: : d@niela
Pane strážmistře, chci podat oznámení - byla jsem znásilněná!!!
Proboha, paní, kde a kým?
No - v pondělí, úterý, ve středu - a od čtvrtka se už holomek neukázal!!!

(útlocitné duše prosím o prominutí zlehkovážení vážného téma...)
smilies/grin.gif
leden 29, 2016 12:59
d@niela : mamča
Jako fór dobrý ! smilies/cheesy.gif
Ovšem já, (a nejspíš i další obstarožní ženy, ev. se psem) jsem zřejmě mylně předpokládala, že my jsme z "obohacování muslimskou kulturou" vzhledem k věku vyloučeny. A ono ouha !, Ani pes nedokázal svojí paničku ochránit, protože už to byl taky veterán, a zřejmě už neměl zuby.
Jinak by se aspoň tomu chráněnému zmrdchlíkovi zakous do zadnice.
leden 29, 2016 13:28
kdyby : vlk
se rakouská seniorka bránila a chlapcům by vznikla újma na zdraví, tak to by bylo tóčo, to by si na ní evropští orgáni smlsli. Takové případy nemá policie příkaz přehlížet.

Problém je, že se ani moc nesmí bránit. Odborníci radí s sebou nosit baseballovou pálku, ovšem pozor, jen s rukavicí a míčkem! To proto, aby bylo možno doložit, že nástroj nebyl primárně určen k napadení útočníka!
leden 29, 2016 13:37
vlk : mamča
Takže když sebou někdo nosí pistoli, tak by měl mít v ruksáčku terč a brýle ? smilies/grin.gif
Aby to primárně vypadalo, že původně mířil někam na střelnici.
leden 29, 2016 13:56
Hlavně : vlk
by měl mít v kapse zbroják (-:
leden 29, 2016 13:59
vlk : mamča
smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif
...a na ruční granát se taky musí mít zbrojní průkaz ? smilies/wink.gif
leden 29, 2016 14:07
vlk : Lenka1
a průkaz zbraně.

mamča - ano, sk. F a nejspíš i výjimku na zbraň kategorie A, tzn. zakázaná vojenská zbraň. Ale možná kecám, jistá si jsem jen s tou skupinou zbrojáku. O výbušniny se nezajímám.
leden 29, 2016 14:14
Lenka1 : mamča
Granát nemám, jen jsem si vzpomněla, že jsem v dnešním tisku zahlédla zmínku o tom, že někdo (v bývalé NDR) vhodil odjištěný granát do blízkosti uprchlického centra, a granát nevybuchl.
Kde asi udělali soudruzi z NDR chybu ?
leden 29, 2016 14:27
mamčo, : Lenka1
to je veřejné tajemství, že nejlíp se vyzbrojuje z armádních skladů. Pamatuju se, jak mi kdysi někdo vyprávěl - kdo ještě zažil dvouletou ZVS - že při vyvedení na cvičení a simulovaném napadení nepřítelem v noci se tak nějak ztratilo několik samopalů a už je nikdy nikdo nenašel.

Gumy, které byly do jedné všechny ožralé, vyhrožovaly, po zjištění stavu věcí, vojenským prokoušem, ale pak jim došlo, že

a) celou rotu zavřít nemůžou
b) svezly by se v tom taky.

A tak se to ututlalo.

A od těch dob se v naší profi army zase tak moc nezměnilo - kromě toho, že jsou teď všichni kovaní západní demokraté a místo ruštiny šprtají anglinu.

Tedy změnilo - máme cca desetinu toho, co bývalo ČSLA a z toho je tak 60-70 procent nepoužitelných kancelářských štábních krys.

Jak bylo trefně uvedeno v jednom diskuzním příspěvku, nejspíš od někoho, kdo taky zná poměry a realitu - že na jednoho, co se umí zakopat, vychází 200 odborníků na papíry.


leden 29, 2016 18:47
ohledne Svycarska. ktere se zda podle tehle tabulky velice zadana zeme : Bidlo (Svycarsko
je to kec ,kdyz prijdou emigranti jsou jim odebrany veskere penize a cennosti proti kvitungu,ty jsou ulozene.no a kdyz zacnou delat nemusi platit dane protoze se jim strhava castka jako dane a kdyz vrati statu cca 15000 na hlavu tak muzou zacit se integrovat .kdyz nedostanou asyl tak musi koukat se nekam ztratit
Ostatne 24.600 je priblizne 1200 fr a prumerna cinze za tripokojovy byt cini cca zrovna tolik ne-li vic
leden 29, 2016 19:21
Lenka1 : Karlos....
Tak to ti ten, kdo ti to vypravel, pekne kecal... Je naprosto nemyslitelne, ze by se jen tak ztratilo na cviceni nekolik zbrani a neresilo se to..
leden 30, 2016 08:22
To jsou Lenciny armadni zkazky : Mikin
ktere ji "nekdy, nekdo" vypravel. Ja narozdil od ni na vojne dva roky byl a je me jasne, ze se to takhle stat nemohlo. Komousi byli ohledne zbrani pekne paranoidni. Kdyby se nejaky samopal ztratil, zadne zatajovani by se nekonalo. Protoze kdyby se jediny z tech ztracenych samopalu pozdeji nekde objevil, mel by ten kdo jeho ztratu zatajil namisto pruseru na krku roky vojenskeho kriminalu v Sabinove.
Co se tyce dnesniho stavu, nemam zadne velke iluze, ale mala profesionalni armada ktera je clenem NATO je stokrat uzitecnejsi, nez ta obrovska armada sovetskych poskoku v dobach komunisticke diktatury.
leden 30, 2016 09:01
Tohle prý řekl Platón : strejda
Hlupáka poznáte podle řeči. Kdyby mlčel, mohli byste si o něm myslet, že to je moudrý filozof."
Tato moudrost přetrvává věky.

leden 30, 2016 10:05
Že nejste : Lenka1
schopni něco pobrat neznamená, že to nemůže být pravda. Já nemám zapotřebí nikoho přesvědčovat.



A jako vždy, drahoušek ví samozřejmě všechno nejlíp.

cituji:

Ja narozdil od ni na vojne dva roky byl chachacha smilies/grin.gif
leden 30, 2016 10:48
On měl, Strejdo, pravdu nejen Platón, ale i Werich: : NČ
"Pokud se hádáš s blbcem déle jak půl minuty, už se hádají dva blbci"!!!

Nereagování na blby (tedy jednoho superblba a Kačeny) je celkem logické. Oni jsou sice dobří jako šašci, ale klesnul bych až na dno, kdybych si zrovna na nich potřeboval utužovat své sebevědomí.
leden 30, 2016 11:10
NČ toho Wericha jsem neznal :-) : strejda
to je mooooc hezký.
leden 30, 2016 11:43
... : Mikin
Vecne argumenty strejdy, NČ a Lenky me presvedcily. smilies/grin.gif
leden 30, 2016 14:38
NČ, on je buď nemocný : strejda
nebo je to takový duševní chudák, že se vtírá snad úplně za každý komentář jen proto, aby s ním někdo komunikoval. On ví, že i popsaný a prožitý zážitek někoho je úplně jiný než ten dotyčný sděluje a snaží se tu každého opravovat a vnucovat mu ty své naučené bludy. Už jednou jsem mu řekl, aby mne vynechal, aby mne ignoroval...jsem vzduch, jsem vzduch, jsem vzduch... Jasné? On si to nepamatuje... (Kdyby se tu jednalo o knedlíky, vsadím boty, že řekne, že u nich v Emerice či v Kanadě se dělají jinak a my to popisujeme podle ruského vzoru...). Pak je tu ještě další nebezpečí, že je to blb v nejvyšším stádiu zrání.

Polárko, Polárko, Polárko, cos nám to sem kdysi přitáhla za veš...?

leden 30, 2016 15:22
Strejdo, zase dosly argumenty? : Mikin
Opravdu se mohla v armade ztratit kupa samopalu a jejich ztrata zatajit?
Opakujete se tady se svymi nadavkami, jako byste byli dementni. Porad dokola, porad ten stejny kafemlejnek utoku a osobnich urazek od lidi, kteri nemaji jmeno a nekdy ani pohlavi.
Pro tvou informaci - me na Kudlanku kdysi pozvala Daniela, ja pro tyhle stranky napsal desitky clanku o vecech o kterych neco vim a pokud nekdy odejdu, tak to bude budto z me vlastni vule, anebo na prani pani sefove.
Urazky od primitivu me dokazou nanejvys pobavit. smilies/wink.gif
leden 30, 2016 15:49
Strejdo. IGNOROVAT : NČ
.
leden 30, 2016 16:35
strejdo, : Lenka1
to s těma knedlíkama bylo dobrý. smilies/grin.gif

Kromě toho, on drahoušek nejspíš netuší, že např. z oficiálně odepsaných součástek šlo sestavit funkční zbraň. Jojo, ZVS, to byly časy. Dneska to jde sice taky, ale o dost hůř.

I když - dneska zase není žádný problém vozit na cvičení granáty v jednom autobuse společně s vojákama.

Ale chápu, nepsali to na seriózních věrohodných webech, tak to prostě není pravda. On má tak jednoduchej život, mu docela závidím.
leden 30, 2016 17:56
No Leni, : strejda
také jsem byl na vojně. Přijímačky jsem dělal ve Stříbře u Plzně a vím, že něco podobného se stalo i tam. Také tam vyhrožovali prokurátorem, ale zůstalo jen u toho vyhrožování, protože pak by to odnesl především velitel roty a následně v hodnocení i pluku. Tam by se to muselo projevit snad i na nástěnce... Tehdy veledůležité nástěnky, pamatuješ?
Pak mne převeleli do Plzně na divizi a tam už jsem měl havaj. Jsem však pamětníkem a pamatuju to také. Jen z ostrých střeleb co se ukradlo ostrých nábojů...
Já se tu směju jen tomu, že ten přechytralý ví všechni líp, všude byl a všechno zná. My hold jsme pro něho takoví přízemní blbečci, podle komentářů i komančové, putlovci nebo jak nás nazývá, kteří se musí neustále usměrňovat, hlídat a opravovat, aby nenapsali něco proti USA, proti uuuuuunii nebo proti té emerické vývozní pseudodemokracii, která způsobila v Evropě tento bordel.
Joooo, ignorovat. :-)

leden 30, 2016 18:24
Vlastně je to tady takový průřez inteligencí obyvatelstva : NČ
Vzorek sice nepatrný, ale i tak docela reprezentativní. 3 hlupáci na 7 myslících. A podle toho také tak dopadají volby.
leden 30, 2016 19:35
strejdo : Lenka1
"Janovice - nikdy více" a "Benešoj ó Benešoj".

A s nástěnkama je to pořád stejný. Teď už teda není PŠM ve starým stylu, ale pěkně po novu se to jmenuje "boj proti extrémismu a prevence sociálně patologických jevů". A gumy jsou na cvičeních ožralý pořád.

Holt starýho psa novým kouskům nenaučíš.

smilies/cool.gif
leden 30, 2016 19:40
NČ : Lenka1
podle výsledků voleb mám pocit, že je ten poměr, cos uvedl, obráceně.
leden 30, 2016 19:51
... : Mikin
3 hlupaci a 7 myslicich ? smilies/shocked.gif
A z "oficialne odepsanych soucastek slo sestavit funkcni zbran". To jo.... Az na samotne telo zbrane, ktere je evidovane a ma seriove cislo, zejo.
To je jako sestavovat ze soucastek koupenych v prodejne auto a zapomenout ze potrebujeme kastli, na kterou je potreba vsechny ty kramy pripevnit. smilies/grin.gif
leden 30, 2016 20:29
je : Kamila
tu dosti takových, kteří se nezapojují do nekonečných, stále stejných diskusí. Jsou to pouze hlupáci?
leden 30, 2016 21:08
Cukrouši, : Lenka1
zase jsi nic nepochopil. Holt komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.
leden 30, 2016 21:33
Doporučuji shlédnout. : Pepa
The Chicago Council on global affairs. z feb. 2015 Má to České titulky. Po shlédnutí mě dáte za pravdu, že i invaze uprchlíků z Afriky je naplánovaná. Rozkvět EU a obchodní přátelství s Ruskou Federací, si USA nepřeje a ani to politici nepopírají.

https://youtu.be/LLtm-3jTJWE
leden 31, 2016 01:55
strejdp : PolARKA
ja ne, to on za mnou lezl kam jsem na internetu sla a tak me objeil i na Kudlance, No a podarilo se mu mne odsud vystvat za pomoci urcitych lidi, Ted uz je mi to jedno.
leden 31, 2016 04:23
Pepiku, : Mikin
ja to shlednul (nikoliv poprve, uz jsi to sem daval), ale za pravdu ti dat nemohu.
Snad jen v tom, ze si Spojene staty nepreji koalici mezi demokratickym Nemeckem a diktatorskym Ruskem. Ale to si snad proboha nepreje nikdo.
Ten pan na videu rozhodne neni politik a plete si obcas pricinu s dusledky. (Napriklad v tom, co nuti zeme v okoli Ruska vstupovat do NATO. Amerika to rozhodne neni.)
Jakykoliv dukaz pro to, ze vlnu imigrantu nekdo organizuje v tom videu chybi. Popiraji to ostatne i vsechny seriozni zdroje, vcetne zpravodajskych sluzeb.
A paranoici kteri to "organizovani" propaguji se nemohou shodnout na vinikovi.
Nackove vini Zidy, komousi Ameriku a pan prezident Zeman vini Muslimske bratrstvo.
Nejspis budou mit pravdu ti odbornici ze zpravodajskych sluzeb demokratickych zemi......

leden 31, 2016 04:41
Lenko 1 : NČ
Ony ty tzv. "demokratické" volby nejsou volbou toho nejlepšího, ale toho nejméně špatného, protože zaprd stojí skoro každý, kdo do politiky jde, a to v jakékoliv straně.
Něco vím od kamaráda, bývalého socana. Když má strana reálnou vyhlídku na poslanecká místa, strhne se o ta místa bezohledný nelítostný boj, včetně výhružek, udávání, vydírání, korupce..., což slušnější nátury prostě ustát nemohou. Výsledkem pak je složení parlamentu.
A tak ani není divu, že velké procento lidí, kteří vědí, že stejně nic nezmůžou, prostě na volby kašle. A naopak velké procento blbečků, snadno zmanipulovaných televizí VH, se dostaví.
Já sám volit chodím, nevolím ale PRO, volím PROTI. Vím, že nic nezměním, jen nechci, aby můj hlas propadl ve prospěch socanů, top, ods, kdu.
Poslední volby těm jmenovaným překazil Babiš, čímž mi byl víc, než sympatický. Teď mi ty sympatie začínají hořknout, pořád ale ho mám na svém žebříčku o něco výš, než ten dvacetiletý kartel - socani, ods, kdu, vč. pozdější top.
leden 31, 2016 07:16
Vis co te NČ asi nejvic stve? : Mikin
Ze "diskuteri" jako jsi ty (velice casto komunisticti duchodci) dokazou v diskusich na internetu kdekoho prervat. Hulvatsky ukricet, unadavat, znechutit a zdeptat. Az zustanete sami a citite se jako kingove.
A pak prijdou demokraticke volby a ti normalni, slusni lide vas vetsinou poslou tam, kam patrite.
A budte radi. Kdybyse se lidi jako ty dostali znovu k moci, byla by to dalsi katastrofa. smilies/tongue.gif
leden 31, 2016 07:59
Britský expert na lidská práva zcela otevřeně: : NČ
Bývalý šéf britské Komise pro rovnoprávnost a lidská práva Trevor Phillips:
"Integrace muslimů je neproveditelná."
leden 31, 2016 08:23
islam : vlk
Je neslučitelný s demokracii a jeho nositele jsou nepřáteli demokracie. Jen to pořad některým bezmozkum nedochází.
leden 31, 2016 09:43
... : deeres
Já jsem byla přesvědčena, že s někým takovým, jako politruk, se už nikdy nesetkám. A ono ne, vznikla nová forma "americký politruk". smilies/cry.gif
Ony ty tzv. "demokratické" volby nejsou volbou toho nejlepšího, ale toho nejméně špatného, protože zaprd stojí skoro každý, kdo do politiky jde, a to v jakékoliv straně.

S tím bych tak úplně nesouhlasila,když si vzpomenu na kroužkování. To jsme si naivně mysleli, že jsme konečně na politické strany vyzráli a dokážeme do politiky prosadit slušné lidi, kteří nebyli na nejvyšších příčkách. A kulový, zase se nám tam objevili Bendové, vůbec nechápu, kdo by toho věčného parazita, s univerzitou z Plzně, kroužkoval. A je velice pravděpodobné, že i ty slušné lidi by naše politická sféra semlela. Za jedincem musí musí stát jeho politická starana a klub, jako jedinec má smůlu.
leden 31, 2016 10:03
... : deeres
Asi bych si to po sobě měla vždycky alespoň jednou přečíst. Stačí když musí "satarana" stát za jedincem jenom jednou. smilies/sad.gif
leden 31, 2016 10:06
NČ, : Lenka1
tak to já volila taky - v prezidentské volbě, ne Zemana, ale PROTI Švarcenberkovi.

Pokud jde o Babiše - jó, počkej po dvaceti letech, to spadne ne až na konec žebříčku, ale někam hluboko pod něj. On uspěl jenom s tím, že je v politice novej, tudíž ne tak profláklej a protože většina voličů je taková jaká je, tak jim stačí kobliha......

To, že soudruh byl členem StB a pracoval oficiálně v PZO, kde už za komárů uzavíral smlouvy v neprospěch naší země a po "převratu" v tom jenom pokračoval a využíval kontaktů z dob minulých, aby se pevně přisál na státní cecek - to už nikoho nezajímá.

Vždyť z koho se rekrutovala ta naše podnikatelská elita? Z bývalých soudruhů a jejich poskoků, zelinářů, řezníků, veksláků, pumpařů...... všichni, kteří kradli jako straky před plyšákem a měli ty správné kontakty.

Když vzpomenu na ty nehorázné úvěry na počkání komukoliv (tedy komukoliv "správnému", že) a pak sanace bank ze státního rozpočtu, na což mimo jiné padl i ten důchodový fond, který byl v roce 1993 do rozpočtu rozpuštěn a díky čemuž (i když nejenom tomu) mimo jiné např. moje generace dostane v důchodu akorát tak velký hovno......

Kromě toho to soudruzi po listopadu rozjeli ve velkým - byl zrušen paragraf "rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví, který dřív bránil těm největším prasárnám. Byly vytvořeny zákony - resp. absence jejich vytvoření - na zabránění rozsáhlé hospodářské kriminalitě v průběhu 90. let. Personální čistky na útvarech, které se tímto zabývaly - pokud někdo "nechtěl mít rozum", atd.

Výsledkem je totálně rozkradená a rozprodaná země s prakticky nesplatitelným dluhem, zákony na míru - proboha, jak je možný, že se někdo živí jako "lobbista"? -, které vedou k tomu, že většina národa se má čím dál hůř a horní vrstva tzv. "vyvolených" beztrestně krade.

Dokončíš školu a teď - pořiď si hypotéku, šetři si na děti, protože když bude manželka na mateřské, tak se celá rodina potáhne z jednoho platu, šetři dětem na vzdělání a na kroužky a šetři si na důchod. To vše z průměrného platu cca 15 000. Ten uváděný v médiích je k smíchu (nebo k pláči?) Nemáš? Vezmi si superhypermegavýhodnou půjčku s RPSN jen 20 procent. A
to se vyplatí!

Do toho každodenní zprávy o tom, kolikrát jsme zase přeplatili nákup něčeho, kde jakej úřad něco projebal - viz ty permanentní zprávy NKÚ, kde se zase bude zdražovat nebo zavádět nová daň (např. za komárů existovala silniční daň pro všechna auta, ta byla zrušena, prý že místo toho bude spotřební, no a dnes už překabátění soudruzi opět uvažují o tom, že aniž by zrušili tu spotřební, tak opět zavedou silniční pro všechna auta nejenom pro firemní, protože prý nejsou peníze).

Pandury - dala jsem si tu práci (společně s dalšíma, který to taky zajímalo) a zjišťovala jsem ceny - když to vezmu díl po dílu, tak jeden Pandur může stát max. 60 mega. Kde je kurva těch druhejch 60, který jsme za jeden zaplatili? U Dalíka a Topolánka?

Na odborných tabulkových místech s povinnou jazykovou vybaveností sedí lidi, kteří jsou schopni svíčkovou omáčku překládat jako "candle sauce" a nikoho to netrápí. Uřízne se široko daleko ostuda, ale co, my jsme zvyklí, že jsme všude za vokurky, že jo.

A takhle je to s odborností všude - ono se nezdařilo, tak pohoda, nikdo za nic nenese zodpovědnost, tak se to zaplatí (ono se to, že jo), ze státního rozpočtu a jedeme dál, pohoda.

V podstatě jsi celoživotním zadluženým otrokem a tak to má být - takoví si nechají srát na hlavu.

A pak se najde pablb, který nám tvrdí, že za komárů jsme v oploceným lágru chcípali hlady a dneska se máme skvěle.

Jak jsi napsal - vytáhli nás topící se z rybníka a než jsme stačili nabrat dech, tak nás mrskli do řeky.


leden 31, 2016 10:10
Lenko, : Míša šíša
lépe a přesněji už to napsat nešlo. Naprosto souhlasím s každým odstavcem.
leden 31, 2016 11:53
Lenka1 : Mája
Lenko,tohle je alespoň pro mně tvůj nejlepší komentář.Naprostej souhlas,napsalas to líp, než bych já kdy dokázala.
leden 31, 2016 12:52
Ano, to je naprosto přesné. : strejda
Kdo má jen trošku paměť a žije tady - absolutní souhlas. Krásně napsané.
leden 31, 2016 13:24
Srandovni je, : Mikin
ze zrovna me, ktery si na nic nestezuje, nadavaji do nevyrovnanych osob ti nejvetsi skuhralkove.
Vsechny statistiky ukazuji na to, ze se byvale Ceskoslovensko propadlo zivotni urovni i urovni obcanskych svobod daleko za sve zapadni sousedy v letech 48 - 89. Tedy v dobe zlocinne komunisticke diktatury.
A naopak - vzestup zivotni urovne i obcanskych svobod nastal po roce 89. A ony se od te doby i vycistily reky, odsirily elektrarny, opravila infrastruktura, omitly domy, prodlouzila se dramaticky prumerna delka zivota a cela zeme zkrasnela. Lidi se maji lip, nez se kdy meli. Nejlepe je to videt prave ze zahranici.
Jisteze se porad podvadi a krade vic nez na zapade. Kdyz Vaclav Havel rekl, ze hospodarske skody zpusobene komunistickou diktaturou pujdou napravit rychleji nez skody v hlavach lidi, mel naprostou pravdu. Dukazem tech skod je treba nasledujici souveti, ktere muze vypadnout jen z hlavy dvou ukrivdych, diktaturou pokrivenych cechacku:

A pak se najde pablb, který nám tvrdí, že za komárů jsme v oploceným lágru chcípali hlady a dneska se máme skvěle.
Jak jsi napsal - vytáhli nás topící se z rybníka a než jsme stačili nabrat dech, tak nás mrskli do řeky.


Skvele se mozna nemate, ale mate se mnohem lip. Ale ne kvuli vam, ani ne kvuli tomu ze vas nekdo tahal z rybnika, ukrivdeni cechacci. Mate se lip diky vetsine podnikaveho a kulturniho naroda, ktera si po ziskani svobody v roce 89 uvedomila, ze namisto dosavadniho sedeni na prdeli a skuhrani musi neco delat a v te rece se znovu naucit plavat.
Tak si prestante stezovat na na politiky i na zly osud, prestante cekat na zachranu od nejakeho batusky diktatora a zacnete taky neco delat, vy posledni politruci. smilies/grin.gif
leden 31, 2016 13:55
PŠM : vlk
už skončilo a můžeme se bavit normálně? Nebo tu ten politruk ještě je?!
leden 31, 2016 15:24
A kde se vzalo tohle, to udělal tady někdo za nás? : deeres
Bez podílu cizího kapitálu, jen z domácích zdrojů a s omezenou zahraniční pomocí, při úplném vypořádání se se znárodněnými zahraničními majiteli po Únoru´48, při spuštěné Železné oponě a mezinárodní blokádě, bez vrácení celého zlatého pokladu a nesplacených válečných reparacích, při vývozu přírodního bohatství za hubičku do SSSR, se československým dělníkům, zemědělcům, vědcům, inženýrům, zaměstnancům i intelektuálům podařilo při udržení slušné životní úrovně a životních jistot naprosté většiny občanů vybudovat:

4 atomové, 23 tepelných a 26 vodních elektráren, téměř 400 km dálnic, elektrifikovat železniční tratě, postavit hutní, strojírenské, chemické, potravinářské a jiné podniky a továrny, zmodernizovat zemědělská družstva a dosáhnou téměř 100% soběstačnosti v základních potravinářských komoditách, provozovat flotilu námořních lodí, položit stovky a tisíce kilometrů energovodů, plynovodů a ropovodů, zavést zcela nové výroby niklu, hliníku a umělých hmot, postavit a provozovat jesle, školky, školy, odborná učiliště, polikliniky, nemocnice, kulturní a společenské domy, sportovní stadiony, rekreační střediska.

Od základu bylo území republiky pokryto TV signálem. Ne sice ideálně, ale přesto se udržovaly kulturní a historické památky, podporovaly se divadelní a umělecké soubory a soubory lidové tvořivosti. Vybudovala se podstatná část pražského metra s 38 stanicemi, obrovské prostředky se vynakládaly na industrializaci zaostalého Slovenska. Postavily se stovky obytných sídlišť s 200.000 panelových domů a 1.200.000 byty, což představuje 55% všech bytů a 30% veškerého bytového fondu. Dekrety na tyto byty se předávaly rodinám bezplatně, většinou se jednalo o podnikovou výstavbu, tedy byty pro zaměstnance.

Ve zbrani byla udržována 200 tisícová armáda v mnoha desítkách vojenských útvarů, 16 výcvikových prostorech s 407 bojovými letadly, 101 vrtulníkem, 4.585 tanky, 4.900 obrněnými transportéry a BVP, 3.445 děly a raketomety a 77 zařízeními odpalovaní raket. Pro případ války a v rámci Civilní obrany byly vybudovány objekty, které by dnes bylo naprosto nemožné postavit. A ještě zbylo dost prostředků pro zahraniční pomoc rozvojovým zemím.

Nízké platy byly vyváženy dotovanými cenami potravin, bydlení, hromadné dopravy, lékařské péče, kultury, umění, sportu, lázní, rekreací. V roce 1989 měla SBČs k dispozici 105 tun měnového zlata v hodnotě 15 - 17 miliard Kčs, hotovost ve výši 85 mld. Kčs a žádné vnitřní dluhy.

Státní dluh činil pouhých 24,2 mld. Kčs, v roce 1993 již 158,8 miliard a loni astronomických 1.663.7 miliard Kč! Ani za tisíc let se nepodaří ho splatit.

Nepatří nám tu nic, máme ty nejblbější, nebo nejzkorumpovanější politiky, protože nám všechno prodali. Dokonce i vodu a půdu. Tak to je srandovní.

Tím nechválím tzv.komunismus, ten tu nikdy nebyl, byli jsme socialistická republika.
le to ,co zde proběhlo od roku 89 je zdivočelá země.

My jsme totiž za 40 let komunismu zapomněli, že za hranicemi žijí medvědi a vlci.Pak se otevřely hranice, a vlci byli vpuštěni mezi nechráněné, socialismem odchované ovce. A my jsme je ještě vítali "viktorkou", hurá!

leden 31, 2016 15:50
Lenko1 : marty
za poslední komentář palec nahoru a kdyby to šlo, tak i velká karma.

Ne že by se tu vůbec nic nezlepšilo, třeba se máme i líp, můžem si v sámošce vybrat míto 3ma druhama jogurů třeba z 20, krámy jsou plný zboží. Ale jak se říká " navrch huj, vespod fuj".
Z těch např. 20 druhů jogurtů je 18 plnejch éček a jiný chemie, ty hadry jsou 3-4 roky starý kolekce, který na západě nikdo nechtěl. Co se neprodá tady, jde ještě dál na východ.

O tom, co se rozkradlo ani nemluvím.
leden 31, 2016 15:59
A cim to, Deeres : Mikin
ze se v te dobe ve srovnani se zapadnimi sousedy tak katastrofalne propadla zivotni uroven?
Cim to, ze se pro udrzeni rezimu musela zavest cenzura, uranove koncentraky a popravy politickych veznu?
Cim to, ze se musely zadratovat hranice a strilet lide, kteri vam z toho raje chteli utect za svobodou?
Cim to, ze narozdil od zapadu chybely v te tvoji "potravinove sobestacne zemi" casto i ty nejzakladnejsi potraviny, o jinem zbozi nemluve?
A nakonec - ony se v te dobe na zapade od hranic nestavely elektrarny, zeleznice, mosty, skoly a byty? A nestavelo se tam nahodou mnohem rychleji a kvalitneji?
Posledni dotaz - opravdu si myslis, ze se na tu vasi bidu a svrab zapomnelo a ze se z toho muzete politruci uz po 26 letech vylhat?
Tesim se na odpoved. smilies/wink.gif
leden 31, 2016 16:11
... : deeres
Ve válce zbídačelé zemi a bez podílu cizího kapitálu, jen z domácích zdrojů a s omezenou zahraniční pomocí, při úplném vypořádání se se znárodněnými zahraničními majiteli po Únoru´48, při spuštěné Železné oponě a mezinárodní blokádě, bez vrácení celého zlatého pokladu a nesplacených válečných reparacích, při vývozu přírodního bohatství za hubičku do SSSR, to ani jinak být nemohlo. Ale přesto jsem měla kde bydlet, měla co jíst, nemusela se bát o práci a dokázala jsem dceru, při alimentech 300,-Kčs měsíčně,nechat vystudovat. Dneska bych si to netroufla, pokud bych si mohla vybrat.
Bydlení hypotéka minimálně na 20 let, při průměrném čistém platu 15 tis.měsíčně ti nezbyde ani na jídlo. A to za podmínek, že tu práci máš a jsi zdráv.
A my jsme je ještě vítali "viktorkou", hurá!
Osobně jsem také vítala jednoho přítele emigranta, nechal se od nás měsíc zadara živit, také zadarmo bydlel a ještě jsme mu zprostředkovávali kontakty. Pak, když jsme zjistili co je zač, že jenom využil znalosti českého prostředí a známostí českých přátel, stal se už jenom bývalým přítelem.

leden 31, 2016 16:30
Jo Deeres, : Mikin
az zase nekdy neco okopirujes z portalu pribramskych komunistu "Tresnicka", uved laskave zdroj.
Takhle to vypada, ze jsi to ukradla. smilies/tongue.gif
leden 31, 2016 16:32
Koukam Deeres, : Mikin
ze se odpovedi jen tak nedockam. Ale presto jeste jeden dotaz:
valkou zbidacele bylo i Nemecko a Rakousko. Dokonce vic nez my. A presto se na nas uz po deseti letech mohli tamni obyvatele zacit divat jako na zebraky. Tedy krome obcanu NDR. Ti meli taky ho*no.
Cim to asi je?
Zkus misto kopirovani a podivnych rodinnych historek radeji odpovedet.
leden 31, 2016 16:46
Lenko a všichni ostatní (s jednou zcela bezvýznamnou výjimkou) : NČ
Jo! Přesně tak.
leden 31, 2016 17:28
... : deeres
A, co tohle: Státní dluh činil pouhých 24,2 mld. Kčs, v roce 1993 již 158,8 miliard a loni astronomických 1.663.7 miliard Kč!

To je také zkopírováno? A Třešničku neznám, mám to z pošty od jedné své vrstevnice a nic to nemění na tom, že přesto jsem měla kde bydlet, měla co jíst, nemusela se bát o práci a dokázala jsem dceru, při alimentech 300,-Kčs měsíčně,nechat vystudovat. Dneska bych si to netroufla, pokud bych si mohla vybrat.

Je zajímavý, že my , kteří jsme byli u toho, kecáme.

A že ti, co tu nebyli, vědí všechno nejlépe.

V 89.roce jsme na tom už byli docela dobře. Poválečné silné ročníky byly v plné fyzické síle a do práce už nastoupila početná skupina "Husákových dětí". A když se konečně uvolnil teror 70.let, tak někdo na Národní třídě nastrčil studenta Šmída, který tam chudák zahynul. Teprve později se ukázalo, že vůbec nezahynul a že to není student a že se nejmenuje Šmíd, ale že to je nastrčený agent Žifčák. To jsem ještě byla naivní a pomáhala jsem v Elektrotechnice vypískat Miroslava Štěpána. To byl také jediný komunista, který to vodprdnul, ale nějaký obětní beránek být musel. Zbytek, až na pár věrných, se rychle zorientoval, změnil převlečník a vyžral co šlo, za pomoci V.H.

Velikánský oborový podnik ČKD byl za hubičku rozprodán a zlikvidován. A my nevyráběli nekvalitní zboží. Dodnes v Praze jezdí naše metro i když už má hlavičku Siemens, tramvaje T3 a KT4 jsme prodávali do 50 zemí světa, jenže my jsme je uměli vyrábět mnohem laciněji a tak musela naše výroba skončit.
KT8D5 jezdí dodneška, nasazují se všude tam, kde není otočka,protože jsou oboustranné.Stejně tak dodnes jezdí naše naftové lokomotivy tam, kde není trať elektrifikována.


A jak dopadly nezaplacené ČME3T pro Rusáky, to si můžeš najít na netu.
Díky tomu skončilo i ČKD Lokomotivka. To mělo na triku SSSR. Němci si ale zase z Trakcí a Elektrotechniky odtáhli všechno za cenu šrotu, včetně revolverových soustruhů z padesátých let(pro nás šrot, my měli NC stroje), ty jsem pak viděla prodávat na internetu , zřejmě repasované, soukromníkům za marky.

Západ potřeboval nové trhy pro svůj přetlak zboží a tak byly zlikvidovány naše výrobní podniky i zemědělství a my tu teď kupujeme tu "kvalitu" ze západu. Výrobu tramvají tu postupně utlumil Siemens, nejdříve tu zůstala jenom výroba hliníkových tubusů, v Německu nepovolena, jako neekologická, potom už jenom nějaké náhradní díly, z povinných servisů z minula a dneska ohromný výrobní areál na Zličíně zeje prázdnotou a zarůstá trávou.

leden 31, 2016 17:31
Pravda, Deeres. Každý to ví, každého to *ere, ale nic s tím nepoděláš. : NČ
Tak bylo rozhodnuto a tak taky bude.
---------------------------------------------
Sice se tentokrát 6.2. na 14. hodinu chystám na Václavák (na Můstek) podpořit Tomia proti sarančatum, ale vím i, že to stejně bude plat prtný, i kdyby se sešlo třeba 100tis. lidí.
Bude to moje první demonstrace od listopadu 89. Dodneška ze za to stydím, jak snadno jsem se stal součástí zmanipulovaného bučícího stáda a po několik dnů s davem provolával slávu největšímu českému podvodníkovi minulého tisíciletí, a já blbec(!!!) jsem mu dokonce i několik měsíců věřil.
leden 31, 2016 17:48
Nic : Lenka1
si z toho nedělej,NČ, bylo nás spousta. Mně v té době bylo 13 a malovala jsem ve škole na tabuli trikolóry a psala hesla "Podporujeme studenty".

Ke školství bych ráda podotkla, že od 5. třídy základky jsme v hodinách matematiky a dalších základních předmětech byli podle prospěchu rozděleni na "studenty" a "nestudenty". Studenti dostávali větší záděr, byly na ně kladeny větší nároky, aby pak při přechodu na střední měli co nejmenší problémy.

Za těch blbejch komunistů bylo prostě nemyslitelné, aby ten, kdo měl na základce trojky nebo dokonce čtyřky, šel na gympl nebo průmyslovku. No dneska je to jinak. Dneska takovej mentál může udělat Bc. na soukromé škole a usadit se ve státní správě, že.....

Kde taky jinde.

Deeres, marty - k tomu není co dodat. Jo, krámy jsou plný - ale chemií nacpanejch sraček, který by na Západě do huby nevzali, ale pro východní gubernie je to dobrý. Před pár měsíci mi umřela maminka na rakovinu. V době, kdy se léčila, tak mi řekla, že doktor na onkologii, kam docházela, říkal, že za posledních cca 15 let došlo k explozívnímu nárůstu téhle svinské nemoci. Proč se asi říká "Jsi to, co jíš"?

Když vzpomenu na svoje dětství- milovala jsem pacholíky - takový poloprůsvitný vaničky se staniolovým víčkem s obrázkem medvídka míčku nebo lodičky. To bylo žrádlo.

Nedávno jsem dostala chuť, tak jsem si koupila Lipánka - 80 g za "pouhých" 16,90,-Kč. No fuj, po první lžíci to letělo do koše. Našlehaná pěna s umělohmotnou příchutí.

Nebo špekáčky- dneska kupuju už jen u prověřeného řezníka.

A tak je to se vším. Je pořád možnost kupovat základní kvalitní potraviny, ale ty jsou čím dál dražší a čím dál těžší k sehnání.




leden 31, 2016 19:04
Lenko, dík za slova útěchy: "nic si z toho nedělej" : NČ
Však já si to už také většinou nepřipouštím. To jen vždycky, když dojde na nějaké podobné téma, tak se mi zježí studem i poslední chlup na chodidle z toho, jak snadno se stane člověk, myslící si o sobě, že je myslící, součástí uřvané, manipulované a zmanipulované lůzy. Brrrr!
Omlouvám si to sám pro sebe jen tím, že na těch "manifestacích" stejně již o nic nešlo, rozhodnuto už bylo, dělal jsem jen blbé tupé křoví, bez něhož by stejně všechno šlo přesně tak, jak bylo naplánováno.
------------------------------
Nedávno jsem si cestou autem koupil u pumpy Kofilu. Sladké příliš nemusím, ale když jsem v regálu zahlédl tu značku, kterou jsem nějak měl z mládí v hlavě jako bezva pochoutku, mimoděk jsem po ní sáhl. Fujtajxl!!! NEBRAT!
leden 31, 2016 19:32
Islámský stát hrozí Británii útokem tak strašným, : NČ
že při něm „dětem zbělají vlasy“.
Radikální organizace Islámský stát pohrozila Velké Británii strašlivým útokem. Ve svém arabském periodiku Al-Naba uvedla, že Evropa se má připravit na útoky, z nichž „lví podíl“ připadne na Británii.
http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/393402-islamsky-stat-hrozi-britanii-utokem-tak-strasnym-ze-pri-nem-detem-zbelaji-vlasy.html
leden 31, 2016 19:48
Takze odpovedi na otazky se nedockam, : Mikin
Deeres se akorat domniva, ze to s tema dratama na hranicich, cenzurou a dalsimi komunistickymi zlociny "jinak byt nemohlo".
Je roztomile pozorovat lidi kteri cely zivot jen nadavali, jak se pomoci internetu nebo v hospodach sdruzuji do skupinek a nadavaji a skuhraji dal. A jeste si ve sve tuposti mysli, ze je jich vetsina. A pak prijdou volby...... smilies/wink.gif
Nekomu zrejme ten smrad a teplicko komunisticke diktatury vyhovovaly. Otrok zustane otrokem, myslet boli a nektera zviratka vypustena na svobodu budou snit cely zbytek zivota o sve kleci a plnem zlabu.
Zajimave je, ze tech 20 az 30 kamaradu ktere v Cesku porad mam si podobnym zpusobem nestezuji a dari se jim vetsinou dobre. Nejspis brnenska kavarna.....
Co se tyce toho kradeni a korupce, zrovna byly zverejneny vysledky za rok 2015 mezinarodni organizace Transparency International, ktera mirou korupce zabyva a vysledky jsou vice nez zajimave.
Nejlepe je na tom Dansko, na druhem miste Svedsko. Devata je Kanada, o 16 misto se deli Rakousko s USA. Nejlepe z postkomunistickych zemi je na tom Estonsko na 23 miste. Ceska republika je spolu s Jizni Koreou na 37 miste, Slovensko a Madarsko na 50 miste. Cina je i pres protikorupcni kampane a velky pocet poprav az na 83 miste.
Mnohymi obdivovane Rusko spolu ze Sierra Leone a Guyanou na 119 miste. Tabulku uzavira na 167 miste Severni Korea a Somalie.
Takze tolik k tem kecum o tom, jak se krade a podvadi. Ceska republika je spise lepsi prumer.
Ale par lidi si bude nad pivem s krvavyma ocima do konce zivota stezovat a litovat samo sebe. smilies/tongue.gif
leden 31, 2016 20:18
... : deeres
Dyk to říkám, americký politruk, co nejspíš neumí číst.
A s tou mojí obskurní historkou, mne naštěstí neokradl, já jenom pekla buchty a vařila knedlíky. Ten emigrant, který je prý tak úspěšný na Floridě, se sem navezl za bývalými spolužáky z gymplu, jen co to tu ruplo. A protože on věděl a oni nevěděli, tak od jednoho přítele odkoupil za babku pozemky. Posléze se ukázalo, že ty pozemky za babku nejsou, ale že mají mnohonásobnou hodnotu. Ano, je to jeden z těch, co mají dvojí občanství a je na tom tak blbě, že musí využívat naše zdravotnictví.
leden 31, 2016 20:46
... : Mikin
aha, takze misto odpovidani budeme radeji psat o jakemsi (udajne) zlodejskem emigrantovi, co navic vyuziva ceske zdravotnictvi.
Stejne je zajimavy, ze i v pripadech rozdeleni zeme na komunistickou a nekomunistickou cast (Nemecko, Korea) zavladly v te komunisticke casti bida, svrab a nestovice.
Soudruzi tohle vysvetluji velice obtizne. smilies/wink.gif
leden 31, 2016 21:19
NČ, opožděně jsem četl tvé komentáře a mohu tě podpořit, : strejda
že ani já jsem se nestal a nikdy se nestanu součástí zmanipulovaného bučícího stáda. Osobně je mi úplně jedno, jestli nám ti prolhanci říkají xenofobové, rasisté a migrantům chudáci.
Toho 6. února se budu muset pohádat s manželkou, protože ona mě tam nechce pustit. Že prý se musím šetřit, že se nesmím rozčilovat a takové ty řečičky. Znáš to...
Já ale musím být ještě užitečný a na stará kolena, kterým se samozřejmě směju, chci přispět svým promile lepší budoucnosti, než nám ti podplacení lháři připravují. Čím tam bude více lidí, tím lépe.
Jak tak čtu ty pozvánky a komentáře, zaujal mne jeden příspěvek jedné paní a matky.

Cituji: „Islám je absolutní a globální zlo, zlo v tisíci formách a podobách. Nikdy nesmíme Unii, USákům a havloidům dovolit, aby sem k nám tuto středověkou a krví nasáklou obludu nacpali.“
S tou paní mohu jedině souhlasit.

Sledoval jsem nedávné setkání lidí, kteří nejsou zrádci Evropy, ba naopak, snaží se Evropu zachraňovat od současných podplacených zrádců. Ano, byl mezi nimi i Tomio Okamura. A četl jsem i jeho projev. Já bych k nim ještě přifařil Orbána a Fica. Setkání v Itálii se zúčastnili předsedkyně francouzské Národní Fronty Marine Le Penová, šéf holandské Strany pro svobodu Geert Wilders, Heinz-Christian Strache, předseda rakouských Svobodných FPÖ (což je největší rakouská opoziční parlamentní strana), z Itálie Matteo Salvini, předseda strany Liga severu, předseda belgické Vlaams Belang Tom Van Grieken a další.
Je jen škoda, že Merkelová se ještě nezhroutila, jak píšou novináři. Jak dlouho na to budeme čekat? Všiml jsi si, jak ta lhářka, když jí teče do bot, obrátila? Prý jsou v Německu jen na dobu určitou, až nebude u nich válka, že se zase vrátí? Jo? Ta je tak hloupá... Proč ale té verbeži, se kterou si policie neví rady, udělují azyl?

Budu se snažit, abych porazil i domácí odpor :-) a byl jsem také toho šestého Na Můstku.

A na závěr trošku málo legrace:
Omluva z nemocnice:
Vážený pane Novotný,
s potěšením Vám sdělujeme, že biopsie zrudlé části Vašeho penisu prokázala, že se nejedná o rakovinu. Byla to jen rtěnka.
Zároveň se hluboce omlouváme za amputaci.
Přejeme příjemný rok 2016!




leden 31, 2016 21:26
... : deeres
Odpověděla jsem dostatečně už v předchozích komentářích. Netuším, co tě vede k dalším a dalším provokacím. S tebou vážně nemá smysl o čemkoliv diskutovat. Protože naprosto nesmyslně meleš jedno a to samé, když se ti odpoví, tak to není odpověď a když něco popřeš a vzápětí to znovu napíšeš, tak nejsi lhář ty, ale ten druhý. Páčko, odcházím z nesmyslné diskuze, protože on to prý už takhle nějak řekl Werich:"Když se hádáš s blbcem, sám si blbec!"
A jen tak mimochodem, my byli sovětská kolonie a podle toho to tady vypadalo a kolonií jsme pořád, jenom světová strana se změnila.
leden 31, 2016 21:33
... : Mikin
Zajimavy, ze jeste nedavno komousi nejruznejsi muslimske teroristy strasne milovali, v boji proti zlym "USakum" i Zidum podporovali a zapadni zeme za potirani terorismu kritizovali.
Kdypak nastal ten obrat ? smilies/shocked.gif
leden 31, 2016 21:34
Deeres, : Mikin
ale pendrek. Neodpovedela jsi me na nic, protoze ty nesmysly obhajit proste nejdou.
Ten vas socialismus byl naprosto neschopny system. Pokud se tehdy neco postavilo nebo vybudovalo, bylo to navzdory komunistum a jen diky tomu, ze jeste zili stari fachmani. Pak se vsechno zhroutilo. Neprijit 89, zrali by ted lidi ve vychodni Evrope chleba s otrubama.
Podivej se, jak zrovna dneska krachuje Venezuela. A to mohla byt diky rope nejbohatsi zeme na svete.
Ty okopirovane komunisticke lzi a kecy ze jsme porad neci kolonie, ze neni svoboda a ze se vsechno rozkradlo si strcte i s NČ, strejdou a Lenkou laskave do zadele.
To je berlicka neschopnych a hloupych lidi. Husakovych pohrobku, kterym ujel vlak, kteri ve svobodne spolecnosti nic nedosahli a musi se na neco vymluvit. smilies/tongue.gif
únor 01, 2016 01:27
jak probíhala privatizace v podniku, kde jsem pracoval : vlk
Byl to podnik orientovaný na spotřební elektronické zboží, část elektronické, část čistě mechanické. Po 89 byla navázána spolupráce se západoněmeckými soudruhy. Za účelem rozšíření trhů a zvýšení technologické úrovně.

Přijely kamiony z Černého lesa v Bádensko-Württembersku. Co dovezly bylo trochu překvapení, ještě větší šrot, než jsme čekali. Nicméně šrot byl oceněn velmi vysoko a tím se i navýšil podíl Německých soudruhů. Stroje se ani nespustily, dílem toho nebyly schopny, hodně příslušenství chybělo, dílem byly ty naše lepší a novější.

Nové obchodní teritoria se také nějak nekonaly. Naopak na to naše začaly ve velkém proudit výrobky z Černého lesa a z moderní výroby, která tam zůstala. Protestovat proti tomu šlo jen do výše podílu ve firmě.

Do dvou let firma komplet lehla a dnes živoří jen nástrojárna, zbytek šel na Úřad práce. Byla to jediná fabrika na určitý výrobek v celé republice.

Takže pomoc západu veliká
Tož tak ...
únor 01, 2016 08:30
vlk, : Lenka1
takových příkladů jsou mraky. Ale to víš, náš politruk má informace ze seriózních webů, kde to nepsali, tak si všichni vymýšlíme.

Až budu mít víc času, tak dohledám vlastnictví našich hlavních firem a hodím to sem - to k jeho stupidním slintům o tom, že tahle země není rozprodaná a rozkradená a že si stěžujou ti, kdo ve svobodné zemi nic nedosáhli.

Tragikomické na tom je to, že on sám by měl držet hubu, protože pomocné práce u cestářů spojené s pravidelným půlročním flákáním se na podpoře v nezaměstnanosti není zrovna něco, s čím by se měl chlubit. A on opravdu se svobodné zemi žil, měl na to 30 let, aby něčeho dosáhnul.
únor 01, 2016 10:28
Danielo : alka..
Nikoho z vás neznám,ač čtu Kudlanku od prvního článku.Vidím,že vy se všichni dobře znáte a víte o sobě,ALE!!!!!. Co tu poslední dobou předvádí Mikin,je nechutné,urážlivé a hnusné.A proto se ptám,musí to být???

únor 01, 2016 12:14
Lenko jedna, škoda námahy s vyhledáváním : NČ
Jen tím znovu všem dokážeš, že je mentál. Ale to nemusíš dokazovat, to přece už dávno, předávno, všichni vědí. Teda - všichni, kromě něho, který to ale zase nepochopí nikdy, protože nemá čím chápat.
"...a kamení a kamení a kamení tam roztloukal, když silnici štěrkoval...".
únor 01, 2016 13:06
Strejdo Mastere : NČ
Jestli se musíš šetřit, tak do Prahy nejezdi. Já to tady odmanifestuji i za tebe. Ono to všechno manifestování stejně bude ve výsledku naprd. Sobotka to večer v Televizi VH odsoudí, bude si při tom sám sobě přikyvovat pleší a uculovat se jak blbeček.
Já půjdu, mám to tři stanice tramvají nebo 15 minut pěšky, pojmu to jako zdravotní vycházku, spojenou s pivem U Viktorky (Žižkov). Je to ale věc tak marná, beznadějná, že kdybych kvůli tomu musel nějak cestovat, nešel bych.
únor 01, 2016 13:40
Lenko a ostatní, co si občas nevidíte do pusy, : toulavej
jestli vidíte tuhle zemi rozkradenou, měli byste navštívit očního. Projděte se po sídlištích ve městě – nikde se nedá zaparkovat. Kde se tu vzalo tolik aut v rozkradené zemi? Jak to, že se zateplují paneláky, dělají se nové chodníky, ulice, obchody? Evidentně asi nevadí, že tu všechno vlastní cizinci, když si lidi kupují mobily, televize, nábytek, horská kola a zahraniční dovolenou. Buď jste tak mladí nebo tak hloupí, že nevíte, jak tahle zem vypadala po 40ti letech vlády bolševika. Kousek staré dálnice, staré vlaky, oprýskané baráky, mnoho národních památek zdevastovaných, zastaralý průmysl, zničená příroda, o několik let menší průměrná délka dožití, zadrátované hranice, devizový příslib jen pro vyvolené, po silnicích jezdily vraky. V Zelenině oválená zelenina, pokud byla, v Masně oválené maso, pokud bylo, jenom na pouť jsi dostal kvalitní, pořadník na nábytek, kolo, ledničku, televizi, kdo chtěl kalkulačku na VŠ nebo jeansy, musel si sehnat bony a vystát frontu v Tuzexu. Cihly, cement i písek, jen pod rukou za úplatek, stejně jako knížky. Spálené lesy, špinavá voda, smradlavé kempy, otrávená pole, vzduch, místo bytů králíkárny. Mám pokračovat?

Máš-li s mikinem nevyřízené účty, netahej do toho nějaké „pomocné práce u cestářů“, prosím. Každá práce je potřebná a je nanejvýš hloupé se jakékoliv vysmívat, to dělá jen primitiv. Navíc, já viděl ty mašiny při práci, to není žádná pomocná práce, ale velmi odborná. A má-li Kanada taková pravidla, že vyplácí lidem kvůli počasí - přírodním podmínkám mzdu bez práce, je to věc Kanady a nikomu do toho nic není. Stačí si tam na zimu zajet a zažít -45°C, možná bys v tom taky nedělala. Žít tam není žádná sranda, já tam byl.


Pokud se ti – alko - zdá projev mikina nechutný, urážlivý a hnusný, nejsi objektivní. Není nijak horší, než od některých jiných zdejších diskutérů. Měli byste se někteří uklidnit a podívat se do zrcadla, začínáte propadat hysterii a ztrácet glanc . . .

Možná tu chcete svobodnou diskusi zlikvidovat, zatím vám to docela jde, pokud to nevadí Daniele . . .
únor 01, 2016 14:05
... : deeres
Auta na leasing, bydlení na hypotéku a půjčujeme si i na dárky na Vánoce. A proto mnozí z nás žijí na dluh a dluhy splácí zahraničním bankám.
únor 01, 2016 15:01
Je to tak, Toulavej : Mikin
Kdyz uz se nekdo snazi dokazat ze za komousu bylo lip, mohl by to zkusit pomoci rozumnych argumentu, pripadne statistik. Ne pomoci jakehosi pamfletu okopirovaneho z komunistickych stranek, vydavaneho navic za vlastni dilo.
Chlubit se poctem tanku, del a vojaku kteri slouzili okupantum v dobe kdy nebylo dost penez ani na zakladni vybaveni nemocnic (treba pristroju na dialyzu) a umirali kvuli tomu jinak zdravi lide, tak to povazuji za zvrhlost.
Problem nestastniku kteri haji ten nelidsky rezim na ukor dnesni demokracie je ovsem v tom, ze ty argumenty ktere potrebuji neexistuji. A tak je nutno si poradit jinak, ze.....
I to opovrzeni lidmi kteri se zivi nejakou dovednosti a praci rukou je pozustatek smutne doby, o ktere je zde rec. Pomocna kancelarska sila byla v te dobe povazovana za vic, nez treba instalater nebo bagrista. I kdyz ti dva museli vic umet.
Ja zacal svoji novou profesi u lopaty, protoze v mistech kde jsem chtel zit prace pro telefoniho technika nebyla. Papiry a zkousky na vsechno ostatni jsem si udelal za pochodu a kdyz dneska reknu ze jsem pracoval 26 let pro Y.T.G. jako graderman, pokyve vetsina lidi uznale hlavou. Fachmana si tady vsichni vazi, dobreho ucetniho ovsem taky.....
Pri svych cestach po svete jsem pochopitelne zadnou podporu brat nemohl, to zase nekdo keca.
Bavili jsme o techhle nesmyslech a poverach z minulosti v Cesku s kamaradem a on se zacal smat a rekl: "nase generace snad bude muset vychcipat".
Ja s nim nesouhlasil, ale jak koukam, v pripade nekterych jedincu by to pokrok a napravu skod zavinenych komunisty rozhodne urychlilo...... smilies/wink.gif
únor 01, 2016 15:03
Toulavej, : strejda
tak my si nevidíme do pusy a ten, kterého tu vehementně hájíš si do ní vidí? No to je ale nespravedlivé, pane obhájče... Musíte si přečíst, pane obhájče i ty jeho výblitky. On je posedlý a dlouho už i nemocný psaním těch svých bludů. On by byl strašně rád, kdyby mohl poučovat, kdyby měl obecenstvo a měl i všeobecný potlesk. On dychtí po tom, aby s ním konečně někdo komunikoval a myslí si, pan emigrant, že nás těmi jeho zkopírovanými PŠM z internetu nějak omráčí. On to vše, zde, z toho svého srubu na Yukonu, vidí přece mnohem lépe, než to vidíme my, obyvatelé republiky, kteří tu v tom léta žijeme. On tu prý má plno kamarádů, kteří mu referují. A také asi věří novinářským prodejným děvkám, co? Hmmmm.( Že se tu nikdy žádný kamarád na Kudlance neobjevil, aby ho podpořil, aby nám vynadal i s ním). On už je na tom tak špatně, toulavej, že komunikuje i sám se sebou a to s jednorázovým nickem. Ten nick si zvolil v jedné směšné oponentuře a jmenoval se "Boha jeho". :-)
Z té jeho mluvy, z těch jeho keců, už věřím Polárce - Alence, že to je i tamní udavač. Divím se, toulavej, že se ho zastáváš. Ale asi si to s ním nemúžeš rozházet, že? Protože tam máš levný nocleh. Asi.
Jsem jen zvědav, kdy bude i on, jako důchodce, následovat další vracející se emigranty a kdy se odstěhuje zpět do té jeho poplivané republiky mezi tu svoloč. To by snad ani neměl jezdit pražským metrem, protože to přece postavili komoušové a ty on děsně nenávidí...
Tříska, také emigrant, nechal se tu už i operovat héééérec. A v USA? Prý čekal. Stále jen čekal. Slyšel jsem jeho rozhovor v rádiu, vlastence k poblití...jak plival. A takových je... smilies/grin.gif
únor 01, 2016 15:45
kdo tu hlásá, : vlk
že za komáru bylo líp?

Lépe bychom se teď měli, a to mnohem víc, nebýt "privatizace formou: "zhasněte a dělejte co umíte!"

Taky by mohlo být lépe, kdyby "společné podniky" se zahraničním investorem nebylo jen dobře placené smetiště pro ty zahraniční investory, které jim zvýšilo podíl a hlasovací práva a v konečném důsledku eliminovalo konkurenci.

Toulavej, můžeš mi říct, proč jsou tady v okolí zlikvidované fungl nové cukrovary? Byly těsně před spuštěním kampaně a šlo to vše do šrotu!

Proč máme jiné, podstatně horší potraviny v obchodech, které se jmenují stejně, ale na západ jsou stejné výrobky z podstatně lepších surovin?

Proč platíme podstatně více za telefony a data v nich než na západě?

Proč máme největšího soukromého podnikatele a příjemce státních dotací v zemědělství zároveň nejvyšším státním úředníkem, který o těch dotazích rozhoduje?

Kdo je tady prodejná děvka, když se o tom nic nepíše a nikomu to nevadí?!
únor 01, 2016 16:45
Deeres, na dárky na Vánoce si nikdo půjčovat nemusí, stejně jako si nikdo nemusí půjčovat na dovolenou. : Myška
Jezdit člověk potřebuje, tak si půjčí na auto. Myslíš, že v tom socialistickém ráji, na který vzpomínáš, si lidi, pokud to nebyli zelináři, šmelináři nebo veksláci, vydělali na auto? Ani náhodou. Naopak. V roce 1970 stála Š 110L 69000,--Kčs, průměrná hrubá mzda byla 1915,--Kčs, na koupi tohoto auta bylo potřeba 36 mezd. V roce 1988 stála Š Favorit 136L 84600,--Kčs, prům. hrubá mzda byla 3095,--Kčs, na koupi bylo třeba 27,3 mzdy. V roce 2005 Š Fabia 1,2 HTP stála 224000,--Kč, prům. hrubá mzda byla 20841,--Kč, a na pořízení auta bylo třeba 10,8 průměrné mzdy.
Chápu, že tě irituje bydlení, ale ne pro všechny byly podnikové byty, lidi si museli, pokud chtěli slušně bydlet, zaplatit, nebo zaplatit a ještě stavět svépomocí družstevní byty. Nedávno jsem to s mamkou počítala, protože mpji rodiče družstevní byt svépomocí postavili, a došly jsme k závěru, že platba za družstevní byt versus příjmy byly zhruba ve stejném poměru jako dnes. Ještě byly státní byty s velice malým nájmem. Na ty byl pořadač jako dnes na městské byty.
únor 01, 2016 16:46
deeres, jak si kdo zařídí život, takovej má, pokud není nemocnej : toulavej
já mám káru Toyotu za 50 tisíc, najeto má 170 tisíc. Platil jsem hotově. Když chceš mít novou za 300 tisíc na leasing, tvoje volba, zadluž se. Ale budeš jezdit stejně jako já. Půjčuješ si na vánoce, tvoje volba, děti nemusí mít 10 dárků, který pořizuje moje kamarádka a s polovinou si malej nehraje. Co ta vyhodí jídla do koše jenom proto, že ho přece nebude druhej den už jíst a ohřívat a přitom splácí 2 kreditky vybraný na doraz. A stačilo by JENOM naučit se TROCHU šetřit . . .

Když sis půjčil u banky, musíš splácet, je jedno, čí je banka. Automobilky jsou taky zahraniční u nás a nikdo si na to nestěžuje :-)
únor 01, 2016 16:47
Vlku, mnohem lépe bychom se měli : Myška
především, kdyby nebylo těch čtyřiceti let vlády komunistů.
únor 01, 2016 16:49
strejdo, na vaše voloviny nemám čas, s těma si důchodci utrácejte čas mezi sebou, když vás to baví. : toulavej
Kvůli té zmínce o levným noclehu u mikina pro mě si dej pár facek, ať se vzpamatuješ, jestli už není pozdě, chlapče. Býval jsi v pohodě i když jsme neměli na všechno stejnej názor, to už je pryč, stal se z tebe zapšklej dědek. Po infarktu se šetři a na kraviny se vybodni, život máš jenom jeden, važ si ho. Máš už věk na to, rozlišit věci podstatný od nepodstatných, začni na tom dělat, máš nejvyšší čas. Před týdnem tu zemřel kolega z práce - 60 let, v listopadu mi umřel kamarád – 60 let, v létě dobrej kolega z práce – 60 let. Všechno do poslední doby jakoby zdravý lidi. Přehodnoť svou zlobu a začni uvažovat pozitivně a diskutovat věcně. Víc k těm vašim nesmyslům nemám, už mi taky bude 60 a nemám času nazbyt . . .

Když má oponent jinej názor, neznamená to, že ho musím zadupat do země, když ho nedokážu přesvědčit.
únor 01, 2016 16:52
toulavej, : Lenka1
protože proti tobě osobní averzi nemám, tak ti odpovím. Měla jsem za to, že z mých příspěvků je jasně vidět, že neobhajuju minulý režim, ale kritizuju to, že plyšák byl jeden velkej podvod a země se rozdělila do předem dohodnutých rukou a normální lidi zase ryjou držkou v zemi stejně jako za komárů.

Jen velice málo se změnilo k lepšímu, většina toho šla rovnou do prdele.

A ano, zahraniční vlastníci mi vadí. To, že tupému stádu ne a jsou spokojení s autem na lízačku, jak psala deeres, není můj problém.

Servus.
únor 01, 2016 16:53
Strejdo - Mastere : Mikin
musim te zklamat. Narozdil od jinejch jsem na Kudlance za vsechny ty roky jiny nick nez Mikin nepouzil. Povazuji to za necestne.
A do rodne vlasti se natrvalo take vracet nehodlam. Jeste bych se mohl usadit vedle nejakeho blba, ktery povazuje lidi kteri odesli za svobodou za zradce. Budu tam k vam akorat jezdit a setkavat se s dobrymi lidmi. Tech je v Cesku vetsina.
Ty i tvoji druzi made smulu v tom, ze pro obhajobu komunisticke diktatury versus dnesni demokracie nemate jediny argument.
A osobnimi utoky se jen ztrapnujete.
únor 01, 2016 16:54
Myško : vlk
ani po 40 letech "bez" komančů to nebude lepší, pokud nás budou brát jako obtížný hmyz, na kterém si smlsne kdejaká "evropsky demokratická" havěť.

Tak kde teď pracuji, se asi před rokem objevil zástupce Německé firmy, kdysi jedničky v oboru, normálně po nás chtěl výpalné, že vůbec vyrábíme tuto techniku. Nešlo u žádné patenty nebo know how. Prostě chtěli prachy za to, že děláme to samé.

Drzost těch bastardů je nebetyčná.
únor 01, 2016 16:55
Vlku, kdo tady "hlasa ze za komaru bylo lip" ? : Mikin
Precti si znovu ten komunistickej pamflet kterej okopirovala Deeres vcera v 15:50 a nadseny potlesk, ktery se pak rozpoutal.
Mimochodem - proc rovnou nenapises, co to bylo za vyrobek ktery vas Narodni podnik pomoci Brigad socialisticke pracern vyrabel?
Treba si ho nektery z nas pamatuje a bude moci posoudit, zda byl lepsi nez ten od zapadonemecke konkurence.
únor 01, 2016 17:12
to by jsi asi nepochopil : vlk
jaký údiv v očích měli soudruzi z NSR když to, co se u nich prodávalo v komplet v rozvrzaném plastu, bylo u nás v leštěném kovu, se skutečným sklem a s vnitřnostma (součástkama) od Toshiby.

Tehdy jsme ještě nevěděli, že se tomu říká Hi-End technika. Řekli, že je to neprodejné a trh to nechce. Dnes už se Hi-End znovu vyrábí, ale jinde a jinak.

Tehdy to byl Hi-End, který si mohl dovolit skoro každý, dnes si ho nemůže dovolit skoro nikdo.
únor 01, 2016 17:24
Lenko, nemám čas zabředávat do patrně planých diskusí, : toulavej
jestli ti není jasný, že za jakýhokoliv režimu boháči, vlivní lidé, budou VŽDYCKY bohatnout a chudák bude VŽDYCKY třít bídu, tedy odnese všechny krize, katastrofy, války, protože vždycky bude tahat za kratší konec. Tak tomu vždy bylo, je a bude, jak říká sluha Kaptah v Egypťanovi Sinuhetovi :-) a není na tom nic k divení. Proč by Sametová, při tak velkém přesunu majetku ze státu do soukromých rukou, měla být výjimkou? Proč? Jsme snad lepší společnost s lepšími lidmi? Jaký jsou vymakaný zákony v Americe ohledně majetku, daní, financí a přece tam měli Enron a jiný skandály a rozkrádačky za miliardy dolarů. Musela bys vyměnit lidi, aby se to zlepšilo. Bolševik se snažil je převychovat, nepovedlo se mu to.

Takže, určitě by to tu mohlo být lepší, ale mohlo to být i horší. Myslím, že s těmahle lidma, co tu 40 let bolševik převychovával a oni se snažili to přežít, by to výrazně lepší nebylo, než je teď. Okolí, který na tom bylo podobně, tam to není výrazně lepší než tady. Asi to jinak nejde, když se nedají lidi vyměnit za lepší, uvědomělejší . . .

Lidi se nezměnili výrazně, to trvá dlouho, ale okolí kolem nás se změnilo podstatně, i těm, co to nevidí :-)
únor 01, 2016 17:33
nechci se plést : eli
do těch malicherných, nicneřešících a zbytečných půtek (toulavej v 16,52 to vystihl naprosto jasně), jen mě to mrzí kvůli Daniele a její nebetyčné velkorysosti.
A k tématu článku : http://www.dailymail.co.uk/news/article-3425640/The-lawless-asylum-centre-migrants-rule-Inside-squalid-shelter-ten-year-old-boy-raped-police-not-enter-just-TWO-staff-duty-600-refugees.html
a ano, vím, že Daily Mail je bulvár a ti diskutující téměř všichni trpí fóbií z neznámého smilies/wink.gif
únor 01, 2016 17:36
Strejdo, : Míša šíša
ty jsi mě teda rozesmál. To brečíš na špatnym hrobě - copak si nepamatuješ toulavýho z předchozích diskuzí? Vždyť je to Mikin v bleděmodrým. Anebo už si nevzpomínáš, jak všechny, kdo nadšeně neoslavovali tenkrát vládnoucí garnituru ODS, označoval za hlupáky?

No jo, no... Ona takovek Karel Kryl byl asi jen takovej komunistickej důchodce, politruk, putlerovec, ufňukanej čecháček, neschopnej skuhral apod., že?

Karel Kryl - Demokracie (1993)

Demokracie rozkvétá, byť s kosmetickou vadou:
ti, kteří kradli po léta, dnes dvojnásobně kradou,
ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce,
a z těch, kdo pravdu zpívali, dnes nadělali zrádce.

Demokracie prospívá bez nás a pragmaticky,
brbláme spolu u píva, jak brblali jsme vždycky,
farář nám slíbil nebesa a čeká na majetky,
my nakrmíme forbesa za dvě či za tři pětky.

Demokracie zavládla, zpívá nám Gott i Walda,
zbaštíme sóju bez sádla u strejdy McDonalda,
král Václav jedna parta je se šmelinářským šmejdem,
pod střechou velké partaje se u koryta sejdem.

Demokracie panuje od Aše po Humenné,
samet i něha v pánu je a zuby vylomené,
Dali nám nové postroje a, ač nás chomout pálí,
zaujímáme postoje, místo abychom stáli.

Demokracie dozrává do žaludečních vředů,
bez poctivosti, bez práva a hlavně bez ohledů,
a je to mýlka soukromá, snad z optického klamu,
že místo srdce břicho má a místo duše tlamu.

únor 01, 2016 17:38
Toulavej, tohle on řekl a proto jsem reagoval. Jinak už je pro mne vzduch. : strejda
Vážím si mnohem více lidí, kteří tu za komunistů zůstali a vydrželi než těch, kteří zdrhli a teď tu hází jedovatou slinu a snaží se nás opravovat či poučovat, vyškoleni v USA či v Canadě. Oni se považují za odborníky demokracie, kterou USA vyváží a z nás dělají negramotné opice... Svatá prostato... My jsme byli tou sametovou revolucí podvedeni, zklamáni. Přesně to psala Lenka.
Když jsi takový jeho kamarád, tak mu domluv, ať sám neútočí a nestaví nás do role, jakou jsme nikdy neměli. Jakou bychom ani nepřijali. Nikdo by mi takovou roli ani nevnutil. On jen potřebuje rejpat, snad aby byla diskuse.
Nebyl jsem žádnej Husákův pohrobek, jak píše, ale trvám na tom, že místo Moskvy, jsme nyní podělaní z Brusele. Prostě ode zdi ke zdi. Tohle svinstvo, to už dávno není EU, ale Německá únie. A jak se chová ten náš slizoun Sobotka, to je důkaz. Kam on leze. Dříve to bylo "ať žije SSSR, nyní ať žije USA". Ze mne ale takového přizdisráče a převlékače nikdo neudělá a nikdo mi ho nevnutí, ani on. Jasné?
Tohle napsal:
Ty okopirovane komunisticke lzi a kecy ze jsme porad neci kolonie, ze neni svoboda a ze se vsechno rozkradlo si strcte i s NČ, strejdou a Lenkou laskave do zadele.
To je berlicka neschopnych a hloupych lidi. Husakovych pohrobku, kterym ujel vlak, kteri ve svobodne spolecnosti nic nedosahli a musi se na neco vymluvit. smilies/tongue.gif


Nevím, toulavej, jestli jsem byl zas až tak neschopný, jak píše, ale já měl povolání, které bylo i mým koníčkem. Pracoval jsem jako "Motorola Servis Partner" a byl jsem vrcholně spokojený. Plat jsem měl celkem nadprůměrný, nestěžoval jsem si, ale všechno má i své klady i zápory. Než jsem obdržel certifikát, stálo to něco učení, odříkání, nervů a pak následovaly příslušné testy u firmy. Takže vyřiď tomu svému klientovi, kterého se zastáváš, když neví, když nezná, ať raději drží hubu a ať se tu neztrapňuje. Tohle asi on, který se tu stále lepí a vtírá na komentáře druhých a uráží, nikdy nepochopí. Děkuji.
únor 01, 2016 17:42
oni jedou pořád : vlk
v tom heslu, co nám vtloukali na PŠM:

Kdo nejde s námi,jde proti nám!

Ty místní "osobnosti" nejsou schopny (asi nemají čím) pochopit, že když kritizuji něco na současnosti, že to přece neznamená chválit minulost a její představitele.

Je fakt možné, aby byl někdo tak blbej a furt to nechápal?
únor 01, 2016 17:52
Vlku, : Míša šíša
jak názorně vidíš, je to možný.

Strejdo, přece by ses nad ním nerozčiloval. Ty jsi tady pro tuhle zemi za celej život odvedl kus práce, přece tě nemůže rozházet někdo, kdo tu neudělal nic a jen tu nechal (a ještě nedobrovolně) jednu rozbitou motorku. A ještě bude nepochopitelně drze tvoji práci zostouzet a nadávat to do neschopných.
No, příště až přijede do Čech, tak by neměl navštěvovat ty svý kamarády, ale měl by zajít někam do hospody a tam zvěstovat ta svá moudra. Asi by koukal, jak by rychle dostal přes hubu. smilies/wink.gif
únor 01, 2016 18:01
Ahoj Míšo, ne, já už se nerozčiluju, : strejda
já se tomu směju. Ale i divím, jak je to možné... smilies/grin.gif
únor 01, 2016 18:09
Strejdo, : Mikin
co jsem napsal, za tim stojim. Pokud jsi byl uspesny a spokojeny, nechapu proc se pripojujes ke komunistickemu kvileni o tom, jak bylo driv dobre a jak je ted spatne...
Ty tady v posledni dobe cim dal vic zuris, napadas jine a zcela zbytecne. Na tom, ze clovek zustane zit v diktature neni nic spatneho. Ale nic spatneho neni ani na emigraci.
Tady na Yukonu zije spousta lidi z celeho sveta a kdyz jim vykladam o tech antiemigrantskych predsudcich ktere nekterym Cechum zasadili do hlavicek komousi, nestaci se divit.
únor 01, 2016 18:12
strejdo, už naposled, nemám na nesmysly čas. : toulavej
Nedělám dospělým lidem prostředníka, jeden nemusí s druhým kamarádit, i když mají oba na některé věci podobný názor. Například ohledně migrace máme strejdo spolu dost podobné názory a určitě spolu nekamarádíme a asi už nebudeme :-)

Jinak, zdravím Míšu šíšu, jsem rád, že na mě nezapomíná co jsem zač, že zdravím i Hliníka, co se k nim přistěhoval :-)

únor 01, 2016 18:18
jenom jeden nacek (prej) : PolARKA
Zůstaň mým domovem

Ten kousek půdy,
tu zem, co rodnou nazývám
tolik lidí život za ní položilo
já se teď sám, sám sebe ptám
čím to, že češství se z nás vytratilo

kam poděla se soudržnost
kam zmizel onen chór,
ten chór, co o sjednocení zpívá
což morálku vlastenců napadl mor
slepý je národ, když tvrdí, že se dívá
teplá voda teče a plyn dává jasný plamen
proč zaobírat hlavu starostmi, co bolí
mám snad jenom já na duši kámen
co mysl tíží a páteř drolí
ne, nepřestanu budit vaše svědomí a city
zvlášť v době, co nastává - mí drazí
naše domovy, brzy budou jen kryty
a za nimi násilníci a vrazi


zůstaň mým domovem, bez bojů a válek
zůstaň mým domovem, mou vlastí matko má
prosím zůstaň mým domovem, křičím teď do dálek
zůstaň mým domovem, mou vlastí matko má

místo jednoty, pokory, síly a rozumu
vládnoucí tělesa kapsy své mastí
hledáme hodnoty ve slevách v konzumu
a za branou vetřelci, zbrojí svou chrastí
až naše památky, klenoty předků
v ruiny a popel se nadobro promění
budeme zpívat si těchto pár řádků
se strachem v slzách tiše a potají

pozdě je prstem vlastizrádce značit
vlastí už nebude tvá rodná zem
kterou nám předali dědové naši
vybojovanou proti všem
snad jednou můj hlas uslyší,
celý ten národ, pro který dýchám
až výbuchy světových velmocí utiší,
zakřičí tato prosba má do ticha

zůstaň mým domovem, bez bojů a válek
zůstaň mým domovem, mou vlastí matko má
prosím zůstaň mým domovem, křičím teď do dálek
zůstaň mým domovem, mou vlastí matko má

Dekuju Tomasi Ortelovi za jeho lasku k vlasti. kterou tak nadherne vyjadril
Jsem si jista ze Karel Kryl by to ocenil.
únor 01, 2016 18:24
Jen aby ten Ortel taky "předčasně" nezemřel, : NČ
jako musel předčasně zemřít K. Kryl, po tom, co začal být nebezpečný pravdou o králi Václavovi.
Dubček taky překážel.
únor 01, 2016 18:47
Kdyby mel nekdo spocitat, : Mikin
kolikrat me bylo receno (krome nadavek a idiotskych osobnich utoku) ze mam drzet hubu protoze jsem emigrant a neziji v Ceske republice, zavarila by se mu kalkulacka.
Zkuste neco jineho. Treba argument, argumentik by se nenasel ?
smilies/wink.gif
únor 01, 2016 18:55
Strejdo, to tě to furt ještě baví? : NČ
Nechápu
únor 01, 2016 18:56
NČ : Mikin
on Dubceka a Kryla nekdo zamordoval ? Jeste jsi zapomel na Ransdorfa..... smilies/shocked.gif
únor 01, 2016 19:02
... : NČ
nedolejzej, nevotravuj
únor 01, 2016 19:09
NČ, ne nebaví, : strejda
já se tu bavím tím, že "letím" na flightradar24.com virtuálně do Houstonu. Jsem vysoko 40 000 stop, což je 12 192m, rychlost 824 km/hod a měl bych sednout ve 14:28. Tím se tu bavím a tam se jen občas mrknu a zasměju.
Inu, kdo si hraje, nezlobí...:-)

únor 01, 2016 19:24
NČ, jo a mým nosičem je B777 : strejda
to je důležité, že? smilies/grin.gif
únor 01, 2016 19:26
Muj nevlastni otec : PolARKA
byl 10 let zavrenej jako politickej vezen v uranovych dolech v Jachymove. Havla neznal, ale jelikoz"politicti" meli svoje celorepublikove schuze. doslechl se o nem dost.Dost nato aby vedel ze Kryl mel pravdu.
únor 01, 2016 19:27
Strejdo, nosič B777 mi absolutně nic neříká : NČ
ale bacha, abys to zase nenapálil do nějakýho věžáku, jako se ti to povedlo tuhle, 11. září. Aby na to nedoplatil zase nějakej neexistující Usáma nebo úplně nevinnej Saddám...
únor 01, 2016 19:55
Mývalo, a to tě komouši nechali vycestovat mímo socialistický blok? : Myška
Jen tak, s takovým rodinným zatížením?
únor 01, 2016 19:57
Polárko. Havla zavřít na pár dnů museli. : NČ
Jinak by to nemělo ten šmrnc.
únor 01, 2016 19:58
NČ, víš co mi někdy říká ta má bába? : strejda
Když tu máme holky, tedy vnučky a já s nimi blbnu, tak říká, že ty holky mají více rozumu než já.
Nebo "jak malý harant" a podobně ošklivé hlášky.
Ta je na stará kolena voprsklá, co? Kdyby věděla, bába, jak já se rád vracím do dětství...
Jo a také se mi líbí mladé holky. Takové dvacítky. To je žrádlo... smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Ahoj a dobrou noc.

únor 01, 2016 20:01
Jo, Strejdo, to je žrádlo! Mňammmm! : NČ
Taky bych si dal nějaký zákusek. Ale, je tady to ale.....
Holt už to za nás budou muset olíznout muslimi.
únor 01, 2016 20:07
Ten Usáma se mi líbí :-) : strejda
.
únor 01, 2016 20:07
Vlku, asi sis nevšiml, ale jsou zde tací, kteří kritizují současnost a zároveň chválí dobu socialismu. : Myška
A někteří dokonce obdivují takovou kreaturu, jakou byl Klement Gottwald.
Rekrutují se z lidí, kteří evidentně neměli s režimem problém - šlapali jak komunisti pískali, a vyhovovalo jim to.
únor 01, 2016 20:08
Nic naplat, Kléma měl pod čepicí, : NČ
jak pravil básník F. Halas. A ten to kurnik musel vědět!!!!!
Četli nám to i na večerní univerzitě (VUMLu). A proč bych se měl za své univerzitní vzdělání stydět?
únor 01, 2016 20:15
Jo, Strejdo. Usáma = něco jako sněžný muž : NČ
Všichni o něm kecali, ale nikdy ho nikdo neviděl. A když ho "dostali" pro jistotu mrtvolu vyhodili z helikoptéry kamsi do horských pustin, nebo do moře, to už si přesně nepamatuji.
Zřejmě, aby odlehčili přetíženému vrtulníku a uspořili pohonné hmoty, placené daňovými poplatníky.
únor 01, 2016 20:25
A na tom VUMLu : Mikin
se nas obdivovatel vraha Gottwalda dozvedel, ze Havla zavreli "na par dni" a ze Osamu vyhodili Americani z vrtulniku.
Ve skutecnosti zavreli komunisti pana Havla 3x a odsedel si za sve nazory vice nez 5 let. Osamovi byl po odebrani vzorku DNA usporadan z paluby letadlove lodi radny vojensky pohreb.
Neverte komunistum, lzou.
únor 01, 2016 20:40
NČ, sleduješ? : strejda
Já jsem schválně odbočil na neutrální téma. A ten náš Pitralon se i zde stále vtírá. To je napováženou. On se na tebe přilepil jako mucholapka. Ať jde toulavej s těmi jeho žvásty a obhajobou také do prdele. Copak to tu nevidí? Tady je zářnej příklad. Nikdo o něj nestojí a on se přesto musí vetřít...
Všichni to vidíte, jak ten šašek potřebuje neustále vyvolávat zlo. A na toho mám být slušný?
Jinak NČ fabuluje a ten pitomec se chytil.
únor 01, 2016 20:53
Kdyz nemluvi pravdu obycejny smrtelnik, : Mikin
tak lze. Kdyz nemluvi pravdu komous, tak pouziva nadsazku a fabuluje. Kdyz je sprostej a vyhrozuje, jde o bonmoty.
----------------------------------
A uz to vypadalo, ze jste vsechny normalni lidi svym hulvatstvim vyhnali, co strejducho ? smilies/wink.gif
únor 01, 2016 21:18
Mysko : PolARKA
ano. Nebyla jsem adoptovana. Mela jsem jine jmeno. Muj problem ale byl vlastni otec ve Svycarsku, ktereho jmeno jsem mela.Proste zazraky se deji
únor 01, 2016 21:50
Strejdo. Už téměř nesleduju, jen sem tam. : NČ
Je to jeden z nesvéprávných, kteří se vždycky na někoho musí přilepit. Tak když mu to pomáhá přežít, ať se lepí. Já jsem člověk outlocitnej, rád pomůžu. Třeba i připíšu něco vlídného k dalšímu "cestopisu", aby měl aspoň jednu jedinou reakci.
únor 02, 2016 06:23
NČ : Mikin
ale prdlajs. Pokud chces opravdu pomoct a zaridit nejakou srandu, napis radeji neco o raji delniku a rolniku za ostnatym dratem. Pokud ti pamet selhava, pust si napred na YouTube Zenu za pultem nebo Okres na severu. Muzete pak s Lenkou, Strejdou, Misou a Deeres chrochtat blahem. smilies/wink.gif
únor 02, 2016 06:37
Strejdo, NČ, : Míša šíša
s těma "dvacítkama" - to je naprosto normální v tomhle věku. Já už to začínám mít taky. smilies/grin.gif
Teda s opačným pohlavím. smilies/wink.gif
únor 02, 2016 06:42
Míšo šíšo, tvůj věk neznám, : NČ
ale všiml jsem si už, že např. mé vrstevnice ze seznamky vůbec o mou společnost nejeví zájem.
Ještě donedávna jsem měl zato, že mě nechtějí jen mladice. Že dámy kolem 60tky rády sáhnou po čistotném, velmi pohledném a velmi inteligentním starci. BLBOST!
Takže dík za objasnění situace.
únor 02, 2016 06:58
No jasně, NČ, : Myška
co s dědkem?
únor 02, 2016 07:05
A tak já ti, Myško, výjimečně odpovím : NČ
Co s dědkem? Myslel jsem, že třeba zjara k moři, třeba i na podzim, klidně i dost daleko, nebo po nějakých výletech po Česku, nebo jen tak po Praze s návštěvou zahradní hospody, nebo k vodě, nebo jen tak čumět na filmy. Sem tam nákup, sem tam uklohnit nějakou flaxu... třeba i pořídit chalupu. Co já vím, prostě docela obyčejné věci a činnosti.
Určitě ale ne, navléknout se do neoprénu a na kole s přehazovačkou hltat kilometry. Což ovšem staré báby přímo milují. To mám z kontaktů ze seznamky už zjištěno. Báby nehledají parťáky do obyčejného života, ale výhradně parťáky na kolo a na lyže, přičemž jsou svolné mu za to občas podržet. Já na kole ani na lyžích nejezdím a o to podržení od báby 60 a výše bych tedy docela určitě neměl ani sebemenší zájem.
Pár měsíců mi trvalo, než mi to došlo, nechápal jsem.
Teď už chápu a dávám ti plně zapravdu: Co s bábou?
únor 02, 2016 07:32
Já zdaleka nemám seznamky prozkoumané jako ty, ale mám stejné poznatky. : Myška
Chlap přiměřený mně věkově chce ženskou co s ním bude hltat kilometry v cyklobuzioblečku, co s ním bude sjíždět řeku, drandit na lyžích, atd. Normálního chlapa, který chce to, co popisuješ ty, normální život bez překonávání rekordů v čemkoliv, chlapa, který má kde bydlet (ne pro to, aby se k němu ženská nestěhovala, ale aby to nebyl zoufalec, který hledá bydlení touto cestou), pracuje (tedy má legální příjem), není to pivní průtokáč, nebo mamánek, který po smrti maminky hledá další pečovatelku, v podstatě nelze nalézt.
Takže jsme u toho - ty chceš výrazně mladší, protože s věkově přiměřenou bábou by se ti sex hnusil, ale ta mladší má zase úplně jiné nároky a neví, co by dělala s dědkem. Neřešitelné...
únor 02, 2016 07:46
Ale kdeze, : Mikin
ja si myslim, ze kdyz si starsi dama hleda neoprenoveho cyklistu nebo lyzare, jde ji hlavne o to, aby si nasla optimistu a cloveka dusevne mladeho.
Proste se snazi uz v zacatku odfiltrovat zkozlovane pametniky starych dobrych casu.
únor 02, 2016 07:56
NČ, : Míša šíša
tak já jsem o něco mladší kategorie, to ale není podstatný. No, ono jde o to pokoukání, že jo - starej dědek už není tak pohlednej stejně jako stará bába. smilies/wink.gif
Přitom jsem vždycky byla spíš na starší (charmant, ó-la-la), teď mé oko radši spočine na nějakém tom mladém kolouškovi. Ale fakt jen oko, mám rozum a jsem soudná. smilies/grin.gif
Hele, nevím, v jakých vodách lovíš, ale ta tvoje nabídka přece musí být pro plno ženských zajímavá. A zkoušel jsi jim zabrnkat na kytaru? Vždyť to ženský hrozně bere.
únor 02, 2016 08:00
Nečti mi myšlenky, které nemám. : NČ
Už jsem to tady psal někdy na podzim. Výrazně mladší by mi jistě líbila (komu by se nelíbila, žejo), ale sebekriticky vím, že bych na ni neměl, ani kdyby mě, čistě hypoteticky, chtěla. I bych se docela obyčejně před ní styděl. Mám doma velké zrcadlo.
Bezva vzpomínek na to nejkrásnější, co příroda kdy vytvořila, mám mnoho desítek a nehodlám si je teď, na stará kolena, kazit zříceninami. A zrovna tak zase já svou zříceninou nechci kazit vzpomínky bábě. Že to báby mají jinak, že by je ani nenapadlo nějaké zastydění se, to je právě přesně to, co jsem zkraje nechápal. Už chápu.
No nic. Téma článku je úplně o něčem jiném. Tak to snad stačilo.

únor 02, 2016 08:12
Takže k tématu : Míša šíša
Dnes ráno mi přistálo v poště: Záznam televize SRN není šílený, šílené je, že to, co víme všichni, neříká naše televize, ale německá....
http://gloria.tv/media/VyzotcUwWQx
Opatřeno slovenskými titulky. Je to sice na 8 minut, ale stojí to za to.
únor 02, 2016 08:16
Míšo Šíšo, : NČ
těch vod na lovení příliš není. A ta seznamka, co se na ní inzeruji, to je vpodstatě seznam opuštěnců a opuštěnkyň. S kytarou to kdysi bývalo skutečně snazší, teď vlastně ale nemám ani k zabrnkání příležitost.
PS: ten šašek se nas*re uplně do všeho. Fakt srandovní figurka.
únor 02, 2016 08:27
To by me zajimalo : Mikin
kde ta dederonska dama z Misina - sisina odkazu prisla na to, ze za to muze Amerika a ze se ti uprchlici plavi na americkych lodich.
Revoluci proti Kaddafimu zacali Libyjci a diktatora nakonec zamordovali taky oni. Zapad pomahal hlavne letecky a Spojene staty hraly jen nevelkou roli.
Stejne tak ty kecy o americkych lodich. Ty silne pripominaji lahvicky s americkym broukem a napisem "Made in USA". Jakto, ze nejakou tu lod "pod americkou vlajkou" jeste nikdo nevyfotil ? Fotek nejruznejsich kocabek uz bylo zverejneno vic nez dost.
Misa sisa se pohorsuje nad tim, ze na Ameriku nehnoji i ceska televize. No, mozna ta televize nechce lhat stejne jako soudruzi z Drazdan.

únor 02, 2016 08:40
NČ, : Míša šíša
ponech mu jeho hračky. smilies/kiss.gif
únor 02, 2016 08:43
Míšo, však dyť jo. : NČ
Šašek vždy pobaví
únor 02, 2016 08:55
Miso siso, kdyz uz chces zpet k tematu, : Mikin
tak radeji zkus najit nejakou tu "lod pod americkou vlajkou" plnou uprchliku. Lodi priplouva hodne a hezky preplnenych, ale ja zatim vidim hlavne kocabky na jedno pouziti.
Zeby soudruzi z NDR udelali opet nekde chybu ?
únor 02, 2016 08:55
No, dyk to píšu,Míšo. Sranda muší bejt : NČ
.
únor 02, 2016 08:59
NČ : Mikin
kdyz o tom jinochu nic nevis, proc si na chvili neodpocines ? Jsi vtiravej jak Alpa.
únor 02, 2016 09:04
Tak tady : Lenka1
je ten slíbenej seznam našich podniků prodaných po plyšáku zahraničním vlastníkům. Nneí to všechno, ale myslím, že pro ilustraci to stačí:

Škoda Auto - Jediným vlastníkem je od roku 2007 společnost Volkswagen Finance Luxemburg S.A. se sídlem v Lucemburku.

ČEZ – Stát vlastní pouze 70 procent akcií, zbytek je v soukromých rukou. V současnosti existuje téměř devítiprocentní akcií v hodnotě 40 miliard Kč, spravovaný UniCredit Bank, kde je vlastník nejasný. Nadále probíhají snahy o skupování dalších akcií přes brokerské firmy.

Unipetrol – od r. 2004 vlastník PKN Orlen (Polsko). Zahrnuje dříve české firmy Kaučuk, Benzina, Chemopetrol, Paramo, Koramo, Spolana, Česká rafinérská.

Česká Spořitelna, a.s. – V srpnu 2000 se rakouská Erste Bank stala nejprve 52-procentním akcionářem, postupně svůj podíl navýšila na 98 procent (v roce 2002). Česká spořitelna se tak stala součástí Erste Bank.

Komerční banka - V listopadu 1997 schválila vláda České republiky prodej většinového podílu akcií strategickému investorovi, který měl zajistit další rozvoj společnosti a odloučení státu od bankovního sektoru. V srpnu 1999 bylo zahájeno první kolo výběrového řízení na strategického partnera.
V červnu 2001 prodala vláda České republiky svůj podíl finanční skupině Société Générale za cenu 40 miliard Kč,[10] která v následujících měsících zahájila personální změny ve vedení banky.

ČSOB - Banka je dnes vlastněna belgickou bankou KBC spadající do finanční skupiny KBC Group N.V. Belgické bance patří 100 % akcií ČSOB.

Česká pojišťovna, a.s. - Česká pojišťovna je součástí Generali CEE Holdingu B.V., který v České republice kromě České pojišťovny vlastní i Generali Pojišťovnu. Generali CEE Holding má sídlo v Nizozemsku a jehoorganizační složka sídlí v České republice v Praze, dříve byl společným podnikem Assicurazioni Generali (podíl 51 %) a PPF Group (49 %).[2] V lednu 2013 PPF Group oznámila, že svůj podíl v holdingu postupně v letech 2013 a 2014 odprodá Assicurazioni Generali.

RWE Energie, a.s. - (vznikla fúzí Středočeské plynárenské, Západočeské plynárenské a Severočeské plynárenské) distribuuje plyn a RWE Gas Storage, s.r.o. provozuje zásobníky zemního plynu. Vlastní také majoritní podíly v distribučních společnostech Severomoravská plynárenská, Východočeská plynárenská a Jihomoravská plynárenská. Dnes součástí německé RWE.

OKD, a.s.,[2] (do 21. ledna 1991 Ostravsko-karvinské doly, akciová společnost)[3] je těžební firma se sídlem v Karviné. Hlavní činností je těžbačerného uhlí. OKD je stoprocentně vlastněna holdingovou společností New World Resources Plc. – Bakala.
15. září 2004 schválila vláda Stanislava Grosse prodej 45,88 % akcií OKD vlastněných Fondem národního majetku,[10]. Následující den uzavřel Karbon Invest s FNM smlouvu na koupi akcií za 4,1 mld. Kč,[11] takže poté vlastnil 95,89% akcií OKD. Dle médií byl státní podíl ve společnosti prodán hluboko pod svojí tržní cenou. Politicky zodpovědným za privatizaci byl tehdejší ministr financí Bohuslav Sobotka.[12] Ministerstvo financí 10. dubna 2014 přiznalo, že Evropské komisi v kauze OKD zaslalo zavádějící, či dokonce nepravdivé informace, na základě kterých pak Brusel privatizaci posvětil.[13] Tuto zprávu pro Evropskou komisi zpracovali právníci kupující firmy Karbon Invest.[14] V souvislosti s privatizací byl v roce 2014 obviněn znalec, který vypracoval posudek na ocenění podílu, z křivé výpovědi a nepravdivého znaleckého posudku; dva bývalí místopředsedové FNM, kteří připravovali smlouvu o prodeji státního podílu a vycházeli ze znaleckého posudku, byli obviněni z porušování povinnosti při správě cizího majetku. Těmito jednáními měla být podle obžaloby státu způsobena škoda ve výši nejméně 5,7 mld. Kč.

Plzeňský Prazdroj, a.s. - Od roku 1999 držela 100 % akcií tehdejší plzeňské firmy Prazdroj jihoafrická společnost South African Breweries. Ta se v roce 2002 sloučila s firmou Miller Breweries z USA. Do 23.října 2015 dceřinná společnost britského koncernu SABmiller. V současné době sem patří pivovary Plzeň, Radegast a Velké Popovice. 13.října proběhla fúze s americko-belgickým koncernem Anheuser-Busch InBev.


O dalších zprivatizovaných podnicích, které ti správní noví vlastníci přivedli zu grunt,jak psali deeres a vlk, a dneska jsou to opuštěné ruiny, ani nemluvím.

P.S. NČ, vzhledem k tomu, co drahoušek předvádí, navrhuju tuhle diskuzi přejmenovat na "Ein Trottel Buntes", podle známého vzoru z dob minulých, co říkáš?







únor 02, 2016 09:58
Lenko. Dost dobrý! : NČ
"Ein Trottel Buntes", to by mohlo zaujmout. Třeba šéfová zareaguje. I když nevím, jestli to tady vůbec stačí sledovat. Taky musí se psem....
únor 02, 2016 10:06
pár příspěvků k pobavení : vlk
únor 02, 2016 11:11
vlku, : Lenka1
tak ten první odkaz je naprosto nepřekonatelnej, jsem se málem počůrala smíchy. smilies/grin.gif
únor 02, 2016 12:25
No : Lenka1
a ten druhej smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

P.S. Tyto znaky opište: bijho
únor 02, 2016 12:31
Koukam, : Mikin
ze nic komundiru nerozhodi vic, nez kdyz se z fabriky vyrabejici levne smejdy stane doslova pres noc prosperujici automobilka vyrabejici kvalitni auta. A platici svym pracovnikum nadprumerne platy.
Nebo kdyz se nenavidenemu cizakovi prodany Velkopopovicky Kozel prodava uz i v Kanade. smilies/smiley.gif
Misino Sisino rozhorceni nad tim co nevidime v Ceske televizi me pripomina celkem nedavne rozhorceni neboztika soudruha Ransdorfa nad tim, ze ceska media taji zpravu o 2200 vojacich NATO obklicenych v Delbacevskem kotli.
Delbacevo ruskymi muziky srovnano se zemi, ale ani jeden vojak NATO nenalezen. Soudruh ovsem (veren tradicim sveho delnickeho hnuti) lhal a kradl az do smrti.
únor 02, 2016 15:30
Cituji deeres: : Aggitta
"Auta na leasing, bydlení na hypotéku a půjčujeme si i na dárky na Vánoce. A proto mnozí z nás žijí na dluh a dluhy splácí zahraničním bankám."

Myslím si, že lidé nežijí na dluh, že by jinak umřeli hladem, ale ti, co mají menší příjmy, chtějí mít také pěkný byt (dům), auto i dovolenou jako sousedi. Všichni se chceme mít lépe, o tom žádná, ale ne každý si umí spočítat, co si může dovolit.
V podstatě se máme jako kdysi knížata, jen těch pokojů jako na zámku nemáme tolik, ale jinak ano. A toho času na hádání po internetu!

Nemyslím si, že by si lidi museli našetřit, než budou mít děti, jen je prostě potřeba počítat, že budete-li tři žít z jednoho platu, musí to být skromněji než před dětmi.

únor 02, 2016 18:47
Aggito : NČ
To sice jo. Ale je taky třeba počítat s tím, že ani ten jeden plat není zase až tak úplně jistý a že zítra už být nemusí.
Jistě to neplatí pro nějakého šmoulu s platem 15 tis., za ty prachy se vždycky najde něco jiného. Ale počítat třeba nafurt s platem 40tis., bez jakéhokoliv dalšího zajištění, to už je dnes rovno přímo hazardu.
únor 02, 2016 19:56
Tak proč čtu takovéhle zprávy? : deeres
dnešní tisk:
http://zpravy.idnes.cz/zprava-o-stavu-chudoby-0bx-/domaci.aspx?c=A160202_092041_domaci_zt
A ono to ani v Praze není s příjmy tak skvělé, jak si asi myslíte. Ten čistý plat kolem 15táců má dneska spousta mladých lidí,třeba na poštách, zářný příklad je také zdravotnictví, v obchodních řetězcích.....
únor 02, 2016 20:49
Vsechno je relativni : Mikin
a kazda zeme ma tu hranici chudoby nastavenou jinak. Vsak to taky pisou na konci toho clanku.
Ja se vzdycky musim smat kdyz ctu, kolik zije oficialne pod hranici bidy u nas v Kanada.
A i v tom Cesku - kdyz se srovna udajna chudoba dnes s casy za komunistu, nebo se zememi ktere dodnes "buduji socialismus", je to temer komicke.
únor 02, 2016 21:07
Myška : mamča
No, a my se nesmíme na fotce na jakýkoli průkaz ani usmívat. Natož aby se nám leskly brejle...
únor 03, 2016 12:40
mikine : jana11
už se nenamáhej s odpovědí, už se tady neukážu, ale takovýho blbce (a to není žádné sprosté slovo, vlastně ani idiot), takže takového idiota, né- li dokonce imbecila to je fakt k pohledání! Já vím, že nejlepší je ignorovat Tě, ono je taky tady pěkně vidět, jak Tě ta ignorace úplně zvedá ze židle. Ovšem buď rád, že jsi fakt daleko, na takovýhle lidi dojde, to si piš. Musíš mít opravdu smutný život, když tak špiníš, napadáš, zapšoukle opakuješ stále dokola už dávno vyčpělou protikomunistickou propagandu. Hele, tak mě napadlo nebereš náhodou za to prachy? Jinak fakt to není možný!? Nebo jsi už od přírody tak blbej, omezenej, tupej, ...fakt na Tebe nenacházím správná slova. Co kdyby jsi už vážně šel do řiti!!!!!!!!!
únor 03, 2016 12:52
jana11, : bb.
co kdybys s tím vyhrožováním a sprostým zapšklým (teda v tvém případě vlastně zapšouklým) projevem šla do řiti ty, blbá anonymní idiotko?
únor 03, 2016 12:59
ad fotky : bb.
Z těch fotek je povolená jen ta vlevo, ne? Ta s plně odkrytým obličejem. Lesknout brejle se nesmí ani tomu, kdo se fotí s pokrývkou na hlavě z náboženských nebo zdravotních důvodů. Pokud vám vadí zakryté vlasy, tak holt musíte apelovat na svého poslance, aby inicioval změnu zákona.
Když jsem se fotila loni na novou občansku, úsměv mi nikdo nezakázal.

únor 03, 2016 13:02
firmy z komentáře Lenky1 v 9.58 : bb.
No tak mně by se taky líbilo, kdyby všechny byly hezky stopro české, prosperující a fungující a my bychom se mohli prsit před celým světem, jací jsme to pašáci a jak to nezávisle umíme. Jenže neumíme, tak co, ty firmy co šlapou mi vrásky nedělají.
Problém je v těch "dalších zprivatizovaných podnicích, které ti správní noví vlastníci přivedli zu grunt,jak psali deeres a vlk, a dneska jsou to opuštěné ruiny," ale co s tím my? Nic. Podvody byly, jsou, budou. Můžeme si tím kazit náladu donekonečna a nic s tím nenaděláme. Otázkou je, zda by v jiných, byť poctivých a jen českých rukách a bez provázanosti s cizím kapitálem ty firmy prosperovaly, byly konkurence schopné atd.

Ve Škodovce v MB pracují moji dva blízcí příbuzní, před pár lety ještě tři, ten třetí je už v penzi a pracoval tam od vojny do důchodu. Druhý tam pracuje od vyučení doteď, takže asi čtvrt století, ve výrobě, technik, třetí asi tak deset let, v administrativě. Mají se královsky, na fabriku nedá celý kraj dopustit. Před 25 lety to takhle zdaleka nebylo.

Máme a měli jsme spousty schopných lidí, ale systém byl schopen využít jen zlomek těch kapacit a přitom nedovolil, aby se lidi realizovali jinde, když měli možnost. I to přispělo k odlivu mozků a to se bohužel taky dost podepsalo..
únor 03, 2016 13:12
toulavej : bb.
moc dobře jsi to napsal, moc dobře
únor 03, 2016 13:42
deeres : bb.
co tě tu tak čtu, za ty roky, utvořila jsem si dojem, že jsi velice rozumná, pracovitá, hospodárná, aktivní, slušná a citlivá ženská.
Tak nějak předpokládám, že na vánoční dárky si nepůjčuješ, nebo by sis půjčila jen za obzvlášť výjimečných okolností a se stopro jistotou, že to brzy budeš moct vrátit.
Tak proč litovat ty, co to dělají jinak? Když chce někdo víc, než na co má, tak holt pak nese odpovědnost a má třeba potíže.

Za socíku byla auta nová za hotové, na ty měl málokdo a taky jich moc nebylo, co tak vím, tak byly pořadníky, nebo ojetá. Dnes je třetí možnost, nová auta na dluh. Ale nikdo není nucen si koupit nové "esúvéčko" se splátkou deset tisíc měsíčně.

Bydlení bylo za socíku družstevní, státní, nebo podnájem v podstatě načerno.
Dneska je obecní (byty měst, sociální byty...), družstevní a nebo si lze legálně pronajmout byt podle svojí kapsy.

Chudoba? no, jak píše toulavej, chudí a bohatí byli vždycky, dnes je na ten rozdíl mnohem víc vidět, protože jsou víc vidět možnosti, které ti bohatší mají.

Za chudobu se často označuje právě ta nemožnost dopřát si to, co můžou bohatí lidé.
Kolik lidí jezdí každoročně k moři s celou rodinou, na hory lyžovat, děti mají spousty kroužků, nákupní koše přetékají nejen před vánoci. Jo, je hodně těch, co si to nemohou dovolit - ale znamená to chudobu?
únor 03, 2016 13:59
... : bb.
Bydlení bylo za socíku družstevní, státní, nebo podnájem v podstatě načerno.
Dneska je obecní (byty měst, sociální byty...), družstevní a nebo si lze legálně pronajmout byt podle svojí kapsy.
...takže není nikdo nucený se kvůli bydlení zadlužit, když nechce. Tak jsem to myslela.
únor 03, 2016 14:00
strejdo : Boha Jeho
Tak jen pro info - nejsem Mikin. Mikina obdivuju, že s váma furt ztrácí čas. Pritom zivot je kratkej a travit ho nikam nevedouci diskusi je skoda.
Jo a Toulavej a bb to napsali dobre.
únor 03, 2016 14:46
Deeres, : bb.
pokud jde o ty dluhy, tak mně vadí jen to, že je tu legalizovaná lichva. Osobní odpovědnost jednotlivce nemůže platit absolutně, to by na druhou stranu umožnilo absolutní neomezené obchodování se vším za jakýchkoliv podmínek. Daňový poplatník má právo požadovat určitou míru ochrany. Tou mírou je třeba zákonem potlačovaná lichva. Tady si může puberťák po netu požádat o půjčku, uvede fiktivní příjem, vypůjčí si osobní údaje staršího zletilého bratra, půjčí si 5 tisíc s RPSN 1758% a než se rodina naděje, dluží čtyřicet tisíc a na dveře klepou vymahači.
Na tohle výchova k finanční gramotnosti nestačí, ostatně spousta rodičů by ji sama potřebovala, tak co čekat od jejich dětí. Ale já se obávám, že k omezení není vůle, že v těch lichvářských společnostech se schovává plno trafik a plných korýtek pro vysloužilé zákonodárce, co tak sebe a své rodiny zabezpečili.
únor 03, 2016 15:05
Bíbí, : deeres
máš pravdu, já si nepůjčuji. Auto nemám, chodím pěšky a než bych postupně našetřené peníze strkala do nájmu, raději jsem se z Prahy odstěhovala a bydlím v krcálku za své a s důchodem, s odřenýma ušima vyjdu. V Praze je podnájem bytu kolem 40m2 za desitku. Zálohu, kterou už nikdy neuvidíš, platíš dopředu. Pokud si vezmeš hypotéku, splácíš prakticky celý svůj pracovní život. Pro jednoho člověka to prostě není a nakonec ani by si tu hypotéku nedostala. A jak jsem psala, že jsem v průseru, tak to začíná mít světlý konec, ale ještě stále to není zcela vyřízeno.
A je to klasický případ, dva se strašně milují, spolu si vezmou hypotéku, řádně splácí, náklady půl napůl a najednou se rozejdou a průser, jak barák. My měly celkem štěstí, úvěr nebyl od banky, ale od obce, která souhlasila s tím, že jeden z nich si byt ponechá. Má dcera to nebyla. Od jejího bývalého přítele jsem alespoň dostala peníze, které tam šly prokazatelně z mého účtu a obec schválilo holce úvěr na další byt. Zatím dobrý, jenomže dcera pořád figuruje v zástavní smlouvě na bývalý byt a já teď dobývám na jejím ex, aby podepsal, že za úvěr ručí pouze on a to stále nestačí, protože musí mít ještě souhlas obce, jako věřitele. Nevíš, co se může stát, už takhle mám stažený zadek, že dcera má sama na sebe úvěr a to ještě není vyvázaná z předchozího. Tak takhle se zcela snadno můžeš dostat do dluhové pasti, ze dne na den.
Dneska jsem šla kolem Lidlu, visí tam bilboard, nabídka jak hrom, už po 2 letech práce u nich, dostaneš celých 19.600,-Kč hrubého. Holt ty prosperující automobilky nejsou všude.
Jak jsem tak šla krajem, tak jsem přemýšlela o dolních Holešovicích, kde jsem dříve bydlela.
Začnu od řeky. Rybena, Osvobozená domácnost, Druchema - tam se teď hraje squash, bývalá Holešovická jatka-hadrárna, Mlékárna-zbouraná, Tesla -zbouraná, Holešovické železniční depo-zničené, Fruta-sklad, Sempra, oba objekty-prázdné a na spadnutí, Pergamenka-Less mess storage, takže zase sklad, Zátkovy limonády-skupina Ogilvy & Mather(propagace), Sýpky a pekárny-administrativní budova, Měšťanský pivovar- administrativní budova, vydavatelství Blesku, Strojní závod a slévárna umělecké litiny- divadlo La fabrika. Kosmetická firma De Miclenv ul. U Průhonu-zrušeno, Výrobna cukrářského zboží v Osadní-zrušeno, Mikrotechna-zrušeno, Holešovický přístav - většinou zbouráno, nová výstavba.......
únor 03, 2016 15:40
Boha jeho, to je neuvěřitelné...Ta drzost... : strejda
Tak ON s námi ztrácí čas? Svatá prostato? A kdo se ho, toho pitralona, o to prosil? To on se vtírá. Co to je za bludy? Proč se na nás pořád lepí jako mucholapka? Já a také mnoho ostatních o něj nemá ani trošku zájem. Mikine, v podání Boha Jeho, nevnucuj se prosím a vymaž si mne z paměti. To bude nejlepší. Ignoruj mne, jako já ignoruji tebe. Jasné?
únor 03, 2016 15:56
Deeres, : bb.
to co prožívá tvoje dcera nesouvisí s dobou, majetkové a finanční spory byly, jsou a budou, bohužel, ani nemusí jít vysloveně o podvod a lidem z toho plynou problémy jak hrom.Vzít si úvěr jak hrom na barák s někým, s kým jsem chvíli, nemáme rodinu, je holt riziko. Ale není to důkaz, že doba je zlá.

Se zálohami na byt v Praze máme jinou zkušenost, takže je to asi jako všude, narazit na majitele hajzla se dá všude, v Praze jako v Horní Dolní.
Syn v Praze bydlí soustavně asi tři roky, nepočítám koleje,pak bydlení u kamaráda a jeho rodičů, kde žádnou smlouvu neměl, ani bydlení se 3 spolubydlícími v pronajatém 3plus1, budu počítat jen samostatný normální pronájem, tak teď bydlí ve třetím bytě. První byl v centru na velmi rušném místě, tam dlouho nevydržel. Druhý byt 1plus1, na Žižkově, dole poblíž centra, asi tak těch 40 m2, jak píšeš, platil i s energiemi 12 měsíčně. Kauce 2 nájmy, protokolem předaný i převzatý byt, kauci mu majitel vrátil přesně jak bylo v protokolu, do 3 dnů po převeztí bytu přišly synovi peníze na účet.
V tomto bytě platil kauci ve výši 1 nájmu, má to taky smluvně ošetřené, takže kdyby ho o to chtěl pronajímatel ošidit, tak to budeme vymáhat. Určitě bychom mu to nedarovali, jen tak bez důvodu.

Neříkám, že prosperující automobilky všude, to co jsem psala o Škodovce souviselo s debatou o cizím vlastnictví českých firem - a že to tedy není vždycky na škodu.
Že zdaleka ne všichni mají platy a podmínky jako ve Škodovce, s jejich extra silnými škodováckými odbory, je jasné.
Podobné "lákadlo" na práci v Lidlu visí i tady po okrese, u Lidlů, akorát že tam je ten hrubý plat o pár tisíc menší, mají to zřejmě odstupňované podle regionu.
Nedávno jsem tu psala o dceři, se dvěma vysokými za odbornou a náročnou práci brala kolem 14 čistého, od nového roku 16. Syn po vysoké v Praze 21 čistého a víc, záleží na několika okolnostech. Narozdíl od Lidlu mají velkou pravděpodobnost, téměř jistotu, že jim mzdy porostou. No ale proto studovali, učili se jazyky..
Tak, jak jsi přemýšela o Holešovicích, přemýšlela moje babička, když přijela do rodiště a do míst, kde strávila mladé roky :-) Taky kudy chodila, tam vykládala, co tam bylo za provoz, obchod, živnost, řemeslo, firmu, a jak to je všechno jinak.
Vývoj, no, co naděláme.
únor 03, 2016 16:56
Strejdo, : Boha Jeho
zapomínáš, žes na veřejném diskusním serveru. Mně nadzvedla ta pitomost o jaderný bombě, ale na to, abych vám vyvracel každou volovinu, co tu s NČ a Lenkou1 napíšete, nemám jako Mikin čas ani chuť. Stejně se přesvědčit nenecháte.
Pokud nechcete, aby k vám Mikin lezl, založte si buď vlastní server, nebo vlastní diskusní skupinu na nějakém diskusním serveru a poplácávejte se tam po zádech, jak jste chytrý a neztrácíte s blbcema čas.
únor 03, 2016 18:14
Bíbí, : deeres
já vývoj beru, některé ty fabriky byly na místě, kde se předtím vyrábělo i něco jiného a tu původní výrobu z nějakého důvodu převálcovaly. Něco se zrodilo ze špatného v něco lepšího, třeba divadlo La Fabrika, nebo Centrum současného umění DOX, který je v objektech bývalého Zukovu(i když některé jejich výstavy jsou na facku), citlivě byly přestavěny Holešovické sýpky a pekárny.
Ale, co je opravdu nenávratně zničeno je Holešovické železniční depo, které bylo památkově chráněné, ale na nátlak developerů uzávěra byla sejmuta a sejmuty byly i budovy. Velká škoda je 1.Měšťanského pivovaru, (původní objekt zachován, přístavba příšerná), výroba nikoliv,po převratu zde nevařil pivo český majitel, ale britská firma. Ta i přes slibné vyhlídky tradici roku 1998 ukončila a objekt byl přebudován na kanceláře, byty a obchody, opět tlak developerů. Podobně skončila i výrobna limonád s tradicí sycených vod ještě z dob Rakouska-Uherska, fy Zátka. Uzávěry lahví se dodnes jmenují po této rodině. V továrně sídlí tolik "potřebná" reklamní firma, vybourali vnitřní prostory, z výrobního areálu zůstala pouze slupka a tu vylepšili barvami.
Škoda Pergamenky, budova nic moc, ale byla to výroba ojedinělého druhu papíru, i když z oslů se opravdu nedělal, z výrobny zbyl už jenom název ulice U Pergamenky.
Staré industriální Holešovice už několik desítek let prakticky neexistují, až na pár zachovaných vyjímek,to je dnes obyčejné unifikované sídliště s jedním Albertem a stejně tak unifikovanými kancelářemi a těch je v Praze spousta. A já si myslím, že je to škoda.
A teď se rozhoduje o Libeňském mostě, jak to asi dopadne?
únor 03, 2016 18:29
Oprava, ať se také můžeš tou budovou pokochat! : deeres
únor 03, 2016 18:30
... : bb.
Je to škoda, je. Ale co s tím...

Jsem stará konzerva, takže pro mě je barevná fasáda O&M ohavná, zrovna tahle trojkombinace barev a navíc v geometrickém uskupení, vyvolává to obrázky z třetí říše, takže bych tomu asi brzy začala říkat gestapo :-(
únor 03, 2016 22:17
... : bb.
ale nemůžu to nijak změnit nebo aspoň ovlivnit, narozdíl od mnoha věcí u nás, kolem nás, u sebe, takže se tímhle (a podobnými věcmi) netrápím, ubíralo by mi to čas a energii na život
únor 03, 2016 22:19
Strejdo, : Mikin
vidim to podobne jako Boha Jeho, ale narozdil od neho si nemyslim, ze bych v diskuzich ztracel cas. Clovek si procvicuje mozek a treba..... mozna..... si s jinejma navzajem i neco vysvetli.
Ve tvem pripade se Toulavej trefil do cerneho. Byval jsi O.K., ted je z tebe vzteklej, sprostej, senilni dedek, kterej neumi naslouchat.
Rovnez si narozdil od Boha Jeho nemyslim, ze by sis musel zakladat vlastni server. Takzvanych "alternativnich stranek" ktere zalozil a cenzuruje nejaky skalni komunista je na internetu vic nez dost. Tam nebudu v zadnem pripade "vpusten", to ti muzu garantovat. Tam budes mit vzdycky pravdu ty a dojde i na zminene vzajemne placani po ramenou. Co komunisti nalili lidem do hlav, musi z tech hlav nejak vytect. Ja to skoro chapu.....
Co nechapu je, kde se v tobe bere ta drzost me opakovane vyhazovat ze stranek, ktere ti nepatri. Anebo me prikazovat, na co mam nebo nemam reagovat.
Ja budu psat sve nazory dal. Pokud se ti to nelibi, tak je proste necti nebo si dej odchod ty sam.
únor 04, 2016 07:51
Ty blbečku, ty nedáš pokoj? Proč mne pořád oslovuješ? Vidím nick Mikin a neotvírám stránky, nečtu dál, jasné? : strejda
Já tě nevyhazuju ze stránek Kudlanky, to jsi tak omezený, že to stále nemůžeč pochopit o co tu jde? Já jen nechci, pokud se bavím třeba s NČ, nebo s někým jiným, aby ses mezi nás vnucoval a vtíral se svými naučenými plky, kolikrát i zkopírovanými z netu, o které nikdo nestojí. Jestli tohle nechápeš, pak je to s tebou velmi vážné a jsi více než omezený.
A pokud jde o tvé cestopisy - nezájem. Je však dobré si ten název i vygůglovat...Co vyleze je velmi zajímavé. smilies/grin.gif
únor 04, 2016 09:02
strejdo : vlk
uvědom si, že Chartu 77 tvořili ze dvou třetin komunisté, a "drahouškův" miláček Havel z tohoto prostředí vychází a on se s ním ztotožňuje a nosí mu srdce na hrad. Sám "drahoušek" je více než 66% komunista, tím svým projevem to dennodenně dokazuje.
S takovou diagnózou nemá cenu se zabývat, nedá se ani léčit, to je postižení stejně jako autismus nebo LMD.
únor 04, 2016 09:16
vlku, asi na tom, co říkáš, bude něco pravdivého. On je opravdu nemocnej a posedlej vnucováním se, yukonskej udavač... : strejda
smilies/grin.gif
únor 04, 2016 09:25
No, já se, Strejdo, fakt bavím. : NČ
Už jen tím srandovním nesmyslem, že si procvičuje mozek. To je jako kdybych já napsal, že si procvičuju dělohu.
Jak si někdo může procvičovat něco, co nemá?

únor 04, 2016 11:52
Milá stranická buñko, : Mikin
vase zadost "jsi emigrant, nicemu nerozumis, vypadni" se zamita.
V roce 89 jste prohrali. Zadosti, stiznosti a prikazy od te doby muzete podavat leda tak na lamparne.
Lidi si z vas budou delat srandu dal.
Ale ten komunistickej web jak vam tady bylo navrhovano byste si zalozit mohli. To by bylo poctenicko. smilies/grin.gif
únor 04, 2016 12:38
NČ v 11:52, : Míša šíša
ty mi dáváš! :-)))))
To je hláška měsíce.
únor 04, 2016 13:01
Bacha, Míšo. Nechval dne před večeří.... : NČ
Za tohle to teď schytáš se mnou.
únor 04, 2016 13:11
To neva, : Míša šíša
já už jsem si zvykla.
Já se ale stejně smála jen tomu procvičování tvé dělohy. Jinak samozřejmě naprosto, důrazně a kategoricky nesouhlasím s náznakem, že by Mikin neměl mozek. Mozek pochopitelně má. Mozek má kdekdo, například i dejme tomu veverka a tak podobně. smilies/wink.gif
únor 04, 2016 13:53
A vzala´s v úvahu i prvoky? : NČ
.
únor 04, 2016 14:20
:))))))) : Míša šíša
Bez komentáře.
únor 04, 2016 14:28
tu někomu hrabe asi ... : vlk
jsem si vzal do bloku

jsi emigrant, nicemu nerozumis, vypadni


zkopíroval (ctrl c) vyvolal hledání (ctrl f)´a vložil (ctrl v) Jediný výskyt těchto slov je v jeho příspěvku samotném.

Brzy si tu bude sám klást otázky, sám si na ně odpovídat a pak se za ty odpovědi velmi pochválí ...
únor 04, 2016 14:42
... : bb.
tak přes tvoje ctrl f to asi nenajdeš, ale i mozek veverky by stačil na to, aby tu našel variace téhož - aby Mikin šel pryč a neobtěžoval vás více. I když se teda královsky bavíte na jeho účet, to je zjevné, tak není snad dne, aby to tu v nějaké formě nepadlo.
únor 04, 2016 14:51
já jen, že : vlk
uvozovky jsou vyjádřením přímé řeči nebo přesné citace. Pokud je někdo používá aniž vlastní mozku veverky, musí počítat s pokusem o nalezení této přesné citace za účelem identifikace toho zloducha, který našeho "drahouška" chce tak nepěkně vyhnat.
únor 04, 2016 15:01
bb, : Míša šíša
to víš, humor žižkovské třetí cenové. Co bys od nás víc chtěla?
"Smažím si vejce na špeku ... a ač je očím do breku, ústa se smějí..." (Karel Kryl)
únor 04, 2016 15:02
bb, to ale jistě neplatí o mně, že bych ho odsud "vyháněl"! : NČ
Já se tím čumáčkem hlupáčkem vždycky skvěle pobavím.....
únor 04, 2016 15:05
Ani já jsem nevyháněla : Míša šíša
Naopak, já jsem jak Merkelová: A přijďte další!!
únor 04, 2016 15:10
Jo, Míšo! A jak zvolal Klaus: "Více Kožených, více Bakalů..." : NČ
Volám: "Více prvoků, více nálevníků, více sarančat... Více obohacení jejich pronikavou inteligencí"
únor 04, 2016 15:40
Kdyz se lide bavi, : Mikin
tak se vetsinou usmivaji, smeji az se za bricho popadaji, placaji se do kolen a na Jizni Morave dokonce sroubuji zarovky.
Vy komunisticka bunko misto toho vetsinou sproste nadavate a zlostne kvicite. Pokud je to opravdu vyjadreni zabavy, tak to bude zpusobeno nejspis vasi kulturni odlisnosti, podminenou mozeckem velikosti prvohorni zizaly. Nu coz, bavte se dal.
Na pana NČ bych mel dotaz, zdali tu delohu procvicuje kazdodenne, anebo jen ve dnech kdy se vydava za Máñu z Počernic. smilies/wink.gif
únor 04, 2016 17:42
Byval za komousu takovy televizni porad : Mikin
zvany Pēt u číše vína, kde 5 soudruhu vyzvedavalo vyhody soscialismu se stejnou naruzivosti, jako zde cini soudruh NČ a jeho pivni kumpani. Pak se mocipani doslechli, ze je porad znam jako "Pēt ču*ákú u burčáku" a nahradili ho jinym.
V tom byli soudruzi uz jen 4 a pili limonadu. Mezi porobenym lidem byl porad znam temer okmzite jako "Čtyri voli u kofoly".
Hezke, jak se historie nekdy opakuje.
únor 04, 2016 18:18
To jsem zvědav, jestli to tady dotáhneme na 200 : NČ
Sice už někdy bylo i přes tisícovku, ale ani dvoustovka není k zahození.
únor 04, 2016 18:35
Olíznul jsem od dnešního M.Macka: : NČ
Klára Samková:
Roku 1911 sloužil generál Pershing na Filipínách, kde velel vojenské jednotce. Za úkol měl boj proti islámským radikálům, kteří prováděli teroristické a sebevražedné bombové útoky. Vyřešil to šalamounsky. Nechal zajmout 50 džihádistických radikálů. Nechal je vykopat si hroby a postavil je všechny před popravčí četu. Vysmívali se mu, že jako mučedníci půjdou do nebe. Když však Pershingovi vojáci přivlekli dvě prasata, zabili je a munici popravčí čety vymáchali v prasečí krvi a tuku, tak džíhádisti začali plakat, prosit a křičet hrůzou. Prase je pro radikální islám ztělesněním hříchu a nečistoty. Něco tak zkaženého, že se ho dokonce obávají i dotknout. A fakt, že v okamžiku smrti jim v těle bude proudit nečistá hříšná krev, pro ně znamenal, že dveře do ráje pro ně jsou navěky věků zavřené. 49 jich bylo popraveno a jejich těla byla pohřbena s prasečími vnitřnostmi. Poslední zajatec byl propuštěn, aby popsal ostatním, k čemu došlo. 42 let od tohoto činu nedošlo na Filipínách k jedinému incidentu spojenému s islámem. Džihádistické guerilly se po tomto zcela rozpadly. Jejich náboženský fanatismus, který je jejich hlavním motorem, se také může stát i jejich největší slabinou.
únor 04, 2016 19:16
Já : Lenka1

se fakt bavím. Ve škole jsme se učili, že prvoci, jakožto nižší forma života, mozek nemají, takže dávám za pravdu NČmu.

194. příspěvek. smilies/grin.gif
únor 04, 2016 19:46
Moc hezka historka, NČ : Mikin
Pripomnela me tu detskou rikanku z dob vasi diktatury:
"Maminko a tatinku, ja se bojim Pershingu.
Nic se neboj mile dite, SS 20 ochrani te".
Ale na vaznejsi notu: Spojene staty coby demokraticka velmoc bujuji proti radikalnimu islamu a jeho terorismu uz pekne dlouho.
Podivne je, ze prave rychlokvaseni antiislamiste jako jsi ty, strejda nebo Lenka je v tomhle boji nejste ochotni podporit. Naopak Americe zlociny muslimskych fanatiku podsunujete a vycitate ji kazdou zbloudilou bombu, kazdeho mrtveho civilistu. I kdyz se jedna treba o fousace s kalasnikovem.
Kdyz tak ty vase zkazky ctu pripada me, jako byste meli nakakano v hlavickach a jako by vam ty teroristicke zlociny a vrazdy nevinnych lidi delaly praseci radost. smilies/shocked.gif
únor 04, 2016 19:51
Pro NČ a spol. : Dr.Chocholoušek
"Vás nepotěším, stále kvoká, stále kvoká !"



smilies/sad.gif
únor 04, 2016 20:19
USA bujují, bujují, ale raději by měli bojovat , třeba by jim to netrvalo tak dlouho! : deeres
únor 04, 2016 20:40
Vlku, : bb.
uvozovky neuvozují jen přesnou citaci, taky ironii, já je používám i pro parafrázi, nebo, ale to je taková moje osobní odchylka od gramatiky ;-), zdvojené uvozovky pro případ citace, nebo parafráze, které dávám ironický podtón
No a Mikin vás parafrázoval, uvozovky byly na místě.


únor 05, 2016 01:31
Jak to asi bylo s tím Fajádem? Schapiro je šokován. : NČ
To mi nějak neštýmuje. Nechce se mi věřit, že by naše vláda udělala něco takového, aniž by to předem měla schváleno.
Tak mi to spíš připadá, že "schválení" proběhlo bez účasti velvyslance, kterého nebere vážně ani jeho vlastní země, a který je dobrý nanejvýš tak na výrobu a rozdávání červených karet a na podporu úchylů v Prague Pride.
únor 05, 2016 04:50
Uz i Osud.cz, Deeres ? : Mikin
Vidim ze pokracujes k nejvyssim metam. smilies/wink.gif
Mimochodem, bez masovych dodavek ruskych zbrani diktatorovi by uz v Syrii zadna valka uz asi 3 roky nebyla.
Dost me pobavilo to upeni nad dodavkami Stingeru afghanskym partyzanum pred 35 lety. To muselo sovetske generalissimy opravdu bolet. Ke cti partyzanum slouzi, ze ani jedna z tech raket nebyla pozdeji pouzita teroristy.
únor 05, 2016 05:22
tady : vlk
je pěkný kousek z historie nedávné o Sýrii a kdo a co tam tehdy podporoval.
http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/144628-podivejte-se-na-video-o-syrii-nez-bude-smazano-to-by-uz-dneska-neproslo-vola-exministr-vnitra/

...Syrští křesťané nechápou, proč Evropa podporuje teroristy bojující proti Asadovi, který je ochráncem křesťanů ...

Ukázka "boje" (pro bb - toto je ironie v uvozovkách) za "svobodu a demokracii" made in USA ...
únor 05, 2016 09:35
... : bb.
no vidíš, že chápeš použití uvozovek nejen při citaci. Takže problém byl asi jen v tom, že je použil Mikin, že.
únor 05, 2016 12:42
... : PolARKA
zemi, kde je zakázáno úplně všechno, tedy nejen pistole, ale i paralyzer nebo pepřový sprej, mají ženy k odrazení útočníka použít jakousi vyzařovanou "neviditelnou energii" zřejmě inspirovanou komiksovými seriály. Bylo by to legrační, kdyby to nebylo tragické.

https://youtu.be/J6kjvWKuVkE
únor 06, 2016 00:36
Polárko, : deeres
taky už se našli vtipálci, kteří na to udělali parodie. A Finkám nezbývá nic jiného, než se naučit nějaké bojové umění a pak se mohou bránit, že měly pouze holé ruce.Ti Finové musí být naprostí ichtylové. http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/14887-chce-vas-znasilnit-imigrant-policie-vam-na-videu-poradi-realiste-se-smeji-uz-vznikly-i-podarene-parodie-posudte-sami-video-.aspx
únor 06, 2016 10:22
Evropské : vlk
demokratické vlády udělaly ze svých občanů bezbranné ovce a teď tam vtrhli hladový vlci.

Záměr? Blbost? Jsou podplacení? Jsou idioti?

Jsou podplacení idioti!
únor 06, 2016 12:15
bb : Mikin
dik ze jsi to Vlkovi vysvetlila. Protoze ja jsem "emigrant ktery takovym vecem nerozumi". smilies/grin.gif
únor 06, 2016 14:26
... : Mikin
To je zajimavy, ale Vlkovo video tam jeste furt je. Zda se, ze hledat cenzuru tam kde neni a navidet ji tam kde je se stava nekterym lidem konickem. Pritom v ČT vystupoval v besedach jeste donedavna i sam s.Ransdorf..... Co se tyce podpory zapadu, tak ta je v Syrii v porovnani s tim co tam cpe Rusko dost miziva. Hlavne co se tyce tezkych zbrani, o kterych pise odkaz ktery sem dala Deeres. Jeste jsem nevidel jedinou fotku na ktere by byl treba americky tank M1 Abrams, sama ruska "tecka". Na vsech stranach konfliktu. Ale to same plati i o lehkych zbranich. Na vsech stranach rachoti kalasnikovy.
Roztomila je poznamka NČ. Az propusteny pan Fajad provede nejaky teroristicky cin, bude to zajiste opet vina Spojenych statu a sí aj ej.
únor 06, 2016 14:53
dodávat tanky M1 Abrams : vlk
někomu, kdo má technické a sociální (milostné) zkušenosti hlavně s domácími zvířátky, je opravdu zbytečné, ty tam fakt nenajdeš. Pár vraků M1 tam je, ale ty jsou z Iráku.

Americký výrobce musel z pušek AR15 odstranit kříž (muslimská krysa Obama to nemohl rozchodit)

http://www.securitymagazin.cz/technologie/utocna-puska-pro-krestanske-krizaky-islamiste-ji-nevezmou-do-ruky-je-necista-1404047349.html

... Na svůj nápad přišel při výrobě zbraně, v době, kdy se americká vláda připravuje na vyzbrojování povstaleckých skupin v Sýrii...
únor 06, 2016 16:03
Vlku, : Mikin
jsem rad ze se shodneme na tech dodavkach tezkych zbrani. Ale Obama a muslimska krysa ? smilies/shocked.gif
únor 06, 2016 16:56
chi, chi, chi, to mysleli vážně? : deeres
únor 07, 2016 13:34
Porad cekam : Mikin
od Strejdy a NČ na reportaz z te nesmirne uspesne demonstrace a furt nic. Zarvali jste si kluci ? smilies/cool.gif
únor 07, 2016 16:25
deeres : PolARKA
to je primo soksmilies/smiley.gif A oni doufaji ze se dostanou do vlady? S tim "matejem?" Ale jako vtip to beru smilies/grin.gif
únor 07, 2016 18:22
Polárko, : deeres
jasně, že to jsou blbečkové a tou častuškou to prokopli.Stropnický to podělal na Magistrátu a při volbách předsedy SZ bylo veselo:
O velký rozruch na sobotním sjezdu Strany zelených se postaral jeden z kandidátů na jejího předsedu Jan Šlechta. Šestapadesátiletý středoškolský učitel byl totiž během svého projevu viditelně opilý, potácel se a mluvil nesouvisle. Hovořil například o tom, že oba konkurenční kandidáty „chytne za flígr“ nebo, že Strana zelených není v p*deli, ale v kelu.

Dokonce to někde kolovalo na videu.
Tragédie je, že to v naší politice nejsou jediní blbečkové. Trochu jsem to včera skoukla, lidí mraky,stejně tak policajtů, antonů a fízlů v civilu, ale abych si vyslechla někoho, o kom bych byla přesvědčena, že mu nebudu dělat užitečného vola, jako v 89., tak takového mezi řečníky jsem nenašla. Zatím jenom vím, co nechci, ale pořád nevím, co chtít.
únor 07, 2016 18:39
Jeste pred deseti dny, : Mikin
se omezovaly spory ohledne uprchliku na diskuse, v horsich pripadech na nadavky, urazky a v tech uplne nejhorsich pripadech na vyhruzky nasilim. To vite, kulturni evropsky narod, holubici povaha.
Pak prisel "vtipny bonmot" pana prezidenta o pouziti samopalu znacky Kalasnikov a mame zde poulicni boje, utok nacku na vuz Ceskeho rozhlasu, pobodaneho ruskeho muslima a vypalene spolecenske centrum, vcetne jednoho zraneneho.
Sjednocovani naroda po Zemanovsku..... smilies/tongue.gif
únor 07, 2016 20:48
Společenské centrum? : deeres
Odsuzujte stejně jako já násilí, ale ne pokrytecky a selektivně, prosím. Až se budete někteří dojímat nad chlapci a děvčaty, squattery z Kliniky, přečtěte si laskavě tohle a nedělejte z toho Křišťálovou noc a útok nácků proti migrantům, když, jak předpokládám, teprve začalo policejní vyšetřování! Tady už je jeden podnik tzv. Řízkárna více než rok terčem útoků, majitelům hoří auta, několikrát týdně se odehrává vyklizení celého komplexu, oznámení o jedech v jídle etc.....Za co? Propustili jednoho zaměstnance, kamaráda squatterů z Kliniky. Ale o tom, co dělá partička z Kliniky jiným se tady už pokrytecky nepíše, ani se za Řízkárnu nedemonstruje, nesbírají se peníze na náhradu škod. Může to být náhoda, nevím o tom víc, než sem dávám, ale v minulém týdnu se na poslance hromadně obrátil údajný zoufalý majitel Řízkárny, dávám to sem včetně mojí odpovědi s nabídkou na interpelaci na MV, zatím se zpátky neozval. Mgr.Černochová


únor 07, 2016 21:28
Ne, já neodsuzuji to, : strejda
čemu se v médiích říká v případě tzv. Kliniky násilí. (Ten název je pěkně zavádějící...) To není vůbec žádné násilí. To je jen zasloužená odplata za všechna ta zla, která ta partička dělala jiným. Facka za facku. Ti už měli dostat dávno přes čumák. Alibisticky vybírají na invazní jednotky a myslí si, že všichni před nimi padnou na zadek a budou krýt ty jejich excesy. Inu jak se do lesa volá...
Černochová to ve svém prohlášení řekla příliš slušně a já rád vše říkám na plnou hubu. Vše pravými jmény.
Také se musím smát těm neustále přibývajícím blbečkům, kteří se potřebují na prkotině zviditelnit, ale ve skutečnosti ze sebe udělají směšné hlupce, kteří stále ještě nechápou to, co Zeman řekl. Ono by se jim to snad mělo vysvětlovat polopaticky? Nebo spíše nechtějí chápat. Už ze zásady, protože to řekl přece Zeman... A Zeman je jejich nepřítelem číslo jedna. Zeman je strůjcem všeho zla, že? Kdyby to řekl ten cinta, nedostudovanej hajnej, možná, že by mu bylo i rozumět... tak by se tomu už jen ze servility k němu smáli. Ono se stačí jen dívat, kdo je mezi těmi tzv. odpůrci Zemana a tím je vše řečeno.


únor 07, 2016 22:28
Také se mi líbí, v uvozovkách, ten mediálně hloupý a zaběhlý název běženci. : strejda
Ze dvou také běženců se vyklubal obávaný velitel islámského státu. A kde je ta německá důkladnost při konmtrolách? Precíznost a přesnost? Kam se poděla? Teď tam ti běženci nastolují nádherný bordel, a dobře jim tak, o jakém se Němcům ani nesnilo a to vše díky jedné pomatené ženské v úřadě. Tedy ženské, mě připadá spíše jako mužatka než ženská...

Novináři, rovněž v uvozovkách, také říkají těm fotbalovým chuligánům, kteří řádí na stadionech a demolují zařízení, stále F A N O U Š C I. To je tak scestné jako ti běženci... kteří si běží pro dávky, kteří běží loupit a krást a znásilňovat.
únor 07, 2016 23:28
Pokud vim, : Mikin
tak ti takzvani squatteri z Kliniky mohou v te budove legalne zustat az do brezna. Ale i kdyby nemohli a kdyby opravdu pachali nejakou trestnou cinnost, v pravnim state by je odtam mela dostat na prikaz soudu policie a ne nejaka zdivocela luza.
Strejdovy argumenty i silacka slova vyhulakana z anonymity me pripminaji dobu nastupu nacistu, kdy za "zaslouzenou odplatu" bylo vydavano niceni zidovskych obchodu. Protoze jak znamo Zide podvadeli, hrabali majetek a za usetrene penize si najimali za sluzky chude krestanske panny, ktere pak prznili. Po valce se zase rozkulacovalo a znarodnovalo. I bohati sedlaci a podnikatele si totiz takovou "spravedlnost" udajne zaslouzili.
Jsi v te sve nenavisti pekne hnusnej, Strejdo. smilies/tongue.gif
únor 08, 2016 02:51
A dost ! : Mikin
Podle me zatim nejlepsi, co bylo k cele veci napsano. At me to nekdo zkusi bez urazek vyvratit.......

http://www.respekt.cz/komentare/noze-a-zapalne-lahve
únor 08, 2016 03:31
neni to primo k veci : PolARKA
ale nedavno se o tom hovorilo


Pokud jste na útěku před válkou, hladem nebo terorem, můžete požádat o azyl v naší zemi - v České republice. Česká republika je krásná země v srdci Evropy (hranic s Německem, Rakouskem,Polskem a Slovenskem). Má vysoce rozvinutou ekonomiku, bohaté kulturní dědictví, vysokou úroveň vzdělávání, zdravotní péči a ochranu životního prostředí. Česká republika je zdarma a tolerantní země, kde jsou si všichni rovni. Tyto principy jsou garantovány Ústavou a zákony naší země. Lidé různého původu zde žijí vedle sebe: křesťané, židé, muslimové, ateisté a další. To je hlavní. Dokladem toho je i skutečnost, že tato země má několik mešit a modlitebny a muslimov& ;eac ute; jsou přítomni zde více než sto let.

Hovoříme českým jazykem, ale mladá generace také mluví cizími jazyky(zejména anglicky a německy). Čeština patří do stejné skupiny jako polština, srbština, ruština. Zpočátku se to může zdát jako obtížný jazyk, ale komunikativní člověk je během jednoho roku v každodenním kontaktu s česky mluvícími lidmi. Pokud se chcete usadit na území České republiky, vaše děti se snadno naučí česky ve veřejné škole. A to se otevírají možnosti veškerého vzdělávání a zaměstnanosti. Česká republika má nedostatek některých zaměstnanců, zvláště v medicíně a drobné technické a servisní práce. Obchodně smýšlejíc&i acut e; člověk najde stovky příležitostí v naší zemi (zkušený a kvalifikovaný najde dokonce tisíce). Takže, kde je Česká republika? Hlavně si přečtěte "Česky owebu", je to vpravo nahoře nad tím textem. Kliknout a budete zírat - česky se tam píše. Dále si klikněte na "Chcete pomoci" a tam zjistíte, kdo za touto stránkou stojí, začíná to Člověkem v tísni Šimon Pánek a končí Věrou Čáslavskou včetně odkazů, kde jim můžete snad i napsat. To jsou ti správní !!
Věděli jste to?!!!!
Naše vláda má speciální web. stránky v angličtině a arabštině, kde přímo zve emigranty do ČR. A na tomto webu jsou přímo uvedené kontakty na takzvané v uvozovkách "neziskové" české organizace pro podporu imigrantů, které jsou placeny touto vládou ČSSD, hnutím ANO a KDU-ČSL sta miliony korun z našich veřejných peněz. A hned na titulní straně tohoto webu se píší tato slova: "Hledáte azyl? Emigrujte do České republiky.Vítáme Vás"! Následně jsou na přiložených mapách dokonce nakresleny doporučené trasy, kudy se k nám mají ilegální imigranti dostat.


https://emigratetoczechrepublic.wordpress.com/
únor 08, 2016 04:35
Snad potěším : Sidon
některé "přeudatné bojovníky", hlavně však sokola jasného, bohatýra smělého - Štětináče severského.
Samosebou, že ten zdroj bude okamžitě napaden, jako nevěrohodný, špatný, náckovský, možná snad i komunistický a kdoví, co ještě. Ale na to už jsme zvyklí, nic jiného čekat nelze. Aspoň, že bude nějaká zábava.

Důstojník ministerstva vnitra koordinoval provokační akci skupiny maskovaných mužů během této sobotní demonstrace proti islámu v Praze! Neuvěřitelná inscenace režimu a jeho manipulování s veřejným míněním!

http://aeronet.cz/news/video-dustojnik-ministerstva-vnitra-koordinoval-provokacni-akci-skupiny-maskovanych-muzu-behem-sobotni-demonstrace-proti-islamu-v-praze-neuveritelna-inscenace-rezimu/


únor 08, 2016 06:49
statisícové hordy : vlk
imigrantů násilím překonávají hranice a tady nám bude někdo kázat, že odmítáme násilí?!

Ideologické scénky sehrané policejními provokatéry mohli soudruzi krmit občany před rokem 89. Dnes už jim to nikdo (kromě pár blbů) žrát nebude. Asi bude fakt potřeba demokratickou defenestraci a celou Českou televizi, rozhlas a vládu naházet do Vltavy.

Pokud se tomu bude říkat majdan, tak to doufám podpoří i ten duhový šášula Schapiro.

Vám fakt nikomu nevadí, že za své nedobrovolně odevzdané peníze vás televize krmí ubohými scénkami pod taktovkou policejního ňoumy v kožené bundičce, kde létají gumové dlažební kostky?

K čemu máme policii, která místo své práce hraje v ideologických scénkách podle nějakého havloidního Gbebbelse z ČTV?
únor 08, 2016 08:49
Aha, : Mikin
takze kdyz se akce nezdari a prijde jen par tisic lidi kteri se navic chovaji jako dobytek, pomuzeme si konspiracnimi teoriemi.
Zdroj zvany aeronet veru napadat netreba. Adama B. Bartose a jeho neonacisty rovnez ne. smilies/grin.gif
únor 08, 2016 09:19
je zajímavé : vlk
že s maskami na xichtech chodili zároveň jen antifašisté a fašisté. Asi proto, že byli z jedné databanky komparzistů a vybaveni z jednoho Barandovského fundusu

https://www.youtube.com/watch?v=muPbrE-xDSY

Těch pár tisíc (12 - 15000, avšak současný koeficient pravdivosti ČT je 1/4) to nemá zapotřebí. Za své názory se nemusí stydět, ani skrývat tvář.

Policejní provokace vzor 69 (Aeroflot STB po hokeji s rusáky) se tentokrát moc nezdařila a pravdoláskařům začínají pěkně praskat nervy.
únor 08, 2016 09:44
... : deeres
Docela sranda, co tu politruk zase zdálky ze svého bezpečí trousí. Já se byla podívat, na Hradčanským masa lidí, hlava na hlavě, spočítat nedovedu. A podobný scénář, jako v 21.8.1969. Tehdy uzavřeli Václavák a nabušený policajti se štíty a helmami nás pendreky hnali jako dobytek směrem k Můstku.
Hradčanský včera uzavřeli, nikoho nepustili dovnitř, ani ven a protože to tam bylo samý fízl v civilu, tak jsem jenom čekala, kdy se objeví reinkarnace mrtvého studenta Šmída , ve skutečnosti zcela živého zpravodajského důstojníka Ludvíka Živčáka. Na Hradčanském náměstí se naštěstí nic nestalo, protože pokud by to tak bylo, lidé by se tam nejspíš ušlapali, protože odejít nešlo žádnou z cest. K provokacím naštěstí došlo někde jinde, kde já nebyla. Naštěstí nás jenom uvěznili na náměstí, na pendreky, nebo vodní děla tam nedošlo.
Zdánlivě anonymní mgr.Jana Černochová, je členkou ODS, starostkou Prahy 2, poslankyně PČR

Věc – Vyjádření – RESTAURACE ŘÍZKÁRNA – BOMBOVÉ ÚTOKY

Obracím se na vás žádostí o podporu v řešení častých ohlášení bombových
útoků na naší společnost Restaurace Řízkárna s.r.o. Z naší strany již situace není udržitelná a nutí nás řešit celou věc cestou vlastní iniciativy.
Za minulý týden byl v naší restaurace ohlášen 4 x nástražný výbušný systém, tedy 4 x byl celý objekt, včetně hostelu a přilehlého sportoviště evakuován.
V průběhu ledna byl ohlášen na policii zhruba 7 x bombový útok, 2 x nahlášení jedu v jídle. V průběhu roku 2015 - 5 x zapálení našich služebních vozidel a stovky dalších škodních událostí.
Na základě opatření po anonymních oznámení uložení bomby, odjíždí zahraniční turisté s přesvědčením, že ČR není bezpečno.
Tenisový areál také často navštěvují zahraniční klienti a jejich reakce na uvedené zásahy jsou velmi negativní a tyto šíří po sociálních sítích.
Nemůžeme se divit, když např. minulý pátek museli turisté opustit ubytovací objekt a následující den v sobotu opět. Navíc sledují zásah policie a dalších složek. Skutečnost, že následně probíhá kontrola všech pokojů a zavazadel za účasti psa je jistě neuklidní.
Již 1,5 roku bojujeme a to doslova, s Anarchistickými skupinami – Centrum Klinika, Solis Praha, MSS, které nám škodí a veřejně se hlásí k těmto aktivitám. Opakovaně porušují zákony našeho státu, bez jejich potrestání. Následnými zásahy Policie, Hasičů, Záchranné služby tak účelově poškozují naší firmu i zatěžují uvedené složky cílenými výjezdy a zásahy.
S Policií ČR spolupracujeme, ale bohužel řešení nevidíme.
Přece není možné, aby levicové extremistické skupiny měli takovou moc, že jsou schopni likvidovat firmy na zakázku nebo jako součást jejich boje proti kapitalistickému systému.
Jak máme tento nerovný boj ustát s využíváním legálních prostředků..??

S pozdravem

Vladimír Krulec
Jednatel Restaurace Řízkárna s.r.o.
U Klikovky 10
150 00 Praha 5

únor 08, 2016 10:36
Je dobré si ujasnit, KDO dělá z lidí : strejda
xenofoby, rasisty, odpůrce té řízené islámské invaze. Xenofobem se nikdy nikdo nenarodil. Xenofoby si pěstuje státní aparát svým chováním. Jsou to všichni vyznavači toho nefungujícího multikulti soužití, s absolutně neslučitelnými kulturami. Dále k nim patří všichni kolaboranti, převaděči, vítači a pomahači – zrádci evropanství, také tzv. neziskovky, které žijí ze státních peněz. Jak to, že si může Pánek z Člověka v tísni létat služebně první třídou do Indonésie? To se platí z darovaných či státních peněz?
Už by bylo na čase, aby se i Člověk v tísni ocitl také v tísni...

Hlavní roli zde mají však volení vládní úředníci, kteří se snad obávají o své posty, hrají si na člověčenství, na sluníčka a nařizují cenzuru, zakazují vyšetřování trestné činnosti té invazní verbeže, které navíc i straní na úkor vlastních obyvatel. Bez práce dostávají ti příchozí štědré kapesné a ubytování, čehož si vůbec neváží. To je tedy to slibované multikulti obohacení. Fuj! Berou to jako samozřejmost a chovají se tu jako dobytek. Zatímco vlastní lidé, žijící mnohdy jako bezdomovci, se choulí kdesi v kanálech, na nádražích a žijí pod hranicí bídy. Při selhání státní moci se to musí zákonitě projevit v nenávisti vlastních obyvatel, kteří si uvědomují nebezpečnost té středověké ideologie pro budoucnost Evropy a při netečnosti státní moci nastolují domobrany pro svoji bezpečnost a pochopitelně vznikají i akce, mířené proti těmto nezvaným vetřelcům. Tohle je válka o Evropu. Válka o bytí či nebytí evropského obyvatelstva. Přesně tohle už dávno předpověděl americký politolog, historik a univerzitní profesor Samuel Huntington.

Při nedávném posezení s místními policajty už jsem zase optimistou. :-) Sami říkali, že jsou rádi, že pracují v kolektivu, který odmítá tuto invazi a i když musí dodržovat zákony, nikdy by se nezpronevěřili tomu, aby – jako ve Švédsku či v Německu poslechli příkazů úřednických zrádců, nevyšetřovat a házet do koše zločiny imigrantů. I v Praze a jinde je to roztříštěné na věrné a na kolaboranty. Také nechápou, kdo a jaká nestvůra jim to tam může nakazovat. Jestli je to přímo od slizouna a lháře Sobotky? To se dá kvalifikovat i jako napomáhání zločinu, bez ohledu na státní funkci. Jsou rádi, že si mezi sebou nemusí dávat pozor na hubu, jako za komoušů nebo jinde, mezi zrádci a pomahači, protože i oni mají rodiny a také se jim jedná o jejich šťastnou budoucnost jejich dětí.

Místní příhraniční Pegida hodnotí tuto únorovou první celoevropskou protestní akci jako velmi úspěšnou, i když zaznamenala úmyslné zkreslování počtu zúčastněných ze strany některým veřejnoprávních médií a servilních kolaborantských novinářů. Opět lhaní a zkreslování a dělání z lidí nepřátele. Jo přizdisráči jsou všude... Jestliže nás nyní přišli podle nich jen tisíce, příště to budou desetitisíce a následně statisíce a pak už – úředníci a zrádci a velevážená nezvaná verbeži, netěšte se z dalšího vývoje. Tohle je naše Evropa.

únor 08, 2016 11:17
Dobře si prohlédněte fotky, : deeres

abyste viděli, pod čí taktovkou bylo údajné napadení antifašistů.
Cílená provokace řízená policií je zdokumentována na tomto videu, kde skupina policistů v kuklách, kteří se vydávají za neonacistickou bojůvku provokují pochod tzv. vítačů uprchlíků. Jiná skupinka policistů bez vybavení se tak stává překvapivě hrází, která je má zastavit, jsou v této hře pouze komparzem.

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Jiri-Vitek-35624/clanek/Policiste-v-rolich-fasistu-policiste-jako-obetni-beranci-Ministre-odstupte-67180
Trošku to chlapci zvorali, najmuli na to pouze ochotníky
únor 08, 2016 11:32
Polarko, to je soukromý BLOG, to z čeho cituješ, : bb.
který existuje stejně, jako existují všechny ty protiuprchlické weby, ze kterých tu rádi citujete jako z důvěryhodných zdrojů

mne by zajímalo, jak jste přišli na to, že jejich info jsou tak důvěryhodné, že stojí za to je citovat, věřit jim, argumentovat jimi
Když "víte", že ČT, idnes.cz atd. lžou, tak to "víte" proto, že to na těch "vašich" webech, tj. soukromých blozích soukromých lidí, napsali? Nebo jak?

Zatím totiž mám dojem, že když si budu chtít zvednout náladu a mít pocit, že jsem oblíbenější než druzí, tak si založím web "Táhněte-do-ráje", kde to muslimům pořádně natřu, přidám pár peprných historek a fotek, o jejichž původu ani věrohodnosti nikdo nic nebude vědět, přesto mě tu budete plácat po ramenou a blahořečit mi.
únor 08, 2016 12:30
proč vám furt leží v žaludku neziskovky, nikdo vás nenutí je podporovat : bb.
Už by bylo na čase, aby se i Člověk v tísni ocitl také v tísni...

no, lidem po povodních v 1997, 2002 čvt velice pomáhal (stejně jako adra aj.)
takovou větu vysloví jen ten, kdo se v podobné tísni asi nikdy neocitnul

http://www.online.muni.cz/tema/3724-povodne-z-roku-1997-vyskolily-samospravu
únor 08, 2016 12:37
bb, jestli ti to nevadí, : strejda
vysvětli mi prosím, proč Ti leží v žaludku pouze jedna část mého konstatování. Proč ne ta druhá, kde píšu, že Pánek létá z Londýna v první třídě? Zjisti si, schválně, kolik stojí taková letenka třeba do Singaporu. Plácla by ses přes kapsu. Neziskovka by tím mohla pomoci mnoha lidem. Ale proč, že? Budeme tu vítat migranty a stát nás bude cálovat, to je jejich filosofie. Proč létá třeba britský předseda vlády do Prahy normální linkou? A je to mnohem vyšší šajba.
únor 08, 2016 12:52
Bíbí, : deeres
když se ale podíváš na odkaz Polárky, tak tam najdeš stránky islámské výzvy i popsanou cestu, jak k nám a jak se tu budou mít. Vlastně už to tady bylo jednou uveřejněno, kdo to pověsil na web není známo. Ale známo není více věcí a jenom ze střípků, které si najdeš zprava i zleva, si můžeš sestavit alespoň trochu obraz, co se vlastně děje. A zatím mně nezbývá, než souhlasit s tímhle:
"Právě překonání malicherných různic v rámci "vyššího dobra" je prubířským kamenem, jímž Okamura, Bartoš, Sládek nebo Konvička nedisponují. Proč? Protože jim nejde jen o prosazení svých ideálů o bezuzdném vlastenectví, nýbrž souběžně s tím i o politickou moc," Dominik Feri

Co se doopravdy dělo na Žižkově nevím, tam sem nebyla, pouze vím, co se tam zdržovalo za feťáckou sebranku, co se v sobotu dělo v Thunovské ulici, to pomalu leze na povrch.
únor 08, 2016 12:53
český rozhlas ... : vlk
http://video.aktualne.cz/dvtv/nelzu-ani-to-neumim-je-to-scestne-rika-k-duvodum-neodvysilan/r~e1ec1486ca8f11e5a8d7002590604f2e/

Spisovatel Jiří Stránský - jeho názory jsou dle ČR "lživé" již také znovu nepohodlný!

Otázkou je, pro koho a proč
únor 08, 2016 13:09
Deeres, : bb.
na ten web jsem se podívala, ano, jsou tam ty informace, ale takový web si opravdu může založit kdokoliv, to, že je to vládní web se šíří jako hoax..

Jinak s tímhle taky absolutní souhlas:
...je prubířským kamenem, jímž Okamura, Bartoš, Sládek nebo Konvička nedisponují. Proč? Protože jim nejde jen o prosazení svých ideálů o bezuzdném vlastenectví, nýbrž souběžně s tím i o politickou moc

Kliniku ze Žižkova neznám, nevím, co se stalo. Když naznačujete, že nic není jak je prezentováno v oficiálních médiích, tak co je podle vás cílem? Proč někdo, podle toho co píše Vlk a ostatní, navleče kostým z Barrandova a jde někam předstírat útočníky nebo demonstranty, co se navzájem servou. Proč Klinika, která funguje dlouhodobě, si najednou vymyslí útok.

Mám totiž ze všeho dojem, že jde už o úmyslné šíření poplašných zpráv a vyvolávání dojmu ve veřejnosti, že jim všichni všude lžou nebo v lepším případě nejsou objektivní. Panika, hysterie, stoupající agrese je patrná občas i na mírumilovné Kudlance. Snaha vyvolat dojem, že se něco děje, je podle mě zjevná. Jeví se mi to tak, že právě tohle je cílem všech těch zdrojů, kterými se oháníte.
únor 08, 2016 14:04
strejdo, : bb.
proč mi neleží v žaludku to, že Pánek létá za peníze z ČvT 1. třídou do Indonésie?
No protože to nevím :-) Když to budu vědět, VĚDĚT, tak mi to bude vadit a to tak, že se ozvu, nikoli na Kudlance.
Ale já to nevím. Ty jsi to nejspíš někde slyšel,nebo četl, no ale to pořád nemusí nic znamenat, znáš to, jedna paní povídala. Pokud bych ale byla přesvědčená, že to tak je, nebo měla jen pochybnosti, tak bych se na tvém místě zeptala přímo u zdroje, s tím, že bych předložila i důkazy, pokud bych je měla. Pokud ne, ale byla bych si jistá svým zdrojem, šla bych za tím, předhodila to médiím, určitě by se našel někdo, kdo by to nezametl pod koberec.
No a kdyby se mi to do toho nechtělo, tak bych to nechala být a smířila se s tím, že se nikdy nedozvím, jestli na tom je něco pravdy a nijak bych se tím neužírala. Na Kudlanku bych napsala něco jako "slyšela jsem, že Pánek z Člověka v tísni lítá první třídou za peníze nadace, ale co je na tom pravdy netuším".
Jenže to nezní tak seznačně dramaticky, to zní jen jako drb, to uznávám :-)
únor 08, 2016 14:14
smysl toho všeho je prostý : vlk
omezit osobní svobody, svobodu slova a ostatní (zbývající) demokratické principy. Co je na tom nepochopitelného? Atmosféru strachu, ohrožení a rozdělení společnosti vytváří média a jejich přisluhovači (užiteční blbové a blbky). Nikdo jiný. Normální lidi jsou v klidu a mají jednotný názor. Jen vidí trochu dál než Sobotka & spol.

Pokud sexuální ataky v Kolíně nijak nesouvisí s migrační vlnou, nemají s nimi žádnou souvislost imigranti a je chybou je spojovat s islámem, tak nutně platí, že ani zápalná láhev, hozená na Kliniku - anarchobolševické autonomní centrum nemá žádnou souvislost s iniciativou Islám v ČR nechceme, nemá žádnou souvislost s požadavkem na dodržování legislativy při vstupu na území našeho státu a nemá žádnou souvislost např. s výroky MZ.

Spojovat tuto tragickou událost s politickými aktivitami občanské společnosti je primitivní demagogie a vytloukání politického kapitálu.

To je ovšem pro mnohé, kteří disponují pouze jedním mozkovým závitem, kde koluje jediná myšlenka - Zeman je FUJ - nepochopitelné.

Pochopitelně (-:
únor 08, 2016 14:21
Vlku, : bb.
nepochopitelného na tom není nic, akorát že já to takhle nevnímám.

Mně se to jeví spíš tak jak jsem psala:
Mám totiž ze všeho dojem, že jde už o úmyslné šíření poplašných zpráv a vyvolávání dojmu ve veřejnosti, že jim všichni všude lžou nebo v lepším případě nejsou objektivní. Panika, hysterie, stoupající agrese je patrná občas i na mírumilovné Kudlance. Snaha vyvolat dojem, že se něco děje, je podle mě zjevná. Jeví se mi to tak, že právě tohle je cílem všech těch zdrojů, kterými se oháníte.

A to přesně za tímhle účelemsmilies/tongue.gifrotože jim nejde jen o prosazení svých ideálů o bezuzdném vlastenectví, nýbrž souběžně s tím i o politickou moc

Pár lidí prostě vidí na současnosti příležitost dostat se někam, kam by jinak neměli šanci. Uviděli příležitost a chopili se jí. Na takové lidi se pak nabalí lidi, co ochotně vyrazí s nápisem "podpoROra imigraCAce", a nechají se zmanipulovat.
Z minulosti tento model známe, opakoval se několikrát, proč ne teď.
únor 08, 2016 14:26
... : bb.
ten smajl tam samozřejmě neměl být - dvojtečka a písmeno P..
únor 08, 2016 14:26
... : deeres
Teď jsem se podívala na fotky z Kliniky v Jeseniově ulici na Žižkově. Nebyly to žádné zápalné láhve, ale běžně prodávaná pyrotechnika, kterou tam útočníci házeli do oken, které vytloukli dlažebními kostkami. Jestli to opravdu byla jenom zincenovaná provokace, nebo vymatlaní holohlavci, to teď vyšetřuje policie. Každopádně je jasné, že obyvatelstvo kliniky jsou škodiči, kteří jsou vyšetřováni pro svoji trestnou činnost.
Bývala to klinika pro pacienty s TBC, nějaký čas nepoužívaná, v roce 2014 neoprávněně obsazená nynějšími nájemníky,od února 2015 pro ně bezplatná výpůjčka budovy, ale už počátkem dubna Vláda ČR projednala ukončení privatizace budovy a zároveň její přímý prodej Generální inspekci bezpečnostních sborů, který by zřejmě urychlil konec činnosti Kliniky. Zatím se je odtud nepodařilo dostat. Podporu jim přislíbil a také zajistil již bývalý náměstek primátorky na Magistrátu Matěj Stropnický. Ten se chce stát alespoň v příštích volbách starostou Prahy 3. No, potěš!
únor 08, 2016 14:45
moc pěkně to říká : vlk
právě spisovatel a glosátor Jiří Stránský. Když seděl v komunistickém kriminále, tak s ostatními vězni četl v Rudém právu mezi řádky, co se skutečně děje.

Současná úroveň zpravodajství je na tom podobně, jen už není třeba číst mezi řádky, ale stačí se podívat na svědectví přímých účastníků. Mobil má dnes každý, účet na FB skoro každý a porovnat objektivní informace podávané sdělovacími prostředky a přímou zkušeností na sítích je dětinsky snadné.

Já chápu novináře, platí hypotéky, mají děti na studiích, takže musí psát a točit, co se po nich chce. Nechtěl bych to dělat, být presstitutkou je docela humus karma.
únor 08, 2016 14:52
Za me : Mikin
to napsala bb v 14:26.
Tajemne historky na konspiracnich webech ktere se nedaji overit, podvrzene stranky o kterych se napise ze je vydava vlada, organizovane utoky na televizi, rozhlas a dalsi media, pokusy o zakladani milic na "obranu vlasti" za kterymi stoji velice pochybni lide, reci o nutnosti vystoupeni z E.U. a z NATO a to nejhorsi - vyuzivani uprchlicke krize k fasizaci spolecnosti.
Hruzne je, ze se k tomu vsemu castecne propujcuje i populisticky prezident, ktery by mel jako hlava statu hrat uplne opacnou roli.
Jeste nedavno jsem si myslel, ze mladou ceskou demokracii uz nejde nijak ohrozit, ted o tom zacinam pochybovat.
únor 08, 2016 15:52
vlku : bb
stačí se podívat na svědectví přímých účastníků.Mobil má dnes každý, účet na FB skoro každý a porovnat objektivní informace podávané sdělovacími prostředky a přímou zkušeností na sítích je dětinsky snadné.

no, víš, to je právě to, co jsem měla na mysli..mně by stačilo s přímým účastníke mluvit, případně ho vidět přímo v autentickém záznamu z místa.
Domnívat se, že na sociálních sítích ve sdílených komentářích najdu objektivní a věrohodné informace je skutečně dětinsky prosté.
Ale chápu, že pro někoho, pro koho Zeman nerovná se FUJ, to je nepochopitelné ;-)
únor 08, 2016 15:53
deeres : bb
já Stropnickému fandím a budu fandit, i kdyby z něj občas vypadla nějaká pitomost, a to dokud mu budu věřit. Zatím mu věřím. Možná proto, že mi připomíná synka ;-) a ten je stejně zapálenej, inteligentní a sympatickej ;-)
Ale Stropnický je inteligentní a - ZATÍM - se mi jeví jako slušný, solidní, přímý člověk.

Ať těm zapšklým zkorumpovaným nebo zlenivělým prďolům provětrá faldy, to není na škodu.

únor 08, 2016 15:56
.... jeden závit : vlk
jedna myšlenka ....

((((-:
únor 08, 2016 16:03
Vlku, promiň, : bb
je vidět, že jsem delší dobu na tohle téma tady neklábosila a zapomněla jsem, že když ti dojdou argumenty, začneš rejpat a posmívat se.
Budiž ti přáno, ale já se takové trapnosti účastnit nebudu, tudíž vystupuju z diskuze.
Val sem klidně dál odkazy z důvěryhodných zdrojů, tj. z odkazů sdílených na FB.

únor 08, 2016 16:08
Stropnický ml. ... : vlk
... a těch zkušeností ze života, co má, vším, čim byl, byl dlouho a rád ...

Takový prototyp mladého zapáleného svazáka, jen je zvenku zelený a uvnitř rudý. To bude další Dienstbier ml. jako vyšitý. Jen to místo narození nebude znít tak hezky jako u Jirky - Wošinktn dííísííí.

Potěš koště před syny zkrachovalých politiků, koukněte do Severní Koree, jak to dopadá.
únor 08, 2016 16:12
bb, díky ti za tvůj názor. : strejda
Vůbec ti nemám za zlé, že se, na některých tématech spolu vůbec neshodneme. Vážím si tvé slušnosti i toho, že neháházíš okamžitě své spoludiskuréry, se kterými nesouhlasíš, do komunistického či ruského pytle tak, jak to tu dělají někteří blbečkové, které snad ani nebudu jmenovat. Tuším, že nám oběma jde v podstatě o stejnou věc, jen to každý z nás vyjadřuje jiným způsobem. Já jsem poněkud přízemní, asi, mé vyjadřování je poněkud obhroublé, ale myslím si, že vždy padne na úrodnou půdu. Jsem prostě Čech a Č
únor 08, 2016 16:18
nevím proč mi to odskočilo do již odeslaných, když jsem ještě neskončil. : strejda
Čechem zůstanu i kdyby mne měli mučit. Islám prostě do Evropy nepatří a tímto závěrem se s tebou loučím. Přeju hezký zbytek dne a někdy opět napsanou... :-)
únor 08, 2016 16:20
víš bb : vlk
vidět svět jen jako jedničky nebo nuly se dá, ale tomu se říká informatika, platí tam Booleovské algebraické zákony a je to dost makačka na bednu psát v assembleru.

Reálný svět je analogový a nic není černé ani bílé, ani fuj nebo mňam. Takže pokus zjednodušit svět na ty kdo mají rádi a nemají rádi MZ, či kohokoli jiného, je opravdu známkou zjednodušené nervové soustavy.

Zvláště pak pro ty kteří se po potrefení ozvou.
únor 08, 2016 16:22
Deeres, : bb
o Klinice nic nevím, tak se nemůžu moc vyjadřovat, ale že by to byli jednoznačně škodiči, jak píšeš, to zatím z ničeho co čtu nevyplývá
http://www.rozhlas.cz/radiowave/spolecnost/_zprava/vznikne-v-opustene-zizkovske-klinice-socialni-a-kulturni-centrum--1428077

http://www.lidovky.cz/zizkovskou-kliniku-zapujci-stat-na-rok-zdarma-vypsal-konkurz-pb4-/zpravy-domov.aspx?c=A150209_220806_ln_domov_sho
a podle toho, co čtu tady a jinde, tak squateři, co obsadili barák, vyhodila Policie před více než rokem, pak stát nabídl objekt k zapůjčení zdarma na rok, vypsali výběrovko, Klinika to dostala a teď v březnu jim ta výpůjčka skončí, budou muset vyklidit, barák dostal GIBS



únor 08, 2016 16:24
... : bb
*squatery...
únor 08, 2016 16:24
Vlku, to napiš sám sobě, to ty jsi sem přitáhnul Zemana a s tím související plky : bb
Takže pokus zjednodušit svět na ty kdo mají rádi a nemají rádi MZ, či kohokoli jiného, je opravdu známkou zjednodušené nervové soustavy.

Zvláště pak pro ty kteří se po potrefení ozvou.


Mohl jsi MZ nechat klidně dál spát, pokud není debat o prezidentovi, nepotřebuju ho vytahovat na světlo. Ty zjevně jo.


únor 08, 2016 16:36
"drahoušek" 15.52 ... : vlk
Hruzne je, ze se k tomu vsemu castecne propujcuje i populisticky prezident,


... to ty jsi ...

Dóóóst, moje bránice nevydrží všechno (((-:
únor 08, 2016 16:40
... : bb
strejdo smilies/smiley.gif
únor 08, 2016 16:42
doporučuji : vlk
si projít knihovnu té Kliniky

Myslím, že skoro kompletní dílo Bedřicha Engelse a Karla Marxe, už se jen tak pohromadě nevidí. I soudruzi z KSČM jim asi závidí nebo, že by je vybavili literaturou přímo oni? (Zase konspirace, já vím) Jsou i další klenoty...
únor 08, 2016 16:53
... : deeres
squateři, co obsadili barák, vyhodila Policie před více než rokem
a kupodivu jsou to ti samí lidé.
A co jsou zač, to už jsem tu dala odkazy včera v 21.28hod a dnes 10.36hod. Ta klinika je pod Parukářkou, když jsem šla z Vinohrad takjsem šla kolem, pak dál na Vítkov, dolů do Karlína a přes Libeňák do Holešovic. Teď už tudy nechodím,tak pouze vím, jak to tam vypadalo do roku 2013.
Jenže nedávno tu byla kamarádka ze Švýcarska, byla jsem s ní v Mahlerovic sadu podívat se nahoru na vysílač a byly jsme i na Parukářce. Nic jsem si nevyfotila, ale mohu klidně říct, že to je feťácké doupě, stejně tak jako Crossclub v Holešovicích u metra C, "jedinečně koncipované multikulturní centrum", které nabízí skutečnou kříženinu kultur, žánrů a přístupů.
únor 08, 2016 17:20
vlku, podívala jsem se do té knihovny, : bb
píše se tam:
Radikální knihovna obsahuje knížky a časopisy, které se zabývají tématy jako anarchismus, antifašismus, antropologie, ekologie a environmentalismus, marxismus, město, geografie a urbanismus, kultura, kontrakultura a alternativní kultura, ekonomie, politická ekonomie a alternativní ekonomiky, národ a nacionalismus, sociální hnutí, post-kolonialismus, squatting. Knihy jsou evidované a je možné si je půjčovat a číst prezenčně v knihovně, případě v kavárně Kliniky.
Proč radikální? Slovo „radikální“ (pocházející od slova radix – kořen) znamená „jdoucí ke kořenu věci, k její podstatě“. Je to tedy pravý opak slova “extrémní”, které značí postoj krajní, okrajový nebo výstřední.

Cílem knihovny je nabídnout přístup ke knihám a publikacím, které často nejsou běžně dostupné, a přispět tak k rozvoji kritického myšlení a angažovaného přístupu

když je to tak, pak má smysl mít tam i kompletní vydání Marxe, Engelse, ne?
ty fakt nejen vidíš za vším něco, ty si přímo vychutnáváš vytváření konspiračních teorií :-)))


únor 08, 2016 17:26
pokud jde o nezkušenost Stropnického jr., : bb
jednak to není až takový dítě, letos mu bude 33, to většina z nás již byla zasloužilým rodičem a určitě jsme si nemysleli, že nám teče mlíko po bradě a máme sedět v koutě, držet pusu a krok ;-)

A pak, to, co předváděli a stále předvádějí někteří zasloužilí zkušení je natolik napováženou, že si říkám, co horšího se může stát...
Trochu svěžího větru je nám třeba.
únor 08, 2016 17:28
deeres, ale jo, : bb
já si nedělám iluze o tom, že by tam přespávali slečinky v růžových mašlích a s houslemi pod bradou snily o lepších zítřcích.
Ale proč je hned zatracovat a vidět v nich jen to zlý? Zatím jsem totiž nenašla nic, co by svědčilo vysloveně proti nim, proč bych je šmahem označila za "škodiče". Netvrdím, že nejsou, ale fakt zatím nevím proč jo. Zatím jsem našla spíš opak.
Že se na takovou komunitu nabalí i pár týpků, co nic nevytvoří, neudělají, co by fakt zasloužili nahnat někam do práce a pořádně máknout, to je asi jasné, to tak bývá. Pijavice jsou všude. Na druhou stranu si říkám, že lepší, když se sdružují kolem takových komunit, center, kde si s nimi nějak umí poradit, nebo se tam prostě tak nějak vyblbnou a ztratí, než aby otravovali jinde, normální lidi. To nemyslím ironicky.

únor 08, 2016 17:33
... : bb
*slečinky přespávaly
únor 08, 2016 17:35
pokud by to byla vědecká knihovna : vlk
tak nemám námitek, ale pokud jde o komunitní centrum - ideologickou nalejvárnu a co si budeme povídat a nalhávat, tak dosti radikální, jde o ideologický podklad. A jsme u radikálu - kořene - věci. Pokud budu čerpat ideologický podklad z Mein Kampf, jsem co? Pokud z Marxe a Engelse, jsem ...

To slovo radix má totiž pokračování - politologické označení stoupenců důkladných společenských změn!

Změny podle Marxe a Engelse už tady fakt nechci zažít, ty jo?
únor 08, 2016 17:38
... : bb
no, nejlepší bude se tam podívat, vidím že mají u knihovny kavárnu, tak si tam dám kafe a omrknu si to doupě neřesti
únor 08, 2016 17:39
Vlku, : bb
jak jsem řekla, na Žižkov jezdíme, stavím se tam na kafe, a pokud se mi tam dostane "od feťáků ML nalejvárny", ;-), určitě dám na Kudlanku vědět :-)
únor 08, 2016 17:41
tak už : vlk
se těším na tu pravdivou a nezaujatou reportáž (-:

Mě jen zaujalo to slovo radikální a jeho mírně neúplné vysvětlení. Zdá se mi to takové trochu zalhávající. Radikální ve skutečném slova smyslu pro ty kdo chtějí dát do držky všem řízkožroutům, ale nic závadného pro ty, kdo to nechtějí vidět.
únor 08, 2016 17:46
A jeden roztomilý vtípek, : deeres
únor 08, 2016 18:21
Vypálení tzv. "kliniky" na Žižkově byla docela obyčejná policejní provokace. : NČ
Zapálení Reichstagu
únor 08, 2016 18:40
už to začíná ... : vlk
včera muž v béžové bundě byl neznámý civil, po jehož totožnosti policie pátrá, dnes je to policejní specialista, který svým osobním šarmen bránil sedm statečných čepic.


http://zpravy.idnes.cz/policejni-zasah-na-demonstraci-o-migraci-v-praze-ft7-/domaci.aspx?c=A160208_151705_domaci_pku


To je panoptikum !!! Už se těším na vysvětlení, jak si maskovaní hooligans chodí volně do baráku MV pro vrhací bojovou rohožku.
únor 08, 2016 19:11
Někdo snad by věřil, že policie něco "vyšetří"? : NČ
.
únor 08, 2016 19:22
aha..... : Mikin
Takze z vypaleni Kliniky se udela jakysi souboj radikalu, nebo dokonce policejni provokace a zapaleni Reichstagu. Jeste se tak kluci navzajem domluvit.....
A pravdu se udajne muzeme dovedet z obskurnich webovych stranek, jejichz autori jsou vetsinou anonymni a opisuji jeden od druheho. smilies/tongue.gif
Prusvih je vazeni v tom, ze se ty demonstrace zrovna moc nepovedly. Hlavne kvuli malemu poctu ucastniku. Vetsina lidi kteri povazuji imigracni krizi za problem zkratka a dobre Konvickovi, Okamurovi, Bartosovi a dalsim pochybnym existencim neveri.
Prirozenym vudcem by byl pan prezident, ale ten si diky svemu postaveni nemuze zadny tabor lidu dovolit a uchyluje se proto jen k drobnym zakernostem. (Srandovni je, jak se tady vzdycky nekdo rozzlobi, kdyz so o nem a jeho trapne roli v cele udalosti zminim).
------------------------------------
Hele Vlku, ja te vzdycky nazyvam nickem, ktery jsi si ty sam zvolil. Nesnizuj se pouzivanim pitomouckych prezdivek na uroven strejdy, Lenky nebo NČ. smilies/tongue.gif
únor 08, 2016 19:25
bb : Mikin
jestli tam pujdes, urcite podej zpravu. Nic nenahradi informace z prvni ruky.
Strejda s NČ se holdbali ze budou demonstrovat a jak se zda, skutek utek. :-
únor 08, 2016 19:28
... : deeres
Nic nenahradi informace z prvni ruky.
To je pravda, já na Hradčanech byla a určitě tam nebyl malý počet účastníků. Na náměstí byla hlava na hlavě a další davy byly na přístupových cestách, které zahradila PČR.
A hrozně se mně líbí, když v tisku napíšou , že v Thunovské útočili fotbaloví chuligáni a klidně je tam jmenují. Museli mít rentgenové voči, aby je pod těma maskama poznali. smilies/grin.gif
únor 08, 2016 20:17
Tak já bych řekla, že se naopak sobotní demonstrace vyvedla. : Myška
Nejen v Praze, ale i v Brně a jinde.
únor 08, 2016 20:30
Zeleným Stropnického přeju. : Myška
Pokud byli nevolitelní s Drápalovou, tak s ním ještě tak o tisíc procent.
únor 08, 2016 20:32
takže Jirko : vlk
když ty tu vždycky hodíš takový kyd, že to se rolujeme smíchem ...

To tvoje "vypálení Kliniky" (pro bb, toto je přesná citace) bylo jen pár vymlácených oken a jedna dýmovnice z obchodu od Vietnamců od které chytla záclonka.

Zrovna smažky z Kliniky by takovému jednání mohli celkem rozumět, při zasedání MMF (mezinárodní měnový fond) takto komunikují napříč celou ulicí, kdekoli projdou a jsou na to patřičně hrdé.

Tak mi fakt nejde na rozum, co jim teď tak vadí?

Dále už jen přepočtových koeficientů, pokud mluví o něčem policie, tak ti koho má chránit násobí cca třemi, pokud proti někomu bojuje, tak je koeficient dva a u ČTV je koeficient 4 (odpůrce Islámu dělí, Sobotkovce násobí)

To jen aby jsi byl trochu v obraze s tím propadákem v účasti.
únor 08, 2016 21:26
... : bb
Jo, to tak dopadne a paradoxně proto, že Stropnický má přesně ty vlastnosti, po kterých voliči volají a nemá ty, díky kterým se do světla popularity vydrásali jiní. Šmejdi, kteří budou zvoleni, protože umí s voliči pracovat.
Lůza.
Demonstrace byla, demonstrace skončila. To je asi tak všechno, co se o tom dá říct. Za pár dní neštěkne pes. O Brně se ani neví.
únor 08, 2016 21:28
Vlku, : bb
mně tvoje použití uvozovek nemusíš vysvětlovat, já s uvozovkami nikoho tady problém nemám. To jen ty jsi měl potíže s uvozovkami u Mikina, tak jsem ti to ráda vysvětlila smilies/wink.gif
únor 08, 2016 21:32
ty, Vlku, : bb
jak víš, že smažky z Kliniky jsou ty samé smažky u MMF, tudíž jim nemá vadit pár dýmovnic a rozbitých oken u baráku?
Když už tedy jsi si tak jistý, že to všechno a všude byli a jsou smažky.

Nemáš ty náhodou sklon házet všechny lidi do jednoho pytle? (tohle je lehká ironie, ale nevím, jak ti to dát najevo, když ty uvozovky tě vždycky tak zmatou..)
únor 08, 2016 21:35
Demonstrace byly fajn. Doufám, že budou brzy další. : Myška
Jistě, že se o Brně neví. Důležitá byla Praha, však i z moravské metropole tam jelo dost lidí. A důležité bylo, že se současně demonstrovalo v dalších státech. A i když se našli provokatéři, i když se mainstreamová média snaží účast bagatelizovat, nějak to nefunguje.
únor 08, 2016 21:49
Vlku, : Mikin
to mluvis ke me? Ja se tady podepisuji Mikin, dik za pochopeni. Co se tyce te Kliniky, skoda na fotkach vypadala o trochu vetsi nez zapalena zaclonka. O silencich kteri delaji kraval pri akcich MMF, mam sve mineni, ale byli to opravdu oni ? A i kdyby, oko za oko by v pravnim state platit nemelo.
únor 08, 2016 22:34
... : bb
Demonstrace tohoto typu rozhodně nelze označit za "fajn", ale chápu, že se k tomu nedá nic smysluplného říct. A konečně je to naprosto jedno. Důležité je jen to, jak se podaří zvládnout současnou situaci ve světě a to tak, aby se lůza, žádná lůza, z žádného břehu, nedostala k veslu.
Jinak ať si demonstrujou jak chtějí.
únor 08, 2016 22:40
Mysko, : Mikin
to ze lidi maji ze situace okolo uprchliku obavy povazuji normalni a to ze demonstruji taky. Jen problemy s tim, kdoze se jim to snazi postavit do cela a zneuzivat je.
Nevis neco o te demonstraci v Brne ? Ja se o ni docetl, ze ji organizovala DSSS spolecne s Narodni demokracii. Jestli je to pravda, tak to je nejvetsi hnus co muze byt. Proti temhle dvema tlupam jsou Konvicka s Okamurou navoneni fesaci. :-
únor 08, 2016 22:40
Mikine, tohle by tě mohlo zajímat : bb
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/dily/

Přehraj si z archívu dnešní díl. Druhá reportáž je stejně zajímavá jako ta první, protože ačkoli se zdá, že se týká jen jedné rodiny, je to jinak. Na jejím konci jsem si řekla - kam se hrabala Chobotnice... (kdysi slavný italský seriál o mafii)
únor 08, 2016 22:43
Mikine, jo, DSSS, ale s nimi je to přece tak vždycky, : bb
jak můžou, tak vylezou a řvou, primitivové, nic víc. Fandy si samozřejmě najdou, jen doufám, že lidí s mozkem je tu pořád ještě dost a nebude to nějak výrazně přibývat. Sešlo se tam několik stovek lidí, do tisíce, nic velkého.
únor 08, 2016 22:46
bb dik, : Mikin
dobre delany porad. Me se jeste vic libil dil z 23. listopadu o demonstraci na Albertove. Uz chapu, proc po Ceske televizi ti raplove z "alternativnich" zdroju tak jdou.
A ti chlapci z Narodni demokracie jsou jeste horsinez DSSS. Jeste donedavna se soustredovali vyhradne na boj proti "svetovemu zidovstvu", statu Izrael, Americe a NATO. Jejich Vudce Bartos se dokonce chtel vrhnout pod kola americkym dragounum.
A ted najednou chteji chranit se zbrani v ruce vlast pred muslimy. Nevim, kde se v nich to vlastenectvi najednou vzalo ? smilies/shocked.gif
únor 09, 2016 02:29
M. Macek - včera : NČ
Jestli po té sobotní policejní frašce v pražské Thunovské nepadne ministr vnitra a policejní ředitel, a ten policajtský floutek v bundě se šálou, který tu policejní provokaci organizoval na místě nebude okamžitě vyhozen na dlažbu, pak je opravdu nejvyšší čas k defenestraci. Také se ukáže, jestli zde zbyla ještě vůbec nějaká solidní media.
A mimochodem: který debil byl odpovědný za tuto inscenaci?
Česká televize by se pak měla omluvit veškerým svým nedobrovolným koncesionářům - chlebodárcům za zcela neobjektivní zpravodajství hraničící taktéž s debilitou.
únor 09, 2016 05:10
NČ : Mikin
nemohl bys prosimte nejakym zpusobem (uvozovkami, vsuvkami) nejak odlisit sve komunisticke kydy od toho, co napsal nekdo jiny?
Takhle se v tom neda vubec orientovat. smilies/tongue.gif
únor 09, 2016 06:10
NČ : Mikin
no vidis ze to jde. A co tak dat priste jen odkaz, nebo zkusit namahat vlastni hlavicku ?
únor 09, 2016 06:27
Já se s tebou, blbečku od štěrkařů, vůbec nehodlám bavit. : NČ
Adresu na M. Macka máš v na jeho stránkách. Napiš mu, že je, Putlerovec s komunistickými kydy, jistě ho svou "pronikavou inteligencí dlaždiče" ohromíš.
Jo, a běž dopr....!
únor 09, 2016 06:34
NČ : Mikin
cim to, ze vy komunisti tak pohrdate lidskou praci a vubec - lidmi kteri narozdil od vas neco dovedou? smilies/wink.gif
únor 09, 2016 06:45
Dik Mysko, : Mikin
skoda ze se organizace ujali zrovna tihle. Poselstvi soudruha Obrtela tomu dalo posledni ranu...... :-
únor 09, 2016 07:03
Mikine, to se asi nedá nic dělat. : Myška
Když se toho neujme nikdo jiný...
únor 09, 2016 07:10
Nojo Mysko, : Mikin
ale neni to skoda, nechat se vest takovejma zmetkama jen proto, ze vam slibujou zastavit islamizaci? I kdyz je jasne, ze kdyz se opravdu dostanou k moci, tak ze uz u ni zustanou ?
A navic tam tech muslimu mate pet a pul......
únor 09, 2016 07:53
Netroufnu si odhadnout, Mikine, jak kdo uspěje ve volbách. : Myška
Jedno mám ale ujasněné - nebudu volit žádnou ze stran, které jsou u moci nyní. Koho budu volit, v tom zcela jasno nemám. To ještě vyplyne.

Je celkem jedno, jestli je tady muslimů zatím poměrně málo. Jde o celou Evropu. Nehlídají se státní hranice, po Evropě se pohybují tisíce bezprizorných "uprchlíků". Proč bychom v ČR měli žít ve falešné jistotě, že se nás to netýká?
únor 09, 2016 08:22
Mysko, : Mikin
no preju vam v rozhodovani stastnou ruku. Bylo by skoda vsechno zahodit a zvolit treba slibotechnu jako Okamura. Dobrou noc....
únor 09, 2016 08:41
Tady je odkaz pro politruka: : deeres
Máme jenom gumové, železné hole a divné šutry smilies/grin.gif
https://www.facebook.com/czech.WeAreHereAtHome/videos/1528074367493526/

Trochu to zmastili, když čekali na to , až přijde natáčet TV!
únor 09, 2016 14:03
jaká byla účast : marty
únor 09, 2016 14:05
mladej Stropnický je namyšlenej floutek, : toulavej
pro ženský možná sympatickej a zapálenej, většina z nich se dívá na vzhled, ale o inteligenci ve smyslu rozumného vidění světa, si může mladej Stropnický leda tak nechat zdát. Je to levičák jak Brno, možná anarchista, rozhodně nikdo, kdo by měl mít možnost rozhodovat o osudu lidí ve svém okolí. Je to snadno poznat z několika málo rozhovorů s ním. Pokud jde o svěží vítr levice, ten tu byl v padesátých letech na mládežnických stavbách socialismu nebo při vystěhovávání kulaků z jejich statků. Taky na popravištích nebo bolševických lágrech. Zelení jsou převlečení bolševici, stejné názory, jen místo boje za světový mír je boj za ekologii. To bys bb poznat měla . . .
únor 09, 2016 14:59
... : bb.
bolševici nám vládnou pořád, to bys, toulavej, poznat měl, bolševici starý, hamižný a zlí a důsledky toho byly vidět krásně třeba včera v Reportérech, odkaz jsem sem někam dávala, pokud bys to chtěl vidět

každý inteligentní, drzý a pohledný mladík připadá lidem přes 50 jako namyšlený floutek, obzvlášť chlapům, to je normální, většina z nich přitom nebyla jiná, jen si to myslí

nehrozí, že zelení ovládnou českou politickou scénu, ale silnějí pozici bych jim, kvůli nám, přála
bude-li lepší alternativa, ať už stranická nebo individuální, budu jen ráda
únor 09, 2016 15:45
marty, to je něco trošičku jiného, : bb.
v Praze to organizoval hlavně ivcrn a protestovalo se proti islamizaci Evropy. Která, podle mnoha lidí, ČR hrozí, pokud sem vpustíme tisíc dva tisíce muslimů. Můj názor je tedy jiný, včetně toho, co můžeme a měli bychom a co nemůžeme ovlivnit, ale to už tady ventilovat nebudu, to už jsme tu proprali (a se poprali) mockrát.

V brně šašci z DSSS a řvali proti všemu, objektem protestu byli (tentokrát) uprchlíci, islám, EU.
únor 09, 2016 16:32
Tentokrát musím souhlasit s toulavým. : strejda
Ano, Stropnický je jen namyšlený floutek. K čemu nám jsou nějací zelení? To je jen ztráta volebních roků. Svými zásahy už nadělali více zla než užitku. To jsou takové směšné loutky. Viz tehdejší "biomasa"...
My, ale i Evropa, potřebuje úplně jiné osobnosti. Copak to nevidíte, co se sem stále hrne? A ta pomatená čúza se nemá k odchodu ani ke zhroucení. Ona jen lže, že jsou tu dočasně... Jako tehdy Rusáci,co?
Evropa potřebuje pravicové politiky a hlavně antiislamisty. Holanďanům závidím jejich perspektivního Wilderse. Slovákům Fice. Zeman je asi moc starý, ale nazývá věci pravými jmény a nemlží... Ten Wilders to má v hlavě srovnané a vidí do blízké budoucnosti. To je důležité. Le Penová, Orbán a další. Ti mají budoucnost. Konečně se probudil už i finský president a na plnou hubu říká, že to,co sem přichází, nejsou utečenci. Svatá prostato... A my, xenofobové a zavilí rasisté jsme to říkali od samého začátku... Jak to, že to někomu trvá tak dlouho?
Kdy už se aspoň tady probudíte a nebudete tu pořád papouškovat o nějaké lidskosti, lidských právech a o podobných kecech. Zatím ta práva ztrácíme jenom my. Ve Francii zvítězil Holand jen díky muslimům, protože jim sliboval... A jak to dopadne, až se muslimáci dostanou do parlamentů? Pak půjde celá ta naše evropská pseudodemokracie do prdele.

Uvědomte si, a bébé obzvlášť, že ženská v islámu nemá vůbec žádnou cenu. Dobytek má u nich vyšší cenu než žena. Nevím proč se jich stále zastáváte. Až jim ponesete nějaké oblečení, aby nám tu ta verbež nezmrzla, podívejte se, jestli je to značkové. Jinak máte smůlu...hodí vám to do obličeje.
Souhlasím i s jednou německou ministryní, která se asi v parlamentě „zbláznila“ a prohlásila, že se asi bude muset začít na hranicích střílet. Jééééé, ta šlápla do exkrementu. Ale proč? Proboha. Vždyť to jsou všechno nelegálové...No proč ne střílet? Každému to připomíná komunismus, ale jinak se Evropa těm sarančatům neubrání. Lidskou tváří rozhodně ne. Až budou oni střílet po nás, podřezávat nás, nikdo se nad tím nepozastaví. Nebudeš znát ten jejich brak – Korán, zastřelí tě nebo podřežou.
Střílet a potápět jejich čluny, prostě bránit Evropu. A ne se tu zamýšlet, jestli volit nějaké floutky... To musí být chlapi činu, ne zbabělci, poserové, zženštilí floutkové, to abychom daleko nedošli. A nejlépe vojáci. Generál Šedivý má velmi dobré názory na současno. Pokud půjde do tuhého, jsem i já ochoten jít i ve svém věku bránit Evropu. Když udržím v ruce motorovou pilu a udělám 10 kubíků dřeva, toho kalašnikova bych udržel také... Můžete mne soudit, můžete mnou opovrhovat, ale tato verbež se musí z Evropy vypráskat. Po dobrém či po zlém.
únor 09, 2016 16:36
strejdo : bb
Uvědomte si, a bébé obzvlášť, že ženská v islámu nemá vůbec žádnou cenu. Dobytek má u nich vyšší cenu než žena. Nevím proč se jich stále zastáváte. Až jim ponesete nějaké oblečení, aby nám tu ta verbež nezmrzla, podívejte se, jestli je to značkové. Jinak máte smůlu...hodí vám to do obličeje.

to je furt dokola, strejdo, mohl bys mi, prosím tě, napsat, kdy jsem se tu "jich" zastávala?
Jaké oblečení, prosím tě, kdes to zase sebral :-)) oblečení nosím na charitu, co s ním pak dělá je mi šumák, protože s těmi hadry stejně nic jiného dělat nebudu, a uprchlíka nepotkám ani kdybych chtěla.
To je jak do dubů, vy prostě dokud nenapíšu, že bych je hromadně popravovala, střílela a lodě potápěla i s dětmi, tak nebudete spokojeni.
Rok tady píšu, že to co se děje je a bude problém, že to může vyústit ve velmi nebezpečnou situaci, tou teda nemyslím akutní islamizaci ČR, ale radikalizaci různých skupin, které vyčenichaly svou příležitost.
Rok mluvím o tom, že řešit se to, co se děje v Evropě, dá, pokud se Evropa sjednotí a urychleně zavede pravidla, pořádek a systém, včetně toho, že uzavře pobřežní evropské vody, takže se prostě k břehům Evropy nikdo nedostane.
Rok píšu, že současně s tím musí jít zřísnění azylové politiky a pravidel pro udělování povolení k pobytu. Že je nutné zacílit hlavně do zemí, odkud sem lidi proudí, včetně masivní informační kampaně, což by udělalo čáru přes plány skupinám, které organizují výpravy lidí do Evropy. K tomu by se velice dobře daly a měly využít humanitárky, které v těch oblastech působí, znají poměry, lidi, zvyky, lidi a úřady jim důvěřují.
Že my v ČR si můžeme stanovit pravidla jaká chceme, pro přijetí cizinců, a že jsem pro zpřísnění, klidně ať azyl dostanou 3 lidi do roka, doslova tak jsem to tu psala.
Ale že pokud přijdou uprchlíci z válečné zóny, požádají o pomoc, tak těm bychom pomoct měli, protože jsme lidi, že tisíc patnáct set lidí nás nezruinuje a neohrzoí, ale pomoc neznamená zajistit jim rok živobytí zdarma a doživotní výhody tady.
Že například nevidím důvod, proč nesmí rok do práce a musíme je živit, když jsou/budou práceschopní a práce pro ně bude. Že by na aklimatizaci stačily tři měsíce a pak můžou makat.
Že Evropa má dost prostředků a odborníků na to, aby si pomohla aniž by bylo nutné vyvolát válečný stav a plošně střílet do lidí. Stačí sem ty lodi prostě nevpustit, uzavřít pobřežní vody. Jakmile se dostanou ti lidé ke břehu, je hotovo.
Atd.atd., to tu píšu déle než rok.

Ale to jak do dubů, pro vás prostě střízlivá argumentace není, vy si chrochtáte jen když tu někdo napíše "černej vtípek" o semletí černejch hub do konzerv pro psy apod. Cokoli jiného vás rozběsní. Jak jsem psala, když si založím nějaký blog, kde to muslimům pořádně natřu, budu tam házet fotky kdovíodkud a psát děsivé příběhy, co se kde stalo, a jak je musíme tedy preventivně pozabíjet, aby se to nestalo, tak mi budete tleskat.

Muslimové jsou v ČR od Rakouska Uherska a postupně se jejich počet zvětšuje už asi 50 let tak, jak se zvětšuje i počet Čechů a přibývá lidí ve světě. Muslimů žije v ČR odhadem, nevím jak přesným, 20 tisíc. Doteď jste s tím neměli.
To, co se děje v Evropě, se děje už asi tak tři roky.
Říkáš, že bys Evropu bránil třeba s kalašnikovem v ruce. Proč jsi doteď byl v klidu, neprotestoval, neangažoval se? Protože se o tom tolik nekecalo na netu a na Kudlance?
únor 09, 2016 17:35
... : bb
jo, a největší problém s muslimy bude, až zjistí, že se tu nebudou mít tak, jak si představovali, jak jim bylo slíbeno, budou frustrovaní, snadno manipulovatelní a toho někdo zneužije
to bude ten problém, jestli je to zároveň už plán a cíl, to neumím posoudit
o nějakou naši islamizaci těm, kdo sem jdou, nejde
únor 09, 2016 17:38
... : bb
*Doteď jste s tím neměli PROBLÉM., mělo být
únor 09, 2016 17:40
tak a je to! : vlk
http://echo24.cz/a/ikvn6/eu-prijme-dalsi-uprchliky-rekla-merkelova-rozdeli-je-podle-kvot

Andělka se dohodla a cesta je volná...

syrští uprchlíci v budoucnu přicházet do Evropy, a to i do Německa. Tito běženci pak budou na základě systému kvót rozdělováni v Evropě.

Merkelová zdůraznila, že je důležité, aby cesta migrantů ze Sýrie přes Turecko neprobíhala ilegálně, nýbrž „kontrolovaně, legálně a aby byla námi organizovaná

Takže si je sem budeme vozit sami, aby bylo jasno.

Tož, pak si jednu nezademonstruj ...
únor 09, 2016 18:15
bb, na odkaz se nemohu podívat, takže nevím o čem to je : toulavej
Ač téměř šedesátiletý starý muž, nehodnotím drzé „pohledné a inteligentní“ mladíky podle vzhledu, ale podle činů nebo co říkají. A říkají-li levičácké myšlenky, stejné, jako mají bolševici, pak jsou to zelení bolševici. Chápu, že hájíš zelené přesvědčení svého syna, jsi matka, jenže on je mladý, má ještě čas poznat svůj omyl, ty jsi starší, měla bys to už umět posoudit . . .

bb, věci se posunuly –
„Rok tady píšu, že to co se děje je a bude problém, že to může vyústit ve velmi nebezpečnou situaci, tou teda nemyslím akutní islamizaci ČR, ale radikalizaci různých skupin, které vyčenichaly svou příležitost.“
To „nemyslím akutní islamizaci ČR“ přestává být nemožnost, hloupá husa z Německa dojednává v Turecku ZA EU, jakoby ji zastupovala, že zruší pašerákům lidí jejich obchod tak, že pomocí Frontexu se postará o legální přesun migrantů do EU a tam si je státy rozdělí pomocí kvót!!!, jak uvádí vlk.
Vedení EU NECHCE zastavit invazi migrantů, Německo NECHCE vracet migranty, přece je nesmysl něco dojednávat s Tureckem, aby BRÁNILO odchodu lidí ze země. Zájem Turecka je přece mít na svém území co nejméně migrantů, proč by jim bránilo, jen proto, že to EU chce?

bb, tuhle byla reportáž v tv, jak hlídkuje švédská loď mezi Řeckem a Tureckem, jako Frontex.
„Stačí sem ty lodi prostě nevpustit, uzavřít pobřežní vody. Jakmile se dostanou ti lidé ke břehu, je hotovo.“ – jenomže NENÍ.
Na to mají migranti jednoduchej recept – když se k nim přiblíží loď EU, propíchnou gumovej člun, naskáčou do moře a JSOU TROSEČNÍCI, kterým se musí pomoci, čili vytáhnout na palubu a ODVÉZT na pevninu EU, protože do vod Turecka to nejde, porušily by se mezinárodní dohody :-) – tak jakou máš střízlivou argumentaci proti tomu, zabránit humánně migrantům v obsazování Evropy, protože deportace taky moc nefunguje, stačí prý ztratit doklady v Německu. http://zpravy.idnes.cz/nemecko-deportace-neuspesnych-zadatelu-o-azyl-fq2-/zahranicni.aspx?c=A160209_110404_zahranicni_mlb

bb, muslimům o islamizaci JDE!!! Mají to jako povinnost v Koránu. Je-li jich málo, nemohou to požadovat, to neznamená, že by nechtěli.
únor 09, 2016 18:27
bb, proč se čertíš? : strejda
Já ti chtěl připomenout jen jednou větou, že žena nemá u muslimů žádnou cenu. Nic víc. Ty jsi toho rozebrala zbytečně moc. To už tu přece dávno padlo. Nejvíce se jich zastávaly ženy. Asi jsou více útlocitné.
Musí být voleni takoví lidé, kteří se s tou cházkou vyrovnají a ne, že jim budou servírovat kapesné a sloužit jim. To bylo cílem mého příspěvku. Stropnický? Ne, to v žádném případě. :-)
únor 09, 2016 18:30
Strejdo, a to je ten problém! : deeres
Ptám se, kdo? Okamura - ne, Konvička - ne, Adam Bartoš - ne, Sládek - ne, Stropnický, to si snad někdo dělá srandu a současné politické strany, volit je, to je na mašli.
Já si vzpomněla zase na Puntíkatou, jak se tu kdysi chlubila, že ona žádné profláknuté politické strany nevolila, že volila Piráty. A co se z nich nakonec vyprofilovalo za škodiče, mimo svůj program?
Zatím každý z nich táhne jen za ten svůj konec provazu, a na obzoru nikdo komu bych důvěřovala, žádný guru, šaman, Žižka, někdo s přirozenou autoritou, který by se bil za náš národ a naší zem a ne za svůj osobní prospěch.
únor 09, 2016 18:44
Tady je pěkná a : Sidon
názorná ukázka, jak zacházet s těmi , co přicházejí Evropu obohacovat - https://www.youtube.com/watch?v=EooiDhOFOQc

smilies/cool.gif
únor 09, 2016 19:07
deeres, také to nevím. : strejda
Asi marťani. :-) V žádném případě ne současné levicové strany, protože ty je sem táhnou. V žádném případě ne proevropské straně. Snad se ještě někdo objeví. Jenže to bude zase sázka do loterie a kupování zajíce v pytli. Uvidíme, co nabídnou krajské volby.
Nakonec to budou volby tzv. najust, jen proto, aby se tam nedostal slizoun Sobotka a ty současní. Rozhází se hlasy do nejasných stran a hnutí a budeme ještě v horším srabu. Já dost spoléhám na německou Pegidu, že ta tam zamává s jejich myšlením, protože ona se stále rozrůstá i mezi jejich policajty a že se změní jejich politika vůči kobylkám, protože ten náš blbeček to jenom kopíruje a říká té čúze ano madam. Tam kýve a tady mlží.
únor 09, 2016 19:23
bb : Mikin
to jsi napsala presne, ale nejspis se namahas marne. Kdyz tihle zurivci na "slunickare" nenarazi, tak si je proste vyrobi. Oni je nejspis potrebujou......
Zde na Kudle se o islamu pomerne dost diskutovalo uz pred 4 - 5 lety. Zajimave jak nekterym lidem chybela dnesni uzasna jasnozrivost. smilies/smiley.gif
únor 09, 2016 19:59
Pro Bíbí, než si zajde na kafe do Kliniky: : deeres
únor 09, 2016 20:16
Ve svých příspěvcích : strejda
jsem se NIKDE nezmínil o tomto blbečkovi, který se sem opět připletl. Hovořil jsem jenom o islámu. Nikde jsem ho neurazil, až nyní. A cíleně. Já ho prostě přehlížím jako lány, ale on je tak hloupý, že i na výzvy nereaguje a stále se vtírá, kopíruje sem věci z netu a přitom stále uráží svými výblitky. Už by měl asi užívat antiidiotika.
únor 09, 2016 20:29
Strejdo, : Mikin
Kdyz se ty montujes do diskuse mezi mnou a Myskou, je to v poradku. Kdyz zareaguji ja, je to "vtirani". A pokud jsem si vsimnul, urazis me zde uz nekolik mesicu. Kdybych mel spocitat vsechny tve nadavky, nestacila by cela stranka.
Strejdo, jsi prolhaná špína.
únor 09, 2016 21:25
Sidonovy hoaxy : Mikin
Dalsi Sidonuv odkaz jako vzdy nezklamal. Podivejte se pozorne na praci jasnozriveho kameramana, ktery zacal filmovat jeste pred zacatkem celeho incidentu. Pak uz jde vsechno jako na dratku. Cernosi utoci na arijsky par ukaznene, po dvou nebo po jednom. Kdyz jsou statecnym muzem ci krasnou divkou skoleni na zem, nastupuje dalsi cernoch a ti zneskodneni zustavaji ukaznene lezet. Cela udalost vyvrcholi naprostym triumfem.
Sakra, takhle se netoci ani "B" filmy v Hollywoodu. Navazuje to dustojne na Sidonovo predesle video loupicich imigrantu. Akorat ze slo o video nekolik let stare a z Jizni Afriky. smilies/wink.gif
Zajimavy clanek jsem nasel na Echu 24. A co ma spolecneho se Sidonovymi hoaxy? Ten prolhany policista (take byvaly Jihlavsky radni a clen KSČM) je rovnez autorem dalsi Sidonovy moudrosti o udajnem americkem koncentracnim tabore u Brnenske prehrady. smilies/grin.gif
http://echo24.cz/a/i56pG/dalsi-problem-policie-cr-lzivy-text-o-uprchlicich-napsal-policista
únor 09, 2016 21:46
strejdo, ale já se vůbec nečertím :) : bb.
Proč bych měla, já přece vaše názory, postoje a způsob komunikace znám, v otázce imigrantů, muslimů a islamizace nemůžu neznat, to bych poslední rok nemohla Kudlanku číst. Že jste vyděšení a mícháte hrušky s jabkama a jedete jak kafemlejnek pořád to samé, i kdybychom stokrát říkali něco jiného, to vím taky.
Kdybyste mě měli rozčilovat, myslím opravdu rozčilovat, tak se tu nebudu vůbec bavit.

Jednou větou připomenout, že žena nemá u muslimů žádnou cenu?:
Uvědomte si, a bébé obzvlášť, že ženská v islámu nemá vůbec žádnou cenu. Dobytek má u nich vyšší cenu než žena. Nevím proč se jich stále zastáváte. Až jim ponesete nějaké oblečení, aby nám tu ta verbež nezmrzla, podívejte se, jestli je to značkové. Jinak máte smůlu...hodí vám to do obličeje.


No asi jsi měl nějaký důvod, proč mi tohle všechno říkat, tak jsem to tu holt zase všechno rozebrala.

Jinak, na okraj, mně lidi, co pomáhají uprchlíkům, nijak nevadí. Ty lidi už tu jsou, nejsem jako vy zastáncem toho, aby se nechali napospas hladu, mrazu, osudu. Neměli se sem tak nekontrolovaně a bez omezení vpouštět - když já nemůžu bez občanky ani do Německa a jsem srozuměna s tím, že o mně velký bratr ví kdeco a v zájmu bezpečnosti se nechám na ulicích natáčet - ale když už Evropa zaspala a pustí si sem pár milionů lidí, tak se o ně holt musí starat. Když těm lidem nedáme jídlo a oblečení, tak si pro něj dojdou sami, co jiného by se dalo čekat.

Já to nemám jako paní Strejdová, která nenávidí muslimy tak, že tu dívku, muslimku, ze soutěžního pořadu na tv prima,která nic neprovedla, by najust nacpala vepřovým, nebo jak jsi to říkal. Mně muslimové zatím nic zlého neprovedli, jediný kontakt s nimi byl, že jsem se od nich nechala obsluhovat na dovolených, kupovala u nich koření a suvenýry, pila u nich (nikoli v hotelovém resortu) čaj a fantastické ovocné freshe, a tady v Čechách pila zajímavou kořeněnou kávu, jedla výtečná arabská jídla a taky jsem se s nimi setkala v nemocnici. Potkala jsem jich tolik, že být jako ty nebo tvá paní, už bych seděla za sérivou vraždu ;-)
A tak asi proto mě nedráždí představa, že utečencům někdo tady podá jídlo nebo svetr.

Ať se to řeší systémově, od začátku, tak jak už jsem mockrát psala, nevyřeší se nic tím, že necháme přijít všechny sem a pak je necháme napospas osudu, necháme lidi a děti, děti! o hladu a v mrazu, v dešti, šmarjá...
únor 09, 2016 23:50
deeres, : bb.
teda, ty mi rozšiřuješ obzory,
buňka Kuchaři benzinového hněvu.
:-))

kdo je Matěj Stropnický vím velmi dobře, kdo je můj syn vím taky :-), že anarchisti existují a dělají občas brajgl, to vím též - ale proč tyhle tři prvky spojuješ, to netuším

abych se nakonec nedozvěděla, že Řízkárnu podpálil Stropnický junior, protože tam můj syn konzumoval kotletu :-)

lidi z KLiniky neznám osobně, ty nějak víš, že to jsou ti samí lidi ze zprávy z 7/2015? co podpálili auta atd.
únor 09, 2016 23:59
toulavej, : bb.
první odstavec nechám bez komentáře, ty MS nesnášíš, mně vůbec nevadí, tak co víc si k tomu povídat :-)

druhý odstavec -
hloupá husa z Německa dojednává v Turecku ZA EU, jakoby ji zastupovala, že zruší ...přece je nesmysl něco dojednávat s Tureckem, aby BRÁNILO odchodu lidí ze země. Zájem Turecka je přece mít na svém území co nejméně migrantů, proč by jim bránilo, jen proto, že to EU chce?
ano, máš pravdu. Ale všimni si, že když se takhle bavíš, bavíte, tak do takových debat nevstupuju :-) Nejsem politický analytik, neumím všechny souvislosti rozklíčovat, dopady odhadnout, takže co bych dodávala k tomu, že si tu sdělujete fakta, která známe z médií, a která vás taky znepokojují.
Pokud se zapojím, tak ve chvíli, kdy se tu "černé huby mlely do konzerv", "potápěly lodě na moři plné lidí, čím víc lidí na palubě, tím lépe", prostě se tu schvalovalo hromadné zabíjení lidí, kteří provedli jen to, že opustili svoji zem a zamířili do jiné země s tím, že tam chtějí žít.
Tak když tu takové lidi nechceme, ze všech možných důvodů, nebo chce mít jejich příchod nějak pod kontrolou, tak se o to musíme postarat, ale jinak než hromadnými vraždami, a oty, co tu jsou, se nějak normálně postarat, alespoň v základním měřítku a důstojně - a s tímhle jsem do podobných debat šla.
A pak občas mám, pořád ještě, potřebu vlézt do debaty, kde se normálním lidem za trochu jiný názor nadává do debilů, idiotů, nebo se jim ironicky a se spoustou smajlů dá najevo, jak jsou blbí a mají držet pusu.

Když si tu říkáte politické, vojenské, strategické a nevím jaké teze, perete se o to, kdo má lepší zdroj informací a kdo lépe ví co a jak, tak do toho nejdu, protože k tomu povětšinou nemám vůbec co říct. A taky mě to vlastně vůbec nezajímá. Čímž neříkám, že mě nezajímá, co bude a jak to bude, ale nezajímají mě nekonečné debaty o tom lidí, kteří o tom nakonec ví stejně celkem houbeles.

třetí odstavec -
„Stačí sem ty lodi prostě nevpustit, uzavřít pobřežní vody. Jakmile se dostanou ti lidé ke břehu, je hotovo.“ – jenomže NENÍ.
Na to mají migranti jednoduchej recept – když se k nim přiblíží loď EU, propíchnou gumovej člun, naskáčou do moře a JSOU TROSEČNÍCI, kterým se musí pomoci, čili vytáhnout na palubu a ODVÉZT na pevninu EU, protože do vod Turecka to nejde, porušily by se mezinárodní dohody :-) – tak jakou máš střízlivou argumentaci proti tomu, zabránit humánně migrantům v obsazování Evropy, protože deportace taky moc nefunguje, stačí prý ztratit doklady v Německu

ale o tom jsem se už loni rozepsala, bylo to smeteno jako nesmysl. A vlastně teď strejdovi jsem to taky rozepsala.
Pokud se to udělá jako systémové celoevropské opatření, tím myslím to pevné uzavření pobřežních vod, tedy v místech, kde se přiloďují, bariéry a vojenské hlídkující lodě, pokud se to PŘEDEM dostatečně jasně, za celou Evropu, sdělí, pokud současně s tím bude probíhat intenzivní info kampaň v zemích původu imigrantů, VČETNĚ TOHO, že lodě mají zákaz zachraňovat a sbírat lidi z lodí z vody, atd. vše co jsem psala, pak bude zcela oprávněné a v pořádku, když budou vojáci z lodí jen střežit "hranice", tedy to, aby nelegálně nikdo nevstoupil do evropských pobřežních vod.

Dalo by se současně normálně ošetřit i to, aby se sem dostali lidi skutečně ohrožení na životech, a zase, pokud se dají předem vědět jasná pravidla - např. musíte doložit platnými doklady s fotografiemi, že jste odkud jste, a týká se to jen rodin s dětmi - tak to technicky zajistit půjde.
(I když, i tak to bude kruté až dost, nedávno jsem četla rozhovor se Srbem, který tu žije dlouhé roky, a když prchal z bývalé Jugoslávie, neměl čas sbalit si doklady, vtrhli k nim do domu a vyhnali je během pěti minut. Ale fakt je, že byla válka a mohli očekávat leccos a nosit u sebe stále pouzdro s doklady, s pár fotkama a tak..ale to jen tak neznale uvažuju)
Jsem si jista, že když to udělá celá Evropa jednotně, důrazně a komplexně, tak to bude mít efekt.
Ale současně se obávám, tak jak ten vývoj sleduju (vývoj ze strany E.), že o tohle není zájem, nebo je obava tohle udělat, nevím proč, snad že by to hrozilo vyvoláním válečného konfliktu? nevím. Nemůžu odhadnout.

Ale - neudělat ta opatření, o kterých jsem psala, nedat světu jasně vědět odmítavý postoj, rozhodnutí nevpouštět sem bez výběru další lidi, a pak postřílet tisíc rodin na moři i s dětma? deportovat je na pustý ostrov a nechat je tam napospas osudu, nejlépe ještě v ohradě v ostatným drátem? ....

Toulavej, už nemám víc chuť se znovu zase o tom všem bavit, znovu tisíckrát vysvětlovat rozdíl mezi...a mezi... a tak dál, tak už téhle debaty nechám, ale nechci, aby to vypadalo, že se nechci bavit s tebou :-) to ne, jen už asi ne o tomhle, už mi to nějak leze krkem.
únor 10, 2016 00:23
... : bb.
žiju v trochu jiném světě, ale jak přijdu na Kudlanku, znásilňujou mě a dceru (za pár let už možná jen tu dceru) chlapi s utěrkou na hlavě, pak nás navlíknou do stanů a jdeme otročit pro chlapa, pro kterého mají větší cenu jeho ovce. Kolem mě sviští náboje z kalašnikovů, Strejda lítá po barikádách, Deeres zuřivě bojuje s anarchisty, všichni mě chtějí násilně transformovat na muslimku, nesmím ani ceknout, protože šaría už je ve třetím čtení ve sněmovně, syn vegan díkybohu, jinak by si nesměl dát ani řízek, ale můj muž má namále, anarchisti od Řízkárny, nebo smažky z Kliniky, nebo falešní fašisti z Prahy, mu podpálí auto a až půjdu do Kliniky na kafe, nastřelí mi do žil tekutej korán.

Z vás by jeden dostal psotník.
únor 10, 2016 00:29
bb : Mikin
I ja mam podobnou zkusenost, i ja jsem poznal muslimy dobre i spatne, i ja se bojim nekontrolovatelneho prilivu imigrantu do Evropy. Nebo treba k nam, do Kanady. I ja mam z toho vseho tak trochu strach.
Ono se rika, ze strach je vetsinou zavinen tim, cemu prilis nerozumime. Rika se take, ze strach je normalni lidska vlastnost, ktera nam dava vetsi sanci prezit. A ja s tim docela souhlasim.
Jenze - kdyz tady sleduju ten nekonecny kolotoc nenavisti k jinym lidskym bytostem z duvodu rasy nebo nabozenstvi, kolotoc nenavisti a sprostych urazek lidi kteri se provinili jen tim ze maji jiny nazor, napada me jedno:
Strach muze prece kulturni, myslici, civilizovany jedinec alespon castecne prekonat. Prekonali ho nasi letci v Anglii, prekonali do disidenti, prekonavaji ho kazdy den treba horolezci.....
Muselo se opravdu techhle par zdejsich myslitelu (NČ, Lenka, Strejda, Sidon....) samym strachem primo podelat a jeste se tim chlubit ?
smilies/tongue.gif
únor 10, 2016 04:29
další klenot z huby "elitního intelektuála" : vlk
Tyranie většiny není totéž jako demokracie. „Jak víme, většina se většinou mýlí,“ varoval Tomáš Halík. Proto také potřebujeme intelektuální elity, které by měly spolupracovat s mocenskými elitami.

Konečně to jasně řekl. Jen místo vedoucí úlohy strany se sám pasoval do vedoucí elity, opovrhující prostým plebsem dole v pohradí. Ten živočich je fakt ztělesněný Satan. Už začínám chápat pojem "Evropské hodnoty"!

Zdroj: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vetsina-se-vetsinou-myli-konstatuje-Tomas-Halik-Potrebujeme-intelektualni-elity-421161
únor 10, 2016 09:27
Je nutné, aby si nás stále bral jeden místní blbeček do huby? : strejda
"Muselo se opravdu techhle par zdejsich myslitelu (NČ, Lenka, Strejda, Sidon....) samym strachem primo podelat a jeste se tim chlubit ?"
Obsah jeho příspěvků nula. Jen zášť a hodnocení našich komentářů.
únor 10, 2016 09:37
Nevím jak kdo, ale já nemám strach z muslimů, : toulavej
já se jenom nechci setkávat doma, v Čechách, s jejich naprosto odlišnou kulturou. Nechci, aby mě jiná cizí kultura doma omezovala, jako to je ve Francii – muslim si klekne uprostřed ulice a začne se modlit a NIKDO si nedovolí tomu bránit, policie sama zastaví dopravu a všichni čekají, až se muslim pomodlí, aby mohli projet :-). Je to k pláči, kdyby to nebylo k smíchu. Já nechci, aby se v základních školách zrušilo plavání nebo společný tělocvik kvůli islámu, jako v Holandsku. Nechci se takovým podivnostem doma přizpůsobovat kvůli cizincům. Nechci, to není strach. Nechci, aby tu žili tak podivní lidé - přistěhovalci, kteří kvůli urážce svého proroka zabíjí své sousedy. A nechci tyhle lidi živit ze svých daní, když se ví, že po několika letech pobytu v Německu nebo Švýcarsku se z nich o sebe dokázalo postarat pouze 10% . Nechci je tu, to není strach, jen racionální rozhodnutí pro budoucnost.
únor 10, 2016 09:56
bb, nějak nevím, jestli jsi tak naivní nebo hloupá, nebo jenom vedená snahou zesměšnit lidi, co s tvými názory nesouhlasí. : Myška
Nebo opravdu žiješ v jiném světě, spíš v nějaké bublině, přes kterou se k tobě nedostávají zprávy o tom, co ti takzvaní uprchlíci muslimské víry páchají v evropských státech. Asi ses ještě nedozvěděla, že obtěžují a znásilňují ženy, znásilňují malé kluky, vyvolávají výtržnosti, že ohrožují řidiče kamionů v Calais, když ti před nimi brání svěřená auta s náklady když se do nich snaží ta verbež vloupat a zajistit si tak cestu do Velké Británie, atd. A místo toho, aby se situace opravdu účinně řešila, Evropa stále ještě bezradně přešlapuje.
Nebo nežiješ v ochranné bublině a nechceš to vidět, vědět. Vůbec nemusíš číst kudlu, stačí sledovat dění v Evropě. U nás to zatím není, proto se s tím nesetkáváš. Ale budou-li sem stále proudit další a další takzvaní uprchlíci, vše to, co se děje v Německu, Francii, Švédsku, Rakousku,… se bude dít u nás.
Vyčítáš zdejším diskutujícím, kteří mají jiný názor než ty, že omílají to stejné pořád dokola. Ale ty neděláš nic jiného.

únor 10, 2016 10:15
toulavej, : vlk
v tom se drtivá většina v pohodě shodne. Tenhle názor má každý normální člověk. Bohužel kromě normálních lidí jsou tu i magoři,. kteří z nedostatku jiné smysluplné činnosti, bo jí nejsou schopni z důvodu vlastní omezenosti, prosazují opak a vydávají to za pozitivum.

Vysvětlit smysl islamizace Evropy nedovedou a místo argumentace oponentům nadávají, uráží je a snaží se je zadupat do země sprostotou a křikem.

Naštěstí je jich celkem málo a kdyby neměli Internet, tak snad o sobě ani neví. Jejich koncentrace ale roste v hlavních městech a v "politice", kde je mentální nedostatečnost nezbytným pracovním předpokladem.

Jistá východoněmecká, bezdětná, ale o to fanatičtější svazačka, je toho živým a smutným důkazem.

Další zajímavý jev je snaha některých místních "osobností" vyvolat o sobě dojem nadřazenosti a jediného správného názoru. Lidé, kteří se snaží o sobě vyvolat nějaké mínění v druhých, jsou pak už jen jejich vězni. Není mi jich líto, je to jejich volba.
únor 10, 2016 10:22
Mikine, : bb
nejsem zdaleka takový cestovatel jako ty, ve srovnání s tebou jsem česká domácí buchta, byla jsem jen po Evropě a v severní Africe, tedy jako většina Čechů, řekla bych. Nevím, čím to je, že někdo se na to dívá střízlivě a nemá potřebu neustále vyjadřovat odpor, zhnusení a zlost a někdo naopak.
Obavy i strach chápu, taky ho mám, ale to co se poslední rok děje, to je občas až neuvěřitelné. Malinký příklad - dostala jsem k vánocům od dcery šálu, moc se mi líbila, trefila se přesně do toho, co potřebuju. Hodně dlouhá, jemná, hodně široká, aby se dala různě skládat a upravovat na kabátu, teplá, ale ne těžká, a v mých oblíbených barvách. Nosím ji od vánoc skoro pořád. Jeli jsme do velkého nákupního centra, bylo zrovna těch pár mrazivých dnů, tak jsem měla svůj nejteplejší dlouhý tmavě šedý kabát. Takovej ten univerzál, "všechno se k němu hodí, stříkance od aut nejsou vidět, vypadá civilizovaně a je v něm teplo". Vylezeme z auta, fukejř, zima, parkujeme dál od vcodu, tak honem do kabátu a protože mám citlivé uši na průvan, obtočila jsem si šálu kolem hlavy a krku. Podotýkám, všichni tmavovlasí, kromě mě pleť snědšího typu, čokoládové oči, já teda vybočuju, ale zase ta šála..Vešli jsme do centrální haly toho obchoďáku, hned jsem si to nesundala, ještě vyfoukaná zvenku, jdeme, a už vidím ty pohledy... A dcera povídá, mami, už si to radši sundej, než tě začnou lynčovat.. Ono něco podobného už se stalo.
Tohle přece nejde omluvit strachem, obavama.

únor 10, 2016 11:37
toulavej, : bb
s tímhle se nedá nesouhlasit, tak to máme asi všichni, nebo většina z nás. Ale pak jsou tu extremistické menšiny, jedni by ""mleli do psích konzerv na potkání"", druzí běhají s transparenty "vítáme vás, pojďte sem". Já si myslím, že ti druzí nechtějí totéž co ty, já, ale mají potřebu - a docela to chápu - vymezit se nějak vůči těm z první skupiny, dát najevo, že tohle není normální.
Na Kudlance mě překvapilo, kolik lidí se ztotožňuje s extremistickými postoji prvního typu, tady jsem čekala střízlivý, civilizovaný, rozumný a přitom lidský postoj.
únor 10, 2016 11:41
Myško, buď to, co k imigrantům píšu, čteš, pak bys nemohla tohle vyplodit, nebo nečteš, pak nemá smysl tohle komentovat : bb
a pokud jde o snahu zesměňovat druhé, na to jsou tu jiní, myslím, že Mikin si toho poslední měsíce užil až až

únor 10, 2016 11:43
... : bb
Vyčítáš zdejším diskutujícím, kteří mají jiný názor než ty, že omílají to stejné pořád dokola. Ale ty neděláš nic jiného.

jo, dokola omíláte, že "my", přičemž kdo my, to jste zatím nespecifikovali, tedy "my" chceme...doplň všechny ty žvásty o stanech, kuželkách, znásilňování atd.

Mikin má pravdu, vy asi potřebujete nějakoho "nepřítele", a když ho nemáte, tak si ho vyrobíte. Protože zatím není, naštěstí, v ČR, tak si ho najdete tady a odmítáte si ho nechat vzít, tak budete furt podsouvat něco, co není pravda.
Holt vás to baví, dohadovat se s "námi" o něčem, co neříkáme, o něčem, co si nemyslíme.
únor 10, 2016 11:48
Neměj obavy, bb, přečetla jsem co píšeš. : Myška
Ano, Mikin je zde už delší dobu terčem urážek a výsměchu. Poměrně primitivních.

Ty na to jdeš přece jinak.
únor 10, 2016 11:57
obavy nemám, Myško, : bb
mně je celkem jedno co si ty čteš nečteš a co si ty myslíš o tom, co si myslím já. Když mi něco napíšeš, zareaguju, ale jsem srozuměna s tím, že s tebou to bude stále stejné, že druhým přisuzuješ svoje pohnutky a soudíš podle toho, co nosíš v hlavě ty, to tak bývá a ne každý to chce a umí překonat, ty ne, to vím, ty si ve svých zatvrzelých postojích libuješ
únor 10, 2016 12:03
... : bb
jo a "čtení mezi řádky", toho jsem si taky všimla, že to mnoho lidí zde baví. Mně ne, sděluju nebo nesděluju, ale nenaznačuju. Nemám problém vyjádřit souhlas i s tím, kdo mi není sympatický, a naopak. Naznačovat nic nemusím, proč taky.
únor 10, 2016 12:06
toulavej, Reporéři ČT, : bb
psal jsi, že si nemůžeš pustit v počítači, tak tady aspoň článek k první reportáži z těch dvou
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1687972-v-projektu-ruske-elektrarny-zmizely-miliardy-korun-zaplati-je-danovi-poplatnici

podívám se zda najdu něco k té druhé
(mluvila jsem o tom v souvislosti s tím, cos psal o "mladých bolševicích" v Zelených a já že nám tu i teď vládnou staří bolševici)
únor 10, 2016 12:12
Ano bb, moje názory a postoje jsou konzistentní. Ale to většiny zdejších diskutujících, takže netuším, proč zrovna moje postoje hodnotíš jako zatvrzelé. : Myška
O tvých postojích se to dá říct taky, a určitě ty své jako zatvrzelé nehodnotíš.
Diskuze s tebou pro mě není žádným přínosem ani radostí, a kdybys nepsala příspěvky jako např. ten 10.2.2016 v 00:29, tak by mi ty ostatní za reakci nestály.

Pokud chceš, aby lidi nečetli mezi tvými řádky, tak tam nic nepiš.
únor 10, 2016 12:19
... : bb
rozebírat význam slova zatvrzelost ani rozdíl mezi zatvrzelostí a konzistencí nebudu, nemělo by to význam

mezi řádky nic nepíšu, kdo tam co chce najít, ten si to vždycky najde, jak vidno u tebe, někdo prostě chce vidět za vším něco, někdy dokonce něco špatného, to změnit zvenčí nelze, lze jen popřát abyste si to užívali a vy si to užíváte
únor 10, 2016 12:31
toulavej, k druhé reportáži, : bb
o které jsem mluvila v souvislosti s tím, že staří bolševici tu pořád vládnou,
jsem článek nenašla.
Ale o hlavním protagonistovi si můžeš najít na netu mnohé, je to Igor Střelec, kdysi člen týmu neslavně proslulého Řebíčka
http://archiv.ihned.cz/c1-19451270-rebickuv-problem-kamarad-estebak-igor-strelec
A k tématu reportáže kopíruju jen to, co jsem našla:
Rozvod rozvědčíka
Je to exekuce, jakou jsme ještě neviděli. Manžel v rozvodovém řízení nechal vystěhovat manželku i s dětmi z rodinného domu, který spolu obývali, prostřednictvím bílého koně. Nikdo ho sice nikdy v domě neviděl, ale exekutorům to nevadilo, papírově přihlášeného člověka nenašli, a tak vystěhovali aspoň manželku i s dětmi. Je to trik, jak z napínavého filmu, vždyť jej taky vymyslel komunistický rozvědčík se sovětskou školou - Igor Střelec. Více v reportáži Markéty Jindrové.

únor 10, 2016 12:34
bb, tak teď jsem se fakt pobavila : Míša šíša
...a protože mám citlivé uši na průvan, obtočila jsem si šálu kolem hlavy a krku. Podotýkám, všichni tmavovlasí, kromě mě pleť snědšího typu, čokoládové oči, já teda vybočuju, ale zase ta šála..Vešli jsme do centrální haly toho obchoďáku, hned jsem si to nesundala, ještě vyfoukaná zvenku, jdeme, a už vidím ty pohledy... A dcera povídá, mami, už si to radši sundej, než tě začnou lynčovat..


Páni, to bylo ale drama, téměř lynč za bílého dne. Jestlipak si ještě vzpomeneš, jak jsi kdysi reagovala na článek zde otištěný, jak nějaká paní na facebooku dala do placu historku o dětech údajně terorizovaných muslimskými dětmi v dětském koutku nějakého obchoďáku?
Tohle je "historka" úplně stejného ražení. Takže.... vlastně se nic nestalo, že? Máte to tam ale v těch vašich krajích děsné rasisty, to ti teda povim. Oni blbě čuměj. smilies/grin.gif
únor 10, 2016 15:41
Míšo, pěkné a trefné... : strejda
Musím se smát. Vrátil jsem se ze schůze, kecám, z posezení se Sasíky. Ti už toho mají také dost...
Je to ale smutné, velmi smutné, jak tito nepoučitelní zaprodanci reagují vstřícně na činy současného Hitlera - Merkelové. Němci už dvakrát skoro pohřbili Evropu a svět. Bude se to opakovat i do třetice? Odpovídám, že NE, NEBUDE! A můžete se i posrat, vítači zla, a Daniela mne může klidně vymazat a zablokovat, je mi to fuk, pokud se jí bude zdát, že mé psaní se neslučuje s etickým upozorněním v záhlaví diskusních příspěvků. Jeden pokus či návrh o jakési tečkování pravdy už tu od jednoho migranta nedávno byl.
únor 10, 2016 16:19
Míšo šíšo, tak pokud nevidíš rozdíl, ráda vysvětlím :) : bb
Ta paní to prezentovala tak, že se NĚCO stalo. Synovi, v dětském koutku (pokud si dobře pamatuju a myslíš tohle).

Já mluvím o tom, co napadlo dceru při pohledu na čumily - tak před rokem dvěma by ji napadlo nanejvýš proč tak divně koukají, asi si myslí, mami, že máš zánět středního ucha.

O žádném dramatu co se mi přihodilo nebyla řeč. Na tebe přesně platí to, co jsem psala Myšce,
mezi řádky nic nepíšu, kdo tam co chce najít, ten si to vždycky najde, jak vidno u tebe, někdo prostě chce vidět za vším něco, někdy dokonce něco špatného, to změnit zvenčí nelze, lze jen popřát abyste si to užívali a vy si to užíváte

únor 10, 2016 16:39
a pokud by ses ptala, : bb
proč dceru napadlo právě tohle - no tak bych odpověděla, že nejspíš čte český internet včetně Kudlanky smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 10, 2016 16:40
bb, : Mikin
zajimave.....z podobnych duvodu se vratila spousta Romu i z Kanady. A kazdy takovy navratilec je dobra antireklama proti slibum prevadecu.
Ja nasel zajimavy clanek o tom, komu krize s imigranty prospiva nejvic.
http://svobodneforum.cz/sobotni-hesla-za-vystoupeni-z-eu-aneb-ruska-pata-kolona-v-akci/
únor 10, 2016 19:03
A tihle zůstali: : deeres
https://www.youtube.com/watch?v=1TaKW3Tkwrs
a tihle také
https://www.facebook.com/mojezemSK/videos/911580415591371/
únor 10, 2016 19:49
Pani Merkelove : Mikin
se da vytknout leccos, ale zeby byla "soucasnym Hitlerem" jak pise strejda, to sotva. Roznecovani rasove a nabozenske nenavisti kterou se tak neslavne proslavili naciste vidim na opacne strane.
A to i u strejdovych neustavicnych vykriku o "zaprodancich, verbezi a sarancatech".
Zajimalo by me, kde ten pan vidi "vítače zla" kteri se podle neho "můžou posrat" zde na Kudlance ?
únor 10, 2016 20:16
No to je paradox, pane Vaněk... : strejda
Tak USA prý letos čekají na svém území útok islámského státu, na jehož zrození se vlastně sami podíleli a kterému prodávají zbraně. No néééé, to je snad foooor, že by takový obrat? :-)

A ještě pár zpráv z odposlechů. (Je to tajné, není to tajné, je to tajné...Ale co...)
Projekt tzv. „malého Schengenu je hotov“
Evropa se bude trhat na kusy a zřejmě vznikne něco jako "malý" Schengen a s tím související nová Eurozóna
Výrok Junckera z 25.11.2015 : " pokud padne Schengen, společná měna již postrádá smysl"
Migrační krize se docela dobře hodí Německu, Holandsku, Belgii, Lucembursku a možná i Rakousku, které už na projektu pracuje. A vše bez Francie. Evropo div se! Bez zakládajícího člena... To je ale podraz...:-)
Ještě tohle : Merkel 11.1.2016 v Mohuči : zavření hranic znamená konec Eura
W. Schauble 15.1.2016 : konec Eura může nastat během několika málo dní

Jen dodávám, kéž už by to bylo. Kéž už by šla celá ta Německá únie do kamsi a šla a šla a šla... a už se nevrátila. Takové krásné projekty jsou přece životaschopné, ne? Otázka jen jedna: Co bude s tím bordelem, který tu po Bruselu zbyde?
A všichni jsou jako pštrosi. Hlavy v písku...

únor 10, 2016 21:12
... : Mikin
Tak USA prý letos čekají na svém území útok islámského státu, na jehož zrození se vlastně sami podíleli a kterému prodávají zbraně.
Jo, Spojene staty se podilely a zbrane mu prodavaji, ale leda tak na strankach Halo novin a Sputniku. Amerika byla ve skutecnosti prvni zemi, ktera proti IS vojensky zasahla.
Kdyz ctu vykriky techhle internetovejch hrdinu o tom, jak popadnou Kalasnikov (strejda 16:36) tak se jen ptam, proc nebyli tak statecni uz v dobach, kdy se za takove reci zaviralo. Kdyz si kroutil Havel tech svych 5 let ve vezeni.
Proc jsou tak udatni az ted, kdyz se jim nemuze nic stat. :-
únor 10, 2016 22:02
Afera s hoaxem v Pravu a Novinkach pokracuje. : Mikin
Akorat nejak divne. Ja si fakt myslel, ze vyrazi redaktora ktery ten hoax uverejnil. smilies/tongue.gif
http://berg.blog.ihned.cz/c1-65152130-o-klukovi-co-chtel-psat-pravdu
únor 10, 2016 22:43
Strejdo, Míšo a ostatní, co nemáte v hlavě nas***o (zapilinováno) : NČ
Jen znovu připomínám citát: "Dohaduješ-li se půl minuty s blbcem, už se dohadují dva blbci".
únor 11, 2016 07:01
NČ, to je jinak než myslíš. : strejda
Já mu sem schválně házím návnadu a svatá prostato, on se ten mucholapka vždycky chytí. A to jsem mu už několikrát řekl, aby mne ani neoslovoval, že se vždy otřesu, když on si vezme do huby můj nick. A podívej...Asi mu tam fakt chybí to slunce. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 11, 2016 07:37
bb, : Míša šíša
ano, ráda vysvětluješ (to my tady už všichni víme), akorát že blbě. Není mi jasné, zda úmyslně, anebo z důvodu neschopnosti sebereflexe, ale to není podstatné.
Paní v tom článku nenapsala, že se NĚCO stalo, jak se domníváš, anebo zde předkládáš. Popisovala své obavy o synka ponechaného v dětském koutku, a to na základě upozornění opatrovnice dětí, která jí sdělila, že jsou tam arabské děti, které mohou synkovi ublížit, neboť jsou jiné mentality. Paní vysloveně uvedla, že „synkovi se nakonec nic nestalo“.
Takže já v těch dvou „historkách“ skutečně žádný rozdíl nevidím. Paní popsala svůj strach z arabských dětí a obavy z rasismu cizinců vůči domácímu obyvatelstvu. Ty jsi popsala ty samé obavy, ale v opačném gardu: z domácích rasistů a xenofobů, neboť jejich pohledy na zahalenou ženu měly být asi více jak výmluvné. Navíc máš k tomu velice dramatickou předmluvu: Obavy i strach chápu, taky ho mám, ale to co se poslední rok děje, to je občas až neuvěřitelné. Malinký příklad - dostala jsem k vánocům od dcery šálu…

V obou případech se jedná o „historku“ přitaženou za vlasy, ale v podstatě úsměvnou, obzvlášť pokud se spojí dohromady hláška „to co se poslední rok děje, to je občas až neuvěřitelné“ a "vrhání pohledů na dlouhou, jemnou, hodně širokou šálu".

Nevím, zda jsem četla něco mezi řádky jako Myška, ani nevím, zda za tím chci vidět něco špatného stejně jako Myška, ale spíše mi připadá, že něco špatného si naopak vyvozuješ ty nebo tvá dcera z pouhých „pohledů“. Pokud to tak není a přečetla jsem si mezi řádky něco jiného než jsem měla, tak mi prosím objasni, co jsi nám touhle story chtěla jiného sdělit.
V každém případě obavu svoji a své dcery ospravedlňuješ (protože ano: Češi jsou přece rasisti a xenofobové), zatímco na obavu té paní jsi měla tuto reakci:
Tak buď se nebojím, že by holčičky umlátily mého chlapečka a svěřím to hlídací slečně s tím, že snad proboha zabrání maličkým muslimečkám, aby mého blond anděla nakopaly do kolene nožičkou v růžových ponožtičkách. Nebo se bojím, i když vlastně nevím čeho, pak určitě nenechám syna o samotě tam, kde tuším nebezpečí, i když vlastně nevím jaké.
Ale jelikož jsem blbej autor spamu, tak mi ty nuance nedojdou a protože se fakticky nic takového nestalo, ale chci navodit dojem, že jo, nebo že by mohlo, tak tu ptákovinu korunuji …….. že bychom navrhli Daniele, aby vyhlásila literární soutěž o nejlepší protimuslimský škvár?

Se stejnou logikou bych teď mohla napsat, že buď se nebojím, že by mě čeští rasisti mohli umlátit, protože mám možnost v případě ataku zavolat ostrahu nebo policii, anebo se bojím, i když vlastně nevím čeho, ale pak se určitě nehalím do šály a nechodím v ní po obchoďáku. Ale protože se fakticky nic takového nestalo, ale chci navodit dojem, že by se stát mohlo, tak to napíšu na Kudlanku, aby všichni viděli, jací jsou ti ostatní Češi fuj ee.

P.S.
Osobně si nedovedu představit, že by někoho v nějakém velkém nákupním centru zajímala nějaká ženská omotaná šálou až v takovém rozsahu, že by po ní byly vrhány pohledy s otázkou, zda má zánět středního ucha, nebo zda je to muslimka. Buď jsi sebestředná nebo přeháníš a nebo v tvé domovině žije jiný vzorek obyvatelstva než jinde, který se raději než svými nákupy zabývá tím, jak je kdo oblečený.

únor 11, 2016 08:13
Mikine, : Míša šíša
únor 11, 2016 08:15
NČ, : Míša šíša
to je v pohodě, nevadí mi být také blbcem. "Blbci žijí veseleji, neboť vždy mají více důvodů k smíchu než lidé moudří a přemýšliví."(Gustave Flaubert) smilies/wink.gif
únor 11, 2016 08:19
Miso, siso : Mikin
vsak at to ten komunista dolozi. Stejne jako to UFO ktere videl nad Trebici, nebo koncentracni tabor zrizeny americkou vladou, ktery "odhalil" na Brnenske prehrade.
Vy jste se soudruzi tak dlouho hledali, az jste se nasli. Pokud chcete videt nejake blbce, tak zrcadlo snad mate ?
Jinak jsem rad, ze to Strejda nemyslel s tim kalasnikovem vazne. smilies/wink.gif
únor 11, 2016 08:54
Mikine, : Míša šíša
kdyby sis přečetl ten článek, tak by sis i přečetl, že doložil. A nemusel bys tu psát hovadiny.
A vyprošuju si, abys mě oslovoval jako soudruha. Nic o mně nevíš, ani nevíš, čím si prošla moje rodina, tak buď tak laskav a važ svá slova. Tvoje drzost a sprostota je fakt nebetyčná.
únor 11, 2016 09:17
Miso siso, : Mikin
ten tvuj komunista doslova rekl "„Za informacemi ze svého článku si stojím, vše mohu doložit. Dál se k nim ale nebudu do tisku vyjadřovat,“.
Lide kteri v tom tabore pracovali nebo pracuji ho vubec neznaji. Slovinska policie vse vyvraci. Pravo a Novinky maji ostudu jako prase a tak mlzi.
Cim prosla tvoje rodina me nezajima. Drzost a sprostota je lhat.
únor 11, 2016 09:38
... : deeres
Herzán tam také jmenuje velitele prvního kontingentu českých policistů ve Slovinsku Davida Předotu.
Ten mluvil naprosto stejně, když se vrátil ze Slovinska. Jenom náhodně jsem s ním viděla rozhovor v TV, pak už jsem to nikde nenašla. Mimo to, co říká Herzán řekl i toto:" Jakmile se roznesla zpráva, že přes hranice pouštíme jenom imigranty s dětmi, mladí muži popadli první dítě, co jim přišlo pod ruku, přešli hranice a pak ho odhodili."
Pro nevěřící Tomáše si stačí dát do vyhledávače jméno David Předota a má to přímo od zdroje.
únor 11, 2016 09:47
. : Míša šíša
Zajímat tě to ani nemusí, jsi poslední, komu bych o tom chtěla něco povídat, ale znovu na tebe apeluji, aby jsi mě přestal spojovat s nějakými komunisty a soudruhy. Oháněl ses tu svojí slušností diskuze, dokonce jsi sám sebe dával za vzorný příklad, přitom sám urážíš téměř v každém svém příspěvku. Škoda, že tu není blicí smajlík, protože z lidí jako jsi ty, se mi chce opravdu zvracet.
únor 11, 2016 09:48
Míšo šíšo, : bb
jo, je možné že blbě vysvětluju, a je možné, že blbě chápeš, nebo nechceš chápat, to všechno je možné.
Jak jsem už jsem říkala, psala jsem ne o tom, že se něco stalo, ale o tom, co napadlo dceru, když si všimla udivených pohledů na zahalenou hlavu (pravda, ta šála má na konci tenké střapce a přehozením přes hlavu a obtočením kolem krku mohla působit jinak). Byla to jedna věta - navíc tedy od dcery vyslovená s velkou nadsázkou, sice chápu, že bez uvozovek a smajlů, nemusí být nadsázka v psaném textu patrná, na druhou stranu nepředpokládám, že by větu "nebo tě zlynčujou" bral někdo doslova. I kdyby však ano, pořád platí,že jsem nelíčila žádné rádoby drama, ale šlo mi o to, co dceru napadlo a že před dvěma lety by ji nic takového nenapadlo v největší legraci, ironii nebo nadsázce.
Ty z toho chceš udělat, že já z toho dělám drama, s tím nic nenadělám.

Paní z tohoto článku http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=7449&Itemid=41 podle mne, a nejen podle mne, zdramatizovala to nic, to se nestalo, když napsala:
Během půlhodinového nákupu jsem neměla žádný klid ani pohodu, a i když se synkovi nakonec nic nestalo, zřejmě si užil své... Takže ten strach hlídacích pracovnic byl oprávněný.Kam jsme to až proboha dopracovali? Mám se v rodných Teplicích bát o své dítě už i v dětském koutku? Je totiž například už i na takové maličkosti názorně vidět, že výchova místních arabských dětí, je už od samého začátku vedena k nevraživosti k naším dětem.
A tak si říkám: není právě toto náhodou čistý rasismus, diskriminace a utlačování lidských práv?


Šlo o účelový článek, ostatně ty sama jsi odhalila, že tenhle článek "lítá po facebooku", navíc s tímhle dodatkem:
At mi tohle kurva nějaký sluníčkář vysvětlí!! Není tohle náhodou rasismus, diskriminace a utlačování lidských práv, už od útlého věku dětí? Lidi ozbrojte se, policie a politici nás neochrání a bude hůř. Teplice jsou dál než v prdeli!!!. Nemusíte sdílet nelajkujte, ale prosím věďte své potomkly proti této ješitné ideologiii jménem ISLÁM!!!!!!! Děkuji za přečtení.


S tím se ta jedna věta, která napadla mou dceru když si všimla pohledu lidí na moji ošátkovou hlavu, a řekla ji pouze nám, na místě, nedá jaksi srovnávat, ani významově, ani jinak.

K mému vysvětlování - jo, když se o něčem dohaduju,tak mi přijde normální věci vysvětlovat. A naopak, vítám, když mi lidi vysvětlí své postoje nebo to, co nechápu a vidím to napoprvé jinak. Ale vím, že někdo není otevřený skutečné diskuzi, že chce jen prezentovat svoje názory, nechce přemýšlet o názorech jiných lidí, protože by třeba musel změnit svůj postoj, a tak o vysvětlení nestojí. Prostě "ví to svoje" a "přes to vlak nejede". Já si zase všimla, že ty se ráda přidáš k pošťuchování, rejpneš si, rozebereš něčí komentář, ale vlastní myšlenka z tebe nevypadne. Jsme holt různí.
únor 11, 2016 16:02
jo a že si všimli ošátkované hlavy? no všímají si, lidi už dráždí šátky na hlavě, nebudu sem dávat odkazy, : bb
pokud to někoho zajímá, tak stačí pohledat na netu a najde se k tomu něco, narozdíl od těch ostatních odkazů, kdy uprchlíci zatím vyvádějí jinde, tak tohle se děje i tady v ČR
A o tom bylo to, co jsem psala - virtuální panika, hysterie, zloba dostupují vrcholu a občas se něco přelije i do reality, i tady v Čechách, kde uprchlíka nepotká ani kdyby chtěl.


únor 11, 2016 16:07
bb, : Míša šíša
víš, ono je někdy lepší, když žádná myšlenka nevypadne, než aby vypadávaly sra*ky. Nicméně už ti to tu napsala Myška - i ty tady prezentuješ jen své názory a nejsi ochotna své postoje měnit, stojíš si stále za svým. To je normální, jen mě překvapuje, že u jiných to vnímáš jako chybu, ale u sebe to nevidíš a nejsi schopna si to připustit. No to nic, jak říkáš: každej jsme ňákej.

A co jsi teda myslela tím "to co se poslední rok děje, to je občas až neuvěřitelné"? Co tak naprosto neuvěřitelného se kde děje (konkrétně prosím, ne 150 řádků o ničem), když teda tou neuvěřitelnou událostí nebylo zevlování na šálu? (I když jsi to tedy původně označila jako malinký příklad.)
únor 11, 2016 16:23
... : bb.
první větu mám chápat jako tvůj projev sebereflexe? ;-)
Myslím, že svoje postoje a názory koriguju podle vývoje, s ohledem na nové informace co se mi dostanou, ale to je samozřejmě můj pohled, ty můžeš mít jiný, každopádně nelpím zdaleka tolik na "konzistentnosti" názorů, zatímco pro někoho je to téměř mantra.
Co se tak neuvěřitelného děje jsem už napsala. Pokud sis toho nevšimla, ok, když budeš chtít, najdeš to, když ne, taky dobře. Vysvětlovat ti nic už nebudu.
únor 11, 2016 16:48
... : bb.
to, že u jiných to vnímám jako chybu (neměnit postoj), je sice pravda, ale týká se to lidí, se kterými mám nějak co do činění nebo mi na nich záleží. U cizích lidí to beru jako danou věc, to co jsem psala bylo konstatování, ne kritika.
únor 11, 2016 16:54
Strejdo. Provokovat vypatlanýho debila je sice srandovní, : NČ
ale v jeho případě už mě to přestalo bavit. Už se mu nedokážu ani zasmát.
Spíš bych ho politoval, tak, jako zdravý člověk polituje mrzáka, to ovšem nejde, když ti mrzák při nabízené pomoci začne sprostě nadávat. To pak už je jen jediná možná reakce, kopnout ho dopr.... nebo rovnou do dršťky.
únor 11, 2016 19:15
Miso siso, : Mikin
ten roztomily soudruh sestavil svuj clanek prave na rozhovoru s policistou Danielem Predotou. Akorat ze si to pro ucely sveho vlastniho "svedectvi" nalezite upravil, pripepril a zfabrikoval tak, ze se z neho stala na jeden den medialni hvezda.
Dobrovolnici i policiste z toho tabora jeho tvrzeni popiraji, ale kdyz mu chces verit..... Kdyz chces namisto jim verit grafomanovi, komunistovi a zaroven UFOlogovi kery byl pristizen pri lhani uz mnohokrat a ktery je navic predsedou nekolika humanitarnich organizaci, ktere maji jen jedineho clena (soudruha Herzana), tak pokracuj v krasojizde. Akorat se nediv, kdyz te nekdo bude prirovnavat k soudruhum.
Pokud te to slovicko tak rozhodilo a nemas me za to rada, podivej se, jak me v tehle diskusi tituluje rudohneda luza. Hned ti bude lip. smilies/wink.gif
únor 11, 2016 19:21
Ahoj NČ, také jsem ještě zavítáš i když už se to pomalu ukládá do historie? : strejda
Já se tu ale docela bavím tím, jak on se vždy chytí. Mně už nejde o obsah, já sleduju cosi jiného. Legraci. Inu je to magor k pohledání. Už jsem si říkal, že sem dám recept na houskové knedlíky a budu čekat, jestli i zde se chytí. Třeba mě opět osloví, já se opět podrbu, protože jsem na něho alergický a on řekne, že v Emerice se knedlíky dělají úplně jinak a že tohle je bolševický postup. Už si z něj dělám jen a jen srandu. Schválně si prohlédni ostatní články. On už čeká, až sem Daniela prskne nový článek, aby se k tomu mohl i jen hloupě vyjádřit. On nepochopí, že méně je někdy více. To je asi nějaká jeho nemoc. A ta četnost jeho nicků, ta je také až odpudivá. Já sem sem chtěl dát takové mé malé zamyšlení, takový souhrn obsahu blogů a tisku, který ještě dokážu číst a který mi není protivný. Uvidím, asi to, co přijde, bude k popukání.
Dnes jsem byl se ženou dole opět na injekci, marodíme s křížem, asi jsem to tu psal, že si lehla na gymnastický balon, chtěla se napravit a něco jí ruplo v kříži. Už asi čtyři měsíce jezdíme na obstřiky do kříže a magnetická rezonance z ústecké nemocnice nám řekla, že je to zralé na operaci a na sešroubování šrouby. Zatím jí to zalévají nějakým obstřikem, ale není to radostné, to zkurvené stáří.. :-) Já jsem se dostal hrobníkovi z lopaty a teď marodí manželka. I se souložením je to špatné, protože se bojíš, abys jí neublížil... :-)
NČ, měj se krásně, užívej si tu svoji rentu a opatruj se. Rád tu vidím tvůj humor a připíjím na zdraví. smilies/smiley.gif
únor 11, 2016 20:03
také sem ještě, oprava blbosti : strejda
.

únor 11, 2016 20:03
Ahoj strejdo. Zavítám rád : NČ
Jen mám teď trochu fofry prdůcha, který tak dlouho hledal zaměstnání, až, ó hrůzo, namísto zaměstnání trefil na práci. Což je pro člověka, zvyklého po desetiletí na zaměstnání ve státních podnicích, zcela neznámá a nečekaná zkušenost. Před tímhle bezohledným kapitalistickým vykořisťováním nás sice na Večerní Univerzitě (VUML) varovali, ale tehdá jsem to bral tak nějak, jako sci-fi.
Co říct k vašim zdravotním potížím? Příliš se v tom nevyznám, tak jen, že držím palce, přeji jen a jen zdraví a podle známé písně "...dokud ještě žijem, je všecho ou kej".
A co se týče toho souložení; jak praví můj moudrý soused notorik Pepan: "Nekecej, Josef, jdeme chlastat. Na šou....í, se vykašli, to je zábava chudejch".
Přeji ti jen samé zdraví a dobrou mysl!


únor 11, 2016 20:21
... : deeres
Já jsem viděla v TV rozhovor s Danielem Předotou bezprostředně po jeho návratu ze Slovinska. Toho "roztomilého soudruha" neznám a nevím jestli to byl jeho zážitek, nebo kecá. Ale nepřipepřil vůbec nic, naopak. Jenže teď z Davida Předoty se snaží udělat duševně narušeného jedince, který původně byl kancelářskou myší a velení na hranicích Slovinska psychicky neunesl a jeho slova zpochybňují. Je to vidět, jak přebíráním rozhovoru v různém tisku postupně bagatelizují jeho tvrzení, takže vlastně se tam nic nestalo.Původní, alespoň audionahrávka, se nedá dohledat a vypadá to, že přímí účastíci mise mají zakázáno o tom, co se tam dělo veřejně hovořit.
únor 11, 2016 20:25
Tak to vidis, Miso siso : Mikin
uz jsem se bal, ze ti budu muset svuj vyraz "rudohneda luza" namahave vysvetlovat. Po predeslych komentarich to nastesti jiz neni zapotrebi.
únor 11, 2016 20:31
deeres : strejda
jenže já už jsem i něco podobného četl od někoho jiného, kdo tam byl a kdo se vrátil. Fakt už nevím, jestli to byl voják či novinář. A protože je tady cenzůra jako kráva, za krátkou dobu to zmizelo a nenašel jsem to už ani v historii. Takže zatloukat zatloukat a zatloukat a dělat z lidí blbce. To je jejich krédo. Ale jen do voleb, hošánci slizští... smilies/smiley.gif
únor 11, 2016 20:32
A ještě mi praštila do oka ta naše krásná čeština. : strejda
Dementi z Dienstbierova sekretariátu: Že šest migrantů znásilnilo třináctiletou Němku?
únor 11, 2016 20:35
pokračuje to ale ono se mi to nějak odkleplo : strejda
Pokračování:
To není pravda jen ruská propaganda.
únor 11, 2016 20:36
NČ, tak z tebe je nakonec prduch... : strejda
Nojo, ty jsi mladší a asi jsi ještě nevyšel z každodenního stereotypu. Když jsem byl asi rok a něco v důchodu, volal mi šéf, jestli bych také nešel na výpomoc aspoň na zkrácený úvazek. Tak jsem se zasmál a řekl jsem mu, že mě těší jeho zájem, ale nešel. Ledaže - by mi ty stanice k programování pro Center vozili a odváželi a já bych to dělal doma. Takže z toho také sešlo, protože by to bylo složités nastavováním. A také to bylo ještě v době, kdy jsem tu dodělával chajdu na bydlení. Takže teď už jen procházky, pivíčko, povídání s dědky odsud i ze Saska a užívání si krásného, skoro jarního počasí. Ahoj, měj se hezky.
únor 11, 2016 21:03
Znasilneni trinactilete Nemky : Mikin
ruskeho puvodu (ktere zcela vyvratila nemecka policie i svedkove) by byla ruska propaganda jen v pripade, kdyby byl cely hoax vyhradne prace ruskych medii. Jenze on se k tomu pripojil i rusky ministr zahranici Lavrov.
Takze jde o neco vic - treba o pokus o vyvolani nepokoju mezi 3 miliony etnickych Rusu kteri ziji v Nemecku.
únor 11, 2016 21:06
... : Mikin
1994: Martin Herzán, spisovatel, vydává svoji prvotinu UFO nad Třebíčí 2009: Martin Herzán, jeden z lídrů jihlavských komunistů, hluboce věřící ...
Takovi lide se obvykle oznacuji slovem "blazen"...... smilies/wink.gif
únor 11, 2016 21:19
NČ, sleduješ to? :-) : strejda
Vůbec mi nešlo o nějakou znásilněnou Němku, co chtěli, to mají, ale o ty dementy od Dienstbiera. Není to krásné? Podobných hlodů už jsem viděl od našich novinářů přehršel.
únor 11, 2016 21:20
"V Národním muzeu v Praze vypukl požár : NČ
Bezpečnostní kamery zaznamenaly těsně před požárem v blízkosti dvě zahalené podezřelé osoby, které byly vzápětí identifikovány jako Zeman s Putinem".
únor 12, 2016 06:39
Jo : Míša šíša
a očití svědci následně České policii potvrdili, že jistý komunista ze Žižkova, v komunistických kruzích známý pod přezdívkou NČ, stříkací pistolkou naplněnou benzínem požár přiživoval, přičemž vykřikoval hesla jako např. "Buduj vlast, posílíš světový mír!" apod.
únor 12, 2016 08:38
Kdyz tak ctu : Mikin
"humorne" poznamky NČ a strejdy, obvykle se me vybavi komentar meho kamarada z dob, kdy nam tihle soudruzi vladli.
"At nam vladnou, at nas zaviraji, at tuhle zemi zku*vi jak chcou, ale at se proboha nepokouseji o humor". smilies/cry.gif
únor 12, 2016 08:43
On ten zkurvenec nepřestane : strejda
on se bude pořád vnucovat, debil...
a pak si tu bb stěžuje, že si od nás dost zkusil, parchant udavačskej...posměváček. Takováto individua dostávala ve škole vždy do čumáku.
únor 12, 2016 08:52
A dyť ho nech, Strejdo. : NČ
Jiné potěšení na širém světě nemá, normální lidi se s nim už dáááávno nebavěj, tak holt svý poluce vrhá sem.
Vždyť, aspoň je sranda.
únor 12, 2016 17:52
Posměváček ? : Mikin
tak to ano. A docela me to bavi. Budte kluci radi ze se vam lidi jen smeji. smilies/smiley.gif A ze vas diky panu Havlovi tehdy nehnali k odpovednosti.
======================================
Tady mate neco na cteni at z toho Sputniku uplne nezblbnete.
http://hlidacipes.org/soucet-sestnacti-let-vlady-vladimira-putina-zmar-a-velmocenska-impotence/ smilies/smiley.gif
únor 12, 2016 18:48
Všichni, kdo to tu čtete, si můžete udělat obrázek, : strejda
jak se ten duševní chudák, snaží udělat z Kudlanky žumpu. Jeho obsahově nulové výplody mají jediný cíl. Urážet nás, nazývat nás tím, čím jsme nikdy nebyli a radovat se z našich asi podrážděných reakcí. :-) On, postižený stihomamem komunismu, který se v republice nemohl uplatnit, si myslí, že nás těmi jeho jedovatostmi otráví a odstraní z Kudlanky, kam už chodíme desítky let.
Dosud jsem býval vždy slušný, ale na toto zamindrákované hovado si nebudu brát servítky.
únor 12, 2016 20:11
Strejdo, Mastere, : Mikin
aha, ja se snazim udelat udelat z Kudlanky zumpu, zatimco ty jsi byval dosud vzdy slusny ? No tak to se mame na co tesit. Zkus spocitat sve urazky jenom na tehle strance.
Proc nezkusis misto toho nadavani lidem s jinymi nazory a vecnych kecu o tom, jak pijes pivo s dederonama radeji napsat clanek a doplnit ho par fotkama? Prece jsi i ty musel v zivote neco zajimaveho zazit, nebo neco dokazat.
A klikni si na ten muj odkaz. To se na strankach ktere ctes diky cenzure nikdy nedozvis.
únor 12, 2016 20:34
Jeden za osmnáct druhý bez dvou za dvacet : deeres
Rusko nebo USA, to si jeden nevybere.
200 let americké agrese:
http://olser.cz/9947/200-let/
A vždycky pod praporem míru, jdou tam bojovat za spravedlnost, ačkoliv se je o to nikdo neprosí a pak vyžerou, co se dá. A Evropa to teď za ně odsírá. A prý za to může i ČR, protože vstoupila do NATO. Já to odsírat nechci, já se vstupem do NATO nesouhlasila, ale nikdo se mne neptal.
únor 13, 2016 10:58
Nojo, Deeres. : NČ
Jenomže rozšíření NATO na východ bylo jedním z hlavních důvodů tzv. "sametu" v r. 89.
To jen Havel tehdá slíbil v jednom ze svých pověstných lživých blábolů: "Už nikdy do žádného paktu nevstoupíme...".
únor 13, 2016 13:07
Vždyť i Ukrajina to měla mít úplně stejně, jako Československo v r. 89 : NČ
EU slibovala zázraky, USA do toho vrazily 5 mld. dolarů. Jen jim do toho stratég Vladimír Vladimírovič Putin prozíravě krapet šlápnul. Už to přecijen bylo příliš blízko jeho hranic a ani již vyprojektovaná základna NATO na Krymu se mu pranic nelíbila (komu taky jo, žejo).
únor 13, 2016 13:50
... : Mikin
Me se libi, ze grafoman Olser ve svem seznamu (okopirovanem z ruskeho zdroje) nezapomenul ani na mandelinku bramborovou, popravu Nikolae Ceaucescu, napadeni Jizni Koreje komunisty, a "zradce socialismu Gorbaceva". Za vsechno pry muzou Americani. smilies/wink.gif
Mimochodem - ty penize pro Ukrajinu uvolnily Spojene staty behem 15 let a slo o hospodarskou pomoc urcenou na boj proti AIDS, vybaveni volebnich mistnosti a podobne ucely. Chystana americka zakladna na Krymu je vymysl ruskych agresoru a do NATO vsechny zeme v okoli Ruska vstupuji samy, dobrovolne a ze sakramentsky dobrych duvodu.
Tebe ten listopad 89 hodne se*e, zejo NČ ? Prestav si - nebejt toho, mohli te ted vozit v Tatre 613 na besedy s pionyry. smilies/grin.gif
únor 13, 2016 14:50
... : Mikin
únor 13, 2016 14:57
Náš šašek se probudil a opět stejné. : strejda
Obsah nula, ale NČ mu leží stále v žaludku. Čtu a vidím, že mu nic neudělal ani si ho nevšímal, je to pro něho vzduch...
No řekněte, jestli je to nutné, aby tento idiot, který se zaměřil na pouhé kopírování z internetu všeho, co tu uvádí, se stále navážel do lidí, kteří si ho už dávno nevšímají, kteří ho ignorují. Že by ho to právě tak moc štvalo? Že mu tu tleskají dva lidi? Tyhle jeho nekončící posměšky, to je snad nějaký přínos pro současnou Kudlanku nebo je to moderní způsob otravování lidí? Nebo se on snaží z ní udělat žumpu, aby ji zdiskreditoval na úroveň ostatní žump, aby se tu nemohlo mluvit narovinu? Co je cílem této vši?
únor 13, 2016 16:01
A proč by mu, Strejdo, dvě adolescentky neměly tleskat? : NČ
Jen pár slov za Šimka-Grossmana z Návštěvy cirkusu: "Klaun, to je klaun, burácely děti...".
Ostatně, co bych zapíral, i mě vždycky pobaví. Kdyby tady nebyl, chyběl by mi.
S pozdravem Mikinu zdar! Čest.

únor 13, 2016 16:24
Strejdo, : Mikin
opakuješ se jako kolovrátek. Jestli chceš vědět kdo tady z toho dělá žumpu, přečti si svoje vlastní komentáře. Pár lidí už odsud kvůli tvým slabomyslným urážkám a rasistickému řevu odešlo, u mě se ti to nepovede. Své názory i cestopisy budu psát dál. smilies/cool.gif
únor 13, 2016 16:55
ano, jsem sprostý a budu i dále jen na toho, kdo to dusno tu začal. Na veš! Na postiženého stihomamem. Zde není nutné býti slušným. Jak se do lesa volá... : strejda
Na posměváčky a na ty, kteří ty "své názory" jak říkají,:-) a cestopisy :-) kopírují z netu. Ano, to je přínos... Naštěstí je tu přítel "gůgl".

únor 13, 2016 17:12
No a teď řekni, Strejdo, není to sladkej cukrouš? :) : NČ
1) Všem už je tady jen za troubu.
2) Svý cinty, který mu stejně nikdo nečte, nazývá hrdě cestopisama (velmi komický).
3) Papouškovaný propagandistický "názory" nazývá hrdě svejma názorama (velmi ubohý).

Tak měj s ním slitování. On musí psát dál v přesvědčení, že je Prozřetelností určen k šíření PRAVDY.
A já bych jen dodal, že sranda muší bejt!
únor 13, 2016 17:17
Strejdo, : Mikin
tak se pochlub. Ktery ze svych cestopisu jsem okopiroval z netu, krivaku ? smilies/wink.gif
únor 13, 2016 17:55
Jo, Strejdo. Praktickej dotaz. Vím, že se vyznáš. : NČ
Mám před hodinama na schodišti jistič 25 A. U svých el. hodin pak jistič 16A. V bytě 4 jističe po 10A (to není zrovna moc, ale stačí mi to).
Ale už několikrát mi třeba při zapnutí nebo vypnutí boileru vypadl JEN ten hlavní jistič 25A, co je ještě před hodinama, zatímco jistič v bytě 10A i jistič u hodin 16A zůstal zapnutej - nevyhodil.
To mě dost *ere, protože na tom schodišti je to ve 3m výšce, lezu tam po štaflích, štafle musím pokaždý přitáhnout z komory, pak zase uklidit do komory, navíc je tam v tý schránce hotový brabčí hnízdo z drátů, některejch i bez izolace, měď i hliník dohromady, prostě nechutnej bordel. Když tam lezu, beru si zásadně kožený rukavice, abych si nehrábl. Navíc- ta schránka s jističema je ještě před hodinama, takže se do ní vlastně vůbec nesmí. To je ale to uplně poslední, co by mi vadilo. Když tam občas nějakej rozvoďák dá plombu, tak ji, v případě potřeby, klidně uštípnu, na to kašlu.
Na tý chodbě, ještě před hodinama, ta skřínka je ještě na šroubovací pojistky. Tu mají společnou všechny 4 partaje na patře, já jsem ale tu svou šroubovací odštípl (nebavilo mě furt dokupovat patrony a navíc, kontakty lůžka už byly naprosto vypálený) a dal jsem si tam do toho bordelu jistič 25A. Asi před 7mi lety. Teď mi ale začal vypadávat tak, jak to píču nahoře a včera dokonce i sám od sebe, snad mi doma jen jely dvě žárovky po 20ti W a možná zrovna lednice.
Dneska jsem teda koupil a namontoval fungl novej jistič, je to zase 25A typ B.

Dotaz zní: Je možný, že po 7mi letech 25A jistič odejde tak, že vyhodí dřív, než vyhodí 10A nebo 16A, který jsou ve stejnym okruhu? Já teda myslím, že to možný je. Je mi to ale dost divný.

Měj bezva večer! A Mikinu čest! Čest!


únor 13, 2016 18:07
NČ, : Mikin
nech ho bejt. On zrovna googluje moje cestopisy, aby se me nemusel omlouvat. Na kolenou...
Jen tak mimochodem - pokud se tobe a Deeres tak hrozne nelibi NATO, podivejte se na zkusenosti lidi v Gruzii, Ukrajine, Podnestri, Abchazii a Osetii. To jsou zeme ktere v NATO nejsou a ktere Rusko v poslednich letech napadlo.
únor 13, 2016 18:45
NČ, to co píšeš o tom jističi 25A je dost zajímavé. : strejda
To je velký skok od těch ostatních, které jak píšeš, nevypadnou a ten 25A vypadává. Hele, nemůže se stát, že by se v tom "hnízdu" drátů, které tam máš i se sousedy, někdo napojil na výstup tvého jističe? Nemůže tam docházet k normálnímu zkratu třeba vlivem spálené izolace vodičů v krabici či jinde? Únava jistěče v zásadě možná být může, ale i to je divné. To je moc velký skok. A také by to vypadávání bylo pravidelné. Takhle na dálku ti jistě neporadím. To se musí měřit a co si nezměřím, tomu nevěřím. To je má zásada. Tam je asi nutné zaměřit se i na měření izolačního stavu. Umím si to dost dobře představit, jak to asi vypadá.
Jen tak pro zajímavost: pro jistič 10A můžeš použít max výkon kolem 2300W
pro jistič 16A " " " " " 3680W
pro 25A 5750W

ale kde by se to tam u tebe vzalo. Takovým žroutem by mohl být větší průtokový ohřívač nebo bojler.

Já jsem loni, to jsem přišel nějak z nemocnice, už jsem se nudil, neměl jsem do čeho píchnout, také jsem měnil všechny staré jističe v rozvodce na chodbě za nové. Měl jsem tam, považ, ještě ty staré černé muzeiní krámy.
Já bych ti v tomto případě doporučoval, obrátit se na nějakého známého elektrikáře, někoho od Kozla, chlapa od fochu, který to jistě najde a poradí si s tím. Na firmu zapomeň, to by bylo drahé... :-)
únor 13, 2016 19:22
Tak jsem to měl hezky formátované a po odeslání se to takto zpitvořilo... : strejda
.

únor 13, 2016 19:23
Dík Strejdo, ale na odborníky od Kozla mám dost času. : NČ
to, co vědí a umí oni, to vím a umím taky. Jen měřit izolační stavy a svodové proudy nemám čím, vlastním jen Avomet do 10A a Vadasku.
Dobře´s mi vnuknul, že na to hnízdo může být někdo ještě napojený, ale dost bych se divil, že by byl až za jističem. I když možné je všechno, to máš recht. Ale beru to prakticky; i kdyby tam někdo někde byl, neplatím za něj, tak to teď nebudu ani řešit. Vymyslel jsem to zatím tak, že počkám, jestli to s tím novým jističem půjde. A když nepůjde, tak tam prdnu ještě vyšší, tuším, že v řadě pak je 32A a pak uvidím. Nejpravděpodobněji se mi ale jeví, že ten předchozí 25A byl nějak vadný, nedržel. Nakonec včera neudržel ani těch nanejvýš 200W - tedy kolem 1A.
Já samozřejmě vím, jak vyzkoušet, jestli teď ten nový jistič 25A vydrží víc, než ty další v okruhu 10A a 16A, stačilo by další 10A jistič prdnout do zásuvkysmilies/smiley.gif jen se mi do toho prostě nechce, ono to vždycky tak blbě práskne....
Měj skvělej večer. A moc díky za radu i za účast.
únor 13, 2016 20:22
NČ, tak to tě musím zavčas varovat : strejda
žádný vyšší jistič tam nedávej, protože byste mohli i vyhořet. Jističe se počítají dle odběru a souhlasit s velikostí proudu pak musí ještě i průřez vodičů. Tak na to pozor. Pozor i na přechodové odpory třeba v krabicích, ve svorkách, při přechodu měď - hliník by měly být cupálové podložky atd. Zkus i dotahovat vše, co jde. Myslím šroubky.
Pak ještě další varování: Vzhledem k tomu, že se bude uvažovat o platbě dle velikosti jističe, platil bys zbytečnou finanční částku. Oni to chtějí udělat tak, že čím vyšší jistič, tím vyšší platba, protože spotřeba elektrické energie klesá a nadnárodní společnosti nedosahují své vypočítané zisky, protože lidé šetří. Na svícení už kupují třeba LED žárovky s mini spotřebou a pod. Takže už velikost jističe nezvyšuj. Přeju hodně úspěchů v laborování. Ahoj.
únor 13, 2016 21:03
... : Mikin
Skoda ze uz nejsou oba kluci u koryt. NČ by mohl zavolat na OPBH a za pulhodinku by pricvalal usmevavy mlaik s brasnou a celou zavadu by za pomoci soucastek z ČKD hladce opravil. A ani flasku by si za to nevzal. To byly panecku kvalitni vyrobky, vyrabene Brigadami socialisticke prace. Nejlepsi brigady ziskaly za sve snazeni bronzovy, stribrny nebo dokonce i zlaty odznak.
Ale to jiz je vsechno davno pryc. Kdyz prisel do CKD v Listopadu 89 vysvetlit soudruh Stepan pracantum nebezpeci, ktere predstavuji Havloidi pro vyspelou socialistickou spolecnost, nekteri pomyleni soudruzi ho vypiskali. A ted maji zmetci, co chteli. Ale jejich jmena jsou znama a skutecni delnici z DSSS s nimi jednou zatoci.
-----------------------------------------------
Sakra - furt cekam ze me strejda posle odkaz na stranky, ze kterych podle neho kopiruju sve cestopisy. Cekam a nic.
Zeby si to ten šmejd ve sve krysi zakernosti vymyslel ? smilies/shocked.gif
únor 14, 2016 03:44
No nevim, Strejdo. : NČ
Platím už dneska a budu platit (možná víc, o tom jsem něco slyšel) za jistič 16A, který mám u svých hodin na pávlači před vstupem do kvartýru. Ten ani vyměnit nemůžu, patří rozvoďákum, je plombovanej, do toho bych nešel. Kvůli tomu jsem si i koupil varnou konev jen 1000W, abych jistič příliš netýral, když se třeba zrovna ohřívá boiler 1500W. A když třeba jede současně i ohřev v pračce 2000W, to už raději ani varnou konev nepouštím.
Takže bych v klidu uznal, že občas je jistič 16A u hodin přetížený. Jenže ten právě svině nevypadává, i když by měl samozřejmě vypadnout dřív, než ten 25A, co mám ve společné krabici na schodišti.
To je přeci přesně to, co mě na tom *ere! No, zatím to vypadá, že ten nový ze včerejška drží. Budu se tomu věnovat znova teprve, až tak dvakrát polezu na štafle, abych ho nahodil, zatimco ty 10A a 16A budou spolehlivě držet. Fakt je, že ten předchozí vydržel 7 let a do tohohle týdne vypadl jen dvakrát, když se mi zkratovala varná konev, než jsem ji vyhodil - to byla pokaždé mrda jak hrom, ale to současně vypadly jak příslušný 10A, tak hodinový 16A.
Dík za účast i za rady a přeju ti bezva neděli. Čest!
únor 14, 2016 05:47
Ještě Strejdo : NČ
Zrovna dřepím pod lustrem s LEDkou 18W, svítí bezva. Tu LED jsem si pořídil asi před 3 lety, stála svině kolem 400,-Kč. Důvodem bylo, že v nějakém TV pořadu povídala klinická psycholožka, že v zimě se projevuje negativně na psýše nedostatek denního světla (tedy přes 5000°K) a že je fajn ho nahrazovat světelným zdrojem zhruba téže barevné teploty. Je docela srandovní, když se zvenku dívám na okna baráku a mám rozsvíceno, jak všechna okna svítí oranžovožlutě, jen moje dvě okna jsou krásně modrá. To jen tak mimochodem.
Ale zrovna teď si všímám, že mi občas ta LEDka jakoby poblikne, jako už to bylo celý minulý týden (to by se na obyč. žárovce ani nepostřehlo). To jsem ještě včera přičítal tomu jističi 25A a po jeho výměně jsem čekal, že to přestane. Teď ale začínám tušit, že hlavní průser bude v tom brabčím hnízdě v krabici na schodišti, tak, jak´s psal už včera.
Blbý na tom je, že správně vůbec do tý blbý krabice nesmím. Na to sice prdim, když se starám jen o ty své dva dráty a jistič, ale kdybych měl dávat dopořádku celé to odporné hliníkové hnízdo s polovypálenými lůžky keramických pojistek a zuhelnatělými izolacemi na hliníkách, to už bych z toho mohl mít docela průser. Jestli to nepřestane blbnout, bude muset opravu zajistit majitel baráku.
Tak ještě jednou, pěkný den.
únor 14, 2016 06:55
Tak už Strejdo naposledy k elektrice : NČ
Teď jsem mluvil se sousedkou, že prej jim včera na chvíli vypadla elektrika. Bylo to přesně v tý době, co jsem vyměňoval svůj jistič. Ale s jejich pojistkama já nemám nic společného. Čili - zřejmě jsem při tom jen tak náhodou zavadil zrovna o jejich drát, který tam tedy bude držet už jen na čestné slovo.
A ještě mě napadla další hrůzná myšlénka. Jestli teda jejich drát nějakej blbec, aby si to zjednodušil, nepřipojil někam za výstup z mého jističe. To by mě tedy ovšem skutečně na*ralo. Neže by snad odebírali za moje prachy, to nejde, měření mám až u bytu a oni zase u svého. Ale jestli na těch 25A jedou dva kvartýry současně, tak je celkem jasné, že to nemůže dělat dobrotu.
Kdybys to včera nenahodil jako jednu z možností, ani ve snu by mě to nenapadlo, protože výstup z mého jističe je už 4kou mědí a je to jen jeden jediný drát, o kterém jsem doteď měl jistotu, že jde přímo odtamtud k mým hodinám tak, jak mi to před 15ti lety tady udělali rozvoďáci, když jsem se sem stěhoval a oni mi při přihlášení a namontování HDO přendali hodiny ven z bytu na pávlač (podle novejch předpisů už nesměj hodiny bejt uvnitř bytu). To asi ještě dneska se sousedem Pepanem vyzkoušíme (jestli tedy se spolu dřív nevožereme).
únor 14, 2016 08:12
NČ, také ještě naposledy k tomu tvému problému. : strejda
I když článek už zapadá do historie, takže je to jedno. Nikomu tu zřejmě nevadíme, pouze, jak vidím, tomu šmejdovi z Yukonu vadí i povídání o elektrice. :-) On už se zase vtírá i sem... Je to možné? To je hovádko boží...
Ony mu vadí i ty bývalé pozůstatky z tehdejší doby, kdy my jsme tu v tom žili. On si musí zarýt i do OPBH, :-) jinak by asi neusnul. To by si tam mohl pouštět jednu Mládkovu písničku... :-) On je ale chudák opravdu nemocný... Oni ho museli zřejmě odněkud vyhodit pro neschopnost a tak se dostal až tam do té kanadské pustiny. A teď hoch asi neví, jak by se mstil za svůj zpackaný život, takže si vyhlédl nás, jako oběti.
Jediný jeho kontakt s domovem je nyní asi pouze Kudlanka, proto se jí drží zuby nehty. Proto se ale divím jeho chování. On si tu dělá nepřátele, ale je to jeho věc, jeho život... Jeho nenávist je však obdivuhodná.
Ale líbí se mi, jak se sem pak všichni ti emigranti po letech rádi vracejí buď k lékařům, protože u nás je zdravotnictví na velmi vysoké úrovni, což oni vědí nebo pak na stálo, opět zase emigrují zpátky :-), do důchodu a stávají se z nich imigranti. Jojo, doma je doma...

Ale k věci, řekli jsme si, že toho blba budeme ignorovat.
Podle mne, abys ušetřil, by Ti, NČ, stačil vstupní jistič o velikosti 16A. Pro běžný byt to musí bohatě stačit. Když by se tam vyskytl v součtu větší odběr, řeší se to jednoduše, postupným zapínáním spotřebičů s větším odběrem. Ne naráz. Pokud je ovšem baráček, jako mám já, zde už je 16A málo, protože jen cirkulárka má dost velkou spotřebu, zvláště při rozběhu, také elektrická pila či sekačka na trávu a různé průtokové ohřívače, ve sprše a dole v prádelně, protože mít teplou vodu úplně všude, to je paráda. Já to řeším tak, že zátěž mám rozdělenou skoro stejnoměrně do tří fází, což by se mohlo zkusit i u tebe a se sousedem se dohodnout, změřit si své spotřebiče, najít si to v kabelech a rozdělit se na jednotlivé fáze tak, aby jedna z nich nebyla přetížená na úkor ostatních dvou. To, co plánuje ČEZ, platbu dle jističe, to není normální, to je opět snaha o okrádání lidí, protože když šetříš, musíš stejně platit, takže výsledkem pak bude nešetření. Podobně to udělaly i vodárny, když lidé začali šetřit vodou. Opět udělali zlodějnu a ono jim to prošlo. Nebo vezmi si ČT, platbu za tu žumpu, co vysílají, za ty lži, musí každý, kdo má doma elektrickou zásuvku. To je otřesné rozhodnutí a všichni to spolknou, jen já tu nespravedlnost nemohu strávit, ale to bychom zabředli opět do absurdna takže raději ahoj a hodně úspěchů.

únor 14, 2016 09:35
Jasan Strejdo, a hlavně klídek : NČ
Zádrhel s výpadkem proudu u sousedů jsme právě vyřešili s Pepanem, při snídani s mým Kozlem a jeho Bráníkem na pávlači. To bylo tak, že včera, když jsem lezl po štaflích, tak jsem kabátem zavadil o jejich bytový jistič a jednoduše jsem jim ho nevědomky shodil (mají ho na schodišti přímo pod tou pitomou brabčí krabicí). Vše zatím funkuje, už na to prdim, raději usmažím pár řízků, abysme tu s kozlem zcela nevyhladověli.
Vstupní jistič 16A, ten přeci mám a vyhovuje mi. To jsem ani neřešil. Týrá mě jen to jediné... proč vypadává předřazený 25A, zatímco ten vstupní bytový 16A drží? Je též možné, že by ten jistič 25A na schodišti měl být v provedení "C", tedy pomalejší, než je "B" u hodin. Ale to se uvidí zase časem. Jestli potíže nastanou teprve zase až za 7 let, tak to už tady nebudu, a pak ať si to řeší někdo jinej. Hlavně mi to už bude zcela up*dele.

Na šmejda se buď vyprdni, nebo ho ber jako místního Pepka Vyskoč. Vždyť je to úplně fuk. Už dávno všichni vědí, že je tady jen z útrpnosti a pro srandu ostatním.
únor 14, 2016 10:23
To OPBH me pripomina vtip, : Mikin
ktery udajne vypravel Reagan Gorbymu.
Jak se Ivan Ivanovic dozvedel, ze si muze automobil znacky Lada na ktery ceka v poradniku uz 10 let vyzvednout za 12 let v utery rano. A on chtel vedet, jestli by to neslo az odpoledne. Protoze rano ma prijit instalater.....
No, hlavne ze si tady muze jeden porazeny komunista poplakat druhemu porazenemu komunistovi na rameni. smilies/wink.gif
únor 14, 2016 15:16
Strejdo, : Míša šíša
skvělé ohodnocení zpravodajství ČT od Petra Žantovského:

"To, že jsme si zvolili politiky, kteří umožňují, aby z našich daní byly placeny nejen předražené zakázky, ale také třeba Česká televize, která takhle bohapustě hraje s námi betla, je naše chyba a jen naše odpovědnost. Pokud budeme platit koncesionářské poplatky, tak se nesmíme divit, že nám lžou. A nemůžeme se zlobit na nikoho jiného než sami na sebe.
Jako důkaz může posloužit to, co v tomto týdnu nabídla Česká televize, ať už v Událostech nebo novém zpravodajském pásmu 90´ČT24. „Typický příklad nepráce, jak říkává Václav Klaus, jsem zaznamenal v té Devadesátce. Celou Evropou otřásá vládní, parlamentní, stranická a koaliční krize na Ukrajině, kde všechny tamní strany s výjimkou Lidové fronty se snaží dostat pana Jaceňuka z nejvyšší politiky a funkce premiéra. Ale Česká televize se tomu nikterak zásadně nevěnuje. Bylo to tam jenom v opravdu rychlém sdělení, jak oni říkají autorským pohledem pana Borka či pana Takáče. Ale kde je analýza toho, proč se chtějí zrovna teď zbavit Jaceňuka, co Jaceňuk provedl, jaký názor na to má Amerika, jaký Rusko, co to může být za gesto, čí vůči komu? Potřebuje teď Porošenko ruskou pomoc v ekonomické či jiné rovině, a proto chce obětovat Jaceňuka, jehož fanatismus už je přítěží a dlouhodobě pro ukrajinskou politiku velkým handicapem?
Bacha, Česká televize ve stejnou dobu, kdy se toto řeší na Ukrajině, dala jako hlavní téma pražskou taxislužbu. Tak k tomu, si myslím, není co dodat. Ve čtvrtek jsme zase polovinu hlavní zpravodajské relace Události sledovali, jak velké obchodní řetězce mají slevové akce a co to dělá s cenami spotřebního zboží, v pondělí jsme měli tu zmiňovanou taxislužbu. Tak já si někdy připadám, když si pustím zprávy České televize, jako v sedmdesátých letech. To se bojovalo o zrno, vyzdvihovaly se úspěchy našich kombajnérů, oslavovali se stachanovští rekordmani v těžbě uhlí, kteří překonali svůj včerejší rekord o 0,002 promile, a tím pádem dostanou Řád práce od soudruha Husáka.

A taková praxe je i dnes běžná v České televizi, jejíž zpravodajství se odehrává v naprosto nicotných a nedůležitých zpravodajských reflexích za absolutní ignorace zásadních témat zahraniční politiky. Buďto je to proto, že tomu vůbec nerozumí a nechce se jim to učit, což je velmi často. Nebo je to proto, že ještě nedostali příslušné ideové zadání, jak mají kterou věc interpretovat. Tak si počkají, než to dostanou od někoho, kdo je ideově řídí, a pak to teprve možná odinterpretují. Pak se k tomu třeba sejdou ve studiu velcí odborníci na Rusko jako je třeba pan Romancev a vysvětlí nám, jak tomu máme rozumět. Ale zatím jsme to od nich nedostali, a tak jsme v nejistotě."

smilies/wink.gif
únor 14, 2016 16:09
To jsem fakt netusil, : Mikin
ze celou Evropou otrasa vladni krize na Ukrajine. Ja mylel, ze to je vedle uprchliku valka v Syrii, kam Rusko ktere je na pokraji bankrotu posila vic a vic zbrani, letadel a vojaku.
Protoze rusky car propasl dobu, kdy mu diky vysokym cenam ropy a plynu padali peceni holubi do huby a ted kdyz je za dolar pres 80 rublu musi odlakat pozornost svych muziku vrazdenim v cizich zemich.
Tahle kampan ruskych svabu za to, aby ČT vysilala Putinovu propagandu je fakt trapna.
únor 14, 2016 16:27
NČ,já elektrice nerozumím : Mája
ale podobnou věc jsme řešili asi před 5 lety u nás v bytovce.Vypadával nám proud,pojistky v bytě byli ale nevyhozený,zato společný vždy.Nakonec se ukázalo,že byl slabej ten hlavní jistič pro celou bytovku.Asi rok před tím,nám komplet vyměnili tu společnou rozvodnou skřín s hodinama,která prý byla z roku 1965 smilies/grin.gif,ale s tím hlavním jističem,kterej je uzamčenej z venku na domě,nic neudělali.A ještě říkali něco o tom,že byty byli napojený nějak křížem,což prý bylo taky blbě.Takže prý stačilo,když jsme zapli třebas pračku a sousedi taky,nebo rychlovarnou konvici a bylo vymalováno.U nás se to pohlo teprve,když jednou vylít až ten hlavní jistič venku na baráku.ČEZ ho má uzamčenej,takže jsme to nahlásili jako poruchu a během jednoho dne bylo vyřešeno.
únor 14, 2016 16:59
Míšo Šíšo, Je to přesně tak, jak píšeš. : NČ
Zprávy na ČT (nebo-li na televizi V. Havla) jsou nekoukatelné. ČT lže jako když tiskne, nebo-li, lže jako když V. Havel chrchlal. Díky Bohu, máme Primu, tam to jde.
Moderátorské "hvězdy" ČT, to je už kapitola sama pro sebe, Moravec, Borek, Takáč, Tvarůžková..., jeden lokaj vedle druhého. Pro mě vede určitě Tvarůžková se svým 10ti minutovým inteview s *urvami Pussy Riot, pro který si za naše prachy udělala i s kameramanem dvoudenní výlet do Londýna.
únor 14, 2016 17:11
Jo Májo. Dík za připomínku : NČ
Tak nějak, sice vzdáleně, to může být i tady u nás. Řešili jsme to dnes celé dopoledne se sousedem Pepanem a s kozlem tak dlouho, až už jsme si ani jeden (pod vlivem) netroufli do té rozvodné skříně vlézt.
To je totiž moje HLAVNÍ ZÁSADA a té se držím jak *ovno košile, nebo, jak Mikin Kudlanky! Nikdy do jakékoliv elektriky pod vlivem!!!!
Takže je i celkem pochopitelné, že na nějaké zásahy do elektřiny mi zbývá jen mizivě času, kdy zrovna náhodou, či omylem, nejsu pod vlivem..
únor 14, 2016 17:41
Míšo šíšo, je dobře, že jsi to sem dala. : strejda
Já se, stejně jako NČ, na ČT také nedívám a samozřejmě ani na 24ku. Tedy podívám se, ale asi jako na Dikobraz. Beru je jako šašky. To je skutečně s podivem, co ono dokáží...To si raději cvaknu TA3 a pak samozřejmě cizí TV. Pana Žantovského také rád čtu, už delší dobu, protože si myslím, že ten to má v hlavě v pořádku a je snad jediný známý novinář, který nedělá české novinařině ostudu.

Když už sem píšu, tak jedna úsměvná novinka z Německa. Byl jsem dnes na procházce v Německu. Tady kousek za hranicemi. A na jednom malém parkovišti u Německého červeného kříže jsem si všiml na sedmi autech tohoto nápisu. Na zadním okně bylo asi 10ti cm tiskacím písmem nalepeno tohle znění. „MERKEL MUSS WEG!“ Škoda, že jsem neměl foťák.
S jedním řidičem jsem se dal do řeči a on říkal, že už to má asi 50 procent aut. Že prý je to taková jejich tichá demonstrace, protože co ona dělá, to už je neúnosné. Inu – je to humorné, je to vtipné, je to potřeba. Ale to jejich probuzení mělo přijít mnohem dříve.
únor 14, 2016 18:09
No, : Mikin
ja bych narozdil od NČ holky z Pussy Riot rozhodne nenazyval ku*vami. To oznaceni je totiz v ceskem jazyce uz hezky dlouho vyhrazeno clenum te jeho slavne Strany.
Holky proslavil sam rusky diktator, kdyz je nechal zavrit do jednoho ze svych koncentraku. Takze ten rozhovor s nimi byl zcela na miste. A co se tyce vyletu do Londyna, to byl nedostupny sen jen za zlocinne komunisticke diktatury. Dnes se tam i obycejny Cech dostane za 2 hodinky, pokud leti s nejakou nizkonakladovkou, tak i za par supu. Vyjezdni dolozky netreba.
Ze se tam nejaky vecne zkozlovany buran nikdy nepodival a zavidi, to je jen jeho problem. smilies/wink.gif
únor 14, 2016 18:14
Strejdo. Já ovládám jen bratrskou ruštinu. Co je MERKEL MUSS WEG? : NČ
.
únor 14, 2016 18:42
NČ, doslovný překlad je: : strejda
Merklová musí pryč!

Že na to přišli až nyní? To je tedy s podivem. Je to takové tiché vzájemné hecování se před volbami, i když jsou ještě daleko.
únor 14, 2016 18:49
NČ, ten krypl z Yukonu by za ty své výlevy zasloužil už přes držku... Jak to, že mu tu nikdo netleská? Kde jste? Příznivci tohoto blba? : strejda
Je jen dobře, že takové hovado tu mezi námi nežije.
únor 14, 2016 18:53
... : Mikin
Patriarcha Gunďaj věří v Putina, lepší by bylo, kdyby ten čubčí syn věřil v Boha.
Lepe to holky rict nemohly. Ruska pravoslavna cirkev kolaborovala s komunisty, ted kolaboruje s Putinem. Kdyz pridate jeste organizovany zlocin (mafii) urazily damy Svatou trojici a skoncily v koncentraku. Koukam ze dosud zijici soudruzi by taky zavirali az nevidi.
únor 14, 2016 19:00
Strejdo. Vždyť on má jen dvě příznivkyně, mentálně sice slabší, o to však bojovnější :) : NČ
Vždyť je to fakt jen sranda a nic jinýho, než sranda. Přeci nebudeš brát vážně nějaký mozkový poluce nějakýho debila.
Jistě je dobře, že to hovado mezi náma nežije, o každej kus méně, je lépe. Ale když se podívám na volební výsledky třeba socanů se Sobotkou, tak to vypadá, že by bylo potřeba do Kanady vyslat ještě pár set tisíc debilů!
únor 14, 2016 19:07
Jen jsem si teď všiml titulku článku : NČ
A tak bych zaparafrázoval z jedný prastarý písně na dva akordy (C, G7) o soužití krávy a vola v jednom chlívě:
"....když to vzala kolem dokola, poznala, co je vůl za vola".
únor 14, 2016 19:51
Srandovni hrdinstvi : Mikin
anonymnich internetovejch komunistu. Budou urazet, mavat kalasnikovem a kvokat o tom, kdo zaslouzi pres drzku. Pritom kdyby je clovek potkal osobne, musel by je politovat.
Ale hlavne, ze se povazuji za vetsinu. Pak prijdou volby a s nimi dalsi trpke zklamani. Vymiraji chudacci. U nas v Kanade kde se nikdy nedostali ke korytum dostavaji uz jen mene nez 1%.....
únor 14, 2016 20:29
NČ, : Míša šíša
jo-jo, kdepak ku*vy. Kurážný holky to jsou. Aneb jak prohlásil ctěný kníže Schwarzenberg: "Holky jsou opravdu báječné, já je opravdu obdivuji. Mají odvahu, smysl pro humor a kuráž."
Nu což, každý se holt smějeme něčemu jinému. Ale obdiv??? smilies/shocked.gif
únor 15, 2016 07:53
Miso siso : Mikin
obdivovat se jim nemusis, to je vec nazoru a vkusu. Ale kuraz ty holky ktere se za svuj nazor nechaly zavrit, kuraz rozhodne maji.
Narozdil od posery, ktery cely zivot soupal nohama a ted kdyz se mu nemuze nic stat vyhrozuje z anonymity kalasnikovem.
Posery, ktery me obvinil z toho, ze sve cestopisy odnekud kopiruju a pak zalezl jako krysa.
únor 15, 2016 08:13
To víš, Mikine, : Ketrin
rudýho noka nejvíc rozběsňuje, že někdo si za**ká, a on ne. smilies/grin.gif

únor 15, 2016 10:13
Teda Ketrin, : Míša šíša
názory Mikina mě nepřekvapují, že ale něco takového dokáže napsat žena (pokud její IQ dosahuje hodnoty aspoň 60), tak to mě docela udivuje.
Tobě skutečně připadá obdivuhodné, zábavné a kurážné, když si někdo strká kuře do vagíny, anebo veřejně hromadně souloží v Národním muzeu? Domníváš se, že tohle je opravdu něco, co má rudý nok potřebu závidět?
Nevím, jak jsi stará a jestli máš děti, dovedeš si ale představit, že by se takto chovala třeba tvoje dcera s tím, že by její fotky a "kurážné" činy obletěly celý svět? Zasmála by ses tomu, jak si holka zvesela za*ukala? Fakt?
únor 15, 2016 10:36
Ketrin, : Mikin
lepe to napsat neslo. Me se vzdycky zdalo, ze prudence rudych noku pramenila vicemene z jejich ...... jak bych to sakra rekl ..... fyzickych dispozici, vypestovanych diky nekonecnym zranicim a chlastanicim.
Jako v tom vtipu:
"uz je tam, soudruhu tajemniku ?"
"Pochopitelne !"
"To je ale macek !"
-----------------------------
Jinak porad cekam na strejduv odkaz na stranky, odkud kopiruji sve cestopisy. Zeby soudruh lhal ? smilies/shocked.gif
únor 15, 2016 11:01
Ale v poho, Míšo šíšo :) : NČ
Tahle Káča, to je taky jen obyčejná "veselá holka" s IQ hroudy hnoje, co má pod oknem.
únor 15, 2016 18:20
NČ, : Sidon
co se divíš ? Přece znáš to pořekadlo o těch vranách "vrána k vráně sedá ...". Takže když se někomu líbí tyhle "FRNDÍ REBELKY" (správně má být Kundí), tak je asi stejného ražení. Mě to ani moc nepřekvapuje, že ten "marmeládový úd yukonský", opěvuje tyhle pokleslé "umělkyně", ponejvíc však proto, že ty, se se svými "výstředními kousky" (velmi skromně řečeno), postavily proti společnosti a tím proti Putinovi (budiž mu věčná sláva), což tomu GW (genetic weirdo=zmrd) velice imponuje. Protože je to však všechno až příliš "zpolitizované", tak se takových "padlých hvězd" zastává kdejaká Káča a i ten dementní poserplína, jina
únor 15, 2016 20:36
To jo, vrana k vrane seda...... : Mikin
koukam kluci, ze je pro vas ten kagebacky fizl neco jako posledni nadeje. Jenze Kanada i Ceska republika zustavaji spojenci v NATO, takze zustane jen u te nadeje a vam zbude az do konce zivota jen zlostne kviceni a urazky.
Vazte si toho - furt lepsi neco nez nic....... smilies/wink.gif
únor 16, 2016 02:59
Sidone, já už se vůbec nedivím. : NČ
To jen kdysi zezačátku, když jsem ještě vůbec nechápal, že něco tak imbecilního může vůbec existovat.
únor 16, 2016 14:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]