O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEJSEM RASISTA - ALE... PDF Tisk E-mail
Středa, 20 leden 2016
Co je zajímavého na této větě? Co tato věta vypovídá o situaci ve společnosti? A co vypovídá o "strážcích tolerance" a politické korektnosti? Když lidé chtějí vyjádřit svůj názor na určité společenské problémy, tak pro jistotu z důvodu politické korektnosti přidávají i tuto větu. Dnešní situace bohužel dospěla do bodu, kdy je to se svobodou slova nevalné.


 

 

 

 

     Není vhodné mluvit o jistých menšinách, o jistém náboženství, o některých problémech. Resp. mluvit se o tom smí, ale jenom kladně. Kdo si dovolí úpřímně vyjádřit názor a nedejbože kritizovat, tak to má docela nahnuté. V podstatě se vytváří takový "sluníčkový svět", kde se před problémy strká hlava do písku; a kdo na tyto problémy upozorňuje, tak je dehonestován (tady už to sluníčko nějak nesvítí).

 

 

 

      Když někdo vysloví větu ,,Nejsem rasista, ale...", tak "strážci tolerance" mají okamžitě jasno: ,,Je to jednoznačný rasista! Sice říká, že rasista není, ale my víme, že určitě lže." Ano, ano, "strážci tolerance" znají člověka líp, než zná on sám sebe. A nepomůže vám ani ohánění se kamarády černochy, Vietnamci, Uzbekistánci... Ani kdybyste zulíbali všechny korány, mávali duhovou vlajkou, nastěhovali si k sobě Afričana, nic vám už nepomůže.

 

     Některá dogmata se přece nemůžou zpochybňovat a o některých věcech se nemluví. O tom přece mluví jenom podvratné živly a extremisté! Stačí chvilka nepozornosti "strážců tolerance" a proměníte se v krvelačnou bestii.

 

 

 

 

Po této větě "strážci tolerance" automaticky vypínají a neposlouchají už žádné argumenty. Oni jen ukážou prstem a vinen jste vy. Vy se musíte obhajovat. Dokonce zapíráte? To je bráno jako jednoznačné přiznání. Jak krásná metoda umlčování. Tak jednoduchá, bez nutnosti argumentace. Začínám chápat, na jakém principu fungovaly kdysi politické procesy...

 

     "Strážci tolerance" si připadají jako lepší lidé. Jenže právě tito "lepší lidé" vyvolávají ve společnosti strach, autocenzuru a omezování svobody slova. Možná jste slyšeli o případu z Rotherdamu, kdy gang mužů pákistánského původu zneužíval k prostituci 1400 dívek. A co na to úřady? Policisté i úřady o tom věděli, ale nedělali nic... Dokonce některé důkazy "ztratili". Proč? Příčinou – ne sice jedinou, ale nepřehlédnutelnou a dobře zdokumentovanou - příčinou tohoto totálního a systematického selhání ochránců zákona byl strach z obvinění z rasismu.

 

     Až tak daleko došla politická korektnost. Můžeme poděkovat těmto "strážcům tolerance", kteří neváhají i oprávněnou kritiku nálepkovat jako xenofobní a rasistickou. A ve výsledku tak tolerují zlo obludných rozměrů...

 

LEA VOJTEKOVÁ

 

 

 

Komentáře (49)add feed
K Lei není co dodat. : Myška
Souhlas.
leden 21, 2016 05:43
... : Mikin
Jo, je to tak. Fanaticti strazci politicke korektnosti pred kterymi nemuzete rict ani nevinnou zidovskou anekdotu opravdu existuji a dokazou pekne otravit zivot.
Ale protoze kazda mince ma dve strany, existuje i opacny extrem. Primitivni rasisticka hovada, ktera v jednom kuse vyrvavaji hesla o debilnich cernych opicich, urazeji jine rasy, kultury nebo nabozenstvi a za kecy o politicke nekorektnosti nebo zminenou vetou se jen schovavaji.
Tezko rici, ktery z tech extremu je horsi. Podle me to vyjde asi tak nastejno. Z clanku neni jasne, jestli si to uvedomuje i pani Vojtekova.
Jiste - prilisna politicka korektnost muze vest k toleranci zla a muze chranit zlocince, ale nekontrolovana rasova nenavist kdysi rozpoutala holocaust a 2. svetovou valku.
leden 21, 2016 05:56
Sám to mám přesně opačně: JSEM RASISTA, ale : NČ
vyjdu s každým, kdo se chová slušně. Absolutně jsem nikdy neměl problém třeba s muslimy v hotelích v Egyptě. Jsem ranní ptáče, takže jsem už kolem 5. hod. plaval v bazénu, s chlapy z personálu vždy pokecal u bazénů (anglo-rusko-česko-rukama), vyměňovali jsme si cigára, byla sranda. Proč ne?
Klidně bych třeba jednoho-dva vzal na týden v Praze do bytu. ALE JAKO NÁVŠTĚVU, která se bude chovat jako návštěva a za týden odletí zpátky tam, kam patří!!!!!!!!
A HLAVNĚ A TO NEJVÍC! Je mi naprosto jedno, jestli mě nějaký idiot nazývá rasistou.
leden 21, 2016 06:00
Mikine, : Míša šíša
výrazy jako "černá opice", "kozomrd" apod. tady nejčastěji používáš ty. Připadá mi, že se v tom nějak vyžíváš či co. Jestli mi nevěříš, tak si projdi články za poslední dobu a čárkuj si, kdo a kolikrát to napsal. Třeba budeš překvapený.
Tento článek je právě o lidech jako jsi ty. Nevnímáš žádné argumenty, jsi zaseklý na jednom a stále jen dokola opakuješ to samé.
Jo a taky by bylo dobré si uvědomit, že pod tímto článkem jsi začal s nadáváním do primitivních rasistických hovad TY. Tak jenom až ti napíše něco peprného Sidon nebo někdo jiný, aby ses pak necítil ukřivděně.
leden 21, 2016 07:02
Sněhurka měla jednu velkou vadu, : NČ
totiž bílou pleť jako mléko. Na konci pohádky si Sněhurka vezme černočerného černocha, díky čemuž spolu mají světle hnědé děti, které se už nepotřebují skrývat pod slunečníky jako bílá Sněhurka, které vždy naskákaly pihy. (Vánoční pohádku pro nejmenší vypráví "umělec" Donutil).
leden 21, 2016 07:03
NČ, : Míša šíša
nechtěla jsem věřit svým očím, když jsem ten blábol četla - v originále ta pohádka vyznívá ještě hůř.
A viděl jsi ukázku toho komiksu, podle kterého se děti mají ve školách učit soucitu k uprchlíkům? Chtělo se mi zvracet...
leden 21, 2016 07:08
Já jsem četl jen úryvky : NČ
na celkové čtení nebo poslech bych neměl žaludek. Tak to holt chodí, když někomu nestačí ani vlézt chlebodárci do pr****e (pro admina mám na mysli řiť), ale leze hlouběji a hlouběji, až do střev, v očekávání knížecí odměny.
Taky myslím, že většina dětí má rodiče, kteří jim pár věcí dokáží objasnit. Samozřejmě pamatuji dobu, kdy se ve škole říkalo něco jiného, než pak doma. Ve výsledku nám škola nechutnou propagandou zhnusila i věci, které byly na socializmu docela dobré. A úplně stejně to dopadne i se současným brainwashingem.
leden 21, 2016 07:18
bezradnost a zbabělost : vlk
politických reprezentantů tito maskují politickou korektností. Oni problémy neřeší, neumí je řešit a ani je je řešit nechtějí. Tak vytvořili kouřovou clonu potřeby integrace a politické korektnosti, aby mohli každého oponenta umlčet, dehonestovat a udělat z něj rasistu, xenofoba a nácka.

Děje se to napříč celou společností a bohužel i tady. Z racionálního problému a jeho řešení se stala ideologie a dogma - nové náboženství, posvátná kráva.

Donedávna bylo zhnědnutí synonymem úpadku k fašismu, díky panu Donutilovi už je to v pořádku - znamená to mezirasovou břinkačku a výsledný produkt.
leden 21, 2016 08:10
Komiks : Míša šíša
http://www.novinky.cz/domaci/392386-nova-kampan-ma-naucit-ceske-deti-soucitu-s-uprchliky.html

Afghánskému chlapci Hamídovi vojáci spojenecké armády (tedy nikoli příslušníci Talibanu) zabijí otce (i když tedy jako omylem). Pak přijdou zahraniční vojáci ke chlapcově matce a dají jí 3000 dolarů za smrt manžela. Za tyto peníze (aby bylo jasno odkud na cestu do Evropy peníze pochází - rozhodně ne třeba ze kšeftů s drogama) se polosirotek Hamíd vydává do Evropy. No to je přece jasné, že se mu musí nabídnout maximální pomoc, když to byli právě naši vojáci, kvůli kterým přišel o otce.

Kam se na tuhle masáž hrabali komouši s jejich propagandou.
leden 21, 2016 08:40
Míša šíša : mamča
Mě by zajímalo, kdo tuhle agitku vytvořil, kdo jí schválil a kdo jí bude propagovat. Co znám učitele, tak se jim z podobných nalejváren zvedá žaludek.
Ono nestačí, že těm mizerně placeným učitelům vymysleli "zkoušku zdatnosti" v podobě inkluze, oni se ještě budou muset podílet na mrzačení dětské duše lhaním a propagandou.
Zase se bude něco jiného říkat doma a něco jiného ve škole. Zase budou minimálně dvě "pravdy" jdoucí proti sobě.
To nám zas přibude schizofreniků a ubyde dobrých učitelů ! Protože kdekoli jinde se vzdělaní učitelé uchytí líp, bez lhaní a za lepší peníze.
leden 21, 2016 08:47
Mamčo, : Míša šíša
kdo to vytvořil nevím, ale schválilo to Ministerstvo školství a Úřad Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky (UNHCR). Je to uvedeno hned v záhlaví článku.




leden 21, 2016 08:56
Muslimové mají nového hrdinu. Dobrovolně si uřízl ruku : NČ
Pákistán má svého nového hrdinu. Stal se jím patnáctiletý chlapec, který si sám uřízl ruku jako pokání za to, že se dle místního imáma dopustil rouhačství.
O celé události informuje CNN, BBC, Reuters a další západní média.
leden 21, 2016 09:02
Jojo, : Lenka1
NČ, to jsou prostě ti mírumilovní slušní muslimové, které musíme vítat s otevřenou náručí a zahrnout je láskou, vstřícností, pochopením a tolerancí, protože jinak jsme primitivní rasistická hovada, jak nám tady všem objasnil soudruh z Yukonu.

K té kampani - pamatuju si, co nám nalejvali do hlav na základce a jak to doma - především otec uváděl na správnou míru. Tak doufám, že to nebude tak hrozný.
leden 21, 2016 10:09
Lenka1 : romanB
myslim, ze te nepotesim - mam zkusenosti s prostredim VS i SS (myslim tim pracovni) a to, ze vychazeji takove priblbe prirucky je zapricineno i temi kantory. Viz vyzva vedcu, tam neni co resit. Existuje proste obrovske mnozstvi (vetsina) lidi v tomto prostredi, kteri z ruznych duvodu (ambice, kariera, konformita, neochota a neschopnost mit svuj nazor), ktera tyto prirucky v dusledku vyrabi. V tomhle se za tech dvacet sedm let nezmenilo nic, spis naopak.JE to hrozny.
leden 21, 2016 10:25
Zase vedle : Pepa
"ale nekontrolovana rasova nenavist kdysi rozpoutala holocaust a 2. svetovou valku".

Zase 5 z dějepisu.
Doporučuji poslechnout přednášku Benjamína H. Freedmena z roku 1961 z jeho vystoupení ve Washingtonu D. C. V hotelu Willard na žádost tehdy nacionalistického deníku COMMON SENSE.
Tento pán vysvětluje velice zajímavé věci, proč se Němci tak krutě mstili.
leden 21, 2016 10:27
Lenko. Toho soudruha si už nevšímám : NČ
Dospěl jsem k jistotě, že on za to vlastně ani nemůže, dělá co může, ale mentální slabost mu dovolí právě jen to, co denně předvádí. Tak ať si to užívá, když mu ani nedochází, že je tady všem jen pro srandu.
A co se týče těch školních nalejváren, obávám se, že může být ještě daleko hůř, než bylo někdy v letech 50 - 60. Ty seš mladé kotě, takže jsi zažila už jen slabý odvárek.
leden 21, 2016 10:29
romanB : Lenka1
já myslela jako doma, že rodiče budou vysvětlovat dětem, jak to je. Jinak je to samozřejmě odporný svinstvo, takhle mrzačit dětskou duši. Pevně věřím, že na autory i na všechna možná pitomá sluníčka, která tvoří vlastizrádnou pátou kolonu, dojde.

Osobně, kdyby se tohle mělo týkat mého dítěte, tak půjdu do protiútoku a svému dítěti přehraju např. tohle:

http://videos.videopress.com/2bvZPwin/syrian-soldiers-beheaded_hd.mp4

S patřičným komentáře, že tohle jsou ti praví muslimové, ten pravý islám, zbavený nálepky mírumilovného náboženství.

Já bych si svoje dítě žádnou zas..nou propagandou kur..t nenechala.

Jsem si vědoma toho, že vystavovat děti takovému gore není zrovna nejlepší, ale přesně na tohle ty ku.vy, které tohle vymyslely, spoléhají. A já bych nikdy nepřipustila, aby takovýmhle svinstvem vymyly mému dítěti mozek.
leden 21, 2016 10:38
Včera ve zprávách TV Prima : strejda
už ten text pro učitele - asi na základě tisícú negativních reakcí lidí - změnili tak hloupě a nelogicky, (novináři jsou prostě zaprodané děvky a snaží se seč mohou...) ve smyslu jak se chovat, kdyby došlo k jadernému napadení naší republiky a z nás se stali emigranti. Svatá prostato, takový blábol... To bylo úplně odlišné od toho, co jsem četl na Novinkách a co pak rázem z první řádky sjelo hluboko do historie.
Měla by nás prý přijmout nějaká asijská 300 milionová země.
To bylo tak něco hloupého, směšného, že to mohl vymyslet jen ministerský kokot, souhlasící a kolaborující se současným děním v Evropě. Myslící člověk a normální člověk, který zažil cenzuru a různá negativní období našich dějin by na něco takového ani nepomyslel.
Paní Lea Vojteková má pravdu, že to takto funguje a takhle by si to i mnozí zaprodanci asi představovali. Jenže - naštěstí je nás mnogo. Kdo nesouhlasíme se současnou politikou té praštěné ženštiny a všech jejich přicmrndávačů včetně toho našeho slizouna Sobotky. Jsem hrdý na to, že jsem xenofobem a rasistou, protože tahle negramotná, promitivní a nekulturní verbež do Evropy prostě nepatří a to budu tvrdit stále. Merkelovou by bylo záhodno předhodit těm nadrženým samcům ze severní Afriky, aby šla příkladem. Jinak nad něčím tako blbým se člověk musí jen usmát.
leden 21, 2016 10:58
Martin Koller na PL má pěkné ironické poznámky k věci : : mamča
leden 21, 2016 12:19
A taky : Lenka1
se pan Koller zmiňuje o tom, že tu odpornou hnusárnu o slimákovi Ahmedovi, kterou cpou do škol, vyrobila neziskovka Meta, o.p.s., která od státu- tzn. od nás daňových nevolníků - dostala na tento rok na provoz 21 mega.

Vzpomeňte si na to, až se zase bude dělat sbírka na nějaké postižené.
leden 21, 2016 12:50
ad sbírky : mia I
u nás Tříkrálová sbírka dopadla nad očekávání, chodila jsem s dětmi jako doprovod. Ale taková perlička mi rozesmála - děti byly poučené , že tam, kde lidé neotevřou, se nemá na vrata psát KMB 2016. Jenže znáte to, děti v euforii nadšeně letěly a napsaly na vrata křídou KMB i jedné rodině jehovistů a až pak zazvonily. Ti dotyční jehovisté nám neotevřeli, což beru o. k. Druhý den jdu do obchodu a co vidím - pečlivě vrata otřená, po Třech králích nikde památky smilies/wink.gif Holt víra je víra.
leden 21, 2016 13:01
Miso siso, : Mikin
ja tady slovy "kozomrd a debilni cerna opice" neurazim jine narody nebo rasy. Tak priste laskave neoblbuj.
Z diskuse je tady cim dal vic jasne to, ze "politicky korektni slunickar" i rasisticke hovado jsou lide z jednoho testa.
Jaka smula, ze se na Kudle zadny zadny "politicky korektni" nevyskytuje. Ale on si ho uz rasista vyrobi, zejo...
Protoze ho potrebuje. smilies/wink.gif
-------------------------------
Ta Donutilova pohadka byla natocena pred tremi roky a nikdo si ji ani nevsiml. Az zatroubili do utoku soudruzi z Aeronetu. smilies/grin.gif
leden 21, 2016 13:57
Pepo : Mikin
petku z dejepisu mas naopak ty. 2 svetovou valku nezacala ani Amerika, ani zidi, ale nacisticke Nemecko. Ty jako Cech bys to mel vedet.
leden 21, 2016 13:59
tady to sedí naprosto přesně : vlk
"Nikdy nepodceňujte sílu vlastního sebeklamu!"
leden 21, 2016 14:00
Stanovisko Miroslava Donutila : Mikin
Dobrý den,
poslední dobou se facebookem šíří tato pohádka (http://www.ceskatelevize.cz/…/315292320180003-pravdivy-prib…) s nenávistnými komentáři mířenými na moji osobu a Českou televizi. Na jednom pochybném „zpravodajském“ serveru pro zkrachovalé politiky a podivíny dokonce publikovali o celé kauze článek.

Hodí se říct, že se jedná o cyklus pohádek, kde je láska opakovaným motivem. Protože, jak jste si možná všimli, žijeme na planetě a dokonce i v zemi, kde nejsou jenom běloši, nelze se divit, že v jednom z mnoha příběhů to vypadá takhle. V Doktoru Martinovi jsou všichni herci bílí a nikdo tento seriál neoznačuje za propagandistické dílo árijské kultury, tak se prosím uklidníme.

Pokusy o rasovou čistotu jsme tu už měli a jestli má nějaké politické hnutí ambice vyzkoušet, jestli Hitlerův recept na úspěch bude fungovat na české voliče, ať to zkusí, ale spálí se, protože jsme země plná sebevědomých lidí.

Věřím, že mě moji fanoušci mají rádi. A já mám rád je. Proto vyzývání k bojkotu několika populisty se asi těžko potká s úspěchem. Já už jsem ve věku, kdy jsem toho hodně dokázal, tak mě nevystraší nějaká málem nedostudovaná nula – sociolog a hnutí hysterických slepic, které jsou sice matky, ale pitomé.

Zdravím do Brna!


Tolik clovek, ktery narozdil od nekolika anonymu nosi kuzi na trh.
leden 21, 2016 15:23
Mikin : mamča
Mikine, my umíme číst. Nemusíš nám tady kopírovat výplody nějakého herce, který je jen obyčejný komediant. Kdo zaplatí, tomu předvede kotrmelec.
A to, jak se vyjadřuje o lidech kolem sebe , viz "nějaká málem nedostudovaná nula – sociolog a hnutí hysterických slepic, které jsou sice matky, ale pitomé" jenom dokládá jeho malost.
leden 21, 2016 15:38
mnoho fanoušků "pana" Donutila : vlk
by se asi divila, jak se chová v zákulisí. Ono to dost prosakuje i v tom jeho "prohlášení"
Ale z místa, kde listopad 2015 byl před třemi roky, to těžko kdo posoudí.

Pecunia non olet – Peníze nesmrdí
leden 21, 2016 15:48
Ale Mikouši, : Lenka1
tu tvojí průhlednou taktiku ti už nikdo nežere.

Vždyť je to pořád dokola:

1/ "Dej důkaz nebo lžeš".

Po zkopírování tvých vlastních slov následuje

2/ "To není pravda, nic takového jsem neřekl."

a následuje znova

3/ "Dej důkaz nebo lžeš".

Naposledy v diskuzi o stanném právu v Německu - nejdřív ti to naservírovala Míša šíša a pak i já. A reakce byla - viz výše.

Takže už nikomu nestojíš za to, aby se s tebou namáhal. Zvykni si na to.

A tady máš jednoho smajla na cestu

smilies/wink.gif
leden 21, 2016 16:13
Pan Donutil musel NČ snad nekde potkat : Mikin
leden 21, 2016 16:16
Vku, : Mikin
Putinovsky Aeronet necekal se svym clankem (ktery tu hysterii rozpoutal) 3 roky, ale jen 3 mesice. Za omyl se omluvam. smilies/tongue.gif
leden 21, 2016 16:23
... : mia I
když jsme u těch umělců, pamatujete si na Ronyho Martona (Hastrmane, tatrmane) nebo kakaového Africa?? https://www.youtube.com/watch?v=EZN2y-bJ-kQ Ti byli v ČSSR hodně populární
leden 21, 2016 16:29
Lenko, : Mikin
takze znovu: kde a kdy jsem neco takoveho napsal, osobo prolhana ?

leden 21, 2016 16:37
To je "lahůdka" : Pepa
Šejk Jusúf al-Karadáví se ve svém projevu opřel do pracovní morálky obyvatel na Arabském poloostrově.
Přestože jeho projev je velice svérázný, tak vychází z jeho každodenních zkušeností s jeho spoluobčany a vzhledem k tomu, že se jedná o islámského duchovního, tak jeho řeč směřuje hlavně k muslimům.
„Používáme letadla, vlaky, ale ty nejsou naše“, začíná svůj proslov šejk. „Jsou vyrobeny na Západě a k nám jsou dováženy. Je pravdou, že si můžeme koupit mnoho úžasných věcí ve světě. Naši lidé si mohou koupit většinu vyráběných luxusních aut. Rolls-Royce, Mercedes 500 anebo 700, modely S, M a L v nejvyšším vybavení. Vlastníme je, ale nevyrábíme. Nevyrábíme ani hřebíky, natož tyto auta. Ostatní to vše vyrábí pro nás. Příjem arabského světa, včetně příjmu za naftu není tak velký, jako je příjem evropských zemí, jako je Německo, Francie anebo Itálie. Dokonce i Španělsko, které je na samém konci průmyslových zemí má větší příjmy než arabské země. Proč? Protože nepracujeme.“
Již jen toto by stačilo jako ukázka, toho co si o svých spoluobčanech z Arabského světa myslí tento islámský klerik. On však neméně zajímavě pokračuje.

Na jeho proslovu je nejhezčí závěr, kdy svérázným způsobem apeluje na muslimy.
„My jsme národ, který nepracuje. Jak se můžeme rozvíjet, když nic neděláme? A když ano, tak blbě! Říkáme, klídek, potom, potom. Ale prorok a Alláh nám přikázali dělat vše důkladně. Dokonale a profesionálně. Profesionalita musí být ve všem. Když vraždíš, tak pořádně, když zotročuješ, tak důkladně. Vždy, když zabíjíš, musíš to dělat dobře!“
Po krátké pomlce pokračoval:
A podívejme se na tu sionistickou bandu, která se nás snaží školit a mít nad námi dohled. Mají znalosti, vzdělání, technologie a to skrze vlastní úsilí. My tady máme poušť a nic s tím neděláme. Kdyby to převzali oni, tak z pouště udělali zelenou oázu! Jak můžeme my, jako národ který nepracuje, vzkvétat?!“

leden 21, 2016 22:28
Pro Mikina : Pepa
"ale nekontrolovana rasova nenavist kdysi rozpoutala holocaust a 2. svetovou valku". Píšeš.
Takže pro tebe něco z té skutečné historie. Ale je to s největší pravděpodobností zbytečné. Pan Werich řekl: "pokud se z blbcem hádáš půl minuty jsi také blbec".

NEKONTROLOVANÁ RASOVÁ NENÁVIST. Proč vznikla ona nekontrolovaná nenávist? O tom mluvím. Vše již začalo před I světovou válkou.
Po dvou letech I světové války nepadl na Německé půdě ani jedem výstřel a ani jeden nepřátelský voják nepřekročil hranice Německa. Němci navrhli Anglii mír. Navrhli Anglii dohodnout se na podmínkách míru kterému advokáti říkají, Status quo ante basis. Znamená to: Skončíme válku, necháme to tak jak to bylo na začátku války a jdeme domů.

Angličané v létě 1916 chtěli přistoupit na mír, neměli jinou možnost. Buď přistoupit na podmínky a nebo válku prohrát. Nyní pozor! Židé z východní Evropy a Německa přišli za Angličany s návrhem že nemusí kapitulovat, že válku můžou vyhrát. My můžeme přesvědčit Američany aby do války šli s vámi, ale pod jednou podmínkou. Pokud vyhrajete musíte slíbit, že dostaneme Palestinu. Jednoduše řečeno, uzavřeli s Angličany obchod. Anglie neměla právo slibovat Palestinu židům. To bylo stejné jako by Amerika slíbila Japonsko Maroku. Židovští bankéři jako Kuhn Loeb a další bankéři podporovali Německo, pocházeli z Německa a přáli si vítězství. Nenáviděli Rusko a Angličanům a Francouzům řekli pokud jste spojenci Rusů, nepůjčíme dolar.
Tito samí židé jak se dozvěděli o Palestině šli do Anglie udělat kšeft. A Amerika do války šla a Německo prohrálo. Mimo jiné. Pokud by oběma válčícím stranám, nenažraný bankéři nepůjčili peníze, tak se I a II světová válka nekonala. Bez peněz nic nejde.
leden 21, 2016 23:20
Pepiku, : Mikin
takze zidi to zavinili rikas..... no tak to se ted budu radeji ridit temi Werichovymi slovy..... smilies/wink.gif
leden 21, 2016 23:38
Pepo, : toulavej
když se odvoláváš na znalost historie, nebuď jako soudruh Ransdorf, který má velké znalosti, jenom z nich neumí vyvodit smysluplné závěry.

Nevím, co měli Židé dojednáno s Anglií v I. sv. válce, ale oblast blízkého východu – Palestinu - tehdy spravovala Anglie a proto o tomto území MOHLA rozhodovat. V Palestině, dříve Judei, jak sám název napovídá, žili Židé od nepaměti. Na Palestinu toto území přejmenovali Římané, ale Židé tam žili pořád i když jim Římané rozbořili chrám a Jeruzalém. Jeruzalém je nejlepší důkaz, že to bylo židovské území, proto na něj měli nárok. Takže srovnání – „jako by Amerika slíbila Japonsko Maroku“ – je hloupé, protože Japonsko nikdy Maroku nepatřilo, Maročané tam nežili. Ale v Palestině Židé žili, bylo to jejich území, jejich vlast.

Pokud jde o nenažranost bankéřů, kteří svými půjčkami způsobili války, je to dobrej vtip, kterej dobře ukazuje způsob tvýho podivnýho vidění světa. Když nožíř vyrobí nůž, nezodpovídá za to, že s ním někdo někoho později zabije, stejně tak výrobce zápalek není zodpovědný za to, že někdo úmyslně zapálil stoh slámy.

Ale piš dál, baví mě tvoje pozoruhodný vidění světa.
leden 22, 2016 11:57
toulavej : Pepa
Opět chyba. Židé nejsou a nebyli nikdy národ je to víra. Každý pokud si to přeje se může stát členem této komunity.

Foreign Office, November 2nd, 1917.
Dear Lord Rothschild, Ihave much pleasure in conveying toyou, on behalf of HisMajesty's Government, the following declaration ofsympathy with Jewish Zionist aspirations which has been submitted to, and approved by, the Cabinet "His Majesty’s Government view with favour the establishment in Palestine of a national home for the Jewish people, and will use their best endeavours to facilitate the achievement ofthis object, itbeing clearly understood that nothing shall be done which may prejudice the civil and religious rights ofexisting non-jewish communities in Palestine, orthe rights and political status enjoyed by Jews inany other country“ Ishould begrateful ifyou would bring this declaration to the Knowledge ofthe Zionist Federation.
Obr. 8: Gratulace kzaložení sionistického státu Izrael, kterou vejménu britské vlády zaslal Arthur Balfour lordu Rothschildovi
leden 22, 2016 22:52
Pepo, no tak:) : bb.
Synové Izraele, Židé, jsou národ. Velmi starobylý národ. A jsou židé,příslušníci jiného národa, třeba Češi,Němci,Poláci.
Židé jsou vždycky židé. Naopak ne.I když...všichni máme nakonec stejné kořeny, že.
leden 23, 2016 00:25
židé jsou národ : vlk
jen podle biblické mytologie. Byla uznávána do cca 17. století. Dnes už biblickým pověstem nedáváme váhu objektivních skutečností. Původně to bylo cca 50 kočovných beduínských kmenů.
Achjo, jak by ten svět byl jednoduchý díky náboženstvím.
leden 23, 2016 14:25
Vlku, : Mikin
Zide jako narod existovali drive nez Cesi, meli drive i sve pismo, jazyk a radu statnich utvaru.
Nerikam ti ze se mas sebrat a bezet zpet do rovin nekam mezi Dnepr a Dnestr, ale tak starobyly narod jako jsou Zidi bys na pokoji nechat mohl.....
leden 23, 2016 16:00
možná by neškodilo si ujasnit pojmy : vlk
70% světové židovské populace jsou Aškenázové, pro které je judaismus víra a jsou příslušníky nejrůznějších národů. Pak jsou ještě takové pojmy jako Etnický a Halachický žid. K tomu asi dalších osm různých národních variant, včetně čínských židů.

Další učenou disputaci můžeme vést na téma definice národa a jeho vzniku (společný jazyk, písmo nebo jen víra)

Z národů ač jsme různých. Jedno přání teď v nás bude znít ...
(hymna demokratické mládeže)
leden 23, 2016 16:29
Spis je to tak vlku : Mikin
ze ti Askhenazi Jews maji nejruznejsi obcanstvi, casto i nabozenstvi, ale porad jsou to Zide. Starej Dolfa jich proto ze jsou Zide vyhubil 6 milionu....
leden 24, 2016 01:05
ono se toho obecně dost nakecá : vlk
a některé pravdy, co zrovna nejsou pohodlné a populisticky tendenční )rozuměj - dle přání vládnoucí elity - hlavně té finanční) se zametají pod koberec.

O jistém Šlomonu Sandovi (profesor soudobých dějin na univerzitě v Tel Avivu) a jeho studii “The Invention of the Jewish People” (“Vymyšlení židovského národa”) asi nemáš moc tušení.

Židé podobně jako křesťané či muslimové představovali náboženské, nikoli etnické společenství. Ale to jsou poměrně jemné nuance, které po tobě nemůže nikdo chtít rozlišovat.

Dolfi ani Angela s tím fakt nemá nic společného.
leden 24, 2016 15:58
... : Mikin
Knizka jednoho profesora a narod kterej mel sve prvni kralovstvi uz 13 stoleti pred Kristem prestane existovat..... smilies/grin.gif
https://en.wikipedia.org/wiki/Jews
leden 24, 2016 21:58
:) : bb.
Podstatou mého sdělení Pepovi je to, že existuje jak židovský národ, tak židovské náboženství. Vyznavači judaismu jsou židé, příslušníci národa jsou Židé.

možná by neškodilo si ujasnit pojmy
no to by asi neškodilo, neboť jsi právě úspěšně smotal Židy s židy :-)
70% světové židovské populace jsou Aškenázové, pro které je judaismus víra a jsou příslušníky nejrůznějších národů.

Historie Židů je stará několik tisíc let. Židovská populace je židovská populace, ať už jsou to Židé askenazští nebo jiní a ať už mají občanství jakékoli. Někteří lidé mají 7 státních občanství a pořád jsou příslušníky jednoho národa, ne sedmi. Tak i Žid je Židem izraelským, evropským.. Žid je ten, kdo se narodil Židům. Někdo se nenarodil Židům, ale je žid. Rodina Židů může být složená ze samých nepraktikujících židů co do synagogy nezajdou jak je rok dlouhý, zatímco rodina Rusů můžou být ortodoxní židé.
Pak jsou ještě takové pojmy jako Etnický a Halachický žid. K tomu asi dalších osm různých národních variant, včetně čínských židů.

etnický Žid je totéž co etnický Čech, tedy příslušného etnika:-)
Co je halachický Žid jsem si musela stejně jako ty vygooglit, takže oba už víme co je halacha a proč se někdo nazývá halachickým (nikoli Halachickým) Židem.

Stále tedy platí, že co Žid, to žid, a ne každý žid je Žid :-)
leden 24, 2016 23:49
Proč jdou do Německa : Pepa
Proč se utečenci tak hrnou do Německa. Velice zajímavá informace. Přišlo mi emeilem, ruku do ohně za to nedám, ale jeví se mi to pravdivé.

Malé vysvětlení:


V Německu první věc, co udělají Arabové, je zakládání islámských obcí hned poté,
co jsou ubytováni. Tyto obce zakládají vybíraní uprchlíci, studovaní a vzdělaní kteří řídí modlitebny a místní chování ghet.
Nikdo si nedovolí jít proti těmto obcím, mají podporu státu a během dvou až tří
let dostanou své zástupce do místního zastupitelstva.

Tvrzení že Arabové jdou do Německa především za penězi co dostanou od Německa,
není jen na první pohled pravdou. Je to něco horšího, oni se pomalu podílí na rozložení struktury státu.

Mnohem více peněz dostávají imigranti v Norsku a ve Švédsku. V Německu má uprchlík týdně nárok na 150 EUR, dítě do 10 let na 50 EUR do 18 let
na 75 EUR.
Ve Švédsku je to 300 EUR na dospělého týdně, 250 EUR na dítě bez ohledu na věk.
Ve Francii má uprchlík nárok na 230 EUR týdně, dítě 150 EUR týdně.
Švédsko i Francie navíc vyplácí příspěvky na bydlení (od 150 - 250 EUR měsíčně)

Německo příspěvky vyplácí jen rodinám s dětmi, a to pouze po dobu 1 roku. Jak
vidíte, Německo není nijak velká výhra po finanční stránce pro uprchlíky, ale
jen zdánlivě.

Německo však nabízí, co jiné země nemají:
Finanční podporu náboženským obcím etnických menšin a to je ta rána na hlavičku
hřebíku!
V Německu mají náboženské obce (minimálně 50 osob) právo na státní příspěvek,
který v základu činí 150,000 EUR ročně, ovšem na základě vlastní aktivity a
počtu členů mohou na základě dotačních titulů získat automaticky nárok na
čerpání dalších 400.000 EUR ročně.
Pokud obec a počet členů přesáhne 1000 osob, stává se obec příspěvkovou
organizací státu a má právo na 2.5 milionu EUR ročně na svůj provoz. TAK TO JE
TO TÁHLO!! Ten magnet.

Islámské obce poté tyto peníze rozdělují jako svou dobročinnost mezi své členy a
rodiny, čímž je zavazují. Je to nebezpečná metodika, kterou úplně stejně dělá v
Libanonu Hizballáh, který peníze od Libanonské vlády přerozděluje mezi své
členy, obvykle nejchudší lidi, provozuje z těchto peněz nemocnice a soukromé
náboženské školy.

Stejně tak i v Německu velké islámské obce provozují školy a nemocnice,
dotují chudé islámské rodiny (což jsou prakticky všechny) Ale jejich děti musí
chodit na modlitby a tím tyto děti zavazuje a vychovává je podle islámského učení.

Nebezpečí je v tom, že zdejší islámské obce neříkají, že to jsou peníze z
německého státního rozpočtu, ale že to jsou peníze náboženské obce a ty peníze
chudým muslimům rozdávají jménem Proroka Mohameda.

Děti když vyrostou, vděčí za všechno (za jídlo, lékařskou péči, i vzdělání)
islámské obci a Prorokovi. A tyto děti jsou připraveny vykonat cokoliv ve
prospěch obce nebo Proroka!!!

To je důvod, proč chtějí do Německa. Nejenom, že dostanou peníze od státu, ale
mnohem více peněz dostanou od svých imámů, od islámských obcí.

Mnoho lidí se vyjadřuje v Čechách k islámu a Německu, ale neznají tyto souvislosti a důvody. Toto je prostě, perfektně a smyslu plně budovaná hierarchie jejich struktury, která má šanci nás postupně pohltit a později, ne úplně zničit, protože budou přece potřebovat křesťanské psy, jako otroky. Jejich slov: My máme čas!

Pokud by Německo ukončilo podporu náboženských obcí menšin, tolik migrantů by se
rozhodně do Německa netlačilo. Toto je to kouzlo a táhlo!



leden 25, 2016 03:54
... : vlk
... teď je mi jasný rozdíl mezi křesťanem a Křesťanem (nemyslím Roberta) nebo muslimem a Muslimem.
Jak prostý a jednoduchý je ten svět ...
leden 25, 2016 08:33
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]