O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ŠEST KROKŮ KE SPOKOJENÉMU ŽIVOTU PDF Tisk E-mail
Pondělí, 11 leden 2016
Přejít na obsah
ŠEST KROKŮ KE SPOKOJENÉMU ŽIVOTU
Strana 2
Třete bídu s nouzí? Jste na dně a nevíte, jak se od něj odrazit? Nenacházíte u sebe žádnou perspektivu? Máte ploché nohy? Máte lupy? My vám pomůžeme. Stejně jako řady takzvaných life koučů, kteří vám za peníze poradí, jak máte žít, abyste se měli dobře jako oni, tak i my vám (zadarmo) poradíme, jak udělat váš život lepším.

 

 

 

1. Řádně se vyprazdňujte


Život nám nabízí spoustu krásných věcí. Jen si to musíme uvědomit.

 

 

Život nám nabízí spoustu krásných věcí. Jen si to musíme uvědomit.

Klíčem ke spokojenému životu je samozřejmě pravidelné vyprazdňování. Není lepšího startu dne, než se ráno solidně vysr…

 

Toto vám žádný life kouč neporadí. Ten do vás bude hustit, že nejdůležitější je najít sám sebe, uvědomit si, kam směřujete a stanovit si krátkodobý, střednědobý a dlouhodobý plán rozvoje dovedností.

 

Žádný sebelepší krátkodobý, střednědobý ani dlouhodobý plán nemůže konkurovat tomu slastnému pocitu, když ráno vyložíte náklad.

 

 

 

 

 

2. Pravidelný sex či masturbace


Jak vypadá sex nebo masturbace, určitě všichni víte. Proto vám místo toho přinášíme fotografii rozkošného štěňátka, abychom vám tím zlepšili o trochu život.

 

 

 

Jak vypadá sex nebo masturbace, určitě všichni víte. Proto vám místo toho přinášíme fotografii rozkošného štěňátka, abychom vám tím zlepšili o trochu život.

 


Spokojený budiž ten, který souloží. Pokud není s kým, není nic jednoduššího, než si to udělat sám. Life kouč vás může oblbovat kravinama ohledně vnitřní integrity nebo pozitivnímu přístupu ke změně, ale to jsou jenom prázdné fráze. Spokojenost v životě hledejte v koitu.

 

 

 

 

3. Nebojte se pořádně nažrat

 

Jenom ti, kteří žijí přítomností a koketují s požitkářstvím, mohou tvrdit, že jsou spokojení. K čemu je odpírání a „makání“ na sobě, s tím, že veškerá vaše pozornost se upne na budoucnost, kdy budete konečně dokonalí, zatímco v současnosti se držíte zkrátka a odtrháváte si od huby, co to jen jde? Hezky se v klidu najezte, co hrdlo ráčí a co bude v budoucnu, neřešte. Není nic smutnějšího, než jíst denně dvě jablka, makat v posilovně a věřit, že za půl roku budete mít dokonalou postavu. Pak vás po třech měsících srazí autobus a veškerá snaha a utrpení přijde vniveč.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]