O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - RANSDORF PDF Tisk E-mail
Neděle, 06 prosinec 2015
http://obrazky.kudlanka.cz/legrace.jpgEuroposlanec za KSČM Miloslav Ransdorf, zadržený ve čtvrtek na jeden den curyšskou policií v jedné bance pro podezření ze zločinu finančního charakteru,  v neděli ve svém prohlášení uvedl, že chtěl v doprovodu tří Slováků navázat komunikaci mezi tamní bankou a jejím klientem, od něhož měl plnou moc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Zmínění muži se měli pokusit v tamější bance z nespecifikovaného účtu získat větší obnos. Slovenský Denník N uvádí, že šlo o 350 milionů eur; jiná média mluvila o téže sumě ve švýcarských francích. Podle informací tohoto serveru existuje ve švýcarské bance účet na Ransdorfovo jméno. 

 

     Muži - údajně se jmény Attila D., Juraj H. a Petr G. - chtěli podle listu peníze převést či vybrat na základě soudního příkazu. Datum Ransdorfova narození v údajích k účtu však nesedělo s datem na předložených dokumentech. Úředník proto chtěl vysvětlení, muži však začali být agresivní, a proto byla přivolána policie.

 

     Co dělal v této skupině Ransdorf a jaká byla jeho role, není zřejmé ani po jeho vyjádřeních. Podle pátečních spekulací médií jednou z možností je, že se skupina snažila dostat k takzvaným mrtvým penězům po židovských klientech švýcarských bank. To zmínil v ČT i předseda KSČM Vojtěch Filip. Některé výbory evropského parlamentu se podle něj problematikou mrtvých kont z období druhé světové války zabývají.

 

     Podle Filipa tak KSČM zjišťovala, zda neměl Ransdorf v tomto smyslu stranický úkol, který mohl ve Švýcarsku řešit. Ukázalo se však, že nikoli.

 

      Kromě politiky se Ransdorfovo jméno v médiích objevovalo kvůli milionovým dluhům, které mu vznikly z půjčky na stavbu vily. Byla na něj uvalena exekuce a hrozila mu dražba jak vily, tak i bytu. V roce 2013 prý závazky po deseti letech splatil.

 

      V roce 2013 měl Ransdorf incident s nizozemským televizním reportérem, kterého slovně i fyzicky napadl poté, co jej novinář obvinil z klamavého vykazování přítomnosti v Evropském parlamentu.

 

      Ransdorf měl v minulosti problémy se zákonem zejména kvůli dopravním nehodám. V červnu 2007 srazil autem ženu na přechodu v Praze. Jeho trestní stíhání skončilo v listopadu 2010 podmíněným zastavením poté, co se politik s ženou finančně vyrovnal.

 

     O rok později v české metropoli porazil autem dívku, která byla se zraněními převezena do nemocnice. Policisté nehodu původně vyšetřovali s tím, že mohlo jít o trestný čin, na základě znaleckého posudku ale dospěli k závěru, že jen spáchal přestupek proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu.

  

     Uvidíme, jak se tato zajímavá událost vyvine a co se o tom dozvíme...

 

Zdroj: internet

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře (32)add feed
... : Mikin
Ja bych z toho nedelal kovbojku. Vzdyt kdo z nas si obcas nezajede ve spolecnosti tri slovenskych mafianu do Svajcu, aby tam udelal s falesnyma dokldama v bance bugr.
Komunisti uz jsou tak uslechtili ze pomahaji nejen rolnikum a delnikum, ale i miliardarum. smilies/smiley.gif
prosinec 06, 2015 23:49
Tohle se teprve uvidí : NČ
Prý šlo o nějaký zmrtvělý účet cca 10 mld. Kč nereagujícího českého občana V.H. Iniciály jsou mi krapet povědomé, to bych se ani nedivil, že nereaguje.
Jinak toho o Mildovi moc nevím, byl mi celkem ukradený až do momentu, kdy se veřejně v tisku rozčílil, že v souvislosti s vyznamenaným zavražděným klukem ze Žďáru nebylo nikde zmíněno, že jeho otec je komanč. Brrrrr! Tedy, ne, že by mi vadilo, že ten táta je komanč, to je mi úplně fuk. Ale snaha, třískat z téhle tragédie body pro JAKOUKOLIV stranu, to mi přijde skutečně fujtajxl!
prosinec 07, 2015 05:14
:-D : kamikadze
Dobře, tak účet v bance nemá, peníze nevybíral – jen šel náhodou kolem banky, svítilo se tam, tak nakoukl dovnitř a náhodou tam nějací tři gauneři ze Slovenska jeho jménem převáděli peníze z účtu na účet. Taková náhoda… Pochopitelně s novináři komunikovat nebude, tak alespoň svým voličům a především své rodné straně by měl soudruh vysvětlit, proč byl zadržen. Jestli Filipovi bude stačit, že to všechno byl jen tragický omyl, že ho vlastně sebrali náhodou někde na chodníku, tak se vlastně nic nezmění.
prosinec 07, 2015 10:40
tak iniciály by seděly, ale : toulavej
můj účet to fakt není :-)
prosinec 07, 2015 11:54
... : Mikin
Soudruch a jeho rodna strana ted musi do sveta vypustit co nejvic protichudnych teorii, aby lidi zapomneli na to ze je zlodej.
prosinec 07, 2015 12:32
Toulavej, jestliže to není tvůj účet, tak bych za větou spíš hodil smajlíka :-( : NČ
Já osobně bych takový účet rozhodně s úsměvem neodmítnul a klidně bych se i s Mildou šábnul.
Kdo z nás to má...?
prosinec 07, 2015 13:13
... : Mikin
Milda je podle pana prezidenta "clovek, ktery kazdemu naleti".
Podle me je problem spise ve volicich kteri naleteli a jsou porad tak blbi, ze i po vsech tech hruzach, hladomorech a koncentracich i dnes voli komunisty.
Povsimneme si prosim rozdilu v korupci i zivotni urovni mezi zememi kde lide komunisticke dobytky nevoli, kde komunisticti dobytci nikdy nevladli a mezi zememi tradicne demokratickymi. smilies/tongue.gif
prosinec 07, 2015 14:22
... : -doktor-
Nechápu jak může tento člověk Česko reprezentovat.....!!!!!!!!!!!!!!!!
prosinec 07, 2015 15:08
Doktore, : Deedea
Na to je bohuzel jednoducha odpoved: Lid si ho za sveho reprezentanta zvolil smilies/angry.gif
prosinec 07, 2015 18:13
Deedeo a doktore. Neviděl bych to tak jasně. : NČ
Otázka je, proč si ho "lid" zvolil.
Teoreticky je ten chlap jistě fundovaný a myslím, že ve znalostech historie by nás tady všechny strčil do kapsy. S mnoha jeho prohlášeními lze i souhlasit. I proto určitě získal i preferenční hlasy, které ho zespoda posunuly na volitelné místo.
Ale pro praktický život se zdá skutečně nevybaven (jak ostatně i konstatoval prezident, byť jinými slovy). Jestli čistě prakticky a pragmaticky (což je mu ale zřejmě docela cizí) pojal i svou "misi" v bance, to zatím není jasné. Třeba to objasní, nebo neobjasní. Se uvidí.
Jako nejhorší zádrhel vidím stávající volební systém, kdy se v první řadě volí strany a pak, snad, možná, teprve lidi. Daleko sympatičtěji, i když ne ideální, se mi jeví způsob volby do Senátu, kde se skutečně ve výsledku střetávají konkrétní lidé.
Kdyby už konečně mělo dojít k omezení počtu lehkoživků, nerušil bych Senát, ale zrušil a vykopal bych všech 200 poslanců z PS. Stejně tam jen žvaní hovadiny a nakonec pak hlasují jen podle pokynů předsedů klubů. A když pokyn nepřijde včas, tak jsou zcela zmatení, protože nemají ani sebemenší tušení, o čem se má vůbec hlasovat. K čemu jich tam na to povalování musí být 200ks, to je mimo normální chápání.
A podobně to vypadá i v tom slavném Evropském parlamentu.... (akorát, že tam to je za nejméně čtyřnásobek platu poslance v Česku a za dvacetinásobek průměrného českého platu).
prosinec 07, 2015 19:50
Ja to vidim NČ spis tak, : Mikin
ze se jedna o pozustatek zlocinne minulosti.
Kdyz se podivas na vysledky voleb v zemich s demokratickou tradici, tak tam voli zmetky kteri maji v programu likvidaci demokracie (tedy komunisty a nacisty) jen asi tak 1% volicu.
prosinec 07, 2015 20:08
... : Mikin
Ten clanek v Parlamentnich listech je pravy poklad. Soudruh nejenze obetave pomahal zidum, ale i mrzackovi a chtel tak prispet k reseni situace s uprchliky.
Zamotal do toho i Ukrajinu, sam sebe oznacil za vedce a nemocneho duchodce. Parlamentni listy pochvalil za udajnou nestrannost. smilies/shocked.gif
prosinec 08, 2015 01:56
deeres, dík za odkaz : NČ
Přečetl jsem to tak do dvou třetin. Je to strašně dlouhé a nečtivé.
Chybí mi tam dvě věci, pro mě zrovna ty nejdůležitější:

1) Proč se ti "lidé" obrátili zrovna na Ransdorfa, namísto, aby jako každý normální člověk, zaangažovali právníka. V tomhle konkrétním případě, kdy šlo o tak slušnou sumu, by zřejmě bylo namístě, spojit se i se Švýcarskou ambasádou. Což bych předpokládal, že právě v tom by mohla být účinná pomoc poslance. I kdyby ambasáda nic nepodnikla, aspoň by existoval věrohodný doklad o tom, že už v té věci něco poslanec dělal, zcela legálně.

2) Proč do toho Ransdorf vůbec šel, a když už jo, tak proč takhle debilním způsobem.

prosinec 08, 2015 06:02
Parlamentní listy jsem nečetla, ale - : Myška
vy mu někdo věříte?
prosinec 08, 2015 06:31
Myško, nejde přece o to, jestli my tady mu věříme : NČ
Vždyť dohromady nevíme vůbec nic. Já spíš věřím, že se všechno spolehlivě vyšetří. Výsledek nedokážu vůbec odhadnout.
Ovšem, blbý to má už teď. Buď se prokáže, že je lump. Anebo se prokáže, že je nesvéprávný trouba.
Já osobně bych spíš sázel na to druhé, ale to je jen můj dojem. Nevím.
prosinec 08, 2015 06:49
Pondělní kratinká glosa M. Macka : NČ
Doposud jsme znali jen „bílé koně“. Teď k nim přibyl „bílý vůl“…
prosinec 08, 2015 07:10
Myško, : Míša šíša
nevěřím.

NČ:
Buď se prokáže, že je lump. Anebo se prokáže, že je nesvéprávný trouba.

Anebo obojí.

Mikine,
kdy poletíš zase na dovolenou do Thajska?
prosinec 08, 2015 07:11
Jo, Míšo. : NČ
Přesně tak to taky vidím. To jsem psal jen jako dvě možnosti "bude odsouzen" nebo "bude osvobozen".
Nějak mi nesedí kombinace "nesvéprávný lump".
Ale fakt je, že i to existuje. Onehdá mě pobavila zpráva, jak nějaký zlodějíček vlezl do kšeftu krást a z ukradených flašek se hned tam ožral jak prase, takže ho v krámě ráno našli spícího.

prosinec 08, 2015 07:40
NČ, : Míša šíša
jo, to bylo dobrý. No, aspoň si užil než ho sbalili. To Ransdorf si ani nestačil užít. smilies/wink.gif
prosinec 08, 2015 09:04
... : Mikin
Nevim, jestli by nas tady vsechny(jak pise NČ) soudruh Ransdorf strcil se svymi znalostmi historie do kapsy, ale udivene vykriky by behem jeho prednasky jiste zaznely.
Je zajimave ze se zatim nesnazi vysvetlit existenci tech 3 Slovaku. Ja mam za to ze to nebyli mafiani, ale skautici, ktere vezl z dobroty srdce do Svycarska na jamboree. smilies/smiley.gif
Miso siso, proc se ptas na dovolenou v Thajsku? Zrovna jsem tam byl, i kdyz kratce. Hlavni byl mesic v Indii - v Himalajich a Rajasthanu. Uz pisu pro Kudlu cestopis.
prosinec 08, 2015 09:31
... : deeres
Na to lze jenom říci, že vlastně nevíme, co se doopravdy stalo. Ransdorf přes veškerou svou vzdělanost, ve zcela jiné oblasti, je jasný finanční pablb a docela klidně to mohla být na něj bouda i od vlastních lidí. Osobně si myslím, stejně jako Macek
Teď k nim přibyl „bílý vůl“…

prosinec 08, 2015 13:08
Ten Ransdorf mě baví : Mája
Vždycky když ho vidím, tak se divím,že mu ještě nepřidělili opatrovnika.Docela jsem zvědavá co z toho nakonec vyleze.Říkám si že ani Ransdorf není tak blbej,aby se pokoušel někde na přepážce vybírat takovou sumu a taky ze Švýcaři by ho sotva hned propustili.Na druhou stranu bych se u něj nedivila kdyby naletěl nějaká ta odměna se taky hodí.Jinak židovská mrtvá konta,to je kapitola sama o sobě.
prosinec 08, 2015 16:54
... : Mikin
Podle poslednich zprav mu Strana veri. Ted bude nutno vypustit do sveta co nejvice protichudnych nesmyslu aby si lidi rekli "kdovi jak to bylo". smilies/tongue.gif
prosinec 08, 2015 18:16
fuj, chtěl jsem cosi poznamenat, ale znechuceně odcházím... : strejda
ta mucholapka se přilepí snad na každý článek...
prosinec 08, 2015 18:24
... : Mája
Tak tady asi máme toho tajemnýho V.H.-část velkoformátový podvodník. http://www.ceskatelevize.cz/porady/1100492707-na-stope/415236100132023/
prosinec 08, 2015 21:38
Strejdo, : Míša šíša
ba ne, u článku s nakládanou zeleninou nalepeno není. smilies/wink.gif
prosinec 09, 2015 06:34
Míšo. Není radno malovati čerta na zeď..... : NČ
.
prosinec 09, 2015 08:08
Jo, nalepeno tady je. : Mikin
Me nejakej polomozek dokonce vycital emigraci. A takovi lide maji pravo volit !
Miso - siso, znovu se ptam proc jsi se me ptala na moji dovolenou. Ja ti odpovedel....
prosinec 09, 2015 17:46
Mikine, : Míša šíša
protože mě to zajímalo. Že bychom si jako na chvíli odpočinuli od těch tvých výlevů. Vždyť už jsi jak kolovrátek...
Jinak ti děkuji za odpověď.
prosinec 09, 2015 19:52
Miso siso, : Mikin
takze i ja dekuji za odpoved. Hlavne ta Indie byla nesmine exoticka.
Co se toho kolovratku tyce, muze jit u subjektivni pocit zpusobeny u tebe tim, ze mame odlisne nazory. Ale budu se snazit o zlepseni i tak.
prosinec 10, 2015 04:44
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]