O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

CHUDÁK ŽENSKÁ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 23 listopad 2015
Koukla jsem zas po delší době na facebook a bylo mi smutno z toho, co dovedou někteří radit a čemu někteří věří... Ano, když je někdo z blízkých nemocný, snažíme se pomoci, co to jde - jenže - s rozumem!!!  A tak jsem se rozhodla občas něco z toho zveřejnitJak psal jeden z komentujících:  Možná by to měl někdo uložit a pak to někam dát. Ne, že by to bylo zrovna veselé, ale třeba alespoň to otevře oči dalším kaskadérům, kteří budou chtít podobné věci zkoušet. Když to uvidí napsané až do konce, asi takovou "neléčbu" zváží.
 
 

Tak já to shrnu, vážený pane:


1. Vaší ženě byl diagnostikován karcinom prsu v počáteční fázi.
 
2. Statistická data říkají, že 5leté přežití pacientek, u nichž byl karcinom prsu diagnostikován v klinickém stadiu I či dokonce jako karcinom in situ, činí téměř 100 %.

3. Odmítli jste ověřenou a často účinnou léčbu odborníků-onkologů.

4. Trápíte internet v naději, že existuje nějaký zázračný lék na rakovinu, o němž doposud lékařská věda nemá ani tušení. Neexistuje.

5. Nasloucháte radám pochybných existencí, jakými jsou průměrný fotograf Ota Nepilý, nebo jednoznační šarlatáni typu Jima Humbla či Adriana Jonese (ten radí nechat vyžrat nádor žíravou mastí) (také tady je to "výživné").

6. Proléváte manželku roztokem oxidu chloričitého, trápíte ji klystýry a vaginálními výplachy, v boji s rakovinou naprosto neúčinnými.

7. Nemocnému tělu nedodáváte dostatek potřebných živin, protože manželku krmíte výhradně zeleninou a proléváte jí střeva lněným olejem a jinými sračkami.

8. Ztrácíte vzácný čas a riskujete, že za rok už manželce nebude žádné pomoci.

9. Nakonec vám zcela zbytečně umře a vy svedete vinu na koho? Na doktory? Na Nepilého a jeho sektu?

 
 
 
 
 
 
Chápete, proč je stále tolik lidí, kteří těmto šílenostem věří?
Já ne...
 
d@niela
 
 
 
 
Komentáře (3)add feed
tak to je tedy šílený... : Monikakocka
zoufalí lidé dělají zoufalé věci, ale tohle je fakt moc.
listopad 23, 2015 16:26
šílené asi ano, ale .... : Sareza
Mám kamarádku, už v červenci ji, když rakovina udeřila po třetí, vyřadili z léčby se závěrem - chemoresistentní. Ani speciální léčba "bio-cosi" jí nezabrala. Byla odeslána ke známému léčiteli. Doufala jsem, že s ní "něco" bude dělat. Třeba ta úprava stravy nebo co já vím. Jen ji povzbudil a řekl ať žije jak se cítí. Do nedávna totiž vypadala jak chodící reklama na zdraví. Najednou je vše jinak, další nádor - pro změnu na mozku, ozařování a teď..., teď hospic. Zatím tu je, já mám doslova "husinu" po těle a modlím se, aby byla ještě dlouho, ale .....
p.s. možná jí opravdu poradil to nejlepší, co pro ni v té chvíli mohl udělat
listopad 23, 2015 18:25
prekvapuje me, : Anicka1
jak malo komentaru k teto tematice. Taky jsem videla dost tragedii, kdy lidi verili zazracnym lecitelum a k doktorovi prisli uz pozde. A hadejte, kdo byl ten blbec. Ano alternativu nasi lekari doporucovali, ale jako doplnek ke klasicke lecbe. Specialne po chemoterapii, protoze mohla zmirnit vedlejsi ucinky a akupunktura od bolesti. To opravdu fungovalo. Kdyby to bylo tak jednoduche, tak by asi nikdo neumiral, ze.
listopad 25, 2015 20:03
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]