O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PONĚKUD CHOULOSTIVÉ TÉMA PDF Tisk E-mail
Pondělí, 02 listopad 2015
Víte, nejsem psycholog ani nijak zvlášť fundovaný odborník na lidskou sexualitu, ale pokusím se poněkud rozvést ožehavé téma - sexu se zvířetem. Občas o něčem podobném čteme, či slyšíme. Osobně jsem podobná témata předem neodsuzoval a spíše jsem se snažil poodhalit trochu více. V dnešní době mohu říci, že už mám jistý rozhled a setkal jsem se s již několika zdůvodněními – proč vlastně k takové situaci došlo?

 

 

 

 

 


 

     Jedni říkají, že je k tomu dohnal sexuální nedostatek a proto se v nouzi obrátili na svého nejvěrnějšího a mnohdy jediného přítele, který jim deficit vyplnil. K této variantě se spíše uchylují ženy — i když je to s podivem, protože osobně jsem byl přesvědčen, že jsou to spíše muži, co jsou po této stránce aktivnější.  Mnohdy to ve výsledku dopadlo tak, že toto spojení provozují po velmi dlouhou dobu, a udržují tím svůj pravidelný sexuální život. Pravda je, že v žádném případě jim nehrozí nechtěné těhotenství a svou roli hraje jistě i určitá peprnost zakázaného ovoce.

 

 

 


      Dále se velmi často setkávám s lidmi, kteří o tomto způsobu milování někde slyšeli nebo četli. Tato představa je vzrušovala natolik, že to nakonec později vyzkoušeli a buďto jim tato činnost přinesla opravdu očekávané – někteří to po čase dokonce i oznámili svému partnerovi a dále to vše pokračovalo neuvěřitelně spletitými stezkami lidských reakcí. Nebo se jim to líbilo méně, než čekali, případně nelíbilo. V tom případě  se tomu již nevrátili a vzpomínku na zážitek ukryjí ve svém nitru před světem a život jde dál.

 

     Dále jsou lidé (snad jako já) kteří naopak se snaží otázky sexuality poznat a pochopit takové, jaké jsou, se všemi jejich zákrutami i záludnostmi; nikdy jim žádné téma nepřipadalo jen jednoznačně „divné, hloupé, zvrhlé“. Naopak vše berou jako jistou — byť neběžnou — součást života, kterou je ale samozřejmě z pochopitelných důvodů nutno před okolím tajit.  Všichni přeci máme zkušenost s lidskou snášenlivostí ohledně tabuizovaných témat.

 

     Nakonec jsem si nechal nehorší variantu, která se rovněž může přihodit, i když není nijak častá — že dojde ke znásilnění zvířetem (při sexu sado-maso, kdy se jeden snaží ponížit toho druhého, jak je to jen možné, nebo např. tak,  jak prý byly vedeny některé výslechy v bývalé Jugoslávii atd.).  Pravda je, že jen lidé umějí být k druhým tak nesmírně krutí. 

 

 

 

     V mnoha zemích jako je Dánsko nebo Německo donedávna dokonce fungovaly oficiální zviřecí nevěstince, kam dojížděli zoosexuálové z celého světa. Na nátlak ochránců zvířat a politiků už tam ale platí nebo se připravuje zákaz sexu se zvířaty jednou provždy.

 

     V Česku tyhle praktiky zatím nezákonné nejsou, vězení hrozí pouze za výrobu a šíření pornografie s touto tématikou.

 

 

XANDR

 

 

Komentáře (23)add feed
takze u nas je to povoleny... : Annicka
to jsou mi veci. Ale ono se to opravdu tahne dejinami, a vzpominam si na toho chlapka, nekde na vesnici, co dostal myslim nejakou pokutu za to, ze snad nasilnil ve staji kone. Bylo to pred par lety ve vsech novinach.
listopad 02, 2015 13:39
Tak největší problém asi bude : Krakonoš
v tom, jak zjistit, jestli s tim daný zvíře skutečně souhlasí. Aby bylo jasný, že nejde vo pohlavní zneužití či znásilnění. A mělo by bejt to zvíře určitě plnoletý. Což je u každýho druhu jindy. Třeba Můra by nám mohla napsat, kdy jsou plnoletý papouchové. Ty mluvící by pak mohli i svůj souhlas s aktem vyjádřit slovně. smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif
listopad 02, 2015 14:20
Skutečně nesmírně vzrušující thema. : Náhodný čtenář
"Máš má ovečko dávno spát, ty mě můžeš hřát, ty mě můžeš hřát...".

Příští themata by mohly(i) bejt buzeranti, pak pedofili, pak negrofili, pak nekrofili, pak gerontofili. Jistě se najdou i další fíli.
Inu, když ji (ho) máš rád, tak není co řešit. A ve skutečně upřímnym milování nesmí existovat žádné tabu.
listopad 02, 2015 14:25
když ji miluješ, není co řešit.... : Nona
nebyla to Kofola?
listopad 02, 2015 14:57
... : -doktor-
Je to děs a zavržení hodné a nečisté.Ale jako kluk jsem chodil k sedlákovi pomahat.Selka jednou pacholka(pomocníka ve statkuú přistihla jak ze stoličky souloží s krávou.Musel ze statku a pak se mu celé čtvrti říkalp Fokekráva....
listopad 02, 2015 15:58
No, doktore, dneska by ho za statku už nevyhodili : Náhodný čtenář
Šabatka by uznala jeho lidský práva a statkář (dneska samozřejmě po americku - farmář) by mu vysolil odstupný vyšší, než cenu svýho gruntu.
listopad 02, 2015 16:46
... : mia I
už jsem tu na Kudle jednou myslím psala , tak se budu opakovat. Kdysi v nějakém časopisu, v sexuologické poradně byl dotaz dámy, která se oddávala hrátkám se svým psem a měla obavy, zda s ním nemůže otěhotnět smilies/wink.gif Tak ji odborník uklidnil.
listopad 02, 2015 16:58
Mio I. Škoda. Mohla to být velmi roztomilá štěňátka : Náhodný čtenář
.
listopad 02, 2015 17:08
NČ : Iris
.... smilies/grin.gif smilies/grin.gif
listopad 02, 2015 17:19
Nč : mia I
pamatuju, jak nám kdysi profesor na střední škole uvedl příklad křížení - matka žížala, otec ježek, dítě ostnatý drát smilies/grin.gif smilies/grin.gif




listopad 02, 2015 17:28
... : Bara
No, kazdy ma nejake touhy a fantasie, ale tohle mne osobne prijde zvrhle!
listopad 02, 2015 17:43
Jenomže, Báro! Takovej pedofil má přeci svý lidský práva : Náhodný čtenář
A zvlášť, když ty hlaďounký prdelky malejch ministrantů jsou přece přímo k nakousnutí...
listopad 02, 2015 18:16
mio prvá : kolemjdoucí
Kdysi v nějakém časopisu, v sexuologické poradně byl dotaz dámy, která se oddávala hrátkám se svým psem a měla obavy, zda s ním nemůže otěhotnět
viděl jsem na vlastní oči, bylo to v Bravíčku, nebyla to dáma ale třináctiletá puberťačka a odpověď zněla: "má jiný počet chromozomů, nemůžeš".
listopad 02, 2015 18:23
... : bb.
Víte, nejsem psycholog ani nijak zvlášť fundovaný odborník na lidskou sexualitu, ale pokusím se poněkud rozvést ožehavé téma - sexu se zvířetem. Občas o něčem podobném čteme, či slyšíme. Osobně jsem podobná témata předem neodsuzoval a spíše jsem se snažil poodhalit trochu více. V dnešní době mohu říci, že už mám jistý rozhled a setkal jsem se s již několika zdůvodněními – proč vlastně k takové situaci došlo?

Ne, jsem sexuolog amatér a tak trochu zoofil a rád bych si o tom pokecal.
"Proč k takové situaci došlo?" Na to se krásně hodí čeština dnešních pubošů - "protože úchyl".
listopad 02, 2015 18:24
kolemjdoucí : mia I
je to možný, starší dcera si kdysi Bravíčko kupovala. Ale přece jen si myslím, že to bylo jinde , paní psala , že má nějaký velký plemeno psa a že se někdy společně pěkně rozparádí a teď ji přepadly obavy... Odpověď byla, že nelze, protože zvířecí a lidské zárodečné buňky se nemohou spojit. Chudáci sexuologové smilies/wink.gif
listopad 02, 2015 18:46
Kolemjdoucí čtenáři: Chromozom sem, chromozom tam, : Náhodný čtenář
Já to vidím tak, že když láska i hory přenáší, tak i pár blbejch chromozómů si dá nakonec říct. A i kdyby ne a ne a ne, tak genetický laboratoře nad tím do několika let zcela jistě vyzrajou. Láska nakonec MUSÍ zvítězit.
listopad 02, 2015 18:51
mio prvá : kolemjdoucí
zřejmě je tato zábava rozšířenější, než bychom předpokládali smilies/grin.gif Teď už zbývá jenom zjistit, jestli může dáma od psa chytit chorobu, kterou ten pes chytil od čuby, která jí před tím chytla od svého pána...
listopad 02, 2015 18:53
Možnost přenosu těchhle chorob : Náhodný čtenář
je přímo závislá na tom, jak pečlivě si po akci čuba vylízala p***l.
listopad 02, 2015 19:04
kolemjdoucí : mia I
navíc takové pokousání od psa, trknutí od kozy, kopnutí od koníka.. smilies/wink.gif
listopad 02, 2015 19:11
Vyprávět jsem slyšela ... : micka
... o sedlákovi, který nosil vysoký gumáky celoročně a prý do těch gumáků strčil zadní nohy kozénce ... ale co je na tom pravdy ... Berte to jako příspěvek do slibně se rozvíjející diskuse. :-D
listopad 02, 2015 20:05
Některé věci nevysvětlíš!!! : vlk
Přijde chlápek do hospody a stále si něco pro sebe mumlá: "Některé věci nevysvětlíš ... některé věci nevysvětlíš." Dá si 2 dcl a stále mumlá: "Některé věci nevysvětlíš."
To už je divné hospodskému, tak se ho ptá: "Co to pořád povídáte? Všechny věci se dají vysvětlit, máme spoustu odborníků, pokročilou vědu apod. Co si tedy neumíte vysvětlit?"
"Ale, dojím kozu a jak ji dojím, kopne mi jednou nohou do kýble, tak jsem ji tu nohu přivázal k vratům. Dojím dál a mrcha, co neudělá? Kopne mi druhou nohou do kýble. Přivázal jsem ji tedy i tu druhou nohu k protější stěně a spokojeně si myslím, že už nebudou problémy, když mi do kýble spustí ocas. Tak jsem se už opravdu naštval, sundal jsem si pásek a přivázal s ním ocas ke krovu střechy maštale. A potom mi spadly kalhoty a přišla manželka .... Některé věci nevysvětlíš!!!"
listopad 02, 2015 20:28
... : deeres
A tak se zrodil Mínotaurus a a pasáci v Andách chytli chytli syfla, který se sopkojeně šířil světem, dokud nenarazil na antibiotika.

listopad 04, 2015 10:03
... : deeres
Miroslav Stingl,cestovatel:
Indiáni mají takové rčení, že lama je pastevcova manželka. Oni totiž lamy pasou tak, že je na šest měsíců vedou na pastvy. A pastevci tam nemají ženy, tak praktikují zoofilii. To je docela kuriózní příběh. Říká se, že syfilis dostali indiáni od lam. Jako HIV je prý z opic, tak syfilis od lam. Od pastevců, kteří se vrátili domů, to pak dostaly jejich manželky. A od těch manželek to dostali Španělé, kteří tam přišli. Je zajímavé, že první nakažení se v Evropě objevili roku 1493. Syfilis tedy přivezli španělští námořníci, neb jak známo, roku 1492 objevil Kolumbus Ameriku. To by byla opravdu velká shoda náhod, aby se to v té době objevilo zároveň někde v Evropě. Myslím si, že to je docela zajímavé.
listopad 04, 2015 10:05
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]