O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE PDF Tisk E-mail
Pátek, 02 listopad 2007

 To se nám toho v poslední době seběhlo.... Jiří Čunek se rád strefoval do Romů. A oni zuřili. Teď se dočkali. Jejich úhlavní nepřítel odchází. Přestože jim Čunek leží v žaludku, ještě jednou se s ním chtějí sejít.  A trochu ho potěšit. Do Prahy vyšlou delegaci, která předá Čunkovi speciální dárkový balíček.

„My vážně uvažujeme, že mu předáme sadu samoopalovacích krémů a poukázku na výběr lehátka. A možná také zápalky. I když ty by mohl mít sám," říká předseda romského sdružení Dženo Ivan Veselý.

 

 

 

     Nu, tak mně napadá, jak dlouho nám vydrží další novinka: Vízová povinnost s Kanadou se nově nevztahuje na pobyty kratší než devadesát dnů.  Nu, ale vzhledem k dalším slovům: „Krátkodobý pobyt ale zároveň nesmí být zneužit za účelem výdělečné činnosti" - si myslím, že tudy průšvih nehrozí...

    Jen pro informaci: Kanada víza pro Českou republiku zavedla v roce 1997, kdy mnoho českých občanů snadné možnosti vycestovat do této země zneužívalo. Ke zrušení víz mezi oběma zeměmi přitom došlo jen o rok dříve. Nyní kanadská strana svůj postoj přehodnotila, protože Česká republika kanadská kritéria dlouhodobě splňuje.

 

     A ještě k těm politikům: U mě osobně ale v současné době boduje Jiří Paroubek. Podle mnohých mediálně zdatný politik - podle mě spíš populista a buldozer, který když se do někoho opře, tak to stojí za to a když prohrává, tak ještě podá trestní oznámení. Zřejmě se podle vlastních slov snaží o „likvidaci pozic exponentů buržoazie v politickém životě republiky" (bulletin ČSS Socialistický směr r. 1978).

     Každopádně už se dokázal vykroutit z takových afér, jako První městská banka, zabezpečovače Matra, zakázky po povodních, neprůhledného financování časopisu Trend, „slavného" povolebního projevu a zdá se, že mu projde i aféra současná. I když pardon, ta se týká jeho bývalé ženy, která je rozvedená a je soukromá osoba a nám je do toho „p*d". Mj. mě Paroubek nepřekvapuje, ale doufám, že alespoň překvapuje ty, kteří ho volili.

 

 

Kleofáš

 

 

Komentáře (10)add feed
Tohle je jako co??? : NČ
O panu Čunkovi už dneska řeč byla. Je ho škoda.
Co se týče Jiřího Paroubka - to je jediná osobnost, která skutečně platí na modročernozelenej spolek vyžírků! Že na to jde s buldozerem? Jak jinak? Na hrubej pytel.....
listopad 02, 2007 11:06
Aha NČ : Lco
Takže všichni jsou vyžírky, jen náš Jiřík ne...
Tomu říkám objektivita...
listopad 02, 2007 11:52
... : ivanka
Když byl ještě Jiří Paroubek premiérem, zavolal do Vídně svému známému, podnikateli Eduardu Harantovi, s tím, že shání sponzory pro svou ženu.
Harant neváhal a Zuzaně Paroubkové vysázel v hotovosti na stůl statisíce korun. Kolik? Paroubek ve svém prohlášením napsal, že čtyři sta tisíc korun. Jeho exmanželka však v deníku Aha! uvedla, že šlo o méně.

"Pan Harant mi věnoval sto tisíc korun," sdělila deníku. Otázka, kdo z nich mluví pravdu, bude zajímat i finanční úřad. Zuzana Paroubková totiž převzala peníze dřív, než založila občanské sdružení. A dalších dvanáct mecenášů, kteří jí poslali celkem téměř třináct milionů korun, zatím tají.

NOJO - VŠICHNI JSME SI ROVNI - JEN NĚKTEŘÍ JSOU ROVNĚJŠÍ
smilies/angry.gif smilies/angry.gif smilies/angry.gif smilies/angry.gif

listopad 02, 2007 11:58
nechme radeji politiky : Jasmina
znam dve rodiny,kde se schazi porad spousta lidi z okoli,vykecava se,popiji a pozere ze stolu ale o politice je tam zakazano hovorit,z drivejsich zkusenosti takovehle debaty koncily v nejlepsim hustou atmosferou, v tom horsim doslo i na pesti.
listopad 02, 2007 12:18
asi : babcaivca
si nevybereme, jeden kluk lepší než druhej
skoro se mi nechce věřit, že by pořád platilo, že každý národ má tqakovou vládu, jakou si zaslouží ...
listopad 02, 2007 12:19
... : Týna
Právě že to určitě stále platí. Tady se trpí věci, které by jinde ve světě byly už dávno "vypískány" a "oddemonstrovány".
Myslím, že i když mezi ně vleze slušný člověk, brzy se buďto změní nebo musí odejít. Čunek je jiný případ, tomu už nestačila ani ta hroší kůže.
Buldozer Paroubek by to mohl trochu rozhrnout! smilies/grin.gif
listopad 02, 2007 12:44
Jasmíno, : strejda
kdysi dávno jsem tu remcal, že se tu politikaří na apolitické Kudlance a byl jsem sprdnut, že je to nutné i zde, protože politika - chca-nechca patří do našeho života jako cokoli jiného.
Ale protože je tu té politiky opravdu poskrovnu, dá se to vydržet a přežít to s humorem. Tady se člověk i odreaguje, někdy i zasměje, ale např. na modrém serveru, vedeném pí Dědečkovou se tak akorát člověk nahvězdičkovává nad články a názory tamních zavilých jedinců.
listopad 02, 2007 12:47
Danielo, omlouvám se, že odbočuji, : strejda
ale ještě jsi zapomněla na jedno VELMI diskutované téma a tím je pražská Chobotnice na Letné versus primátor a jeho měnící se stanoviska dle počasí...nebo hradu? Ta paměť...smilies/grin.gif
listopad 02, 2007 12:52
Lco : NČ
NELZE zůstat objektivním při pohledu na neustále se vynořující a vše přečkavší obličeje (některé už skoro 20 let). Jmenovat tentokrát nebudu, mohlo by to bejt žalovatelný. Myslím, že každej si dosadí (mladýho a nadšenýho nejoblíbenějšího politika, nebo největšího z největších ekonomů, nebo ostny porostlýho Otce privatizace, nebo největšího z největších bankéřů, nebo ministra snad uplně všeho kerej nechal spoluturistu zmrznout v horách, věděl bych i dál, ale je mi nevolno).
listopad 02, 2007 12:58
na tu chobotnici se chystám extra... : d@niela
sleduju ten urputnej boj...
Ale jaksi se mi zdá, že tu ani moc nejde už o knihovnu...
listopad 02, 2007 13:52
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]