O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ZRÁDNÝ E-MAIL PDF Tisk E-mail
Středa, 15 červenec 2015
Ano, "šmejdi" jsou všude, tedy i na internetu. Ale to - pevně doufám - všichni víte. V těchto dnech určitě plno lidí se dostalo do styku s dalším podvodným jednáním. Pevně doufám, že se všichni chováte správně - že na nic podobného nenaletíte. Mj. následující text se jedná vašich účtů u UniCredit bank, ale prý už se rozesílají e-maily, týkající se Komerční banky! Přečtěte si, co o tom píše Igor Hák z www.viry.cz:

 

 

 

 

 

 

      Ač účet u UniCredit bank nemám, přesto mi dnes přišlo několik skromných e-mailů s předmětem Aktualizovat #0084234 z podvržené adresy banky. Zpráva obsahuje jen toto:

 

 

unicredit0

 

 

     Kliknutím na odkaz se dostanete na podvodnou stránku vydávající se za něco, co by mělo připomínat web banky. Pokud vše poctivě vyplníte, jméno, heslo i certifikát jen tak odevzdáte útočníkovi. Ten pak může operovat s penězi na vašem účtu (samozřejmě ještě musí pořešit druhý faktor – mobilní telefon, ale i to dnes není problém).

 

 

 

unicredit1
unicredit2
 
 
     Na závěr pak dojde k přesměrování na pravou stránku banky – www.unicreditbank.cz.

 

     Jak se říká, opakování je matkou moudrosti (platí pro jakékoliv internetové bankovnictví), tudíž: Přístupové údaje zadávejte jenom do stránky, jejíž adresu ručně vypíšete do prohlížeče. V tomto případě: www.unicreditbank.cz.

 

      Jakékoliv odkazy zaslané e-mailem, chatem (ICQ, Skype, …) apod., obzvláště pak v souvislosti s financemi, ignorujte!

 

 

IGOR HÁK,

www.viry.cz

 

 

 

Komentáře (4)add feed
... : deeres
Nejspíš bych na to nenaletěla, ale nedávno mně zvoní mobil a prý Citybank a jestli si mne mohou nahrávat. Tak to už se mně nelíbilo a tak jsem volajícího odbyla, že nemám s jejich bankou nic společného, jenže on pořád něco mlel o slevách a tak jsem odvětila, že žádnou slevu nechci zadarmo a ukončila hovor.
Nejspíš to byl nějaký chudák z call centra, ale já jsem naštvaná, už v okamžiku, kdy se nepodívám na displej a přijmu hovor z neznámého čísla. Přitom já číslo jen tak někomu nedám, ale protože mám pořád svoje první číslo z někdejšího Telecomu, tak už ho nejspíš xkrát přeprodali.
Včera jsem se dívala na Jožo Ráže u Krause, tak ten je na tom ještě hůř, než já. Má nejnovější počítač, který nezapíná, stejně tak mobil a platební kartu použil pouze jednou, aby jí vyzkoušel, protože má obsesi z toho, aby ho někdo nemohl elkronicky sledovat.
červenec 16, 2015 08:42
Jožo Ráž - : Myška
trpí zmíněnou obsesí a líbí se mu socialismus...
červenec 16, 2015 09:09
Myško, : deeres
myslím, že si dělal srandu, ze sebe i z Krause. Sice se kladně k socialismu vyjádřil, ale vzápětí to vetoval jako slepou cestu.
červenec 16, 2015 09:12
Je to možný, poslouchala jsem na půl ucha u práce... : Myška
Ale překvapil - že nepoužívá mobil, PC, kartu. U něj bych to nečekala.
červenec 16, 2015 09:14
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]