O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MIGRANTI - TENTOKRÁT CO NÁM "PŘINESOU" PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 červenec 2015
I když se už hodně psalo - a ještě určitě hodně psát bude - o migrantech, a to ze všech možných úhlů pohledu, nějak mi chybí větší zamyšlení nad nebezpečím nemocí, které k nám mohou být tímto způsobem přeneseny. Vždyť každý, kdo cestuje do exotické ciziny, se musí nechat očkovat proti všem tamějším chorobám.
 
 
 
 
 
 
 
        Jenže teď, kdy jich z Afriky ke břehům Evropy připlouvá stále nekonečný proud se nejrůznější organizace a vlády přímořských států již delší dobu chovají z tohoto hlediska nezodpovědně, což odůvodňují konstatováním, že „na nějaké ty zdravotní kontroly (karantény) nejsou peníze“.

       Bohužel, nedá se zavírat oči nad tím, že velké procento obyvatel Afriky trpí nejrůznějšími na­kažlivými chorobami kůže. Zhruba 50 % obyvatel řady tamějších států se řadí mezi nositele a přenašeče viru lidského immunodeficitu HIV, případně u nich propuklo 3. stádium nákazy, zvané AIDS.  Nemluvě o tom, že v případě afrických imigrantů hrozí i ebola, která zůstává v těle skryta až půl roku a její propuknutí se předem nedá zjistit pouhým pohledem.

      Z Blízkého a Středního východu hrozí zhruba stejná, nebo podobná nebezpečí, navíc ještě TBC, neboť řada příchozích trpí tuberkulózou neléčenou a do­konce i tuberkulózou nového typu, odolnou vůči standardním postupům léčby.  Ta se již v Evropě začala objevovat i u očkovaných osob! Při­čemž tuberkulóza, i když si to laik neuvědomuje, je právem řazena mezi nejvíce smrtící choroby v historii lidstva.

       V této chvíli nejde jen o hysterické, byť oprávněné, výlevy ohledně šíření islámu, nebo o to, kolik migrantů přijmeme. Ale jde o to, jak je budeme přijímat. A o nebezpečí, které nás potenciálně ohrozí již v řádu týdnů či měsíců. A to nebývalou rychlostí, což se již v některých zemích děje a zaznamenávají tam doslova raketový nástup již dříve vymýcených chorob.

 

 x x x

 

Ministr vnitra Milan Chovanec:

 

  • Migrační „toky“ migrantů přes naši republiku rapidně zesilují – už přes 3000 jich bylo u nás "zachyceno". Záchytná zařízení praskají ve švech, vláda se snaží otevírat nová a nová místa, kam by se uprchlíci umisťovali. */ Obyvatelé Vyšních Lhot na Frýdecko-Místecku, kde by měl vzniknout další uprchlický tábor, budou v úterý o problematice debatovat se zástupci ministerstva vnitra a Správy uprchlických zařízení. Řekla to starostka Dana Nováková, která setkání iniciovala.

 

  • A také se v těchto místech budou otevírat nové policejní stanice, je nutno navýšit i počet policistů.

 

  • Na to vše je potřeba minimálně sto milionů korun NAVÍC, aby se to jen základně zvládlo. (Letos 250 milionů korun a příští rok více než miliardu korun.)

 

zdroj: Česká televize

 

 

 

 

Komentáře (229)add feed
názor? : Nona
Musela bych být hodně sprostá!!!!! Všichni (vláda) to ví a nikdo se tomu nepostaví!!!! Budeme vydávat miliardy, abychom léčili a pečovali o imigranty, budeme ohrožovat sami sebe..... Budeme si zkrátka stát do vlastního hnízda......
červenec 13, 2015 13:22
Nona už to napsala přede mnou. : strejda
A musel bych ji nebo sebe opakovat.
červenec 13, 2015 13:29
Se divím, : Lenka1
že se tady ještě neobjevila sluníčková suita, aby nám vysvětlila, jaký jsme hnusný rasisti.
Jinak, nevím, co k tomu dodat, už jsem asi napsala všechno, co šlo.

Nejhorší je, že až to tady začne být opravdu horký, tak nějaký kecy politiků nám nepomůžou.
červenec 13, 2015 14:23
A pro naše děti se stále sbírají víčka a pořádají sbírky. Hnus, velebnosti! : Myška
K Noninu příspěvku není moc co dodat.
Snad jen to, že jsem přející a nějaké výživné obohacení od imigrantů přeji především naší vládě, poslancům a zvláště všem sluníčkům.
červenec 13, 2015 14:34
Neházel bych je do jednoho pytle!!!! Jakože nám nic nepřinesou.... : Jarda
Je přeci docela možné, že přinesou a zdarma předají našim dětem nějaké to obnošené značkové šatstvo a zastaralé modely iphonů, místo nichž jim naše strana a vláda poskytne zbrusu nové.
červenec 13, 2015 14:51
Vzpamatujte se : Roman X.
že se tady ještě neobjevila sluníčková suita, aby nám vysvětlila, jaký jsme hnusný rasisti.

to taky jste
Nevím, co nám ty debilní černé opice přinesou : Jarda



Myslím, že takový názor vysloví jenom debil sám.

červenec 13, 2015 15:21
Romane X : Jarda
Všiml jsem si, že zde, na Kudlance, se vzájemné urážení netrpí. Chovejte se, prosím, slušně, protože já si, vzhledem ke svému vychování a vzhledem k zásadám Kudlanky.cz, nemohu dovolit vám odpovědět!
červenec 13, 2015 15:29
No No, Jardo : Roman X.
Tak si znovu přečti, jak si označil tisíce lidí. Myslím, že je to hodně blízko trestného činu Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení
Jak bys označil člověka, který bude šmahem takhle mluvit o Češích ? Před válkou se takhle chovali náckové k Židům.
A já navíc neřekl, že jseš d...l, ale že si myslím, že se takhle může projevovat jenom on.
červenec 13, 2015 15:42
Jardo, myslím, že se VŠECHNO dá napsat slušně. : d@niela
Ano, souhlasím s tím, že převážná většina imigrantů nebude pro naši zem zrovna to pravé ořechové, ale to neznamená, že je budeme jakkoliv urážet jako celek - lidi, rasu, národ...

Uvědom si, že i mezi námi je mnoho "bílých opic", které nám mimo nepříjemností (a to jsem velice shovívavá) nic nedají. Ale proto nebudu např. říkat, že Češi jsou zloději, jen kvůli tomu, že mezi námi i tací jsou. Do háje, máme přeci i my zloděje, vrahy, úchyly... jako každý národ. A stejně tak věřím, že v té zatracené islámské vražedné sebrance jsou i nějací zástupci od nás...

Takže - ber to jako upozornění, že i když si všichni diskutující navzájem nesednou - a proč by, že? - tak je fakt malicherné se jakkoliv urážet. Každý přeci může mít svůj názor. A stejně tak bude fajn, když se s podobnými slovy zaměříš na jiný časopis - pokud by ti to ovšem jinde tolerovali. Tady - moc prosím - tohle ne!

Jinak jsem ráda, že na kudlu chodíš, píšeš. smilies/wink.gif

červenec 13, 2015 16:14
... : mia I
o nebezpečí nemocí už jsem tu někde v minulé diskusi k uprchlíkům zmínila Kubánce. Za bolševika jich bylo několik desítek na našem okrese. Zubařka jednomu z nich vytrhla zub a strnula hrůzou , měl v dásni červy. Jemu nevadili. Zrovna tak nějakými podkožními červy se nakazil kluk, který s nimi dělal ve fabrice, má následky do konce života.

Jinak byli sexuálně dost aktivní , i tu nechali nějakého toho zplozeného potomka. Navíc temperamentní. Jedna paní skončila po hrátkách s nimi v nemocnici. Slabší povahy ať nečtou - mj. ukousli jí prsní bradavku.

Zrovna tak se pamatuji, že když tu začínali Vietnamci, říkalo se, že sem zanesli epidemii páté nemoci. Do té doby to tu nikdo téměř neznal. Lékaři snad o ní povědomí měli, z lidí nikdo.

Marná sláva, jsou to lidé z jiného zeměpisného pásma, jiné hygienické návyky, jiná mentalita. Ale to je mlácení prázdné slámy, dokud ti kdo mohou nebudou jednat.
červenec 13, 2015 16:43
Děkuji za upozornění. : Jarda
Ponechávám volné pole Mikinovi a jeho, všemi tak žádaným a dychtivě očekávaným, názorům.
červenec 13, 2015 17:09
... : mia I
když jsme u těch nemocí. Vzpomněla jsem si na návrat Hanky a Antonie. Černovláska Hanka mi připadala odulá v obličeji, ale jakžtakž to šlo. Za to změna Antonie ve mně vzbudila zděšení. To nebyla bledá pleť, že by se řeklo, nemohla dlouho na sluníčko. To byla žlutá, vosková pleť, navíc hrubá. Nechci si hrát na doktora, ale tipla bych, že prodělala nějakou infekci, která zanechala stopy na játrech. A to jak si sedala - nejdřív opřít o ruku, pak sednout, ihned mi naskočilo, že přesně takhle jsme si sedaly po porodu v porodnici. Neříkám, že rodila, ale nějaký gynekologický problém si myslím má.

Děvčata také projela kus světa, řekla bych, že patřila ke sluníčkářkám. Jestlipak si to myslí pořád??
červenec 13, 2015 17:15
mio l, : Lenka1
myslím, že ze svého sluníčkovství jsou nadobro vyléčené. A přestože Antonie teda vypadá fakt brutálně, ještě dopadly dobře, ve srovnání s některými jinými - např. Nick Berg - neslavně známý první "herec" v oblíbených islámských videích.

Nejhorší na tom je, že na rozdíl od těch pitomých holek, které si za to mohly samy, neměly tam jezdit, nás se nikdo neptá, jestli je tu chceme nebo ne a naše protektorátní vláda vědomě jedná proti zájmu svých občanů.

červenec 13, 2015 17:33
jak jsem viděla a četla, : Nona
Už se uvolňují statisíce a bude až miliarda Kč na zvládání "pomoci". To vše že státního rozpočtu...... Nelíbí se mi to...... Já budu pracovat do 65 let, moje děti do 70, abychom odváděli více daní a stát s penězi takto hospodaří? Aha..... Oni vlastně posílí to práceschopného obyvatelstvo!!!!! Cha!!!!
červenec 13, 2015 20:11
Už se : Lenka1
těším, až ti šmejdi hnusný, slizký, podrazácký, co momentálně sedí ve Strakovce, budou řešit, jestli důchodcům přidají 150 nebo dokonce celých(!) 200,- Kč.

No nic, vyhrneme rukávy a jdeme na to - sbírat víčka od petek, ať máme za co léčit naše děti.
červenec 13, 2015 20:16
... : Mikin
Vetsinu veci jsme tady jiz probrali a vetsinou se zhodli. Kazda zame (v tomhle pripade cely Shengensky prostor) ma pravo na kontrolu lidi, kteri do ni vstupuji a kteri se v ni chteji usadit. Celou situaci s nekontrolovanou migraci je tedy nutno resit. Nadeji vidim v myslenkach takovych lidi jako je britsky ministersky predseda David Cameron. Nikoliv v simpletonskych hitlerovskych ci stalinistickych resenich, ktere nam tak nezistne nabizi cesti rasiste.
V cele situaci je take nutno rozlisovat mezi ekonomickymi migranty a skutecnymi uprchliky pred valkou nebo perzekuci, kteri pomoc opravdu potrebuji. Smutne, ze tenhle rozdil nedokazou nekteri jedinci pochopit a porad hazou vsechny do jednoho pytle.
Obavy z nejake nakazy ci tropickych nemoci maji sve opodstatneni. V jinych klimatickych pasmech existuji nemoci, proti kterym nemaji lide v nasem klimatu protilatky. Reseni bych videl v dusledne kontrole vsech prichozich. A ano, bude to stat penize.
Zaroven vsak myslim, ze neni na miste nejaka hysterie. Vetsina tropickych nemoci je prenasena znecistenou vodou, nebo bodnutim hmyzu ktery v Evrope nemuze zit. Ja sam travim kazdy rok okolo 2 mesicu v tropech a zadne ockovani krome zloutenky A, B, C a protitetanove injekce nemam. A navic - v dnesni dobe cestovani tryskovymi letadly priletaji denne z tropickych oblasti do oblasti s nasim klimatem statisice lidi a zadny horor se zatim nekona.
A kdyz uz jsem se zminil o rasistech (tedy lidech kteri veri v nadrazenost ci naopak menecennost ruznych ras a nadavaji cernochum do "debilnich cernych opic"), tem bych pratelsky doporucil zmenit diskusni forum. A ventilovat svou frustraci nad zivotnimi neuspechy, prohrami a trapasy mezi lidmi podobne postizenymi.
červenec 13, 2015 20:28
Mikine : mia I
no hysterie - to je relativní. Příbuznej se nakazil ve 30 letech TBC. Strávil poměrně dlouhou dobu v léčebně TRN v Janově u Rokycan. Zřejmě to koupil od některýho Ukrajince na stavbě, dělá stavbyvedoucího. Doma malý děcko, nebylo to příjemný, když začal kašlat krev. Tuberáků je tu víc než si myslíme.

červenec 13, 2015 20:37
Už jsme : Lenka1
to řešili x-krát:

V cele situaci je take nutno rozlisovat mezi ekonomickymi migranty a skutecnymi uprchliky pred valkou nebo perzekuci, kteri pomoc opravdu potrebuji. Smutne, ze tenhle rozdil nedokazou nekteri jedinci pochopit a porad hazou vsechny do jednoho pytle.

Ani při nejlepší vůli tohle rozlišit nejde, takže ti tzv. uprchlíci budou znamenat obrovské bezpečnostní riziko pro místní lidi. A proto drtivá většina, která nemá slunce v duši, protestuje.
Na smutné pocity sluníčkářů, jak je česká společnost rasistická a xenofobní tak se.e Bílej tesák.

A ano, bude to stat penize.

Ty to zaplatíš ze svého? Jestli ne, tak nemáš nejmenší právo kecat do toho, na co půjdou naše daně. Tím spíš, že je tady neplatíš.

Tohle je typický povahový rys sluníčkářů. Tak strašně rádi rozdávají cizí peníze.

A už laskavě přestaň určovat, kdo má a nemá měnit diskuzní fórum. Tohle nech na Daniele, tohle je její.

Až si založíš vlastní stránky, tak tam si vyhazuj lidi , jak je libo. Do té doby seď, mlč a šoupej nohama.
červenec 13, 2015 21:01
mio : Mikin
souhlasim. Slove hysterie bylo mozna prehnane. Muj velice dobry kamarad z detstvi ktery travi vetsinu casu v Indii ma uz roky jakousi nemoc podobnou zloutence a nikdo nevi, co to je. Dnes uz je O.K. ale na diete a vic jak jedno pivo denne si do konce zivota neda. A nektere druhy TBC nereaguji na jakakoliv antibiotika. Hruza.
Ala na druhe strane, podivej se na jakekoliv letiste co z neho kazdy den proudi za davy lidi, kteri neprosli zadnou karantenou……
červenec 13, 2015 21:07
do této : Iris
debaty sama zasahovat nechci, neumím a nemíním..
Ale kousek z článku, který jsem dnes nasšla - bohužel celý mi teď není k dispozici...hledám..
Snad to není od věci?

...lidé zkrátka věří tomu, čemu věřit chtějí a je pro ně velmi obtížné věřit tomu, co si nepřejí, ať by byly důkazy jakkoliv přesvědčivé. Multikulturalistům nejde o pravdu a dobro jako takové, jde jim jenom o svůj dobrý pocit, o utišení pocitu viny. Nejpohodlnější cestou k dosažení souladu mezi fakty a tím, čemu někdo věřit chce, není změnit přesvědčení, ale potlačit důkazy a umlčet ty, kdo na ně upozorňují. Lidé mají sklon věřit tomu, co jim přináší dobrý pocit, nikoli tomu, z čeho se jim dělá špatně. Jenže tento přístup přináší více škody než užitku, protože podřizuje objektivní pravdu subjektivním hodnotám.

Dá se u multikulturalistů ještě probudit zdravý rozum, nebo v nich naprosto převládl sebedestrukční pan Biedermann? Jak se říká, cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly. Dobré úmysly Evropě nechybí, avšak až příliš často jí chybí zdravý rozum.


červenec 13, 2015 21:24
je : Iris
asi slušné dodat, že autorkou je Lea Vojteková - pokud tu už byly odkazy nebo připomínky, omlouvám se, nestíhám vše poctivě sledovat. smilies/smiley.gif
červenec 13, 2015 21:29
... : mia I
no to právě na klidu nikomu nepřidá. Dneska není problém se letadlem dostat z jedný země do druhý během pár hodin, i z kontinentu na kontinent.

Už se tu zase objevil černý kašel. Dcera dělá v justici, soudili před pár lety Ukrajince s otevřenou TBC v posledním stadiu za šíření nemoci. Byla třeba zvláštní hygienická opatření na proces, vše jednorázové. Když si člověk představí, kde všude dotyčný chodil, na co sahal,.. Kolik Ukrajinců tu je nelegálně, migrují po stavbách .. Když jsem dělala u stavební firmy, tak to byl děs. Pracovití Ukrajinci vesměs byli, což to jo. Ale páchli hodně. Jeden chodil v jedněch nepraných kalhotách 3 měsíce minimálně, ostatní na tom nebyli o moc lépe. V horkách stál ten zmiňovaný 12 hodin denně u velkomíchačky na beton, ty kalhoty pak doslova stály. Vyztužené betonem, jak na něho lítala malta z té obří míchačky. Když posílila parta o násilnického zlatozuba , kterej byl ve válce v Afghanistánu, to bylo o zábavu postaráno. Potřebu vykonával zásadně ve stoje na záchodovém prkénku. Pokaždé tam byly otisky bot. Jednou dorazila jejich krajanka a obšťastnila celou jejich skupinu. Humus neskutečnej, když si člověk představí tu absenci hygieny.

Navíc, když se ti cizinci dostanou do nějaké té léčebny TRN, často utíkají. A tady i když to nejsou desítky, mohou udělat paseku. A teď sem půjdou další dárečky. Mluvilo se o sedmi stovkách uprchlíků, dnes už mluvili až o 7 tisících. Budou dvě nová uprchlická střediska a záchytné středisko v Bělé pod Bezdězem pro ty, kteří azyl nedostanou, už praská ve švech.

Když se před pár lety mluvilo o tom, že dětská onkologie v Motole potřebuje 80 milionů na nutné opravy budov , nikde je ne a ne najít. Táhlo pod okny, igelitové stany, ve kterých musí být děti izolované, chráněné před infekcemi, slepovaly sestřičky izolepou.

Neskutečná stupidita, že se ty peníze nedařilo najít. Až po velkém humbuku a interpelacích veřejnosti se věc dala do pohybu.

No a dneska hlásili, kolik milionů navíc se dá na řešení situace s uprchlíky. Ty se našly v rozpočtu hned.

Sakra je tohle spravedlivý Mikine?? Většinovej českej člověk tuhle logiku nepobírá. To nemluvím za druhé, to slyším kolem sebe, že většinu to s..e (záměrně to píšu na plnou pusu ) neskutečně.

červenec 13, 2015 21:45
S tím : Lenka1
se nedá nesouhlasit, každý normální člověk to vidí.

K té poslední větě: sluníčkářští paraziti z neziskovek a připosraní, chamtiví a zkorumpovaní politici na sebe můžou být hrdí. Protože tak rychle zradikalizovat společnost se nepodařilo svýho času ani Hitlerovi. I tomu to trvalo pár let. Tady to byl necelý rok.

Bravo, soudruzi.
červenec 13, 2015 22:04
No dobre Mio, : Mikin
ale jak to resit ? Nejen uprchliky, ale i to cestovani letadly, diky kteremu se stejny druh chripky objevi na vsech kontinentech behem nekolika dnu. Vsechno zakazat ?
Jinak - i tady u nas se poradaji nejruznejsi sbirky. A diky nedostatku penez jezdi lide kteri nechteji cekat na bezplatnou operaci do Spojenych statu nebo jinam, kde jim to udelaji za penize hned. A zaroven cpeme penize do lidi na socialce, do Indianu, nebo treba do ceskych Romu.
Ono to rozhodovani o prioritach je nekdy sakramentsky problematicke. A jestli je to spravedlive? To je subjektivni. Velice casto to spravedlive neni.
Ale presto si i nadale myslim, ze se kazda situace da resit bez pouziti nejakych rasistickych nebo podobne odpornych metod a ideologii. Da to vetsi fusku, ale vysledek vetsinou stoji za to.
červenec 13, 2015 22:14
Mikine : mia I
už jsem tu psala, že fandím Austrálii. Už v tom, jak dokázali před časem říct - chceš k nám, budeš respektovat naše pravidla, jinak se vrať , odkud jsi přišel.

Díky benevolenci těch, kteří rozhodují se situace už dostává do hrozivých parametrů. Dnes řekl Zeman, že nebude trvat dlouho a bude zase armáda na hranicích. Jinak než tvrdou silou jim zamezit se cpát tam, kam je nikdo nezval a nechce je (teda sluníčkáři ano), to nevidím.

Teď tu byli známí o víkendu, jejich syn jezdí s kamionem do ciziny. Drzý, bezohledný dobytek, ti co se rvou do kamionů. Jestli jsem na něco alergická, tak na drzost a bezohlednost a přesně tohle se děje mj. na cestě uprchlíků do Anglie. To už nejsou řeči typu jedna paní povídala, na Novinkách psali.. To jsou info od lidí, ke kterým mám důvěru a o kterých vím, že nemají sebemenší důvod si vymýšlet. Bohužel nijak optimistické informace.
červenec 13, 2015 22:29
Mio : Mikin
Australie na to jde dobre i podle me. Protoze to tam podle vseho fachci a dela se to humanne. I skutecni uprchlici dostanou nakonec sanci.
Australe to ma diky velkym rozloham a spouste mista o hodne lehci, ale podle me by to slo i v Evrope. Jako byvalej technik u radaru jsem presvedcen o tom, ze pres Stredozemni more nemuze bez detekce proniknout ani povestny gumovy clun vaseho prezidenta. Jenze to bude stat penize. Spoustu penez.
To jsem to zde napsal uz pred dvema hodinami a jedna pani z toho dostala psotnicek.
smilies/grin.gif
červenec 13, 2015 23:19
Nejen hodně peněz, ale především stejnou vůli všech států nejen EU, ale celé Evropy.. A jako vždy, ta bude chybět. : Myška
Možná naposledy tu byla společná vůle všech tehdejších států Evropy na konci sedmnáctého století, kdy se spojily k boji proti Turkům, tedy proti islámu. Turky se podařilo porazit v roce 1683 před Vídní a od té doby Turci pomalu ustupovali, dařilo se je vytlačovat pořád níž na Balkán, až se je podařilo vytlačit na území současného Turecka. Trvalo to dlouho, až bezmála do dvacátého století...
Ale tehdy si lidi a především panovníci a vlády uvědomovali nebezpečnost nepřítele, byl jasně definován a nikoho by ani ve snu nenapadlo se nechat dobrovolně obsadit. Zdegenerovali jsme...
červenec 14, 2015 06:36
Už nějakej čas se mi zdá, : jednababi
že jsme objektem experimentu "co ještě vydrží".
Jen abychom nedopadli jako ten kůň, co ho učili nežrat.
červenec 14, 2015 07:03
Migranti nám přinesou pouze negativa. : Myška
Jejich přítomnost v naší vlasti nás bude stát nemalé peníze po celý jejich život, protože se sotva naučí jazyk a sotva budou vzdělaní v oborech, které jsou nebo by mohly být žádané na trhu práce a tím pádem budou sotva zaměstnatelní. Zvýší se kriminalita, nejen drobná, ale i závažná trestná činnost. Přinesou nám zvýšené riziko nakažení buhví jakými nemocemi, ať už v důsledku promořenosti migrantů pro nás exotickými nemocemi, nebo promořeností nemocemi u nás díky soustavnému očkování vymýcených,...

červenec 14, 2015 10:15
tak si říkám, : d@niela
že jsme jako ty žabičky vhozené do hrnce s vodou.

Do vody vlažné, takže i když remcáme, tak se zas až tak moc neděje. Jenže - pod hrncem je vařič a voda je čím dál tím víc teplejší...

To naše "uvaření" není v nedohlednu.
červenec 14, 2015 11:06
Já myslím, že se projevuje česká hobití povaha : Roman X.
On je za našimi hranicemi nějaký svět? A co je nám do něj, my se do něj taky nepleteme. Když tak ať si to vyřídí ti velcí čarodějové a válečníci, my s nimi nemáme nic společného a vůbec, nezdržujte, na plotně čeká teplá večeře.
Akorát, že hobiti se pak taky nestačili divit.

červenec 14, 2015 11:23
Nevím o čem mluvíš, Romane X, Pána prstenů jsem nečetla ani neviděla. : Myška
Ale já se nestačím divit už teď.
červenec 14, 2015 11:32
Prosím, co to je za kraviny, : toulavej
ohánět se ve zdejší diskusi „blízkým trestným činem hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení“. Tyhle kraviny si prosím nech Romane X na jinou – korektní - diskusi. Nevšiml jsem si, že by tu chtěl někdo někomu ubližoval.

Jestli se někomu stýská po bývalém bolševickém režimu, kdy se směly říkat jen předem povolené věci, ať si odjede na Kubu nebo do Iránu, tam to bude mít. Na Kudlance neprobíhá žádná rasistická diskuse fobů, jenom tu vyjadřují různí lidé různých názorů své pocity z různých současných neřešených dějů, na což mají právo a zatím je to povolené.

S tím zastrašováním a označováním někoho za veřejného nepřítele jdi do hajzlu. To je to poslední, na co bychom měli přistoupit – umlčení názorových oponentů ve jménu jediné, naší, pravdy. Už to tu bylo a mnoha lidem se po tom zřejmě zastesklo. To korektní opisování „d…l“, abych byl slušný, ale každý ví, že znamená debil, je přece tragédie! Jednak na tom nic není, když si to myslím, tak někoho označit, jednak je to POKRITECKÉ, to nenapsat, ale srozumitelně všem naznačit.

Na Kudlance probíhá diskuse oponentů pořád ok, korektní formulace sem prosím netahejte, tak se vyjadřují především hlupáci. Tady se zatím nevyskytují a doufám, že ani nebudou. Tím by totiž Kudlanka ztratila to hlavní, bezprostřednost a noblesnost, které ji odlišují od ostatních portálů.
červenec 14, 2015 11:35
on Roman X : Iris
myslím reagoval na něco, co tu už není Toulavej....jestli se nepletu
červenec 14, 2015 11:47
ano, reagoval jsem na už smazaný příspěvek Jardy : Roman X.
ale citace je viděl v mém příspěvku z 15:21
červenec 14, 2015 12:14
A „černé opice“, to je jako rasismus? : toulavej
Asi tak před půl rokem jsem náhodou poslouchal zajímavou diskusi o pomoci mezinárodních neziskovek – bílých sluníčkářů – v africkém Sahelu, je jedno, v jakém státě. Parta bílých šiřitelů dobra, tak 10-20 lidiček, se rozhodla pomoci místním odstranit úplavici a jiné infekční nemoci ze špatné hygieny a naučit místní černochy – doufám, že se tak ještě smí označovat – těmto nemocem předcházet naučením černochů hygienickým základům.

Přijeli na místo jednoho kmene, který měl v daném regionu 4 vesnice. Domluvili se s místními náčelníky jednotlivých vesnic, že jim ukážou, jak se dělají latríny, náčelníci jim to dovolili, ale černouškové sami se jejich kopání nezúčastnili – bylo to totiž dobrovolné a černoši na tom neměli žádný zájem. Na předchozím chození na záchod do buše všude kolem vesnice se jim totiž nezdálo nic divného. Bílí tedy vykopali a postavili černým u každé vesnice latríny, vysvětlili stařešinům kmene, jak je důležité chodit na záchod právě jenom na latríny a neznečišťovat exkrementy okolí. A když budou plné, jak je zasypat a vykopat nové, aby se předešlo infekcím. Nechali jim tam nářadí, do notýsku si udělali čárku za šíření dobra a po několika týdnech odjeli šířit dobro zase jinam.

Asi tak za 2-3 roky se několik zástupců šiřitelů dobra opět objevilo ve vesnicích, aby podalo zprávu světu o výsledcích svého snažení. Ve třech ze čtyř vesnic už žádné latríny neexistovaly. Prakticky hned po odjezdu bílých do nich přestali černoši chodit, protože dál nevěděli, proč by tam měli chodit. Jenom pár lidí, kteří to měli nejblíže, je chvíli využívalo, než se zaplnily. Nové už nikdo nevykopal. Dřevo kadibudek si postupně rozebrali na důležitější věci :-). Jenom jedna vesnice měla fungující latríny, dokonce už nově vykopané. Náčelník uvěřil, že by na tom mohlo něco být.

Takže, když po takových zkušenostech někdo o takových lidech napíše, že jsou to debilní černé opice, já na tom nic urážlivého nevidím. Jenom konstatuje, jak se mu skutečnost s nimi jeví.

I takové lidi přemisťují naivní Italové z gumových člunů u pobřeží Libye na lodě italské pobřežní stráže, aby snadno překonali „ostře“ střežené hranice Schengenského prostoru a pak je v klidu pustí do EU . . .
červenec 14, 2015 13:41
Romane, : Krakonoš
dík za lidi, jako jsi ty. A myslim to vážně. smilies/smiley.gif
červenec 14, 2015 13:56
já bych měl : vlk
konkrétní dotaz. V Eritrei, Somálku a spoustě dalších zemí je zvykem ženská obřízka. Takové to pižlání rezavou žiletkou na malých holčičkách. Až to tady starostlivá babička bude páchat svojí vnučce, pod dohledem pevně držící maminky a hrdého otce a holčička upadne do bezvědomí a bude hrozit vykrvácení, asi se možná dostane do nemocnice. Tam doktor nahlásí trestný čin policii. A co dál? Zavřou tu babičku, nebo maminku? Co opálený tatínek, ten je v pohodě? Jak se to řeší třeba v Kanadě? Je to kulturní obohacení beztrestné? Zavírají se před tím oči?
červenec 14, 2015 15:33
Krakonoši: dík, nápodobně : Roman X.
Nebyl jsem si úplně jist, jestli to tak myslíš, tak jsem s velkou nechutí poprvé otevřel tu poslední diskusi se skoro 400 příspěvky a napsal jsi to trefně. Já taky nemám sílu se účastnit diskusí s někým takovým.
Pro rasisty: Jen tak mimochodem, pokud to nevíte - prezident USA je černej a původem z Afriky. Ve fotbalový reprezentaci máme půlčernocha, sestřenice Issový mají kus syrské krve. Atd. A fakt, když šáhnete na černocha/šku je to úplně stejný jako na bělocha, žádný pupínky mi nenaskákaly.



červenec 14, 2015 15:59
pozor Romane : kolemjdoucí
červenec 14, 2015 16:09
Toulavej, : Mikin
ano, vyraz "debilni cerne opice" je rasisticky. Pokud ne, tak co je podle tebe rasismus? Podle me je mezi politickou nekorektnosti a rasismem rozdil, kterej rasista schvalne nevidi. Diskutovat se da i bez urazeni jine rasy nebo naroda.
Mozna by ses na to dival jinak, kdybys mel dobreho kamarada cernocha, nebo treba indiana. Znal jejich rodiny, radosti, trapeni…...
červenec 14, 2015 16:45
Tak tady asi bude u mě ten zakopaný pes ( proboha, fakt na nikoho nenarážím, proto nezmiňuju jeho barvu :-) ) : toulavej
Moje prostoduchost na výše zmíněném nevidí žádnej rasizmus. Když je někdo hloupej a někdo jinej ho označí za debila, určitě se to tomu prvnímu nebude líbit, jenže, je-li to pravda? A je-li někdo černej, fialovej nebo makovej, a jinej ho tak popíše, není rasistou. A označí-li někdo člověka za opici, nemůže to znamenat rasizmus, maximálně nadávku. To NENÍ rasizmus. Já mám kupříkladu jednu hloupou sestru, říkám jí povedená sestřička. Je stejně bílá, jako já, ale mnohem hloupější, alespoň podle mě. Nejsem vůči ní rasista, jen říkám, jak ji vidím. Když kamarád v hospodě povídal o Zubaté pleši, nevěděl jsem ze začátku, že tím má na mysli našeho premiéra. Byl snad tohle rasizmus? U mě ne, nadávka?, ani to ne, jen lidová tvořivost.

Mě si může, pro mě za mě, nazývat každej jak chce, a neurazím se. Nevím, co to znamená, nechápu ten pojem. Já vím, kdo jsem a vidí-li mě někdo jinak, není to můj problém, ale jeho.

Já se neštítím barevných lidí, na kolejích jsem bydlel s černým studentem jako uhel z Jemenu. Celej den chodil v bílý noční košili :-) a i když byl muslim, moc mu chutnalo naše plzeňský pivo a i když se těšil domů, tohle říkal, že mu tam bude chybět.

Tahle politická KOREKTNOST je jedno z největších neštěstí a omylů týhle civilizace, na kterou brzy zajde, jestli se včas nevzpamatuje a nezačne nazývat věci po pravdě, jak jsou.
červenec 14, 2015 18:59
Jak tak sleduji tu cílenou, někým řízenou a nekončící situaci : strejda
kolem přesunování těch sarančat z Afriky do Evropy, protože to není nic jiného než postupná a cílená okupace islámem, musím s radostí konstatovat, že odpor Čechů, ale konečně už i Němců z pohraničních oblastí postupně roste.

Už i Němci prozřeli... Že jim to ale trvalo... I u nich jsou ve volených funkcích přizdihvězdy a zrádci, kteří kolaborují raději s Bruselem než aby sloužili svému národu. Co k nám oni přivážejí? Pouze pakulturu středověku v podobě islámu, svrab a neštovice a spoustu dalších neznámých nemocí a také primitivizmus s násilím.

Zpočátku nás budou především vysávat. Oni k nám lezou, ale přitom nás nenávidí... Odpor Sasíků proti přistěhovalcům je přímo úměrný s přibývajícím počtem těchto - prý uprchlíků... Bylo by zajímavé odhalit, kdo všechno se na tom pakuje... Říkat jim ale uprchlíci, to je podobný nesmysl, jako když novináři nazývají fanoušky ten řádící xindl, který se jezdí na fotbalová utkání jen vybít a vyřádit. A také ničit stadiony. Název fanoušek je výsměchem všem slušným fandům.

Stejně tak tento, mnohdy řádící (Francie, Británie, Švédsko), nekulturní a primitivní – potenciální okupant (chtěl jsem napsat něco jiného), kterých je stále víc a víc a kteří už mají i tu drzost, podávat trestní oznámení na republiku proto, že nedostali okamžitě azyl. Ti budou stejní nebo horší, jak naši cikáni. Líní, hloupí, navíc s otlučenými palicemi, ale vyčůraní. Tak tyhle stěžující si dárečky bych pochytal, naložil je zpět na čluny, poslal je na moře a nechal je tam svému osudu. Buď se zachrání nebo - žádná škoda.

Já bych jim dal, vystrkovat růžky a klást tu ultimáta... Je mi úplně jedno, jestli mě tu někdo z těch, kterých už si ani trošku nevážím, nazve rasistou. Já jsem především Čechem a nebudu mlčet a schvalovat tuto řízenou okupaci republiky tím hnusným středověkem.
červenec 14, 2015 19:01
.. : kolemjdoucí
je vcelku zbytečné se tady dělit na rasisty a sluníčkáře. Ono to totiž těm příchozím je celkem fuk, protože oni především nenávidí nás bílé, to právě oni jsou rasisti.
červenec 14, 2015 19:02
Toulavej, : Mikin
s tim co pises o politicke korektnosti problem nemam. Nemam problem ani s tim, kdyz nekdo nazve cernocha ktery ho zkope a ukradne mu penezenku temi nejhorsimi nazvy.
Ale pokud nekdo nazve prislusniky cele rasy "debilnimi cernymi opicemi" jen na zaklade barvy jejich kuze, tak je to rasista a hnup.
Stejne jako nekdo, pro koho jsou Japonci zlute opice, Cesi zlodeji a Polaci smelinari.
červenec 14, 2015 20:22
Tentokrát : Sidon
souhlasím s Toulavým a Kolemjdoucím, ale nějak už mě unavuje a nebaví diskuze, kde se pořád jenom kvůli nějakému názoru škatulkuje, nadává do rasistů, rudohnědých nácků, komunistů a pod. Každý si dělá svůj názor sám, podle toho, kolik a čeho je schopen a ochoten vstřebat z různých periodik, televize, rozhlasu atd. Taky dost záleží na povaze každého člověka, ale to už není v rámci objektivity podstatné. Podstatné jsou věci, události, které na nás mají, nebo mohou mít vliv a dotýkají se nás.
Ve světě je přes tři miliardy lidí žijících na, nebo pod úrovní bídy. Nevím, jak se to posuzuje, ale myslím, že to určili nějak tak, že je to podle výdělku, kdo vydělá asi dva dolary denně a míň. Pomáhat je pro většinu lidí samozřejmostí, ale to neznamená, že si tím dopomohu k vlastní záhubě. Srovnávání emigrantů z dřívějška je taky trošku mimo mísu. Ti, co někdy někam emigrovali, šli cestou, jaká jim přináležela a čekali dlouhou dobu v ubytovnách a lágrech, bez nějakých protetstů a rebelií. Dneší vlna emigrantů ze zemí, které jsou docela jiné, tudíž i lidé z těchto zemí jsou "jiní", může být přirovnávána k invazi. Při tom množství však jen těžko, neřkuli, že je to "tříbení" skoro nemožné, lze pochopit reakci lidí, kteří se obávají různých nebezpečí, které s sebou ta vlna přináší. Pak je však dost problematické mluvit o rasismu a xenofobii. Je to docela prostý pud sebezáchovy. Tady je jeden link na názor jednoho vojáka, který s těmito lidmi má určitou zkušenost - http://www.svetkolemnas.info/novinky/domaci/2607-plukovnik-skacel-sokuje-nejsou-to-uprchlici-je-to-invaze-kterou-nekdo-ridi
Ovšem zase to asi bude některými, nevím, jaký výraz pro ně použít, nazýváno rudohnědým plátkem a nacistickou propagandou. Docela jednoduchou dedukcí si však každý udělá svůj obrázek sám.
červenec 14, 2015 21:11
Jenom : Lenka1
bych chtěla upozornit na fakt, že ona tolik dehonestovaná xenofobie patří mezi základní instinkty každého živého tvora.

Kdyby naši předkové nebyli xenofobové, ale politicky korektní humanisté, tak tu dneska nejsme.


červenec 14, 2015 21:59
A pro největšího : Lenka1
sluníčkáře Mikina - vlk se tě na něco ptal. Mě by odpověď taky zajímala. tak se na chvíli přestaň rejpat v rasismu a xenofobii a zkus na to popravdě odpovědět.
červenec 14, 2015 22:02
Rasistko Lenko, : Mikin
doufam ze ti nevadi ten titul, ale definici rasisty najdes narozdil od "slunickare" v kazdem slovniku. A ve tvem pripade neni o zarazeni do tehle kategorie nejmensich pochyb.
Vlk se me tady na nic neptal. Nejspis mas vlci mlhu.
Ale pokud mas na mysli jeho dotaz o zenske obrizce v Kanade a zadny z dalsich Kanadanu se k odpovedi nema, rad se toho ujmu.
Zenska obrizka je zde ilegalni. Ilegalni je i vyslani ditete do jine zeme za ucelem obrizky. Jedna se o trestny cin ktery je kazdy povinen nahlasit a osoba ktera by se ho dopustila nebo pri nem pomahala skonci u soudu, kde muze byt odsouzena az na 14 let vezeni.
Ona se Kanada vubec nemusi za svuj podil v boji proti militantnimu islamu a muslimskemu terorismu stydet. Nasi kluci bojovali roky v Afghanistanu proti Talibanu a dodnes tam cvici vojaky a policii.
V soucasne dobe se nasi letci ucastni po boku Americanu utoku proti hrdlorezum Islamskeho statu.
A letku stihacu AF-18 jsme poslali jako reakci na Putinovu agresi proti Ukrajine i do Rumunska.
Stoji nas to hodne penez, ale mir a svoboda se penezi vycislit neda.
Kdybys potrebovala jeste neco vedet, s duverou se na me obrat.
červenec 14, 2015 23:18
... : mia I
dovolím si otázku. Třeba na Romana nebo na Tebe Mikine. Pořád se tu operuje v diskusích o muslimech, tím, že všichni nejsou stejní, vybereme , uděláme síto.

Když nejsou všichni stejní - můžete mi říci, jak konkrétně byl tento fakt platný Antonii Chrástecké a Haně Humpálové, když padly do zajetí? Podle jejich vizáže po propuštění soudím, že jim tento fakt byl k prdu, užily si své. Můžete namítnout , že nakonec jim ti lepší pomohli na svobodu, ale v tom jistě hrálo roli ještě plno jiných faktorů a intervencí.

To co se tu píše Romane, ty černé opice, nejsou jistě termíny, které by se měli používat obecně . Ale lze to Romane zazlívat lidem, kteří museli hrbit čtyřicet let hlavu pod vládou bolševika a dvacet let tu trpěli tanky, které přijely pod pláštíkem bratrské pomoci? Divíš se emocím? Já ne. Možná bychom měli hledat příčiny a kořeny stavu než jen vyštěknout Romane. Protože co konkrétně dělají sluníčkáři kromě toho, že jen napomínají druhé???? Bez toho, že sami konkrétně pomohou ke zlepšení situace, jsou to jen slova Romane.

Za komunistů slovo rasismus nikdo neznal, musel dělat černej jako bílej. Dnes? Teď tu byli známí (ti o kterých píšu výše, že mají syna kamioňáka(. Ona chodí s poštou, nosí důchody. Nikdy jsem nevěřila, když někdo tvrdil, že do cikánských rodin jde několik desítek tisíc korun měsíčně. Jo ,jde. Vezmou si do pěstounské péče vlastní vnuky a mají vystaráno. Pak se div, že ten kdo hákuje denně za minimální mzdu je nasr..j

Já osobně Mikine, když někdo řekne, že Češi kradou, se nezlobím. Jistě, všichni ne. Ale je normální , že dnes a denně je ve zprávách o krádežích? Je ostudné, co všechno se krade a že i taková věc jako toaletní papír je v některých veřejných záchodcích na visací zámek. Co všechno dokážou Češi vymyslet v supermarketech , aby ukradli čokoládu, alkohol, jaké triky. Kradou bílí i černí. Já mohu pro to, udělat jediné, žít podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a ukázat, že mě se tato definice netýká.
červenec 15, 2015 07:36
Co nám migranti přinesou - mimo jiné - : Myška
červenec 15, 2015 08:00
Mio, ale ty dvě blbky jely samy dobrovolně a při plném vědomí (prý mají VŠ vzdělání) do zemí, kde se unášejí lidi běžně, nejen ženské, ale i chlapi, a tito unesení nezřídka končí mrtví. : Myška
Proč zrovna ony dvě přežily je tak trochu záhadou. Určitě se to, co prožily a díky čemu přežily, nedozvíme. Můžeme se jen dohadovat. Velmi pravděpodobně je donutili konvertovat k islámu. S největší pravděpodobností je znásilňovali a ony zřejmě porodily děti, které, pokud žijí, samozřejmě zůstaly tam. Otázkou je míra vymytí mozků, a co je vlastně jejich úkolem, tedy důvodem propuštění. Protože nebylo nic jednoduššího, než je zabít. A proto museli mít jejich únosci důvod je ponechat na živu a dokonce propustit. Prachy to podle mne nejsou...
červenec 15, 2015 08:12
Sidone : Roman X.
dej si do googlu hledat "42 českých a slovenských webů, které šíří ruské lži", tvůj je hned první v seznamu.
červenec 15, 2015 08:17
Antonie a Hana : Roman X.
Když by se někomu z vás přihodilo, že byste vyhráli 2.5 mld korun, tak byste asi zjistili, že budete muset utrácet za ochranku svou a svých dětí. Prostě 2.5 mld je taková suma, že by mnoho českých gaunerů vaše děti uneslo a chtělo výkupné. A to za situace, kdy tu vcelku funguje policie a armáda, takže únosy nejsou na denním pořádku.
Pro někoho na afgánském pomezí je (domnělé) bohatství Evropanek podobně vzdálené jejich vlastní životní úrovni, jako pro nás 2.5 mld korun. A policie a armáda na Afgánsko/Pákistánském pomezí nefungujou vůbec. Z toho bych vůbec nic nevyvozoval.
BTW - Jak si asi myslíte, že by tady za pár let vypadala situace, pokud by se rozpadla jakákoliv státní moc, třeba v Beskydech ?

červenec 15, 2015 08:26
Mio : Mikin
vetsinou ti rozumim, tantokrat jsem te ale nepochopil. Akorat ta posledni veta se me libi, jinak ale fakt nechapu, takze odpovedet nemuzu.
K cele diskusi bych chtel jen dodat to, ze me neni jasny ani presny vyznam slova "slunickar". Ja jsem svymi kamarady povazovan za cloveka politicky nekorektniho a kdovi - traba i za mirneho rasistu. Kvuli nejakemu vtipu, ktery jsem nekdy rekl a ktery by vetsina lidi z huby nevypustila. Ale to co slysim tady od Lenky nebo od Jardy……
Napsal jsem zde uz nekolikrat, ze ma kazda zeme pravo rozhodovat, koho prijme a koho ne. Je jedine rozumne, kdyz lide v Evrope nechteji v soucasne situaci zadne politicke migranty. A pokud nemaji srdce, tak at neberou ani skutecne uprchliky. Je to jejich zeme, jejich svedomi, jejich vec……
Ale nadavat jeste navic cernochum jako takovym do : "debilnich cernych opic", to uz je fakt prasarna.
smilies/tongue.gif
červenec 15, 2015 08:26
Mio: : Roman X.
Možná bychom měli hledat příčiny a kořeny stavu než jen vyštěknout Romane.

Nechápu.
Nechápu.
Takže jsem měl říct, "za normálního stavu, bych Jardovi řekl, že jseš hnusnej rasista, ale protože tu byl 40 let komunismus, tak je to v pořádku, pojďme hledat příčiny, že si to myslíš ?"

Nedá se vést jakákoliv diskuse o uprchlících s někým, kdo má takto vyhraněně rasistické názory.



červenec 15, 2015 08:35
... : deeres
Včera jsem se dívala na ČT24, kde vedl řeči bývalý president V.K. A řekl něco velice zajímavého, co nikde v médiích neproběhlo. Bohaté země si v mohou koupit tzv. odpustky a Rakousko to prý už udělalo. Aby nemuseli přijmout přidělené imigranty, zakoupili prý pro ně 500 azylových míst v Gabčíkovu. Teď jsem to našla v Bleskuhttps://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/329996/rakousko-se-zbavi-uprchliku-stovky-bezencu-presune-slovakum.html
A podle tohoto, prý Slováci zaplatí polovinu nákladů????
červenec 15, 2015 08:56
Romane : mia I
tak jinak. Pořád tady operujete tím, že mezi uprchlíky uděláme síto. Protože nejsou všichni stejní. A já říkám. To samé si možná Romane myslela Hanička a Tonča a jak dopadly. Jak mi chceš Romane zaručit, že se v tom hafu lidí neobjeví jedinec-škodič (či jedinci), na kterýho budou napojení další. Do hlavy nikomu nevidíš. Jak můžeš čekat od lidí, kteří už teď překračují zákon v budoucnu nějakou korektnost? Nechápu, jak můžeš Ty nebo jiní čekat od lidí, kteří už teď vegetují v uprchlických táborech u nás bez jakéhokoliv náznaku práce - viz. ten fakt že v zimě v táboře s odklízením sněhu nabídla pomoc jediná žena , v pozdější době nějakou aktivitu? Jsem já a jiní zde tak zatvrzelí a nedůvěřiví nebo Ty a sluníčka tak hloupí a důvěřiví?? Nebo jedni jsou jen realisté a druzí snílci? Nebo je to ještě jinak?
červenec 15, 2015 09:03
mio I : Roman X.
Nijak ti to nechci a nemůžu zaručit. Ale za hranicemi český kotliny je svět. Fakticky. A už si nás všimnul, že tu jsme.
červenec 15, 2015 09:08
k Jardovi : mia I
nikdo Tě nenutí, abys s Jardou diskutoval. Tak sis po něm vyštěkl a pomohlo to něčemu, Jardu jsi možná naštval, ty tisíce jiných, kteří mají stejný názor, neumlčíš. Ti tu jsou. Naštvaní. Čtyřicet let tu vládl bolševik, byly tu tanky dvacet let a lidi už toho v převážné většině mají plné zuby. Chtějí se nadechnout, chtějí si rozhodnout koho tu chtějí a koho ne. Je to tak těžké pochopit?

Kdo chce uprchlíkům pomáhat, cítí to tak, má přece řadu možností. Je spousta druhů dobrovolnictví, neziskovek. Sedět u počítače a někoho usměrňovat, to žádnou námahu nestojí. Ale taky je takové usměrňování obvykle každýmu z těch dotčených u zadnice Romane. smilies/wink.gif
červenec 15, 2015 09:12
Pro Romana. : Sidon
Mio: : Roman X.
Možná bychom měli hledat příčiny a kořeny stavu než jen vyštěknout Romane.

Nechápu.
Nechápu.


A víš, že se ti chlapče ani nedivím ? Ale ono toho asi bude víc. Jinak - pleju len, pleju len.
červenec 15, 2015 09:20
Mio: : Roman X.
K otázce imigrantů nemám než co říct jiného, než jsem řekl dnes v 9:08 a včera v 11:23

K otázce rasismu a "debilních černých opic" ještě poznámka - odposlechnuto z facebooku. Třeba někomu sepne rozdíl mezi politickou nekorektností a rasismem.

- "Tatínku, dneska na mámu někdo křičel v tramvaji, že je černá svině. Co to znamená ?"
- "No to snad ne.."
- "A jsem taky černá svině ?"



červenec 15, 2015 09:44
Romane, : Sidon
Sidone : Roman X.
dej si do googlu hledat "42 českých a slovenských webů, které šíří ruské lži", tvůj je hned první v seznamu.

červenec 15, 2015 08:17



Tohle je stejně tak pitomoučké, jakož i zábavné, takže ti nebudu ani psát, které webové stránky jsou na internetu lehce dosažitelné a ve kterých se objevují jména jako - Nigel Farage, Paul Craig Roberts, Patrick Joseph Buchanan, Ron Paul, Gerald Celente, Michael Rivero, Pat Condell, John Perkins a řada dalších, o kterých by řekl, že jsou to komunisté, jenom člověk velmi mdlého rozumu, něco jako poručík Dub, nebo plukovník Bedřich Kraus von Zillerguth. A já za sebe ti říkám, abys celý ten tvůj seznam použil poněkud efektivněji, tak, jako se kdysi dříve používalo Rudé Právo. Adios.

smilies/cool.gif
červenec 15, 2015 09:50
... : mia I
dobře Romane. A můžeš mi říct, co konkrétně děláš pro to, aby se situace zlepšila? Tedy kromě toho, že v teple kanceláře naťukáš pár slůvek oponentovi do počítače? jestli nic jiného, tak sorry, ale to považuji jen za pozérství.

Nemám potřebu zdůvodňovat své postoje, nějak se dělat lepší. Ale pro Tvoji informaci - výrazy černá opice nepoužívám. Ale pokud by mi na něčem tak moc záleželo, aby se to nedělo, půjdu a něco konkrétního pro to udělám. Někoho opravovat za jeho názory? To nám tu čtyřicet let někdo demonstroval, náležitě nám to zošklivil, takže mám alergii na tohle umravňování.

Jsi Romane součástí nějaké společnosti, ve které je sílící nevole vůči určitým etnikům. Ta nevole má určité kořeny, ale Ty namísto aby ses zabýval příčinou, pohoršuješ se nad důsledkem. Ono je to totiž pro Tebe daleko jednoduší Romane. Za mě - chceš-li být brán vážně, dělej něco konkrétního. A taky myslím, že děláš chybu, když ignoruješ důvody, které lidi k takovému chování vedou.

Dobré to co se děje není, osobně mám obavy. Ta zášť sama nevymizí, obávám se, že z bezradnosti, bezmoci, naštvanosti budou sílit tendence vyřešit situaci zkratovitě. Lenku tu někteří nesnášíte, ale napsala kromě jiného jednu dle mého velkou pravdu. Tohle paradoxně lidi sjednocuje víc než cokoliv jiného.
červenec 15, 2015 10:12
Romane, to jsi mě pobavil - mia má rasistické názory . . . : toulavej
hlavní problém bude, že si pod rasismem každý představuje něco jiného. Teď jde o to, kdo je pravdě blíž.
červenec 15, 2015 11:24
nedá mi to, : eli
i když tohle se asi Mikinovi líbit nebude https://www.youtube.com/watch?v=wRRQ7ybpKmE
jinak Myško, Tonča a Hanča by asi o obohacení vyprávět mohly hodně, faktem je, že Hanča chodí doposud v hidžábu....
červenec 15, 2015 11:59
Eli, díky za odkaz, je dobře že někdo má odvahu definovat rasové rozdíly nahlas a vysvětlit je. : Myška
Vyvrátit zvrácenou teorii, že se lidi liší jen barvou kůže...

Ad ty dvě blbky - nesleduju dění kolem nich, asi je teď spíš v médiích ticho. Prožité obohacení jim srdečně přeju.

červenec 15, 2015 13:05
myško, : eli
určitě těch odvážných je víc (u nás třeba B.Kuras), jen nevím, jestli je to k čemu smilies/sad.gif
o Hanče jsem psala jen kvůli zmínce v diskusi výše, že nosí hidžáb vím od písecké kamarádky a to, že bys jim to přála byla jen nadsázka, že? ty holky zaplatily přece jen příliš...
červenec 15, 2015 14:34
Pro Mikina: : Lenka1
....ale definici rasisty najdes narozdil od "slunickare" v kazdem slovniku

Tento nedostatek by měl být napraven. Takže tady máš tu definici, která na tebe sedí jako prdel na hrnec.




Sluníčkoví lidé jsou ti, co šíří štěstí, radost ze života, sami jsou usměvaví a milí. A jaksi automaticky předpokládají, že tím šíří vyšší zvěstovanou Pravdu. Slunce.

Ve skutečnosti nejde o žádná sluníčka, ale spíš o mandelinky. A ještě přesnější je nejspíš zelené bratrstvo.

Kdokoli, kdo není stejné sluníčko jako oni, je nácek. Nic mezi tím neexistuje. A pojem nácek velmi důsledně používají i roztomilé slečny a hodní kluci, kteří o jeho skutečném obsahu nemají nejmenší představu. Je to prostě synonymum pro zlého nepřejícího temného člověka, který nesouhlasí se sluníčky.


Mandelinky nikdy nemají názor, mají Pravdu. Zjevenou a dokonalou Pravdu, která musí zvítězit nad tou lží reprezentovanou vším, co je mimo názor mandelinek. S touto Pravdou nelze polemizovat. Buď jí přijmete, nebo jste hlupák, buran a ještě k tomu nácek.

Mandelinky velmi pravděpodobně nikdy neotevřely Bibli, Korán, či Mein Kampf, ani nějaké další spisy. Také proč?! fuj! Stačí vědomí, že nácek je zlý, křesťan je tak trochu zaprděný a islám je úplně v pohodě. Norimberské zákony to bude asi něco z dějepisu, třídní boj, to už někde slyšeli, džihadd je to, čím všichni straší, ale u nás přece nikdo nestřílí ani nebouchá. Vlast nebo vlastenec je odporná, ale opravdu odporná nadávka. Protože je to rasistické, xenofobní, maloměšťácké, hloupé, primitivní, zapšklé, patřící do propadla dějin. Protože všichni vědí, že Evropani jsou zlí, hloupí, sobečtí, omezení rasisté, propadlí navíc konzumnímu životu a je třeba tuhle společnost zničit. A Češi jsou úplně nejhorší. Závistiví, sobečtí, neschopní, zapšklí. Málo sluníčkoví. Musí přijít nějaká očistná kůra, která nastolí Nový společenský řád. Ten bude dokonalý a Správný.
Zelené bratrstvo spojují dva zásadní motivy.
Prvním jsou peníze. Granty a dotace. Je to jejich mateřské mléko, když se podíváme, jací lidé jsou pravidelně nejhlasitějšími bojovníky za zelenou mlhu, vidíme, že jde o aktivisty z různých neziskových organizací (ve skutečnosti placených ze státního rozpočtu), pro které pojem liberální ekonomika patří k těm nejhorším nadávkám. Svět by měl být řízen skrze granty. Je to fajn institut: Děláš něco správného (tedy rozuměj to, co je správné v prizmatu vidění zeleného bratrstva), tak by ti to měl stát zaplatit. A oni přece dělají věci velmi důležité a správné!

Sluníčkoví kluci a holky jsou také hodní. Je třeba šířit (kromě zjevené Pravdy) ještě tu správnou lásku. Vychovalli je k tomu, že správný člověk musí s každým vyjít. Tedy i s tím, kdo tě napadne, protože k tomu určitě má nějaký ospravedlnitelný důvod. Když je někdo požádá o cokoli, neodmítají, protože odmítnout cokoli je nesprávné. Tedy jedině by to bylo v rozporu s jinými pravidly sluničkového bratrstva.


Když na nás někdo střílí, nemůžeme střílet také, protože to bychom se snížili na jeho úroveň a na světě by bylo méně lásky. Je třeba mu vyhovět.

A tak si říkám, jestli největší problémem kluků a holek ze sluníčkového bratrstva není prostě jen nedostatek síly postavit se sám za sebe, případně za své děti.
Protože uhájit si svůj životní prostor je často mnohem pracnější, přízemnější, nepříjemnější a nebezpečnější, než říci, že je to všechno vcajku, všichni se budeme milovat a nic nám nevadí. A že pravda a láska zvítězí sama o sobě a nepotřebuje k tomu žádné naše úsilí.

P.S. Být tvorem tvého druhu a tvojí mentální kapacity nazývána rasistkou mi vůbec nevadí, protože to znamená, že moje myšlení a instinkty jsou naprosto v pořádku.
červenec 15, 2015 14:53
Pro Myšku, : Lenka1
doufám, že se nedožijeme toho, že "zničehonic" bouchnou dvě bomby v metru ve stejnou dobu....
červenec 15, 2015 15:01
mio l, : Lenka1

Jsem já a jiní zde tak zatvrzelí a nedůvěřiví nebo Ty a sluníčka tak hloupí a důvěřiví?? Nebo jedni jsou jen realisté a druzí snílci?


b) a b) je správně.
červenec 15, 2015 15:10
Rozdíly mezi rasami : Roman X.
Tak až budete zkoumat ty rozdíly mezi rasami, nezapomeňte se podívat na árijskou rasu a nadčlověka. A co bylo plánováno pro podřadné národy jako ty slovanské - to zase v dějinách 20. století.

P.S. Toulavej - netvrdil jsem, že je Mia rasista, to se pořád týkalo Jardy a těch ostatních, co jim nepřijde napsat "debilní černé opice" rasistické.
červenec 15, 2015 15:59
ty sis Romane X. to video nepustil, že? : Myška
Tak doporučuju. A pozor ať nedostaneš psotník.
červenec 15, 2015 16:22
Eli, : Myška
ani ne.
červenec 15, 2015 16:23
Lenko 1, : Myška
tak nějak nerozumím tomu, proč je tvůj příspěvek v 15:01 pro mě.
červenec 15, 2015 16:26
Romane X, v příspěvku pro miu - červenec 15, 2015 08:35 : toulavej
jsi napsal „Nedá se vést jakákoliv diskuse o uprchlících s někým, kdo má takto vyhraněně rasistické názory.“ Jak jinak si to vyložit? :-)
červenec 15, 2015 17:06
Sidone, : Mikin
ten Romanuv seznam nema chybu. smilies/smiley.gif Kdyz ve sve zabednenosti veris soucasnym Rudym pravum a lidem nemocnym vzteklinou jako P.C.Roberts, nechod s tim aspon na verejnost.
Pak se ti nestane, ze nekam napises o 130 zemich kde ma Amerika vojenske zakladny (tech zemi je jen 29) a o "americkem koncentracnim tabore u Brnenske prehrady" (uplny nesmysl).
Nebudes pak muset sproste nadavat lidem, kteri te na tve omyly upozorni. smilies/cheesy.gif
červenec 15, 2015 17:20
Pro Mikina. : Sidon
TY VOLE !!!
červenec 15, 2015 17:33
Lenko, : Mikin
Byla moje odpoved na tvou otazku o zenske obrizce v Kanade dostatecna ? Zes ani nepodekovala…..
Jinak diky za tu definici slunickare. Je sice znacne dlouha a nasouvisla, ale aspon jsem pochopil ze ten "slunickar" rozhodne nejsem. Ba, ze k nemu nemam ani nejak blizko.
Nicmene - radeji bych byl slunickarem, nez rasistickym dobytkem ci nackem, ktery se diva na prislusniky jinych ras jako na blbe opice.
Mimochodem - vyplnil jsem nedavno tech 6 stranek politickeho kompasu a vyslo me, ze jsem libertarian (4 policka od stredu) a pravicak (jedno policko od stredu). Zkus to taky. Myslim ze to na internetu najdes i v cestine.
červenec 15, 2015 17:33
test politicke orientace : Mikin
Politicky kompas bych doporucil kazdemu. Vysledky mnohe lidi prekvapi:
politicalcompass.org/test
V cestine jsem nasel neco podobneho, ale misto 6 stranek otazek je jen jedna. I zde jsem skonncil mezi libertariany.
http://liblog.alesuv.net/kompas.php
červenec 15, 2015 17:59
Mikine, : eli
poctivě jsem českou verzi (anglickou projedu až budu mít na 6 stránek čas) vyplnila a trochu doufala, že skončím mezi konzervativci, leč dopadla jsem jako ty , takže se ptám, o čem to má vypovídat, když z tvých příspěvků jsem si dovodila, ža bych se svými názory byla tebou pravděpodobně zařazena do rasistického křídla?
červenec 15, 2015 20:13
Eli, : Mikin
pokud si stejne jako ja myslis ze kazda zeme ma pravo na kontrolu imigrace, veris na obcanske svobody, na odpovednost kazdeho jedince za svuj osud a zaroven nenazyvas lidi odlisne barvy kuze "debilnimi opicemi", tak to jsi s nami pravicovymi libertariany na stejne lodi.
A ja si myslim, ze je s nami na palube i Myska, Krakonos a spousta dalsich. smilies/smiley.gif
červenec 15, 2015 20:53
Myško, : Lenka1
ten můj příspěvek z 15.01 pro tebe se týkal, resp. byl reakcí na tvou úvahu, proč byly Tonča s Hančou propuštěny a co za tím ve skutečnosti bylo. Tak jsem napsala, že tohle by byla jedna z možností.
červenec 15, 2015 20:57
Jo, Mikine, : Lenka1
za tu odpověď ohledně obřízky díky. Byla jsem tak konsternovaná z faktu, žes odpověděl, že jsem na to úplně zapomněla.
červenec 15, 2015 20:58
Chachá, : Lenka1
tak podle toho tvýho úžasnýho testu jsem čistokrevnej libertarián. Kde asi udělali soudruzi chybu, co myslíš, Mikine?
červenec 15, 2015 21:07
Lenko, : Mikin
zavada bude nejspis ve tvem prijimaci. Kdyz ma nekdo radeji Putina nez Obamu, muze byt libertarian leda tak ve snu.
červenec 15, 2015 21:15
To : Lenka1
nebylo vysvětlení. Tak povídej, ty ses tak těšil, že mi vyjdou komunisti, viď? Protože sis za celou dobu při své jednoduchosti nebyl schopen uvědomit, že oslovení "soudruh" používám jako dehonestaci.

To logický myšlení, to bolí, co?

By mě zajímalo, jak se vypořádáš s tím, že prostě nezapadám a dokonce ani eli ne, do tvých jednoduchých sluníčkářských škatulek, ty troubo.

Prostě kdo nemá stejný názor jako ty, tak je nácek a rasista a komouš. A když mu v tebou doporučeném testu(!) vyjde něco jiného, tak je stejně rasista, nácek a komouš.

Ty jsi fakt chudinka.

Ale pobavils, to jo.


červenec 15, 2015 21:23
Lenko1, : Myška
díky za vysvětlení ve 20:57.Nějak jsem si to nespojila smilies/wink.gif.
červenec 15, 2015 21:49
... : nemulti kulti
k te obrizce bych se jeste vratil. Pred nekolika lety byla v Egypte zakazana.
Ale co na tom? Dela se stejne dal, jenze uz ne v nemocnicich, ale nekde takrka na mezi nebo soukromych klinikach Proc? protoze je to to cemu lidi veri. Ze neobrezana zena je nebezpecna pro muze ci celou vesnici. A nekdo je zde snad tak naivni ze kdyz se rekne "je to zakazano" tak se tim vymyti vsechny dosavadni povery ohledne tohoto problemu? Takova egyptska matka to bude delat dal. protoze to ma ma taky udelane a jeji matka a babicka...tomuhle clovek nezabrani at zije v jakekoliv zemi. I kde je to ZAKAZANE
červenec 15, 2015 21:53
Ženská obřízka by se měla v evropských zemích velmi tvrdě trestat - ten, kdo ji dělal, i ten, kdo ji nechal dělat - většinou rodiče své dceři... : Myška
Něco takového přece do civilizace nepatří! Jenže se to děje, např. v UK... za přihlížení úřadů... chceme to taky tady? Chceme tady to všechno, co se děje v UK? Třeba taky znásilňování školaček zahlazované a přehlížené úřady?
Já tedy NE!!
červenec 15, 2015 22:03
Test politické orientace - : Myška
vyšlo mi, že jsem liberál...
červenec 15, 2015 22:04
Mikine, : eli
ony jsou to všechno vlastně jen takové salónní "kecy v kleci", umím si celkem dobře vizualizovat nějakou vyhrocenou situaci v budoucnu, ale vůbec netuším, jak se zachovám - jako liberál, konzervativec, komouš nebo dokonce rasista ??? jen mě zajímá jedno - považuješ i prof. Rushtona a spol. za rasisty? ad ta obřízka - nikdo jsme tady nepochybovali o tom, že v Kanadě je to trestné, přesto se obávám, že i tam dochází k pokoutně prováděným a v žádných statistikách se to neobjeví...


červenec 15, 2015 22:10
Lenko : Mikin
ty reci o tom, na co jsem se tesil si strc i s temi hloupymi urazkami nekam. Pokud nekdo dava pred americkym prezidentem prednost autoritativnimu vladci ktery prakticky zlikvidoval opozici, cenzuruje media vcetne internetu, likviduje sve politicke odpurce i neposlusne novinare a zakazal jakykoliv vyzkum nebo odhalovani Stalinovych zlocinu, tak libertarian proste byt nemuze.
Takze tu mame 3 moznosti: budto o vysledcich toho testu proste lzes, nebo jsi kecala uz pri odpovidani otazek. Anebo - a to je zajimava alternativa - jsi srdcem svobodymyslna libertarianka zcela zblbla Putlerovou propagandou. smilies/wink.gif
červenec 16, 2015 00:47
eli, : Mikin
s temi obrizkami s tebou souhlasim. Urcite k tomu nekdy tajne doslo. Ale zda se ze po tom jdou kanadske urady dost agresivne.
O Philippe Rushtonovi vim ze delal svuj vyzkum, veril tomu a zverejnoval vysledky sve prace. Coz od neho bylo pomerne odvazne, protoze si tim zivot rozhodne neulehcil.
Jestli mel nebo nemel pravdu, o tom se vedou spory dodnes.
Neslysel jsem ale nikdy, ze by cernochy nebo lidi jinych ras nenavidel a urazel je poznamkami o debilnich opicich. Naopak - choval se pry ke vsem svym kolegum jako gentleman. Takze jestli ho povazuji za rasistu ? Spis ne…...
červenec 16, 2015 01:15
Počtěte si - : Myška
červenec 16, 2015 01:27
jsi vazne hodne na hlavicku : nemulti kulti
kdyby to Putin nedrzel i za cenu ze mu Ukrajinci zabijeji vlastni lidi tak uz je davno treti svetova!Vzdyt o to se Americani snazi ze vsech sil. Putin ma neuveritelnou trpelivost. A taky je vzdycky krok dopredu pred tema volama co ho snazi provokovat. Ma za ssebou 80 procent naroda. Totez v anketach u na ruznych ceskych novinach. Kdo veri dneska treba Shwarcenbergovi?>Kolik jich veri Obamovi?Putin je neoblibenejsi politik sveta a s tim nic nenadelas.Ani ty ani nikdo jiny,. Americanum veri dneska uz jen chudacci ponekud mdleho rozumu.
červenec 16, 2015 05:04
Mysko, : Mikin
pocetl jsem si. Mam takove reportaze a rad a humor tomu taky nechybi. Akorat ze ten clovek micha nabozenstvi s kulturou. V nejlidnatejsi muslimske zemi - Indonesii - to neni vubec tak hrozne. Spis naopak, docela fajn lidi. To same plati o Malajsii…..
Na druhe strane - zenskou nebo homosexualem bych nechtel byt ani tam……. smilies/shocked.gif
červenec 16, 2015 06:02
Lenko, : Mikin
jeste takova malickost. Opakujes se jako kolovratek a nechapes ty nejjednodussi veci. Kazdy kdo se mnou nesouhlasi nemusi pro me byt ani rasista, ani nacista, ani komunista.
Ale kdyz nekdo v jednom kuse nadava prislusnikum jine rasy do debilnich opic, hloupejsich nez vrany, je to rasista. S tim nic nenadelas.
Tak se prestan opakovat jako debil, prestan kvakat furt dokola sve rasisticke pitomosti a rasistkou te uz nikdo nikdy nenazve.
To ti muzu zarucit. smilies/smiley.gif
červenec 16, 2015 06:15
toulavej - ad označení Mii za rasistu: : Roman X.
vždyť v tom příspěvku říkám
Takže jsem měl říct, "za normálního stavu, bych Jardovi řekl, že jseš hnusnej rasista, ale protože tu byl 40 let komunismus, tak je to v pořádku, pojďme hledat příčiny, že si to myslíš ?"
a pokračuji s tím, co jsi napsal. A mia mi vytýkala štěk vůči Jardovi.
červenec 16, 2015 08:04
Myško : Roman X.
utnul jsem to asi po 5 minutách
červenec 16, 2015 08:06
Mikine, věřím, že v Indonésii je poněkud jiná situace. A muslimové z Indonésie se do Evropy hromadně nehrnou, neobsazují ji... : Myška
Je fuk, jestli autor článku míchá náboženství s kulturou. V důsledku je to jedno. Prostě pro muslima je jinověrec něco podřadného, stejně tak žena. Muslim musí bojovat proti jinověrcům, buď je obrátit na "pravou" víru, nebo zabít, nebo podmanit (ale spíš zabít). Boj pro něj nikdy nekončí. Korán to přece říká, imám to říká, a buhví kdo ještě...
Je to horší než nacismus.
červenec 16, 2015 08:24
Romane X. to jsi ale neměl. : Myška
Kdybys to nestopl, dozvěděl by ses zajímavé věci. Srovnání IQ může někdo napadnout, protože může záviset na charakteru testů. Ale rozdíly v utváření kostí bělochů, asiatů a černochů, je prostý fakt, který je exaktně ověřitelný.
červenec 16, 2015 08:29
"Prostě pro muslima je jinověrec něco podřadného, stejně tak žena." : jednababi
Hm... to nakonec pro křesťana či ateistu taky - jen to (dneska) vyjadřuje poněkud jemněji smilies/wink.gif
červenec 16, 2015 08:39
jednababi, : Myška
opravdu?


červenec 16, 2015 08:42
Pro Mikina - a možná i pro další pamětníky - malý odskok od tématu - : Myška
červenec 16, 2015 09:07
Mysko, : Mikin
ja vim, me jenom stve kdyz se vsechno hazi na jednu hromadu….. A blahopreju k tomu liberalovi. Proc jsi sem dala fotku toho vlaku ?
červenec 16, 2015 09:19
... : Mikin
Fakt ma za sebou Putler 80% Cechu? smilies/grin.gif
Hele - kdyby na Ukrajinu ty svoje vojacky neposilal, nikdo by po nich nestrilel.
červenec 16, 2015 09:22
Myško, : jednababi
opravdu.
červenec 16, 2015 09:23
ČD nechaly natřít tuto jedinou soupravu v historické barevnosti, tak, jak jezdily kdysi... : Myška
Dnes a ne jen dnes, ale už dlouho, jsou modré, což je oficiální barva Českých drah. Toto je takový retro pantograf, který jezdíval na trati z Brna na Tišnov a dále na Žďár a Havlíčkův Brod... Ještě si pamatuju, že jel v pátek v 19:26 z královopolského nádraží. Jako frajeři jsme jezdili většinou bez lístku a cestou do Řikonína jsme vlakem tranzitovali před průvodčím. Museli z nás mít srandu, jak jsme byli naivní. Někdy se to nepodařilo, tak jsme každej cvakli 4 kačky...
červenec 16, 2015 09:27
Mikine, co se hází na jednu hromadu? Náboženství a kultura? : Myška
Jenže já mám dojem, že islám není jen náboženství, je to způsob života. Podle mne už dávno a dávno přerostl škatulku náboženství.

Liberál asi v tom testu vyjde úplně všem, takže není k čemu gratulovat.
červenec 16, 2015 09:30
jednababi, ty to tak cítíš? : Myška
Pro tebe je člověk jiné víry, třeba pravoslavný, ať nejsme pořád u islámu, podřadnější než ty?
červenec 16, 2015 09:33
Mikine, jistě že nemá Putin podporu 80% Čechů. : Myška
Ale spousta lidí, a teď je to napostý extrém, k němuž doufejme nikdy nedojde, pokud bude muset volit mezi nadvládou islamistů nebo nadvládou Rusů, samozřejmě zvolí Rusy. Včetně mne...
červenec 16, 2015 09:36
"Pro tebe je..." : jednababi
Ale fuj, Myško. Tak jsem to neřekla.
červenec 16, 2015 09:47
Mikine, : Lenka1
Ale kdyz nekdo v jednom kuse nadava prislusnikum jine rasy do debilnich opic, hloupejsich nez vrany, je to rasista. S tim nic nenadelas.

Já s tím nic dělat nechci a ani nepotřebuju. Já jsem tady pouze zveřejnila fakta o průměrné hodnotě IQ afrických černochů. Že se pohybuje v pásmu mentální retardace, není ani moje chyba ani rasismus.

A než zase začneš řvát o tom, že výzkum (ne jenom jeden, bylo jich víc, opakovaně a s stejnými výsledky) byl zfalšovanej, že neměřili inteligenci jako takovou ale schopnost řešit problémy, tak na to ti znovu opakuju, že schopnost řešit problémy je přímo úměrná inteligenci a ano,

v tom případě platí, že i ta vrána je holt chytřejší než africký černoch, protože ta zadané úkoly řešit umí.

Nejen to rozbíjení ořechu tak, že s ním flákne na silnici a na krajnici (aby ji auto nepřejelo) čeká, ale viděla jsem i dokument, kde si vrána našla a použila udělátko, aby se dostala do láhve s úzkým hrdlem.

Nepříjemná pravda není rasismus, i když je mi jasné, že bys sis to moc přál.

červenec 16, 2015 09:52
Bohatě stačí si všímat : Krakonoš
- a na internetovejch diskusích to jde velmi dobře - s jakým pohrdáním se vyjadřuje velká část českejch atheistů vo libovolnejch věřících. Teď byla nedávno příležitost např. pod článkama vo panu Toufarovi. Zajímavý je taky pozorovat, kolik lidí pod nejrůznějšíma krimi článkama volá po krutejch trestech pro pachatele všelijakejch deliktů (voko za voko, sekání končetin, desetiletí v kamenolomech), aniž by si uvědomovali, že volají po zavedení práva šaría.
Vosobně si myslím, že platí pro jednotlivce i celý společnosti, že silný mentální pole, zejména pak živený strachem (to je mocná energie), přitahuje právě ty vobávaný jevy. A pak se dějou věci...
červenec 16, 2015 09:58
Já si taky : Sidon
myslím, že islám není jen náboženství, ale všechno, co se týká života silně, ale i méně věřícího muslima. U křesťanů to ve středověku taky bývalo běžné, že se semtam upálila nějaká čarodějnice, nebo sťal nějaký heretik. Ale v některých muslimských zemích ten středověk pořád trvá a ti, kteří jsou ti "praví" bojovníci aláhovi, ti mají moc a prostředky k tomu, aby ty něvěřící, či nějak se proti islámu provinivší lidi, trestali. Třeba i zabitím. Tady ten link je na video, kde je vidět exekuce ženy, která na sobě měla červenou látku, která je zakázaná a tak byla ihned na ulici popravena. Slabší povahy ať se radši nedívají. Nedovedu posoudit, jestli je to opravdové, nebo je to nějaká montáž, ale spíš se to jeví jako real.

https://www.youtube.com/watch?v=d_GDINnNsr8
červenec 16, 2015 10:16
Trochu divné - : Myška
na videu se několikrát vzadu mihne - zřejmě chlap - v červené bundě, a toho si nikdo z toho davu "spravedlivých" nevšímá...
červenec 16, 2015 10:23
Tak sorry, : Sidon
po dalším přehrání jsem si všimnul, že těsně před tou střelbou přejde nějaký chlap zrovna mezi tím chlapem, co to natáčí a tou ženou. Ta je pak zahalena, že jí ani není vidět tvář a potom to, jak padne velice připomíná figurínu. Další postřeh je, že při tom výstřelu se tomu katovi ani moc nepohne ruka, přičemž ta by měla při výstřelu normálně odskočit. No ale na vystrašení to stačí. V komentářích pod tím videem, jsem nenašel žádný, který by si něčeho podobného všimnul. Asi ten děs.
červenec 16, 2015 10:28
Souhlas s V.Klausem mladším- : inah


Mají být české školy tolerantní i ke kanibalům z Nové Guiney? - Václav Klaus ml.

Česká ombudsmanka (za podpory ministra školství) opakovaně zastrašuje ředitele škol kvůli šátkům a hábitům muslimských dívek.Již několik

ředitelek/ředitelů českých škol čelí tlaku státních orgánů kvůli muslimským šátkům a zahalujícímu oblečení. Ombudsman Šabatová věc rozdmýchává

mediálně i prakticky, ministr Chládek jí přizvukuje, že „muslimské šátky ve školách jsou v pořádku“ a brzy naběhne do škol Česká školní inspekce (která

logicky ctí stanovisko ministra, neboť je mu podřízena) a bude zkoumat porušení zákona a vůbec otravovat život pár zásadovým ředitelům a

především exemplárně zastrašovat ty ostatní. Tyhle multi-kulti hysterie opravdu českému školství ještě chyběly, jakoby nemělo svých starostí

dost.Muslimské šátky ani hábity do českých škol nepatří a uvedu proč.



1) Tento důvod se uvádí často, ale nelze ho nezopakovat: My jsme tady doma a toto (povinné zahalování žen) není naše kultura. Povinností hostů –

je naší kulturu ctít. Pokud tady chtějí žít, musí se asimilovat a přizpůsobit (stát se Čechy s jejich tradicemi a zvyky, mj. křesťanskými), nikoli my se

přizpůsobovat jim. Pokud se já rozhodnu žít na Novém Zélandu, musím tam pak přece vychovávat své děti jako Novozélanďany, aby se tam cítily dom a a prožily šťastný život. Musím akceptovat jejich zvyky a nemohu požadovat, abych 28. září a 28. října nešel do práce, protože jde o významné dny pro mou kulturu či náboženství. Pokud se mi to nelíbí a Novozélanďani mi přip adají buranští a netolerantní – letadlo do Prahy létá každý týden. Někde na Nové Guiney a Nové Kaledonii jsou údajně stále kmeny, kde občas člena nepřátelského kmene sní. Pokud k nám emigruje nějaký takovýto kmen – budeme takovéto chování hodnotit jako vraždu s obzvlášť zavrženíhodnými pohnutkami. Ale půl světa daleko – je to jejich zvyk a odkaz předků. Berou to jinak, a když se tam budete chtít přestěhovat a žít & ndash; budete se s tím muset nějak srovnat.



2) České školy mají řadu chyb, ale k dobrým tradicím patří prvorepublikový demokratický sekularismus. Ve školách nemá místo politika, ani

náboženství. Všichni žáci jsou si rovni a nijak se nerozlišují.

Jediné kritérium pro jejich rozlišení je pouze prospěch a chování! Jde o jednu ze základních hodnot systému – braňme ji!



3) Šátky ani hábity – nejsou v žádném případě náboženskými symboly.

Například křížek na krku (navíc je tady doma) – náboženským symbolem je, protože ho nosí na krku muži i ženy. Šátky a hábity muslimští muži nenosí,

protože jsou jenom symbolem připomínajícím jejich ženám podřadné postavení.





=

červenec 16, 2015 11:15
Aby jsme nedopadli jako v "Belgistánu" : inah
červenec 16, 2015 11:19
Našla jsem : Lenka1
další definici "sluníčkáře". Opět sedí na Mikina jako prdel na hrnec.

Je to člověk, který si ze srdce přeje přestěhování Afriky a půlky Asie do Evropy, resp. chce, abychom my všichni ostatní přijímali a on se jen díval, protože on je elita a pro něj to neplatí.

Také je to člověk často nenávidící svou vlastní kulturu, potažmo zemi - téměř vždy se vyskytují protičeské a často velmi brutální výroky. Je to člověk, jeho argumentace spočívá výhradně v nálepkování výrazy "extrémista, xenofob, bigotní rasista, nácek apod." a vkládání oponentům do úst něco, co v životě nevyslovili (viz "vy chcete vyhladit miliardu muslimů" apod.).
Také je to člověk bojující především proti svobodě slova, která údajně je podřízená jakési svobodě vyznání (=právu dělat zcela cokoli, pokud se to okecá nějakým bohem).

Též u něj platí, že svůj názor můžete vyjadřovat pouze v případě, že je stejný jako ten jeho. V opačném případě by vás nechal na internetové diskuzi nejraději zablokovat.
červenec 16, 2015 20:09
ted toho peska dostal Jarda : nemulti kulti
myslim ze uz ho tady bohuzel neuvidime. Lence Mikinem doporucena rotace na palci prosla jak vino ale on byl pokaran za daleko mensi prohresek.V takovem pripade ovsem diskuse ma pramaly smysl.

červenec 16, 2015 21:50
Myslím, : Lenka1
že Jarda není bloklej, jenom se nejspíš trochu urazil, protože mu to přišlo nefér. Mikin konkrétně mě zkoušel nechat zablokovat (rádoby nenápadně to Daniele podsouval) několikrát a nikdy neuspěl.

červenec 16, 2015 22:05
nemyslel jsem bloklej : nemulti kulti
ale ono to cloveka unavi. Je to jako boj s vetrnymi mlyny. Ale nakonec ono je to jedno. Komu zalezi na nejakem Mikinovi a jeho ujetejch nazorech? Ztrata casu
červenec 16, 2015 22:36
Mysko : Mikin
vo tom zadna….. Ja bych dal pred Islamskym statem taky prednost dalsi ruske okupaci. Nestesti to jsou dva odlisne problemy, takze zadna rozhodnuti mezi prvnim a druhym delat netreba.
Ten jeden se bude muset resit rozumnou imigracni politikou a ten duhy vubec nenastane, pokud zustane CR v NATO.
Je srandovni pozorovat ruzne "zastance svobod" jak se uporne dozaduji zrovna toho opusteni NATO. :-
červenec 17, 2015 00:16
Lenko, : Mikin
kdybys prolhana rasistko mela ukazat kde a kdy jsem se tady dozadoval "prestehovani Afriky a pulky Asie do Evropy", nebo kde jsem vyjadroval "nenavist proti vlastni kulture a vlastni zemi", to by bylo zase kvileni, co? Ale dukaz jako vzdycky ani jeden.
Jo pardon - ty prece nejsi prolhana rasistka. Ty jenm lzes, vkladas jinym do ust neco, co nikdy nerekli a o cernosich soustavne prohlasujes, ze jsou to opice mene inteligentni nez vrany.
--------------------------------
Co se tyce tvych vecnych kecu o "blokovani", Daniela tady jeste nikoho nezablokovala. A to se zde parkrat objevily mnohem horsi zjevy nez ses ty. Takze muzes s nemultikulti a Jardou rycet do sytosti.
Akorat ze tim rozbijite diskusi a otravujete ostatni. :-
červenec 17, 2015 00:35
Profesor Rushton : Lada
Nehodlam se poustet do rasove debaty. Ale mel bych jednu poznamku k prof. Rushtonovi. Verim, ze kdyz se rekne A, tak se take musi rici B.
Prof. Rushton nezustal ve svych empirickych studii pouze u ras; zameril se i na genderove rozdily. S jakym vysledkem nebude asi problem uhodnout, kdyz rozmery a hmotnost byly jedny z dat, ktere Rushton porovnaval.
Vcelku zajimave, ze jsou jeho teorie tak akceptovane zenami, a dokonce je i zde propaguji. Stojite i ted za jeho praci? Eli, Mysko?
červenec 17, 2015 05:25
Mikine, ale rozumná imigrační politika se jaksi nekoná napříč celou Evropou... a nevypadá to, že by se začalo blýskat na lepší časy... : Myška
Čučíme jak trdla na to, jak se do Evropy valí islám. Kdokoliv vyjádří nesouhlas, je označen jako islamofob, xenofob, rasista, nácek a já nevím jakými výrazy ještě. To myslím obecně, ne jen na Kudle. Nemáme snad my, kteří jsme v Evropě doma, bránit naše kulturní hodnoty, způsob života? Máme si nechat vnutit islám? To přece ne...


červenec 17, 2015 06:43
Lado, nebo Laďo, : Myška
viděla jsem pouze to jedno video, na které je zde na Kudle odkaz. A nic jsem od něj nečetla. Docela mě zajímá to co píšeš, můžeš sem dát nějaký odkaz?
červenec 17, 2015 06:46
... : Lada
Google: rushton female iq


červenec 17, 2015 07:05
Lado, : Mikin
pan Rushton pravda propagoval, ze prumerny muzsky mozek je o 100 gramu tezsi nez mozek zensky a ze muzi jsou tudiz inteligentnejsi . Jeho kritici mu odporuji v tom, ze vaha mozku jeste automaticky neznamena inteligenci.
Oponovat bych se ti odvazil jen v tom, ze ani Eli ani Myska se genialnich tezi toho pana primo nezastaly.
Nezastala se ho dokonce ani Lenka. Ta sve rozumy cerpa z neonacistickych webiku uz nalezite prefiltrovane, pro idioty upravene a praci toho pana podle vseho vubec nezna. smilies/grin.gif
červenec 17, 2015 07:12
... : Lada
Ja si myslim, ze pracuje na stejny platforme jako pri rasovem studiu. Jestlize se fyzicke atributy povazuji za indikator hodnoty iq, je jedno jestli se jedna o rasu ci gender. Podle meho je princip stejny.
Je vzdy neprijemne otevirat "can of worms", tohle je primo klasicky priklad. Takova honba za dukazem muze byt osidna, proto jsem se takhle zminil, to ze o tom obe nevedely vim, ani prof. Rushton by je z toho snad nevinil. smilies/smiley.gif
červenec 17, 2015 07:23
Patrani po Lencinych "slunickarich" a rasistech. : Mikin
rad bych se otazal vsech pritomnych, zdali ve zdejsi diskusi nasli nekoho, kdo si "z celeho srdce preje prestehovani Afriky a pulky Asie do Evropy".
A dale bych rad vedel, zda se nekdo z diskutujicich domniva, ze clovek ktery soustavne nadava cernochum do "debilnich opic, ktere jsou hloupejsi nez vrana" neni rasisticky dobytek.
Za odpoved predem dekuji. Berte to jako podporu vedeckeho vyzkumu. smilies/wink.gif
červenec 17, 2015 07:36
ad opičky :-) : Míša šíša



červenec 17, 2015 08:47
Omluva všem útlocitným, : Míša šíša
ale prostě mi to nedalo. smilies/grin.gif
Doufám, že to bude přijato s humorem...
červenec 17, 2015 08:49
Míšo šíšo, : Myška
smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 17, 2015 09:01
Míšo šíšo, : Iris
nebyly ty obrázky moc veliké? Protože jinak to bude vadit určitě Danielce smilies/wink.gif
Jinak - ať už jsme jakkoliv útlocitní nebo ne, s humorem nebo bez něj, tyhle obrázky nejspíš nejsou bohužel fotomontáž, co? Z toho druhého mi dobře není..... smilies/sad.gif
červenec 17, 2015 09:03
Tak ty opice z prvního obrázku, na rozdíl od toho druhého, bych tu vítal. : strejda
Už je těch útoků islámskými pomatenci nějak hodně. Už by si to zasloužilo ráznou protiakci.
Už se zase museli připomenout.
Ráno otevřu zprávy a čtu, jak opět jeden muslimský vypatlanec, ohánějící se koránem, zabil čtyři Amíky.
Je tohle možné? Jak dlouho tu budeme tu verbež trpět? Už by to chtělo postavit islám v Evropě mimo zákon,
Korán na úroveň zakázaného Mein Kampfu a byl by klid. Tahle jejich hegemonie se v budoucnu pro nás stane
neudržitelnou a jestli budeme stále hodní, dojde tady k pořádnému masakru. Jenže Brusel musí dělat normy
na křivost banánů a dalších podobných vaginovin a životně důležité věci evropské jdou jaksi stranou.
Jistě pamatujete i na tu stupiditu s bruselským vánočním stromem, který byl kvůli té pakáži udělán z
jakýchsi skleněných kvádrů, aby je neurážel křesťanský vánoční strom. To jsou ústupky, kterými to
všechno pomalu začíná, pokračuje pak nekvalifikovaným rozhodnutím třeba té naší roznašečky letáků
Šabatové o šátcích ve školách a končí pak střelbou nebo podřezáním hostitelů.
červenec 17, 2015 09:30
Danielce se moc omlouvám!!! :-( : Míša šíša
Teď to vidím, že to rozhodilo texty komentářů, respektive jsou vpravo useklé. MEA MAXIMA CULPA!!!
Myslela jsem, že se vejde 640x640, tyto měly 620.
červenec 17, 2015 09:37
Míšo šíšo, Iris : Roman X.
Ten druhý obrázek není fotomontáž, je z Baltimorských protestů - vlny protestů, která vznikla poté, co černošský mladík zemřel v důsledku brutálního policejního zatýkání. Nemá to co dělat s islámem, ale jako "důkaz" toho, že černoši jsou opice se to už šíří i s hysterickými reakcemi nějaký čas po facebooku.
červenec 17, 2015 09:46
Aha, tak to jsi byla ty, šíšulko, :-) : strejda
Já si říkám, proč mi zmizely všechny konce řádků a tak jsem je pak raději po určité délce
entroval, aby nevznikl nečitelný mišmaš.
No jo no. Chybička se vloudila.
červenec 17, 2015 09:51
Romane, : Iris
díky za upřesnění,
červenec 17, 2015 09:51
Jméno netřeba : ******
Tresty při porušení práva šaría jsou brutální a krvavé. Za pití alkoholu hrozí osmdesát ran bičem, za krádež je možné pachateli useknout ruku a za rouhání může čekat obviněného dokonce smrt. „Ti, kdo jsou vdaní a ženatí a dopustí se nevěry, budou ukamenováni. Jestliže byli nesezdáni, budou připoutáni a 100krát zbičováni. Ti, kdo se zabývají homosexuálními praktikami, budou odsouzeni k smrti společně s těmi, kteří spolupracují s nevěřícími,“ cituje britský deník Daily Mail z dokumentu obsahujícího seznam zločinů a trestů, který Islámský stát zveřejnil na konci loňského roku. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3162327/How-ISIS-sells-Sharia-law-Libya-Terror-group-erects-billboards-ordering-women-wear-baggy-heavy-hijab-covers-completely-not-wear-perfume.html
červenec 17, 2015 10:01
Strejdo, : Iris
....marná sláva, jsi prostě ten praktický chlap, co si
umí poradit, o jakém se zmiňujeme v jiné debatě smilies/wink.gif
A já se jen divím, jak to, že Ty nemáš ustřelené konce vět a já jo..
.....no prostě typický starší model ženské smilies/smiley.gif


červenec 17, 2015 10:15
Strejdo, : Iris
....ustřelené
začátky
se ještě
učím
vychytat smilies/cheesy.gif
červenec 17, 2015 10:16
Strejdo (9:30) - : Myška
souhlasím.
červenec 17, 2015 10:21
Romane X : Míša šíša
Myslím, že není podstatné, odkud snímek pochází a za jakých okolností vznikl.
Podstatný je ten projev. A zajímavá to paralela, ne?

Já jsem netvrdila, že to má něco společného s islámem.
Asi jsi ani nepostřehl moji poznámku: Doufám, že to bude přijato s humorem...
červenec 17, 2015 11:11
Myško, to je dobře, že souhlasíš. : strejda
Někdy si říkám, jestli jsem ještě normální, když takto uvažuju jak uvažuju. smilies/grin.gif
Ale ono to s těmi vygumovanými palicemi Alláhem jinak nepůjde. Ti spící zde, začnou vystrkovat
růžky, strhnou další a už to pojede.

Iris, jo, praktický, to já jsem. Jenže, manželka mi říká, že musím být stále
kontrolován a řízen. Rozumí se řízen manželkou. smilies/grin.gif Párkrát jsem si zapomněl vzít prášky,
kterých už teď beru po Holtru jen 5 druhů a už jsem byl skoro zařazen mezi nesvéprávné..., kterí
potřebují stálý dozor nad sebou. smilies/grin.gif To je život... smilies/grin.gif
červenec 17, 2015 11:11
Strejdo, : Míša šíša
až to Danielka zjistí, tak mě zabije! smilies/grin.gif
Jako by to tu už stokrát neříkala.... smilies/cry.gif
červenec 17, 2015 11:12
Strejdo tak uvažuje hodně lidí. Ale stále ne dost... : Myška
Je to jak Titanic - loď se potápí ale na horní palubě se ještě tančí.
červenec 17, 2015 11:24
Míšo, nebój, budeme tě chránit. : strejda
smilies/grin.gif Kdyby všichni teď psali jen krátké řádky a dali vždy enter, nemuselo by se to rozházet.
Nejsem sice programátor, vyrostl jsem kdysi dávno, dávníčko na Basiku, ale myslím si, že by se
do tvorby stránek mohla dát podmínka IF a něco v tom smyslu za ní, že kdyby byl obrázek větší
než správný rozměr, podmínka by nedovolila vložení obrázku. Myslím si, že by to šlo, když jde
spoustu jiných věcí.
červenec 17, 2015 11:39
Míšo šíšo, : Lenka1
tak to se ti povedlo - nemyslím tím rozházení formátu, asi od Daniely dostaneš za uši. smilies/grin.gif

Ale ty opičky a "opičky" byly skvělý!!! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif

To prostě nemá chybu, Ať se Mikin třeba po......

Měla jsem pravdu, když africkým černouškům říkám mentálně zaostalé opičky.
červenec 17, 2015 13:39
Míšo šíšo : Roman X.
V ideálním světě by se člověk mohl zasmát. Ale protože kontext chybí, a je nahrazen imigrantskou krizí, tak místo toho, aby se diskutovalo nad přiměřeností zásahu při zatýkání a následných protestů, tak se živí akorát rasistická hysterie Lenky a jí podobných.
A ještě jednou - už jsi Lenko slyšela o nadřazenosti Árijské rasy? To bylo taky seriózně podloženo výzkumy....
červenec 17, 2015 14:15
Romane X!!! SEŠ DEBIL!!!! : ******
.
červenec 17, 2015 16:27
Romane X, : Lenka1
víš, co mi můžeš. Až ti tady ti černí muslové budou řezat hlavu,
tak si na ně zkoušej ten tvůj humanismus.
Vy pitomá sluníčka, jste opravdu k neuvěření.
červenec 17, 2015 19:23
Lenko, nerozčilovat se, nerozčilovat se, nerozčilovat se. :-) : strejda
Máme před sebou běh na dlouhou trať a infarkty už nejsou jen doménou mužů. :-)
Oni ti „hodní“, jak se sami zaškatulkovali, kteří by ty invazní masy nově vzniklého
imigrantského průmyslu chtěli opečovávat, podporovat, snášet jim tu modré z nebe,
živit je z našich peněz, svatá prostato, snad jim stavět i mešity, opravovat byty, shánět jim
práci, jak jsem četl a všelijak je podporovat, zatímco našim lidem zůstanou mnohdy jen oči pro pláč,
si asi nevidí dál než na špičku nosu. Když předjíždím autobus ve stanici, hodně zpomalím
a dívám se pod jeho přední kola, jestli někdo náhodou nepřechází přes silnici. Když se mi
před autem začne kutálet míč, to samé. Raději zastavím na blikačky, protože vzápětí odněkud
vyběhne dítě. Proč to píšu? Protože předvídám. Protože pod těmi muslimskými hadry,
kterými se ty jejich mumie halí, mohou na těle schovávat pás výbušnin a protože mají
vygumované hlavy tím jejich guru, který je nabádá, že musí zabíjet bezvěrce, jsou potenciálním
nebezpečím pro nás ostatní, kteří zde tu jejich pakulturu nechceme.
Skryté obličeje tvoří rovněž ideální anonymitu. A tohle do Evropy prostě nepatří.

červenec 17, 2015 20:25
... : nemulti kulti
Vpusť si mezi stehna žlutého i černého, zpívala známá zastánkyně imigrace. Pak ji brutálně znásilnil a zavraždil černý přistěhovalec. Zde drsné necenzurované foto i video oběti z místa činu

V neděli 26.9.2010 se Elin Krantz (1983) vracela kolem čtvrté ráno domů do čtvrti Hisingen v severozápadní části švédského Gotheburgu. Cestovala tramvají č.5 z nočního klubu Valand a její poslední kamarád vystoupil o několik zastávek dříve na zastávce Hjalmar Brantingsplatsen, kde do tramvaje nastoupil také etiopský imigrant Ephrem Tadele Yohannes (1987).
červenec 17, 2015 21:49
jo multikulturalismus muze byt nekdy : nemulti kulti
dost nebezecnej i pro slunicka!
červenec 17, 2015 21:52
Romane : nemulti kulti
fakt jeste existuje neco takoveho jako Ty a Mikin? To nectene zadne noviny? Vzdyt i na tom seznamu nebo
na e-dnes jsou v responzich rozumne nazory. Uz to mam! Vy ty nazory nectene, mate z nich strach!

červenec 17, 2015 22:08
nemulti kulti : Lada
Co zidi? Jsou OK?
červenec 17, 2015 22:13
No, Láďo, : Lenka1
slyšela jsem, že je trochu zloběj Palestinci v Gáze. Ale mají tam novou ministryni
spravedlnosti, která se s nima nemaže ani s jejich malejma háďatama.
Nějakej další dotaz?
červenec 17, 2015 22:22
jo taky jsem neco takovyho cetl : nemulti kulti
a kdyz Izraelci si na chvilku pohraji a bombickama tak ti drzi spratci na ne hazi kameny!
Dovedes si to predstavit Lado? Vzdyt jim mohou ublizit!
červenec 18, 2015 04:28
... : Lada
Nezlob se, ale tvuj prispevek nejak postrada smysl a taky ty podmety. Nerozumel jsi otazce?
červenec 18, 2015 05:39
co mas na mysli? : nemulti kulti
jedna se o ten prispevek s tou zpevackou co ji zavrazdil a znasilnil ten cernoch?
Omylem jsem okopiroval vic nez jsem chtel, to je vsechno. Ale smysl zustal stejnej
červenec 18, 2015 06:29
Myško, : Iris
co to je ??? Mám husinu smilies/sad.gif
červenec 18, 2015 09:58
Aby toho nebylo dost, : Sidon
tak se můžete ještě kouknout na tohle - https://www.youtube.com/watch?v=74iYg1SQREo
červenec 18, 2015 10:06
Myško, : Lenka1
a to jsou prý ti inteligentní z nich. TO nechci vidět ten zbytek.....
červenec 18, 2015 10:27
Jo, Sidone, : Lenka1
to je ta naše evropská debilita. Místo, abychom podporovali mladé lidi v zakládání rodin
a rození dětí,tak je radši serveme na kost (šetřete si na školu, pořiďte si hypotéku na bydlení
a ještě si šetřete na důchod), přičemž o tzv. průměrné mzdě se většině lidí může jenom zdát.

Jo, a ještě vám v pravidelných intervalech budeme zvedat daně, bo potřebujeme víc peněz
na mandatorní výdaje.

Takže založení rodiny je pro normální lidi poměrně hardcore adrenalinová zábava. A to
ještě nemluvím o tom, že morálka a zodpovědnost lidem s mozkama vymytýma konzumem nic moc neříká
a tak se ještě spousta manželství rozpadá a ženská, která je na děti sama a "otec" ani neplatí
alíky, tak aby si to šla hodit.


Ale za to se můžeme přetrhnout ve rvaní peněz do flákačů, který v životě makat nebudou a rození dětí
mají jako výdělečnou činnost.

A pak se všichni papaláši diví, jaktože nám tak klesá porodnost u produktivní
bílé populace.

Ke zblití.

Ale přesto zůstávám mírným optimistou. To video je postavené na čistě demografických
předpokladech budoucího vývoje.

Nebere v potaz budoucí válku proti islámu. A protože muslimové jsou už z podstaty svojí rigidní
ideologie dost blbí, tak dostanou na držku, stejně jako kdykoliv v historii
a zase je na nějako dobu zredukujeme na řekněme "společensky přijatelnou míru".

Akorát to bude dost drsný i pro nás.


červenec 18, 2015 10:41
po zhlédnutí toho videa : marty
jsi mi teď Lenko vlila optimismus do žil. smilies/cry.gif
červenec 18, 2015 22:04
Netreba znovu vynalezat zarovku, : Mikin
staci se podivat na zkusenosti zemi, ktere nezazily zlocinnou komunistickou diktaturu.
Podivejme se treba na Kanadu.
Lide kterym se nelibila nesmyslna imigracni, socialni a politicky korektni politika
tehdejsi vlady zalozili Reform Party. Hned ze zacatku museli celit nejvetsimu
problemu ktery spocival v tom, ze se jim do strany hrnuli i nackove a rasisti.
Ale nakonec se ta strana uchytila na politicke scene a dokazala mnoho dobreho.
A to dobro pretrvalo dodnes, prestoze se Reform Party nakonec sloucila s P.C.
(konzervatici).
Dnes mame rozumnou imigracni politiku, diky ktere pristehovalci prichazeji
z celeho svete na zaklade bodoveho systemu, ktery prospiva predevsim Kanade.
A pritom porad zbyva dost mista pro skutecne politicke uprchliky, na ktere stat
v prvnich letech doplaci.
Kanada zaroven bojuje po boku Spojenych Statu proti islamskemu extremismu,
vcetne zlocineckeho Islamskeho statu.
A kdyz se nas ministersky predseda Stephen Harper setkal v Australii s
ruskym dikatorem Putinem, nemusel se pred nim narozdil od vohnouta Zemana
plazit po kolenou, ale mohl rici primo do oci: "bohuzel, ruku vam podat musim.
Ale vypadnete z Ukrajiny".
Takze - vsechno jde, kdyz se chce. I bez rasistu a Putinovych vlezdoprdelku.
smilies/wink.gif
červenec 19, 2015 05:36
Mikine, ale vybudování něčeho obdobného chce čas. A ten v Evropě nemáme. : Myška
Do Kanady se těžko kdy valily přes Atlantik či z USA davy
"imigrantů" z větší části tvořené mladými muži, tak jak se valí do Evropy.
To tak nějak nemá obdoby.
Takže recept dobrý, ale jako mastička na dnešní situaci to není.


červenec 19, 2015 06:18
Mysko : Mikin
souhlasim s tim, ze to zeme za oceanem maji lehci
nez zeme za Stredozemnim morem.
Ale i nam se sem houfne stehuji nebo stehovaly davy lidi z
Latinske Ameriky, Asie nebo treba cesti Cikani.
A dari se to resit i bez pomoci kulometu nebo nadavek
do debilnich opic.
Ja tady nedavno navrhl, aby vsichni nelegalni imigranti sli
do sbernych taboru, ode by se tridili na uprchliky a migranty.
A odvazil jsem se napsat, ze to bude stat penize. Lenka kvuli
tomu malem dostala psotnicek.
Nadavat na politiky nebo na cernochy umi kazdej, ale rozumne reseni
nejak furt chybi……..
červenec 19, 2015 06:56
jenze : nemulti kulti
kdyz Amerika vyvolala problemy po celem svete a ozebracila cele narody
neni nejak moc fer ze kastany z ohne
ma za ni ted tahat stara dobra Evropa.
Lenku nastvalo, ze ze zeme za oceanem chces rozhodovat kam maji jit ceske penize,
kdyz neplatis dane a nezijes tam.
Neco jako Kohout. ktery nabizi ze Cesko prijme milion uprchliku?


červenec 19, 2015 08:19
Jo, : Lenka1
nemulti kulti.

To je přesně ono.
Mikin se pořád zuřivě brání označení sluníčkář, přitom nuestále potvrzuje
příslušnost k tomuhle živočišnému druhu.

Sluníčkáři nadevše milují určování, za co mají lidé utrácet
svoje peníze. Velice rádi rozdávají z cizího.
červenec 19, 2015 12:48
oprava: : Lenka1
neustále
červenec 19, 2015 12:51
A ještě něco : Lenka1
Mikin ve svém ignorantství a nekritickém zbožňování USA nikdy
nepřipustí fakt, že je to USA, kdo za současnou situaci ve světě
nese největší díl viny.
Proto taky nevidí důvod, proč by si USA měla ty tzv. uprchlíky
brát k sobě.
Všechno pěkně do Evropy a ať si to Evropa taky zacvaká.
Humanismus a lidská práva nade vše.


červenec 19, 2015 13:03
... : Mikin
Ted jeste tu o americkem broukovi a vrazich z volstrytu.
Vy dve ovce byste se mohly dat dohromady se Sidonem a
psat do Rudeho prava. Skoda, ze ta instituce uz neexistuje… smilies/grin.gif
Jedine co Putin udelal bylo, ze odstranil ze sovetske propagandy
marxisticko-leninsky balast a vy jste mu nejen uverili,
ale jeste to ve sve tuposti jako ty ovce po soudruzich opakujete.
Kdyz jsem po Lence chtel dukaz pro jeji tvrzeni ze "Amerika zalozila
Al-Kaidu a Islamsky stat", zacala akorat zurit.
Nadavat, skuhrat, zavidet a obvinovat jine, to umite dobre.
Premyslet co s tim, nebo dokonce prilozit ruku k dilu uz ne...
červenec 19, 2015 17:22
Lenko, : Sidon
na to pekari z Klondajku nemá cenu reagovat. Plácá a plácá, jako Milouš Jakeš a sám je
přitom jako Rudé Právo. Jako třeba tohle, že "Kanada zaroven bojuje po boku Spojenych
Statu
proti islamskemu extremismu,
vcetne zlocineckeho Islamskeho statu.

To je věta, jak z RP, akorát tehdy to byl SSSR, spolu se zeměmi social. bloku míru.
Pořád denuncuje
věci, které jsou veřejným tajemstvím, ale na internetu samozřejmě nejsou. Stejně, jako
ty americké základny, několik webových stránek o nich mluví, ale určité číslo neví,
prý snad ani Pentagon.

http://www.globalresearch.ca/the-worldwide-network-of-us-military-bases/5564

A tady je taky zmínka, kolik že jich je -

Altogether, based on information contained in the DoD’s latest Base Structure Report (BSR), the US has bases in at least 74 countries and troops practically all over the world, ranging from
thousands to just one in some countries (it could be a military attaché, for instance).


http://qz.com/374138/these-are-all-the-countries-where-the-us-has-a-military-presence/

Je to marný, s trotlem se mluvit nedá !
červenec 19, 2015 18:14
Ty vobrázky vod Míšy-šíšy, : Sidon
tady dělají pěknej nevěstinec, nedá se to už stahnout, když už to všichni viděli ?
Takže sem musím znovu vlepit ten úryvek -

Altogether, based on information contained in the DoD’s latest Base Structure Report
(BSR), the US has bases in at least 74 countries and troops practically all over the world, ranging from thousands to just one in some countries (it could be a military attaché, for instance).


červenec 19, 2015 18:21
... : Mikin
By me fakt zajimalo, co by tak mela podle ceskejch prirudliku Amerika jeste
vsechno delat. Uz takhle bojuje daleko za oceanam proti Talibanu, Al-Kaide a IS.
Povedlo se ji odstranit desitky radikalnich islamistu vcetne Osamy bin Ladina.
Podporuje financne i vojensky Izreael. Pomaha financne uprchlikum kde to jen jde.
Pomaha s nejruznejsimi ekonomickymi projekty prave v te Africe, odkud proudi do
Evropy imigranti. A ted, kdyz se ruskemu carovi a byvalemu kagebakovi zachtelo
ztracenych vychodoevropskych drzav, pomaha Putinovu agresi odvratit i tam.
Ale to vsechno kremlohujerum nestaci. Oni by po Americe jeste chteli, aby
brala uprchliky kteri se vali do Evropy. Jako by oni nekdy Americe pomahali
s latinsko-americkymi imigranty.
Tady je nekdo fakt na hlavicku. smilies/grin.gif
červenec 19, 2015 18:41
Sidon je chytrrej chlap : nemulti kulti
ale ty to fakt mas v hlave hodne pomotany1 Na tohle se uz neda nic rict.
Nevim komu co mam zavidet. Obvinovat jine? A proc? Jak ty prikadas ruku k dilu, muzes mi rict?
Obdivovanim zeme ktera ve svete zpusobila tolik nestesti? Proc myslis ze tolik lidi ted
opousti svoje domovy?
Ne neni to nahoda, je to proto ze kam stoupne noha Americana tam zustava krev a mrtvoly.
Co s tim vim nahodou presne. Nepoustet sem vsechny ty emigranty. Evropa na to nema a Cesko vubec ne.
Stari lidi maji mizerne duchody, matky s detma aby se chodily past a nemocny budeme
brzo asi strilet. Ale hlavne ze bunch Africanu, kteri budou jen rodit male cernousky si budou zit v luxusu.
Na to tu mame snad uz cigany.
Takze okamzite zavrit hranice! To vidim jako jedinou zachranu.
A kdyz uz mluvis o tuposti, koukni na sebe.
červenec 19, 2015 18:59
Mikin : Lenka1
by si měl každý ráno, stoupnout před zrcadlo, vypláchnout si hubu Savem a
dát si z každý strany jednu.¨
člověk fakt už neví, jestli se těm jeho žvástům má smát nebo u nich brečet.
červenec 19, 2015 19:53
cetli jste to od Langsadlove? : nemulti kulti
POSLANKYNĚ ZA TOP09 HELENA LANGŠÁDLOVÁ PRONESLA HISTORICKOU VĚTU, ŽE JADERNÁ VÁLKA PROTI RUSKU BY BYLA NAŠÍ POVINNOSTÍ A BOJEM I ZA NAŠI SVOBODU PŘEDSEDA VOJENSKÉHO VÝBORU NATO GENERÁL PAVEL SDĚLIL, ŽE BY MĚL ZÁPAD BUDOVAT VOJENSKÉ ZÁKLADNY V POBALTÍ PRO PŘÍPAD, KDYBY JE RUSKO CHTĚLO NAPADNOUT. NIKDE PŘITOM NEJSOU ANI NÁZNAKY, ŽE BY SE RUSKO CHYSTALO ZEMĚ V POBALTÍ ČI KDEKOLI JINDE OBSADIT. VÁLEČNÍ ŠTVÁČI DO ČESKÉ POLITIKY NEPATŘÍ Helena Langšádlová z TOP09 vidí v jaderné válce proti Rusku boj za naši svobodu.Jak je mozne ze takove politiky volime dovolime aby nas reprezentovali
a rozhodovali o nas?
Putin je nastesti daleko chytrejsi nez cernousk z bileho domu

červenec 19, 2015 20:06
nemulti kulti : Mikin
Jo tak, "nepoustet emigranty" ? Akorat ze nevis, jak to udelat. Kdyz jsem tady
navrhl pouziti namornictva a radaru, uprchlicke tabory, trideni a pomoc jen potrebnym,
zacala tvoje soudruzka jecet, ze chci utracet jeji penize. smilies/wink.gif
Kde jsem pomohl ja ? Treba praci v thajskem Mae Sot, kde jsme s manzelkou
tri sezony pomahali uprchlikum z Barmy. Uprchlikum, ktere tam vyhanala
diktatura komunistickeho generala Shwe.
Nebo treba tim, ze platim dane v zemi, ktera pomaha na celem svete.
Vcetne Afghanistanu, Ukrajiny nebo Rumunska, kam Kanada poslala
stihaci bombardery AF-18 na ochranu pred ruskou rozpinavosti.
Komu jsi kdy pomohl ty, nebo ten tvuj Putler ?
No vidis - misto toho abys byl rad ze je Ceska republika konecne svobodna, demokraticka
zeme a clen NATO, dokazes akorat kousat ruku ktera te krmi. V Cesku nebylo nikdy lepe
nez dnes, po padu zlocinneho komunistickeho rezimu. Jestli se jednou Amerika a dalsi
demokraticke zeme (a do tech pocitam i Cesko) na boj proti zlu vykaslou,
poznas i ty jinochu co je to hlad a bida. smilies/wink.gif
červenec 19, 2015 20:20
Jo, : Lenka1
to je. Už jsem tady jednou napsala, že Putinovi můžeme vyčítat spoustu věcí,
ale rozhodně netrpí nedostatkem inteligence a je to vynikající stratég.
Tak doufejme, že mu to vydrží.(Mikine, vezmi si diazepam, ať ti nepraskne žilka).

A k panu generálu Pavlovi se raději nebudu vyjadřovat, protože můj názor na něj
by byl žalovatelný hned podle několika paragrafů.
červenec 19, 2015 20:20
A k té : Lenka1
slepici Langšádlové - asi by jí měli zkrátit řetěz. Má ho od tý plotny očividně moc dlouhej.
červenec 19, 2015 20:22
Lenko, : Mikin
to jo, to jsi napsala. A ne jednou, ale uz asi 5x.
Akorat ses jeste nezminila o tom, co tomu Putlerovi muzeme vycitat.
Jeho puvod komunistickeho fizla? Prolhanost ? Zakernost ?
Zpusob jakym odstranuje nepohodlne novinare a politiky ?
Znovuzavedeni cenzury ? Styky s organizovanym zlocinem ?
7 000 mrtvych diky jeho agresi na Ukrajine? Zapujceni protiletadlovych
raket Buk ruskym separatistum ? Uzavreni muzei a vyzkumnych ustavu
ktere se zabyvaly studiem Stalinovych zlocinu ? Zakaz jakekoliv kritiky
Stalina a pripominani 40 milionu obeti jeho diktatury ?
Ja mam Putlerovi za zle vsechny tyhle veci.
A vubec se nedivim tomu, ze ho prave kvuli tomu cesti naciste a komousi
tak obdivuji. smilies/tongue.gif
P.S. Zadny diazepam neznam. Zeres to casto ?
červenec 19, 2015 20:41
Pro : Lenka1
pekari z Klondajku:

1) To o Putinovi jsem napsala přesně 2x. Máš v tom guláš, asi si už nepamatuješ
všechny nácky a rasisty a kremlofily, co kdo napsal. Polepši se.

2) kdyby se Amerika konečně vykašlala na vytváření zla, které poté jakože řeší,
bylo by to fakt to nejlepší.

3) Diazepam neberu, nikdy jsem ho nepotřebovala. Ale ty bys měl začít, hochu, podle tvých posledních
příspěvků už to nějak s nervíčkama nezvládáš.
červenec 19, 2015 21:16
Lenko, : Mikin
kdybys radeji konecne napsala, jak, kde a kdy ti zli Amerikanci stvorili Al Kaidu nebo IS.
A taky - co s. Putinovi tak vycitas? Ses v tomhle nejaka stydliva. Zeby ti Putler vyhrozoval ? smilies/tongue.gif
červenec 19, 2015 22:00
Mikine : nemulti kulti
po precteni par poslednich prispevku mohu tvemu naprosto vymazanemu
mozku rict frazi dr. Strosmajera z Nemocnice na kraji mesta.
"Kdyby blbost vznasela, lital bys jako holubicka!"
červenec 19, 2015 23:28
Já bych : Lenka1
to ještě upřesnila.
Kdyby blbost nadnášela, tak Mikin lítá na orbitu jako satelit.

P.S. O vzniku IS a Al-Kajdy jsem mluvila o v předchozí diskuzi na téma uprchlíků,
kopírovat to sem nebudu. Hledej, šmudlo.

A ten Diazepam si fakt vezmi, udělá ti to dobře. Přestaneš mít vlhký sny o Putinovi,
tvoje mánie fakt není normální.
červenec 19, 2015 23:49
Lenko a nemultikulti : Mikin
Proto jsem vam vy dva putlercici pratelsky radil, abyste se zucastnovali
diskusi jen na Zvedavci a na podobnych "alternativnich" strankach.
Tam vam editor veskerou ruskou propagandu hezky predzvejka, nikdo vam
nebude klast zaludne otazky, nikdo se vam nebude posmivat a nikdo
po vas nebude pozadovat uzivani sede kury mozkove. Budete spokojene
becet s ostatnimi ovcemi a usetrite si rozcilovani.
A pokud se tam nejaky kverulant prece jen odvazi, soudruh cenzor ho hned smaze.
Hezkou zabavu. smilies/wink.gif
červenec 20, 2015 01:19
"Ted jeste tu o americkem broukovi" : jednababi
Jak je ctěná libost, Mikine smilies/grin.gif
http://cl.ff.cuni.cz/sorela/galerie/Bramborouk0001.htm
červenec 20, 2015 06:25
Diky jednababi : Mikin
a ted si predstav, ze takovym hovadinam nekdo dodnes veri.
A nejen tomu, ale i chemtrails, HAARP, 9/11, nepristani na Mesici,
nedopadeni Osamy bin Ladina a dokonce i tomu, ze soudruh Strelkov
po sestrelu malajskeho letadla prerekl…... smilies/shocked.gif
červenec 20, 2015 07:43
jeden střízlivější odkaz - Vyjádření lékařů bez hranic : Roman X.
12 otázek a odpovědí ke krizi ve Středomoří
http://www.lekari-bez-hranic.cz/cz/12-otazek-odpovedi-ke-krizi-ve-stredomori
červenec 20, 2015 07:56
nemultikulti : Roman X.
Putin je neoblibenejsi politik sveta a s tim nic nenadelas.Ani ty ani nikdo jiny,. Americanum veri dneska uz jen chudacci ponekud mdleho rozumu.

Naštěstí při průjezdu konvoje to dostali tvoji soukmenovci na počet příznivců asi tak 100:1.
Jediný, kdo si toho nevšiml, byla ruská státní televize
červenec 20, 2015 07:58
jednababi, : Myška
díky za odkaz, úžasná knížka smilies/cheesy.gif smilies/cheesy.gif.
červenec 20, 2015 07:59
Putin nejoblíbenější politik světa? : Myška
Leda ve snu jeho příznivců...
červenec 20, 2015 08:02
Sidone, : Mikin
takze pocet tech zemi kde ma Amerika zakladny se uz zredukoval ze 130
na 78 ? Jeste uber, ty nas maly ctenari Pravdy. Tech zemi je jen 29. Dokazal jsem ti to.
A ta tvoje "zarucena zprava" o udajnem americkem koncentrecnim tabore
u Brnenske prehrady je pitomost, kterou by nevypustil ani soudruh Kojzar,
blahe pameti. smilies/grin.gif
červenec 20, 2015 08:05
Ad islámský terorismus : Roman X.
Pokud si někdo myslí, že terorismus je specialitou islámu,
tak připomínám naše Evropské teroristy z doby jen velmi minulé:
Frakce Rudé armády - SRN 1970-1998.
irská republikánská armáda
Korsická národně-osvobozenecká fronta
Separatistická organizace Baskicko a jeho svoboda (ETA)

A mimochodem nedávno bylo dvacetileté výročí Srebrenického masakru (asi 8000 zavražděných).

červenec 20, 2015 08:13
Romane X : Mikin
zajimava stranka. Ty otazky jsou vyborne a jdou hodne "na telo".
Odpovedi se budou vetsine lidi zdat "slunickarske", ale to nevadi.
Pokud to aspon nekoho donuti k zamysleni…...
červenec 20, 2015 08:26
Ad sluníčka: : Lenka1
a ted si predstav, ze takovym hovadinam nekdo dodnes veri.
A nejen tomu, ale i chemtrails, HAARP, 9/11, nepristani na Mesici,
nedopadeni Osamy bin Ladina a dokonce i tomu, ze soudruh Strelkov
po sestrelu malajskeho letadla prerekl…...


Další typický rys. Vkládání oponentům do úst něco, co nikdy neřekli.
Můžeš mi, ty parodie na demokrata, napsat, kde jsem tvrdila něco takového?
Nebo kde jsem nekriticky zbožňovala Putina, stejně jako ty to neustále děláš
s tvojí milovanou Amerikou?

Jediné, co jsem o Putinovi kdy tvrdila a tvrdím, je to, že (na rozdíl od západních politiků)
má mozek i koule a nebojí se obojí používat
ve prospěch svojí země a že Rusko pod jeho vedením je důležité pro rovnováhu sil
a pro protiváhu neomarxismu ze Západu.

červenec 20, 2015 10:09
Lenko a spol. : Mikin
nebud takova vztahovacna. Na idiotske konspiracni teorie jsou zde jini.
Ve tvem pripade bohate stacila ta Al-Kaida a IS ktere pry zalozili Americani. smilies/tongue.gif
A nevkladej me do ust neco, co jsem nikdy nerekl. Treba tu "milovanou Ameriku".
To je zakerne a necestne.
Ja nikdy ani netvrdil to, ze "nekriticky zboznujes Putina". Tak priste laskave nelzi.
Radeji napis, co ti na nem tak vadi. Uz jsem se te na to ptal 2x, tak smele do toho.
Jsi zde jako naprosty anonym, tak se ho nemusis bat. smilies/wink.gif
červenec 20, 2015 10:22
Ad Lékaři bez hranic : Lenka1
tak jsem si to přečetla, udělala jsem výjimku, protože odkazy od tebe a tvých souvěrců obvykle nečtu.

Nic než snůška dobroserských sluníčkových blábolů na téma, jak chudinky trpí
a jak jim musíme pomáhat a jak je Austrálie ošklivá, že je vozí do táborů mimo svoje území.

Ale už se těch pitomečků nikdo nezeptal:

1) jak se tady ti tzv. uprchlíci hodlají živit, když teda především
mladí zdraví chlapi utíkají prý, aby se v Evropě integrovali a na dálku (cha) živili svoje
rodiny doma. Nemám pocit, že např. profese "pastevec koz" by byla v našich poměrech využitelná.

2) jak dál, zachráníme a navezeme si jich sem stovky tisíc - no jo, ale v Africe je
něco přes miliardu lidí, to si sem jako přestěhujeme celou Afriku? A i ty stovky tisíc jsou
ekonomická zátěž navíc. Je nehorázná amorálnost okrádat o peníze a snižovat životní úroveň
domácím lidem,kteří se na budování této úrovně podíleli, ve prospěch přivandrovalců


3) kde na to Evropa vezme - konkrétně tohle by mě zajímalo asi nejvíc, když sluníčka
tak bezstarostně tvrdí, že peníze přece jsou a je jich dost (ten pitomec studentík z pořadu
u Jílkové)

4) je prý nepravděpodobné, že mezi nimi budou teroristi z IS - opět nepodložené dobroserské kecy.
Pokud tohle tvrdí, ať to doloží, že si sem nenatáhneme "bojovníky za svobodu".

Takže celkově opět bláboly o ničem, které jsou v naprostém rozporu s realitou, které čelíme.

červenec 20, 2015 10:56
Souhlasím s tím, : Myška
co napsala Lenka1 v 10:56.
červenec 20, 2015 12:08
Lenko : Roman X.
tak jsem si to přečetla, udělala jsem výjimku, protože odkazy od tebe a tvých souvěrců obvykle nečtu.

Ano, je vidět, že jsi už dost zfanatizovaná, jiné názory neakceptuješ.

Ale už se těch pitomečků nikdo nezeptal:

pěkné označení pro lidi zachraňující životy.

jak dál, zachráníme a navezeme si jich sem stovky tisíc - no jo, ale v Africe je
něco přes miliardu lidí, to si sem jako přestěhujeme celou Afriku?

Tak za prvé, jak se tam píše, jen asi 2% uprchlíků končí v Evropě.
Za druhé - my jsme je sem nenavezli, oni přišli sami a UŽ TU JSOU

Je nehorázná amorálnost okrádat o peníze a snižovat životní úroveň
domácím lidem,kteří se na budování této úrovně podíleli, ve prospěch přivandrovalců

Pravděpodobně větší amorálnost, než je nechat umřít na moři, že jo ?
K tomu totiž musíš označit uprchlíky za podlidi, což teda děláš.
Jseš si jistá, že jseš sama tak genově/rasově perfektní ?
Odpovědět, jestli jsi slyšela o nadřazenosti árijské rasy, jsi odmítla.
Nehorázné peníze stojí také starání se o všechny nesoběstačné postižené -
je teda taky amorální je nechat žít ? Nebo bys je radši utopila ?



je prý nepravděpodobné, že mezi nimi budou teroristi z IS - opět nepodložené dobroserské kecy.
Pokud tohle tvrdí, ať to doloží, že si sem nenatáhneme "bojovníky za svobodu".

Dva důvody jsou v článku - riziko přechodu moře a registrace a sejmutí otisků.
A přidám třetí - pro IS je daleko jednodušší využití navrátilců z bojů - občanů západních zemí.
červenec 20, 2015 13:07
Romane X, : Lenka1
citový vydírání na mě nefunguje, zkus jinou taktiku.

P.S. Snímaní otisků - hm, k čemu je to dobrý, pokud už je v databázi nemáme.
Takže nějakýmu Eritrejci sejmeme otisky - a co dál?

Amorálnost - v tom smyslu, jak jsme to napsala, jo. Pokud nepochopí, že jsou tady
nežádoucí a nevrátí se, tak ať se klidně utopí. Jejich problém.

Zda jsem rasově dokonalá, nevím, ale makám, platím nemalé daně a nechci se o svou
životní úroveň dělit s přivandrovalými čmoudy, kteří na ni nepřispěli ani nikdy nepřispějí.

Pitomečci - pokud zachraňují životy někoho, kdo v budoucnu bude znamenat
zkázu Evropy a občanské války, tak pitomečci jsou.

Zapomněla jsem na něco?
červenec 20, 2015 14:01
Lenko1, malej dotaz - : jednababi
všichni ti, co "zachraňují životy někoho, kdo" je pro společnost,
slušně řečeno nepotřebnej, jsou "pitomečci"?
červenec 20, 2015 14:10
Jednababi, já bych Lenku nechytal za slovíčka. : strejda
Ano, pitomečci jsou ti, kteří je zachraňují. Třeba Italové a pak neví co s nimi.

Lenko, nejsi v tom sama. Se vším co píšeš souhlasím. Už mají tábory i v Bosně. Jestli si myslí,
že ti naši zastánci té řízené migrace svým chováním sbírají volební body, jsou na velkém omylu.
červenec 20, 2015 14:43
jednababi, : Lenka1
přečti si znova a pořádně, co jsem napsala. A buď tak laskava a nepřekrucuj moje slova.
Nenapsala jsem nic o tom, že jsou pitomečci ti, kdo zachraňují životy obecně, i těch,
kdo jsou třeba postižení, ale konkrétně tahle squadra, která zachraňuje naše budoucí vrahy.

A ještě pro Romana X - nejspíš ti uniklo (nebo to záměrně ignoruješ, jak pro sluníčka typické),
že my si je sem opravdu vozíme. Ty naše záchranné lodě pro ně jezdí ke břehům Libye a vozí je
do Evropy - Itálie a Řecka.
červenec 20, 2015 17:43
strejdo, : Lenka1
dělám, co můžu, abych co nejvíc lidem otevřela oči. Někteří si ale bohužel uvědomí tvrdou realitu,
až jim ti príma muslimové budou zaživa přeřezávat krční páteř a pak ten zbytek visící jen na kůži a šlachách
prostě urvou.....

Protože my pro ně nejsme lidi jim rovní, jsme póvl určený k vyhlazení. Představa o tom, že na
ně budeme hodní a pomůžeme jim a oni nás za to budou mít rádi, je těžce mimo mísu.


P.S. Nezapomeňte mi, sluníčka napsat, jak jsem nechutná.
červenec 20, 2015 17:48
... : jednababi
Strejdo - nechytám. Jen jsem si chtěla ujasnit,
kde má Lenka hranice.

Zdá se, Lenko, že máš potíže rozlišit otázku a překrucování.
Neměla bys bejt tak sebestředná smilies/wink.gif Není všechno útok na tvoji figuru.
červenec 20, 2015 18:48
jednababi, : Lenka1
ok, beru na vědomí. U tebe je někdy těžké rozlišit, jak to myslíš.
červenec 20, 2015 19:32
A ještě pro Romana X : Lenka1
K té tvojí pitomosti týkající se árijské rasy a nadřazenosti.
Původně jsem na to opravdu nechtěla odpovídat, protože jsem si myslela,
že takovou zhovadilost nemůže nikdo myslet vážně.

Ale ono jo.

Takže: jestli znáš historii, víš, co doopravdy islám je a máš alespoň půl mozku,
tak ti musí být jasné, kdo dnes je a v blízké budoucnosti bude v roli nadřazených Árijců
a kdo v roli podřadného plevelu určeného k vyvraždění nebo zotročení.

V opačném případě je mi tě líto.
červenec 20, 2015 19:37
jednababi : Mikin
ta vztahovacnost je zda se byt u Lenky opravdovy problem.
Ja se jen zminil o nestastnicich kteri veri konspiracnim teoriim
o americkem broukovi, chemtrails a 9/11 a on a to hned vztahla
na sebe.
Psat ve vzteku se halt nevyplaci.
červenec 20, 2015 20:22
nové obyčeje... : marty
tak abychom si zvykali. Takto se slavil konec ramadánu v Bhirmingamu a
jinde ve světě
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3165561/Eid-Mubarak-70-000-
Muslims-gather-Birmingham-Europe-s-largest-celebration-festival-mark-end-
Ramadan-millions-join-world.html
červenec 20, 2015 21:58
oprava : marty
to "h" mi lítá kudy chce - Birmingham, klávesnice na malým tabletu a bez brýlí na nose udělá své.
červenec 20, 2015 22:01
... : marty
ještě odkaz na blog Čecha, který žije tamtéž a popisuje život a změny, které přinesli do Birminghamu
imigranti.
červenec 20, 2015 22:06
Lenko : Roman X.
[cite]K té tvojí pitomosti týkající se árijské rasy a nadřazenosti.
Původně jsem na to opravdu nechtěla odpovídat, protože jsem si myslela,
že takovou zhovadilost nemůže nikdo myslet vážně. [/cite]

Celou dobu tady vykládáš, jak jsou černoši méněcenný.
A tudíž bílý nadřazený. To s tou árijskou rasou je to samé úplně v bledě modrém.
Ve fašisty ovládané Evropě to vedlo k vyvražďování loajálních občanů, a k totalitě.
Lůzy se dostaly k moci. Celý západní svět je postavený na rovnosti lidí.
Dokonce i ten největší vůl má stejné volební právo jako univerzitní profesor.
A jeho život stejnou cenu.
Pokud chceš ochraňovat západní hodnoty a zároveň likvidovat černý, a jinověrce,
je to protimluv.
Ty už jsi v hlavě svobodu pohřbila, zavedla fašismus a totalitu.
Sama, úplně bez islámu.
P.S. A důsledek je, že když už jinověrci nejsou stejně hodnotní,
tak ani oni zmínění postižení nejsou hodnotní
a vůbec všichni lidi nějak se odlišující jsou podezřelí.
Historických příkladů by se našlo dost.

[cite]dělám, co můžu, abych co nejvíc lidem otevřela oči.[/cite]
Vůbec bych neměl potřebu se zapojovat do téhle diskuse,
kdyby ovšem diskuse nebyly zaplevelené šiřiteli strachu a nenávisti.
Čím více se tyhle bojůvky ozývají,
tím více cítím potřebu to poněkud vyvážit.
Strach se šíří velmi dobře, to je silná emoce.

[cite] ještě pro Romana X - nejspíš ti uniklo (nebo to záměrně ignoruješ, jak pro sluníčka typické),
že my si je sem opravdu vozíme. Ty naše záchranné lodě pro ně jezdí ke břehům Libye a vozí je
do Evropy - Itálie a Řecka. [/cite]

Doráželi sem i bez toho - viz lékaři bez hranic.
Jen se jich hodně utopilo. Jejich záchrana - je ochrana života - základní západní hodnota.
Ještě ti uniklo, že v téhle diskusi není nikdo, kdo je z téhle imigrační vlny nadšen,
i když z toho viníš Mikina. Nicméně máme své spojence, své spojenecké závazky.
A společně musíme hledat řešení a zachovat svobodu, ne zavádět totalitu.

Nechceš na uprchlíky utratit vůbec nic.
No, 90 % mých daní, nemalých, jde na něco, co nepotřebuju. A co jako?
A nakonec asi jediné dlouhodobé řešení, bude dávat ty prachy tam, odkud přicházejí. Budeš je dávat stejně.
Až to půjde. Zavřením se do svého Hobitína nic nevyřešíš.
červenec 20, 2015 23:16
ha : Roman X.
Ha, blbě jsem zkopíroval značky. No snad je to i tak srozumitelné
červenec 20, 2015 23:17
Romane : Mikin
ja nemyslim, ze "Lence uniklo ze v tehle diskusi neni z emigracni vlny nikdo nadsen".
Ona to dobre vi, ale umyslne lze. Aby mohla zaskatulkovat lidi, kteri nesouhlasi
s jejim militantnim rasismem.
A to je peknej hnus. :-
červenec 21, 2015 08:28
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]