O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - S KŘÍŽKEM PO FUNUSE? PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 červen 2015
Letošní léto nejsou sezónním tématem „okurky“, ale nelegální imigranti. Řecko a utečenci. Však jen u nás (dost daleko od moře), jich od začátku letošního roku zachytily naše úřady 2500 kousků. Za prvních pět měsíců jde (oproti minulému roku) o nárůst o 42 procent. V současnosti je tu každý den zachyceno cca 15 utečenců. Policie proto zvýšila kontroly i ve vlacích a na silnicích. V posledních dvou týdnech byl počet odhalených migrantů už zhruba trojnásobný.


 

 

 

 


 

 

      V tuto chvíli jich prý není (podle premiéra B. Sobotky) zas až tak moc, aby si to vynutilo případné nasazení vojáků, neboť by to s sebou neslo zvýšené náklady. Policie však s horšící se situací a případnou zvýšenou potřebou ochrany státních hranic počítá i v koncepci rozvoje, kterou obdržela vláda. Počet policistů by se měl zvýšit cca o desetinu, nejvíc u pořádkové policie, kriminální služby a cizinecké policie.

 

      Mezi námi - neumím si představit, jak je obyvatelům přímořských lokalit, které zaplavuje dennodenně nový a nový přiliv bezprizorných lidí. Lidí, kteří jsou pro ně velkou materiální i zdravotní zátěží. Nedivím se tamějším státům, že už vyhrožují i tím, že jim dají "nějaká viza", aby mohli odejít. Odejít kamkoliv, ale co nejdál od nich... Evropa na tom totiž v současné situaci není moc dobře - sama má svých problémů až až.

 

         Proč se k nim ale otočili zády jejich souvěrci: Saúdská Arábie, Kuvajt, Omán, Jemen, Tunisko, Pakistán, Indie, Indonézie, atd.?

 

 

 x x x

 

 

Kam až vynalézavost českých vtipálků vede:

dnes jsem slyšela neuvěřitelný nápad od známého policajta – prý rada pro české bezdomovce:

 

     Když se dostatečně správně obléknete, trošinku zašpiníte (což v jejich případě není nic nemožného) a nebudete říkat nic jiného než Assalamu-alaikum, nejlépe ničemu nerozumět, neodpovídat atd. protože máte špatné uši… tak budete mít šanci se dostat do utečeneckého tábora a máte super zajištění na pěkně dlouhou dobu.

 

 

 d@niela,

děsně zvědavá, jak to všechno dopadne

 

 

 

 

Komentáře (20)add feed
... : mamča
Rada pro české bezdomovce je dobrá, ale teď v létě ještě není aktuální.
Chápu, že něco jako utečenecké tábory musí existovat, ale nelíbí se mi, že za ten „luxus“, který je jim poskytován, jsou různí běženci ještě nevděční a nespokojení.

Jen mě tak napadlo srovnání s českými důchodci.
Celý život pracovali a odváděli nemalé daně do systému. Pokud už ztrácejí soběstačnost, a jejich pracující děti nemají možnost se o ně postarat, zažádají si o Domov důchodců. Čekají leckdy mnoho let, než se uvolní místo. Pak nastoupí do zařízení, kde je poměrně přísný režim dne – je to pochopitelné, jak jinak zvládnout stravování, ev. léčbu i volnočasové aktivity klientů. Důchodce odevzdá svůj důchod na ubytování, stravování, připlácí si na veškeré služby typu rehabilitace, dieta, apod. Zůstane mu „kapesné“ ve výši cca 500,- Kč. Peníze co za úhradu služeb chybí, doplatí příbuzní, nebo u bezdětných sociálka.

A teď „Utečenecký tábor“.
Pobyt i strava zadarmo, oblečení taktéž. Volnočasové aktivity placené „státem“. Kapesné 3500,-Kč/měsíc. Výuka jazyka hostitelské země dobrovolná. Práce, např. odklízení sněhu – přihlásila se jedna osoba, žena.
Přestože tihle běženci nikdy do systému nepřispěli ani korunou, bezostyšně přijímají dary země, která je přijala a ještě jsou nespokojení. S jídlem, ubytováním…na ubikaci se vrací pozdě v noci opilí, a nic jim za to nehrozí. Jen napomenutí.

Kolik napomenutí je dost, aby byli vyhoštěni do země původu ?

červen 29, 2015 06:45
mamčo : mia I
přesně tohle jsem tady také psala - alkohol po návratu z vycházek. Jednou napomenout , podruhé vyhostit. Oni potřebují nás, ne my je, takže oni budou respektovat naše pravidla.

Tím, že vůbec nepracují a s ničím, vyjma jedné ženy, v táboře nepomohou, nechají se jak pašové obsluhovat, o sobě vypovídají více než by řekli mnoha předem naučenými větami o tom, jak se tu chtějí začlenit.
červen 29, 2015 06:52
mia I : mamča
Oni NEbudou respektovat naše pravidla. To by byl rasizmus.
Pracovat taky nebudou, to by bylo otrokářství.
Chlastat budou, protože oni se tu přece nudí, tak zahánějí stres.

Jsem naštvaná, že jsme tak připodělaní, že jim nedokážeme nastavit rozumná pravidla.
Jíst budou to co pro ně kuchaři uvařili, nudit se nemusí - můžou provádět drobné práce pro zvelebení svého okolí, a češtinu se budou učit povinně, aspoň 4 hodiny denně.
Nikoho nezajímá, že chtějí do Německa. O azyl požádali u nás.
červen 29, 2015 07:07
Co na to říkáte? : Myška
http://www.konzervativnyvyber.sk/mapa-nebezpecnych-turistickych-destinacii/5755/

https://www.facebook.com/ivcrn/photos/a.120733327937.128830.120236192937/10153459196832938/?type=1&theater


červen 29, 2015 07:51
... : Mikin
Zajima me, jak to dopadne s ekonomikou v Recku. Podle me uz jim dal pomahat neslo….
červen 29, 2015 09:01
Dani, : deeres
ta rada pro bezdomovce, co se zapojí mezi běžence, tak ta jako komiks byla i v 5plus2. Jenomže, jestli to takhle bude pokračovat, nebude se to týkat jenom bezdomovců a nakonec budeme všichni po imigrantech vybírat popelnice, abychom se najedli.
Oni nenatahují jenom ruku a dej! Oni, když nedáš, tak si to vezmou. Já jsem také pořád přemýšlela, proč ti Eritrejci neodejdou třeba do Jemenu. Přes Rudé moře by tam snad i doplavali.

A pak jsem si něco o Eritrii a Súdánu přečetla.

A je logické, že žádná arabská země, která sedí na naftě, si nenechá dobrovolně od nevzdělaných primitivních pasáků koz, kteří neznají nic jiného než válčení, svoje bohatství vzít, tím, že si je pozve do svých domovů.
červen 29, 2015 09:40
Profesor Cyril Höschl: Blíží se totální konec. Máme poslední vteřinu k obraně Evropy : Jarda
"Profesor a významný český psychiatr Cyril Höschl poskytl serveru Svobodneforum.cz rozhovor, ve kterém hovořil o možných problémech s uprchlíky, ale i o tom, co asi znamenaly páteční teroristické útoky pro západní společnost.
Události z Tuniska mají podle něj pomoci k rozvrácení tuniské společnosti a mají být živnou půdou pro nástup temných sil Islámského státu. „Také je to signál ukázat Západu, co ho čeká,“ řekl a dodal, že proti netoleranci už nelze „bojovat“ tolerancí. „Musí se sjednotit mezinárodní síly v postupu proti terorismu, jenž bohužel už nebude moci byt pouze defenzivní,“ uvedl psychiatr, podle kterého spěje evropská civilizace ke svému konci. „Je jen otázkou, v jakém časovém horizontu,“ věštil nehezkou budoucnost starému kontinentu."

červen 29, 2015 13:13
Výtečně! : Krakonoš
Ten Höschlův článek velmi doporučuju přečíst, názory pana doktora jsou jistě racionální a na hony vzdálený nacistickejm hysterickejm výronům, křižujícím digitální diskusní prostor. Jen se bojim, kdo první vobviní pana profesora z pravdoláskařskýho sluníčkovství. smilies/wink.gif

A dovolim si dodat - vobrana Evropy dřív nebo později bude znamenat válku proti islamistům (nikoli proti muslimům). Z humanitárních důvodů (to jest z důvodů zachování života lidí, který s podřezávajícíma fanatikama nesouhlasej, v duchu nejlepších tradic evropskýho humanismu) budou padat bomby, a - člověče, pos*r se - budou umírat i civilisti, jako umírali nevinný civilisti při každým spojeneckým bombardování nacistickýho Německa (kterýžto "humanitární" bombardování (= vedený za účelem zkrácení války, a teda zmírnění utrpení jinýho civilního vobyvatelstva) zcela schvaluju, řadíce se tím po bok největších zrůd a vyvrhelů postmoderního diskursu smilies/grin.gif). Islámskej stát totiž kecama, ani voplocením Evropy, porazit nepůjde. Nojo, ale to zas bude řevu proti! A nejvíc budou řvát ty největší islamofobové. (No a sladká tečka: Kdyby Rus nebyl potah a primitiv, mohl právě v týhle těžký době uzavřít spojenectví s NATO proti nepříteli, kterej už se pomalu začíná dobejvat i do jeho dveří.)
červen 29, 2015 14:28
No dobře. : Jarda
Já bych tu poslední větu, s dovolením, formuloval troch jinak:
Kdyby USA a jejich NATO s kuratelou nad EU, nebyli agresoři nejhrubšího zrna, mohli by právě v téhle době uzavřít spojenectví s Ruskem proti nepříteli. Namísto toho další sankce a prodlužování sankcí, které vede jen k oslabování hospodářství Evropy. (zatímco Rus si z nich až tak příliš nedělá a dál čile obchoduje s USA)
červen 29, 2015 14:59
No dobře, : Krakonoš
to už je úhel pohledu, podle toho, co podle pozorovatele bylo dřív - jestli sankce, nebo rozbití Ukrajiny za aktivní účasti ruskejch bezpečnostních složek. smilies/wink.gif (Nevočekávám, že bysme se na tom úhlu pohledu mohli shodnout.)
Sankce samozřejmě k ničemu nejsou, nikdy k ničemu nebyly, mají pouze politickej a deklarativní význam. Já, protože nejsem politik, sankce považuju za zbytečnej krok, kterej nebude mít žádnej (pozitivní) efekt.
červen 29, 2015 15:55
Tak jo, úhel pohledu. : Michal
Ten můj je, že tady absolutně selhala ostraha hranic. Nikoli našich, naše hranice se posunuly na hranice EU. Takže šibovat je zpátky za neproniknutelně uzavřené hranice Evropské Unie. Pašování lidí sem je velký business pro "přepravce"a je otázka kde na to ti chudáci berou. Když jsou tak chudí a prchají aby uhájili holý život, kde ty prachy berou?
Když jsme se před lety sunuli do Ameriky prošli jsme přepečlivou kontrolou, než nám dovolili tam přijet. A teď tady, kdo to prověřuje?
Proto si myslím, a třeba se pletu, že Sobotka odvedl dobrou práci, vlk se nažere a koza bude celá. Dá to možnost někoho přijmout a někoho odmítnout. Podle kvót by EU odpočítala 1500 kusů (schválně píšu kusů) a ty bychom museli přijmout bez ohledu na to kdo to je.
Kéž se nemýlím.
červen 29, 2015 16:07
Krakonoši, plně souhlasím. V tom se shodnout nemůžeme. : Jarda
Ale nebudu zdůvodňovat svůj úhel pohledu, stejně by to nikam nevedlo. Jen dodám, že mimo všechno,co právě nechci rozepisovat, mi můj názor potvrzuje i redaktor čt Karas, právě tím, jak úzkostlivě dodržuje úhel pohledu, který má čt nařízen z Bruselu.

Michale, nevěřím, že by mohl probíhat nějaký výběr kusů. Dobrovolně/povinně se to sem zatáhne, jak to přijde pod ruku. A až tomu přestane kvést pšenka v Německu a ve Švédsku, tak se to sem stejně navalí. Podle mě Sobotka neodvedl práci vůbec žádnou.
červen 29, 2015 17:12
Krakonosi, : Mikin
ten clanek je opravdu vynikajici. A ze ho Jarda nepochopil…... smilies/wink.gif
http://svobodneforum.cz/cyril-hoschl-evropa-ma-posledni-vterinu-k-sebeobrane/
Ono se staci podivat, ktere zeme proti IS opravdu neco delaji (myslim po vojenske strance). A podivne je, ze pokazde kdyz padne americka bomba na barak nejakeho pohlavara z Islamskeho statu nebo sejka z Al-Kaidy, staraji se o osud postizene pohlavarovy rodinky i islamofobove, kteri by jinak potapeli lodicky plne uprchliku hlava nehlava.
červen 29, 2015 17:48
Jóóó, já to tušil, : Krakonoš
tak toho Höschla nebrat, soudruzi, to je taky pravdoláskař:
https://abbartos.wordpress.com/2013/05/25/pravdolaska-5-0-aktualizovany-seznam-pravdolaskaru-200-dalsich-jmen-celkem-700-pravdolaskaru/
Zda je taky na seznamu Židů, vedeným stejným nacistickým vymatlancem Bartošem, nevím, ten seznam je blbě udělanej (záměrně) a nejde v něm snadno listovat a hledat, ale vočekávám, že tam bude. Dostal jsem včera přeposlanej mail vod člověka, kterýho jsem pokládal za příčetnýho, zval mě na dněšní "tábor lidu" na václavák, PROTI všemu vošklivýmu - EU, kvótám na uprchlíky, uprchlíkům, novele brannýho zákona (která dle slabomyslnýho autora toho původního mailu zapříčiní vysílání libovolnýho vobčana proti jeho vůli na zahraniční vojenský mise), jenom mandelinku bramborovou jsem v textu nenašel. A kdo za tím vším nestojí - nikdo jinej, než Adam B. Bartoš, patrně guru i některejch zdejších diskutérů. smilies/grin.gif (Člověku se chca nechca připomenou časy, kdy byl zneuznanej mazal Adolf považovanej za neškodnýho hospodskýho žvanila.)
červenec 01, 2015 09:08
... : bb.
pokazde kdyz padne americka bomba na barak nejakeho pohlavara z Islamskeho statu nebo sejka z Al-Kaidy, staraji se o osud postizene pohlavarovy rodinky i islamofobove, kteri by jinak potapeli lodicky plne uprchliku hlava nehlava.


jojo
A taky umíme vtipné bonmoty jako prezident, jako to, že agresor je ten, kdo stát napadl dřív než USA
Jednak si ani neuvědomují, jak nechtěně hluboce logicky to zní ;-), protože skutečně agresor je ten, kdo napadne jako první a ten, kdo vyrazí proti agresorovi, byť i ze svých zištných zájmů, není agresorem
A hlavně - ať se děje ve světě cokoli, vždycky všichni čekají, co na to USA. A když se to hodně po....kazí, tak se doufá, že si s tím Amerika nějak poradí. "Že to tak nenechaj". Protože my evropa na to jaksi nemáme... Ale zase umíme pěkně ironicky vtipkovat, to jo.
červenec 01, 2015 10:37
bb, : Mikin
taky to tak vidim. Tihle stejni dobraci dodnes vycitaji Americe, ze s tou invazi v Normandii "cekala moc dlouho". smilies/tongue.gif
červenec 01, 2015 16:49
Krakonosi, : Mikin
co bych za to dal, kdybych byl na tom seznamu taky. smilies/smiley.gif
Adamek Bartosuj se svymi vernymi druhy Stworou, paranoidnim ex-kanclerem Hajkem a hejkaly z namesti pred americkou ambasadou pojmou podle vseho do sve rudohnede naruce i soudruha prezidenta.
Nejlepsi na tom je, ze mistopredseda Bartosovych Narodnich demokratu pan Zemanek delal jeste pred tremi lety mistopredsedu Svazu komunisticke mladeze. smilies/grin.gif
červenec 01, 2015 17:01
Nojo, : Sidon
psi štěkají, ale karavana jde dál !
smilies/cool.gif


červenec 01, 2015 19:04
Pravdu díš, Sidone, : Krakonoš
mám pocit, že ten "tábor lidu" dnes štěkajícím čoklům na Václaváku taky moc nevyšel. Asi je moc horko, nebo co; stejně je zajímavý, že ta "většina" umí dát dokupy vždycky jen pár stovek štěkačů. smilies/grin.gif smilies/wink.gif

červenec 01, 2015 20:36
Krakonosi, : Mikin
oni si ti "vetsinovi" Narodni demokrati na Vaclavak v posledni dobe netroufli, protoze jim na demonstrace chodi jen asi tak 50 lidi. Kdyz pocitame i reportery a kdyz se podava zdarma gulas. A tak se schazeli na Hradcanskem namesti pod sochou TGM v radostnem ocekavani, ze jim za takovou aroganci prijde nekdo dat aspon pres hubu a ze se diky tomu dostanou do novin.
Tentokrat si ale k agende "pryc s vrahy z volstrytu" pribrali i agendu "pryc s imigranty" a na Vaclavak se odvazili. A zase nic. No, ony to ty "alternativni media" prostackum uz nejak vysvetli…...

červenec 01, 2015 21:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]