O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KOČKA A MYŠ? PDF Tisk E-mail
Středa, 17 červen 2015
 Ahoj Kudlanky, jsem bezradná. Nějak už nevím, kudy kam. Možná by se našel některý zdejší čtenář, který by mohl poradit a poskytnout mužský pohled na problém jedné bezradné ženské. Jsem rozvedená, děti dospělé a je mi něco kolem padesátky. Rozvedená jsem 9 let. I u nás se konala klasika. Když děti začaly opouštět hnízdo, opustil ho i manžel,  našel si mladší rozvedenou paní. Po dvou letech odešel a k jejím a našim dětem si pořídil ještě jedno další.

 

 

 

 

 

 

      Zlomilo mě to. Nedokázala jsem si představit, že po letech společného budování, musím najednou začít sama a jinde. Naštěstí jsem se nemusela stěhovat a bývalý mě vyplatil tak, že nemám problémy s financemi.

 

       Můj problém je můj současný "přítel". Potkala jsem muže o pár let staršího, rozvedeného.Ale to chození s ním to je taková trochu komedie -  takové to hraní na kočku a myš. Napřed jsem to "baštila", pak jsem na to přišla a teď to nějak hraju s ním, ale.... Když já projevím zájem, on cukne, když cuknu já, tak on projeví zájem. Není to nijak tragické a dá se to vydržet, vlastně je to docela fajn chlap, stojím o něj, ale nevím, jestli mě tohle bude bavit donekonečna. Říkala jsem si, že v našich letech to nemáme zapotřebí, že oba víme, co chceme.  Ale ne, je to přesně naopak.

 

       To musí muž neustále svoji partnerku dobývat a pak zas před ní couvat? Neexistuje něco jako příjemné, klidné a stabilní partnerství?

 

Děkuji za odpověď

KARLA

 

 

 

 

Komentáře (11)add feed
... : deeres
Cukni definitivně a najdi si někoho normálního. Víš jistě, že tuhle hru nehraje ještě s někým dalším? Má citově vyřešené svoje bývalé manželství? Možná se mýlím, ale mně to připadá, jako kdyby nechtěl přijít o případnou šanci, kdyby to někde jinde dobře nedopadlo.
červen 17, 2015 10:30
Jako klíčové bych viděla : mamča
"stojím o něj". A on to ví a zneužívá toho.
Zkus se dělat trochu tajemná, nemusí vědět o každém Tvém kroku. Neservíruj se mu jako jídlo na talíři. Pán potřebuje zřejmě cítit trochu nejistoty, aby si Tě začal vážit.
Finančně na něm závislá nejsi, tak citově taky nebuď, nebo se tak aspoň netvař.
Ženská kolem padesátky, finančně zabezpečená, s dospělými dětmi...vždyť Ty jsi pro každého takového chlapa terno !
Dej mu okusit jeho chlebíčka, a uvidíš. Třeba přestane trojčit, když si uvědomí, že by o Tebe taky mohl přijít.
červen 17, 2015 10:38
Souhlas : Lenka1
s holkama nade mnou. Já jsem sice o něco mladší, ale zkušenosti mám stejné. Mně vždycky pomohlo se trochu citově odpoutat a dávat mu najevo, že se můj svět netočí jen kolem něj. Chlapi to prostě tak mají, že když vycítí, že tě mají jistou, tak je přestane bavit a začnou se poohlížet jinde.
červen 17, 2015 12:35
to je tedy ale mlžení : šídlo
co si mám představit pod tím tvým pojmem "chození" a "cukne"? To může být jak to, že jste došli nejdál na kafe, a pokud ho pozveš k sobě, vymluví se, tak to, že prožíváte vášnivé noci a "cukne" až když mu navrhuješ sestěhování...pokud chceš "chlapskou" radu, musíš i objektivně popsat situaci, a ne žensky neurčitě povzdychávat.
červen 17, 2015 14:08
.. : kolemjdoucí
že oba víme, co chceme
ne, ty (snad) víš co chceš. Ale ještě navíc chceš aby to samý on chtěl taky. Takhle to ovšem nefunguje. Jinak viz "šídlo".
červen 17, 2015 14:55
není : Já
Ten pán náhodou Rak?
červen 17, 2015 15:24
tak : Kamila
buď jste na začátku, tam tyhle tanečky tak nějak patří nebo tě prostě dost nechce...
červen 17, 2015 18:47
oba víte : vlk
co chcete ...
hahaha, a teď tu o Karkulce!
To si leda myslíte, až dostanete co chcete, zjistíte, že to vlastně nechcete a chcete něco úplně jiného. A pak se teprve ukáže, jestli je ten druhý ten pravý, kterého chcete nebo ne. A o tom je vztah. To vaše cukání je stagnace a vztah se asi nikam neposunuje, leda do kytek. Pán je evidentně hobby dobyvatel a pokud je nějaké dobývání moc snadné, tak ho přestane bavit.
červen 17, 2015 19:16
... : bb.
Říkala jsem si, že v našich letech to nemáme zapotřebí, že oba víme, co chceme. Ale ne, je to přesně naopak.

to já bych řekla, že on ví co chce. A taky to dostává. Viz Vlk - hobby dobyvatel :-)
červen 17, 2015 23:15
tedy spíš, : bb.
Viz Vlk - "hobby dobyvatel" :-)

abych Vlkovi nezavařila
červen 17, 2015 23:16
Oba vědí, ... : micka
... co chtějí. Jen to maličko nejde dohromady. Paní by ráda trvalý vztah a spokojenou domácnost. Pán si chce zašpásovat a žádné závazky a domácnost už vůbec ne.

Jediná věc, která mi opravdu do hlavy nejde, spočívá ve skutečnosti, že je to tak už od počátku časů a furt to lidi odmítají vzít v potaz. Že by to byl rozdíl v tom, co je, a v tom, co chceme, aby bylo?




červen 18, 2015 07:31
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]