O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

INTERNET - TO JE ALE BOMBA!!! PDF Tisk E-mail
Pondělí, 22 červen 2015
Přejít na obsah
INTERNET - TO JE ALE BOMBA!!!
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

       Socioložka paní Šiklová už dlouhou dobu bojuje s pamfletem, který jejím jménem vytvořil nějaký sígr a kde prý ona tvrdí, že byl vlastně normalizační komunismus báječný atd. atd. No, v politice se mnoho lidí nevyzná a je ochotno věřit kdečemu, ale ony tyhle blbosti kvetou ve všech směrech.  Tak třeba v otázkách potravin – a těch takzvaných hnusů, co prý „zločinní kapitalisté“ přidávají do potravin. A my to prý jíme.

 

     Například hysterie kolem „kreatinu“. Keratin je stavební bílkovina řazená mezi skleroproteiny a mimochodem ji nalezneme v lidských vlasech. Kdosi, jak se říká, buď blbý anebo navedený, „objevil“, že kreatin je ve vlasech, ale je také obsažen v jogurtech. A že jej produkuje mimo jiné Čína. A následně po internetu běhala fantasmagorie tvrdící, že v Číně holiči zametají ostříhané vlasy a ty posílají do Evropy a tam je výrobci rozemelou a dávají do jogurtů a dalších potravin. Mně to přišlo snad dvacetkrát. Od lidí, o kterých bych předpokládal, že jsou soudní. Někdo asi nemá rád jogurty anebo některé firmy anebo je blbej. Jogurty jsou oblíbeným cílem útoků. Viz zde.

 

      Nedávno také kolovala „senzační zpráva“, jak „západní výrobci“ šidí nás zákazníky tím, že používají do konzerv a masných výrobků „mořské řasy“. Jistěže se používají sušené a drcené mořské řasy do jídel, hlavně v podobě „alginátu“, ale děje se to na celém světě. Některé výrobky jinak nelze ani vyrobit. A mořské řasy jsou mimochodem součástí dnes moderního suši.

 

     Možná jste také dostali senzační odhalení, co prý se děje s mlékem. Jak nám je kapitalističtí zločinci nejprve „vykradou“ a pak nám prodají bezcennou vodu. Když si to jen trochu pečlivěji přečtete a zalistujete na netu, zjistíte, že se jedná o opsaný a idiotsky upravený (zřejmě nějakým potravinářským negramotem) klasický postup pasterizace mléka. Používaný v dnešních mlékárnách po celém světě.

 

      Dneska už se fakt máslo netluče ručně a smetana nesbírá naběračkami. Problém je, že těmto záměrně šířeným lžím věří tisíce lidí. A nadšeně, s výrazem, že oni vědí, jak to je, že bojují proti nepravostem, šíří tyto nesmysly dál.

 

      Vynechme politické hoaxy a dezinformační zprávy a podívejme se na naše domácí amatérské prudiče a nasírače lidí. Takže mi třeba přišel mail s titulkem: „Karlovy Vary ve 3D rozměru - i takto vypadají K. Vary když je uklizeno“. A odkaz na panoramatické zobrazení Varů. A hned tam pisatel přilepí kousek myšlenkového „lejna“, aby ten krásný pohled na opravené a čisté město pošpinil a když už se nedá zatlouct, že ono neustále pomlouvané „ruské“ město rozkvetlo do krásy, aby to aspoň trochu smrdělo.

 

     Takže tam zasílatel napíše: „Moc hezké, to musím uznat.“ A hned začne lhát a prudit: „Zajděte tam, nepotkáte česky mluvicího jedince. Možná se mezi těmi Rusáky bojí promluvit.“  Dále: „Od kolonády k Puppu napočítáte 29 zlatnictví, jediné české Halada, ostatní Albanie, Itálie, Turecko a jiní. Nekoupíte si rohlík, není jediný krámek. Můžete si dát dortík s kafem ve slevě, 199. - Pravda, že v lázeňské části nepotkáte cikána…“

 

      Tak jsem zasílateli odpověděl:

 

      “Já jsem tuhle hovadinu už několikrát dostal. Věřím tomu, že ti, co nebyli dvacet let ve Varech, těm kecům můžou věřit. Ale ty, který jsi tam doma? Jinak u kolonády se nemají co prodávat rohlíky, to je lázeňská kolonáda! No a že v Puppu, což je pětihvězdičkový hotel, stojí kafe s dortíkem 199 Kč - tedy cca 7,5 eura, čemu se kdo diví? To byl vždycky hotel pro milionáře, i za socialismu. Z hlediska evropských cen je to levné. Nějak ten hajzlík, co to původně rozeslal, zapomíná, že se na kolonádě v mnoha kavárničkách (viz film) dá koupit kafe za 45 Kč. Což je levnější než mnohde v Praze. A kecy o tom, že jen v lázeňské části je pořádek, jsou lži. Za komunistů vypadaly Vary jak po bombardování - spadané střechy, vymlácená okna, špína a mrdnik. Když se mu po tom stýská, je vidět, co je to za devianta. K výlevům podobných idiotů lze jen konstatovat: Jděte do pr…le, a kupujte si pivo v plastu a kafe v automatu. Tam stojí do kelímku 12 Kč.“

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]