O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DAŇOVÝ BONUS PDF Tisk E-mail
Středa, 21 leden 2015
Paper WorkDobrý den, mám dotaz, zda mám nárok na daňový bonus za rok 2014 na syna, kterému je 20 let, je veden na úřadu práce /nepobírá žádnou podporu, nemá ani žádný jiný příjem/ a studuje večerně střední školu /chce si dodělat maturitu/. Děkuji za odpověď, JANA

 

 

 

 

 

 O D P O V Ě Ď :

 

 

      Daňové zvýhodnění můžeme uplatnit  na každé dítě žijící s námi v domácnosti, které je nezletilé (až do ukončení povinné školní docházky) nebo je mu maximálně 26 let a soustavně se připravuje na budoucí povolání nebo se díky zdraví připravovat nemůže. 

 

     Skutečnost, že dítě žije s námi v domácnosti, prokážeme svým čestným prohlášením na tiskopisu Prohlášení k dani, které přiložíme k daňovému přiznání.  Finanční úřad si většinou vyžádá i čestné prohlášení druhého rodiče, že "neuplatňuje slevu na dítě", je lépe přiložit toto prohlášení také k daňovému přiznání.

 

     Výjimkou je dálkové, distanční, večerní nebo kombinované studium na středních (nikoliv vysokých) školách, je-li student v době takového studia výdělečně činný (kromě takzvaných dohod) nebo má-li nárok na podporu v nezaměstnanosti či při rekvalifikaci.

 

 

Ještě víc o daních si přečtěte tady

d@niela

 

 

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]