O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOPISY - POHLED Z DRUHÉ STRANY PDF Tisk E-mail
Neděle, 30 září 2007
Přejít na obsah
DOPISY - POHLED Z DRUHÉ STRANY
Strana 2

 

 

 

 

 

 

     A tak dneska tvrdím, že jediný, možný a správný základ vztahu je partnerství, přátelství; láska je ve frontě až za tím. Láska planoucí rychle shoří a vyhasne, láska založená na přátelství vydrží. To si myslím já.

 

     A tak se s Aničkou těšíme jeden  na druhého, i když už jsme spolu 29 let, pořád máme o čem mluvit; já znám, i když jen jménem, všechny její spolupracovníky a spolupracovnice. Ona nezná moje, ale to bude tím, že je neznám ani já.

 

     V mém zaměstnání řidiče z povolání jsem na cestách opuštěný, ale snad i proto se těším domů a proto jsem i přestal s psaním. Když jsem doma, jsem radši s ní než s klávesnicí, no a když jsem na cestách, jsem příliš unavený u „ublbaný" nudou cest, že chci být baven.

 

     Díky mobilu si můžeme povídat, i když jsem daleko od domova, a to povídání je pro nás důležité. A jak jsme právě s překvapením zjistili, asi je ta komunikace opravdu důležitá, protože naše čerstvá snacha toho ví z našeho života a ze života syna Petra tolik, že je to neuvěřitelné. Asi s Petrem „komunikují". A to je dobře, dnešní svět právě nedostatkem komunikace trpí.

 

     Čili, abych to shrnul, nářky těch, kteří a které jsou na toho druhého tak hóódní, a on/ona je přesto nemá rád/ráda, jsou jen a jen nářky, co nikam nevedou. Protože jediný způsob, jak s tou svou protivou být, je stát se takovým, jako je ona/on. Zkrátka, abych se do toho moc nezamotal, anděl čerta nezmění a jediný způsob, jak s čertem být, je - stát se takovým, jako je on. Jenže, to je právě to, co nemůže a nechce...

 

 

     Tak, a teď se do mne dejte, každopádně zdravím vás všechny moc a moc - Michal 

 

 

Komentáře (3)add feed
no ja bych rekla : Jasmina
ze to tak je jak pise Michal ale stat se takovym jako on(a) to je samovolny neuvedomnely proces. Nelze v manzelstvi se zaletnikem si rici;"tak a budu zanaset taky.";-Prvni tyden nevidela nic,druhy tyden zacla videt na prave oko....
Jinak Danielo,nedavno jsem o podobnem zapremyslela take,nahodou,diky clanku o Vohnoutech a Z***,totiz ohledne zase problematicke mladeze,zda skutecne se "chce" aby mladez byla psychicky zdrava? Znam jeden orientacni detsky domov pro chlapce z obtiznych rodin. Kapacita je nejvice 15 chlapcu,pokoje vsak nejsou vetsinou vsechny zaplney.Takovejch domovu mame v te malicke zemice jak na*** Na 15 chlapcu tam pracuje 23 lidi a kdyz k tomu pripoctu stazisty,tak to vyjde i na 25 lidi.Socialni pracovnici,psychologove,vychovatele.2sekretari rekneme meli obcas i praci.Pouze tri lide tam vytvareji nejake hodnoty,pani co tem klukum pere a uklizi a nakupuje jidlo,instalater a kutil v jednom,ten ma veru furt co opravovat a jediny zahradnik na ohromnou zahradu.Kdyby spolecnost docilila toho, ze by se v rodinach zilo harmonicky a deti by se netoulali,nekradli a nedrogovali,pak kutil,hodpodyne a zahradnik najdou praci vzdy a vsude. Co ale proboha ti ostatni?
říjen 01, 2007 09:17
kdyby se víc chlapů takhle "vybarvilo", : petrax
to by bylo prima
říjen 01, 2007 11:44
mám z toho trochu depku, : ivanka
ale když opravdu člověk ví většinou "až pak", jak se měl chovat...
Pokud to tedy vůbec ví.
Jsem zvědavá na další názorů našich milých páníčků smilies/grin.gif
říjen 01, 2007 20:35
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]