O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TRVALÝ POBYT - ZRUŠENÍ PDF Tisk E-mail
Úterý, 28 květen 2013

Dobrý den, potřebovali bychom radu... Bydlím v rodinném domě o dvou bytových jednotkách, jehož vlastníkem je můj otec. Potřebujeme odhlásit mého syna z trvalého pobytu. Syn měl nájemní smlouvu na jednu bytovou jednotku uzavřenou s otcem - a to na dobu určitou (od 1.1.2013 do 31.3.2013) na zkušební dobu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Syn se tu ale nezdržuje už od půlky března a ani nevíme o jeho nynějším pobytu. Na naše SMS ani telefonáty nereaguje. Od zaměstnavatele a od OSSZ mu sem chodí různé dopisy, které nepřebírám, ale po uplynutí určité doby to stejně pošta hodí do schránky. Na úřadě otec doložil všechny potřebné dokumenty o vlastnictví, adresy dvou sousedů jako svědků, kteří dosvědčí, že se kluk zde nezdržuje.

 

 

      Dále chtějí zákonného zástupce (určili mě jako matku), který bude syna zastupovat v řízení. Myslíte, že mohou toto požadovat? Syn je už plnoletý (bylo mu 19 let). Nakonec ještě požadují dalšího svědka, který dosvědčí, že už v domě nemá žádné svoje věci. Tak nevím - to mám vzít ty sousedy na prohlídku domu? Nebo jak si to představují? Vůbec nevím, co  má úřad právo požadovat, a co ne. Při každé otcově návštěvě na úřadě si tam něco dalšího vymyslí a věc se proto pořád oddaluje.

 

     Víte, máme bohužel strach, kdy přijde nějaká exekuce....

 

Děkuji za brzkou odpověď,

MARTINA

 

 

O D P O V Ě Ď :

 

Milá Martino,

 

      v podstatě je vše, o čem jsi psala, nutné. To z toho důvodu, aby naopak chránili zájmy toho dotyčného. Oni přeci nevědí, jak je to doopravdy... Takže oba svědky vezměte do oné bytové jednotky, kde syn bydlel, ukažte jim, že tam v podstatě nic kluk nemá a že tam opravdu už nebydlí. Oni na úřadě pak podepíšou papír a je to.

 

      Držím palce a přeju všem zúčastněným, aby se mládenec co nejdříve dal dohromady, aby zase v rámci možností sekal dobrotu a všechno tohle bylo už jen nepříjemnou vzpomínkou...

 

d@niela

 

 

 

 

Komentáře (1)add feed
zrušení trv. pobytu : Honza
Dobrý den, potřeboval bych radu. Známá podává žádost o rozvod manželství, vyzvala také manžela aby opustil byt, kdy toto on odmítl s tím, že zde má trvalé bydliště. Byt je majetkem známé, která si ho pořídila za své finanční prostředky, ještě před uzavřením manželství, její manžel - tehdy přítel se na tomto nijak nepodílel, úvěr na koupi je veden pouze na ni, taktéž vlastnictví bytu, on zde má pouze hlášený pobyt.

Prosím o radu jak by měla postupovat a jaká je možnost zrušení trvalého pobytu manželovi v co nejkratší době.
leden 24, 2014 12:42
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]