O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

LEGRACE NA PLACE - ŠMEJDI? PDF Tisk E-mail
Neděle, 26 květen 2013

To se nám toho v poslední době seběhlo...  „Tento džus lehce vyřeší problém vašeho dítěte se sníženou imunitou.“ Ano, takhle na předváděcích akcích přesvědčují dealeři a dealerky firmy Nu skin rodiče malých dětí. A hned úžasný nápoj nabízejí k prodeji – cena 2300,- Kč jedna láhev. Litr a půl džusu. Neberte to...

 

  

 

 

 

 

 

  

     Zákazníky mimo jiné nahání i v mateřských školkách jednak „skenováním“ ruček dítěte (které ukáže jejich minimální imunitu), jednak svými sliby, že zázračný nápoj uzdravuje. 

 

     Divím se, že rodiče naletí na nějaké „měření skenerem“; vždyť hladina vitamínů nebo stav imunity se dá zjistit pouze laboratorním vyšetřením.

 

      Ano, mnoho dětí má po příchodu do školky časté nemoci dýchacích cest, často i sníženou imunitu, rodiče s nimi chodí celkem často k dětskému lékaři, tak  se divím, že se aspoň nezeptají lékaře, nebo neověří si dealerovy žvásty na internetu. 

 

     Opravdu - stačí uvažovat jen trochu rozumně - prvotřídní mrkev a jablka, nehnojená ani nestříkaná chemií, stojí maximálně cca 50 Kč za kilogram. Z toho uděláte něco mezi 0,5 a 0,75 l čerstvé a zdravé šťávy.

 

     Podobné prodejce to chce nikoliv pokutovat, ale rovnou zavírat. Nevím, kolik lidí si to koupilo, ale pokud by nebyla poptávka, tak firma by asi neexistovala. Bohužel - dokud budou lidi věřit podobným nesmyslům (léčivý džus, MMS, živá voda atd), tak budou podobné firmy nejen existovat,  ale i vzkvétat.

 

 

Slyšeli jste o tomto džusu?

Pili jste ho?

Koupili byste ho?

 

d@niela

 

 

 

 

Komentáře (11)add feed
Já bych takové lidi : Sinix
nezavíral.

Pokud se v 21. století, po vší té mediální masáži, najde ještě někdo, kdo na tohle skočí, tak je to jen jeho blbost. Holt, komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. Když je někdo hloupý, zkusí jako pes.

"Jen 2 věci na světě jsou opravdu nekonečné: Vesmír a lidská hloupost. V případě toho prvního si však nejsem tak jistý."
květen 27, 2013 08:30
Hahaha, Sinixi, : Sidon
to máš jistě pravdu, ale na druhé straně se tady může zase použít to Kristovo - vůle tvá tě uzdravila. Další věc je to, že spousta lidí tyhle "šarlatány" vyloženě vyhledává a potřebuje. Když se někdo chce vší mocí dostat do nebe, tak já mu rád podržím žebřík.
smilies/grin.gif
květen 27, 2013 09:17
tak tenhle nápoj jsem pořizovala dětem za jejich nejútlejšího dětství. : Puntíkatá
Jelikož se jeden narodil v únoru a druhý září - nebyla jiná možnost. Recept - kilo mrkve - tenkrát Kč 3,--, kilo jablek - kilo slušnejch asi pětikačku. Jabka oloupat, mrkev očistit, omýt, vše nastrouhat najemno - a vyždímat - tenkrát odšťavovače neexistovaly, takže jsem k tomu účelu měla určenoiu jednu extra plínu která se na nic jiného nepoužila. Důkladně vyždímat do njaké misky - možno osladit trochou medu, nebo pomerančovou nebo madarinkovou šťávou. No - a to je všecko. Ovoce tenkrát žádný nebylo, tak moje děti pily od října do června jenom tohle. Vypadaly, jako kdyby se vrátily z Alp. Jaktěživo nebyly spálený od sluníčka a zrak mají jak rysové. Není na mrkvičku s jablíčkem. Nojo, tyhle vymoženosti tenkrát nebyly....jo a taky se nedalo skenovat...jaksi nebylo na čem.
květen 27, 2013 09:21
Sidone, : Sinix
víra...

Ale jo, při lepší variantě to bude jenom obyčejný džus. Při té horší vyjetý motorový olej, ten už tak zdravý není, ale pořád platí, co jsem napsal nahoře.

Teď jsem slyšel jinou hlášku: "Všichni chtít do nebe, ale nikdo nechtít být mrtvý." Ale to je zcela OT.. Na odlehčení. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
květen 27, 2013 10:04
... : bb2
neslyšela, nepila, nekoupila bych to
ale kde není poptávka, nebude nabídka, takže někdo na to asi zdroje má...přinejmenším mentální ;-)


květen 27, 2013 10:12
bb2 : Michal
ano, máš pravdu, tak je to všude kolem nás.

Konečně, nikdo nikomu ruku neláme aby si to koupil, no a za blbost se platí.
květen 27, 2013 11:18
U některejch typů podvodů : Krakonoš
by spíš měli zavřít podvedenýho. Do cvokárny. smilies/cheesy.gif
Neslyšel, nepil, nekoupil bych. Ale když na to někdo má, neví, za co jinýho by ty dva litry utratil, a zároveň nemá dost času na to, aby se na chvíli zamyslel, tak mu to přeju. čýýýrs! smilies/grin.gif
květen 27, 2013 12:11
Koukala jsem na to : Ivča
ve Vaňkově pořadu. A musím říct, že to má firma báječně vychytaný. Prodej ve školkách paní v bílém plášti...Napřed vyděsit maminky obavou o zdraví dítěte a pak nabízet zázraky. Kdo jiný než vyděšená máma na to může skočit?
květen 27, 2013 17:03
. : Míša šíša
Taky jsem džus poprvé uviděla až na streamu v pořadu "Peklo na talíři".
Překvapuje mě, že si to někdo za ty prachy koupí a věří, že to opravdu funguje. Pak že mají lidi málo peněz!
květen 27, 2013 18:45
... : Čuk a Gek
Toto nie sú len obyčajní šmejdi. Systém skrytého polo-verejného predaja (MLM) je firmou NUSKIN prepracovaný psychologicky do najmenších detailov, aby sa im nedošlo na to, že sa v podstate jedná pyramídu skrytú za predaj produktov. "Distribútori" vo vyššej pyramidálnej hierarchii už žiadne džúsiky predsa nepredávajú a majú len pasívny príjem neporovnatelní s "otrokmi" tam dolu.
červen 27, 2013 10:48
... : Čuk a Gek
Ponúkanie zázračných liečivých džúsov NUSKIN G3 v materskej školke je iba prejavom zúfalstva a frustrácie distribútora - otroka, na najnižšom stupni pyramídy, ktorý musí predať minimálne povinné množstvo produktov, aby nepremárnil u tejto firmy "životnú šancu stať sa už konečne bohatý". Títo ludia prejdú nespočetnými "školeniami" aby boli pripravení odpovedať na akúkolvek otázku naučenými pseudologickými argumentami. Rozpravanie takehoto človeka o zazračných produktoch pripomína skor sfanatizovanú obeť sekty a ja by som ho skor lutoval ...
červen 27, 2013 11:11
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]