O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MMS ANEB JEDOVATOST SAMA PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 31 leden 2013

Narazil jsem na článek o "zázračném" léku MMS. Byl bych rád, kdybyste mi napsali, co o něm víte nebo nevíte. Prohledával jsem internet a musím říci, že ačkoliv se o tomto přípravku dá najít mnoho informací, tak žádné negativní účinky nejsou potvrzeny pokusem, ale jsou pouze teoretické. Zarážející je pro mě, že se tím nikdo z odborníků nezajímá prakticky (nebo mi to není aspoň známo) a že to nebylo klinicky testováno.

 

 

 

 

 

     Můžete mi říci, zda existuje nějaký případ smrti nebo těžké zdravotní újmy spojené s užíváním MMS (jestli můžete poslat odkaz na tuto zprávu). Nikde jsem totiž nenašel jediný případ, kdy by nějaký bývalý uživatel MMS tvrdil, že mu to nějakým způsobem ublížilo. Všichni, kteří tvrdí, že je to nebezpečné, to nemají doloženo experimentem, zatímco zastánci ano.

  

  



O D P O V Ě Ď:

 


     MMS, Miracle Mineral Supplement je dnes nabízen hlavně na internetu jako „konečné řešení všech nemocí“. Výrobek se skládá ze dvou balíčků, s chloritanem sodným a kyselinou citronovou. Smícháním obou složek vzniká chlordioxid (oxid chloričitý), silně jedovatá látka, která se používá k dezinfekci vod a bělení textilu.

 

     Podrobnou informaci o přípravku MMS a jeho rizicích najdete v článku „Žhavá novinka v alternativní medicíně – MMS“ v našem Zpravodaji č. 3/4 z r. 2009 nebo v knize Alternativní medicína a léčitelství (J.Heřt, Nakl. Věra Nosková, 2011). Zpravodaj i kniha jsou přístupné na naší webové stránce. Kriticky se k používání MMS vyjádřila v r. 2010 i česká Státní zemědělská a potravinářská inspekce, která vydala toto varování:

 

 

 

 

 

 

     „Případ MMS je ukázkou naprosto bezohledného hazardování s lidským zdravím, přípravek slibuje konzumentům nemožné, jeho užíváním si však lidé mohou ublížit.

 

     Firmám, které MMS nabízejí jako přípravek k ústnímu užití či přímo jako doplněk stravy, hrozí ze strany SZPI kromě zákazu uvádění zboží do oběhu samozřejmě také citelné finanční pokuty ve správním řízení.“

 

 

 

 

 

 

     Jedovatost chlordioxidu je prokázána bezpečně. Je to silné oxidační činidlo, které sice hubí bakterie a viry, ale také poškozuje buňky těla oxidačním stresem. Při ústním použití je to především poškození žaludeční sliznice projevující se bolestí, zvracením a průjmy.

 

     Bylo prokázáno i selhání ledvin, dehydratace organismu s poklesem krevního tlaku a selhání dýchacích funkcí. Jsou popsány i smrtelné případy. I při dlouhodobějším podávání malých dávek dochází k závažnému poškození řady orgánů, jak zjistily četné experimenty na zvířatech. Pokud se při „léčbě“ používají minimální dávky, doporučené autorem J.V. Humblem, není sice riziko velké, ale přesto nelze používání MMS doporučit. Nemá smysl.

 

     Účinnost léčby pomocí MMS nebyla totiž nikdy v žádné studii u žádné choroby prokázána a nepotvrdilo se, že by zvyšoval imunitu. Přesné odkazy na originální studie, potvrzující riziko a neúčinnost MMS lze najít např. na anglické stránce Wikipedie: http://en.wikipedia.org/wiki/Miracle_Mineral_Supplement.

 

 

JIŘÍ HEŘT

(převzatý článek p. Prof. MUDr. Jiřího Heřta, DrSc.

 z webu Sisyfos)

 

 

Komentáře (39)add feed
Nevím přesně : Manul
Jaky je česky název pro sodium chloritei], (nechce se mi hledat) ale určitě to není chlorid sodný, tedy kuchyňská sůl. To by se pak člověk bal zakapat osolenou rybu citronem...
leden 31, 2013 23:07
Sodium chlorite : Macesska,
je NaClO_2 - chloritan sodný, http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_chlorite

leden 31, 2013 23:35
Sisyfos alebo Klub skeptikov : Hevas
únor 01, 2013 08:46
Já myslela, že MMS : alik puntik
je obdoba sms - ale s obrázkama....
únor 01, 2013 09:12
MMS : Inka kuk
MMSko osobně užívám a mám s ním velmi dobrou zkušenost, užívá ho celá naše rodina, nikdo z nás s ním (pokud dodržel dávkování) neměl žádný závažný problém. Já preferuji takzvanou krátkodobou šokovou terapii (4 denní) a vyhovuje mě. Užívám ho pouze když je to závažné a ne jen na obyčejnou rýmu a kašel. MMSko je velmi dobré na veškeré viry a bakterie v těle, ničí velmi dobře i chlamydie a různé gynekologické dlouhodobé problémy, které jsou nezničitelné, velmi dobrá zkušenost je i na rakovinu, herpes virus.... Ale je nutné mít opravdu dobrý roztok ne nějakou náhražku sava v rámci šetření!!!!! Na MMsku není nutné šetřit stojí asi 550,-Kč a vydrží Vám v celé rodině víc jak rok. Dávkování se odvíjí od toho co tím likvidujete a čím trpíte, jakou máte tělesnou konstituci .... odvíjí se prostě od konkrétního člověka. Pokud se tím předávkujete blijete jako Alík, nic moc znám z vlastní zkušenosti. Je potřeba i velmi striktně dodržet dávkování!!! Smíchávat ty dva roztoky až těsně před užitím, protože pokud si je smícháte předem a uložíte do police, je to silná třaskavina, která Vám smíchaná exploduje!!!!
Jinak je nutné vědět, že MMSko vyčistí vše, jak střeva, tak krev .... takže po kůře MMskem je velmi dobré doplnit střevní flóru přáteskými bakteriemi Probiotky 12 a tělo Probalancem zasaditými minerály a ostatními vitamíny.
únor 01, 2013 13:56
MMS : Inka kuk
prima se s ním také cídí zuby smilies/grin.gif : 4 kapky Chloritanu Sodného (MMS) 4 kapky 10% roztoku kyseliny citronové (Aktivátor) nechají se 2 min zaktivovat a dolít půlsklenicí vody, v té si namáčíte kartáček a čistíte zuby. Máte u toho pocit, jako když si je pucujete vodou z bazénu ale ten výsledný efekt smilies/grin.gif !!!! smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 01, 2013 14:03
MMS : Inka kuk
koupele fungují též úžasně antibakterálně: pro dospělého 1 1 polévková lžíce zaktivovat ve skleničce a nalít do vany s vodou
miminka 1/2 1/2 kávové lžičky ve skleničce zaktivovat a do vaničky do koupele
ničí to různé virózy, mutované chřipky, kterých je nyní mrak a kdo má strach to užívat vnitřně, účinkuje i na některé vnitřní parazity
únor 01, 2013 14:08
nějak : mia I
mi není jasný, proč 550 Kč. Pokud je to opravdu jen kyselina citronová, která stojí na pultě v obchodě desetikorunu a že by ten zbytek byl tak drahej, když jde v podstatě o nějakou bělící chemikálii. Jak je to balení velké Inko.
únor 01, 2013 14:42
... : Inka kuk
balíček kyseliny citronové a dvě tak 1Oti cm lahvičky, nevím kolik mají ml, nedokážu to odhadnout. Já nejsem chemik, tak bych si to asi nelajsla koupit někde jinde. Mě 550,- Kč nepřipadá zase tolik v poměru s tím kolik stojí léky, vitamíny, krémy....
únor 01, 2013 15:01
asi : mia I
bych neměla odvahu to užít s ohledem na to, co taková chemická směs může udělat s játry a ledvinami
únor 01, 2013 15:16
užívá se to v malých dávkách : Inka kuk
v závažných případech. MMS smíchaný v přesném poměru s obyčejnou kyselinou citrónovou uvolňuje po dobu 12 hodin v lidském těle určité množství chlordioxidu, který selektivně ničí vždy jen a pouze patogenní mikroorganismy (parazity, bakterie a viry) neboť ty jsou kyselé povahy narozdíl od zdravých lidských buněk a tkání, které jsou zásadité. Tím rozváže ruce imunitnímu systému, který pak může opět dělat svou práci. Samotný chlordioxid se rozloží na běžné látky, které tělo vyloučí nebo může dále využít.
Jednoduché, geniální a nesmírně účinné. MMS není "lék" ale zcela normálně fungující chemická látka, proti níž patogeny nemohou vyvinout odolnost, jako v příklade antibiotik. A ve srovnání s chemickými léky, které nadělají paseku v celém organismu.
únor 01, 2013 15:57
Mě to přijde hodně zajímavý.... : opas
Ať se vymyslí sebevětší ptákovina, homeopatiky počínaje a MMS konče, tak vždycky přijde někdo a tvrdí, že jemu to funguje smilies/grin.gif
únor 01, 2013 16:05
To se zase vydělává na naivitě lidí! : Myška
Já jsem tomu článku nejprve moc nevěnovala pozornost, mám docela fofry, ale jak jsem se dočetla, že to léčí všechno včetně rakoviny, tak mě to zaujalo. Chudáci vážně nemocní, co tomu uvěří.
A že bych miminko zrovna koupala v bělícím prostředku, tak na to mě taky neužije.
únor 01, 2013 16:13
opas, : bb2
nebudu tě přemlouvat k víře v homeopatika, ale rozdíl v dopadech užívání homeo nebo MMS vidím velký - zatímco o prvním se dá v nejhorším případě říct "vejdi a neuškoď", tak o směsi kyseliny citronové s chloritanem sodným ne.

Jo, mému psovi před několika lety homeopatie fakt pomohla, resp. zachránila ho. Ve chvíli, kdy už mu nedokázali pomoct veterináři, žádné léky nepomáhaly a navíc je přestal snášet, trpěl a odkládali jsme utracení, jsem jako poslední pokus zkontaktovala v Brně veterinářku, která se zabývá i homeopatií. Tehdy tu ještě nebyla distribuce všech homeopatik, které pes potřeboval, takže se objednávala přes jednu zdejší lékárnu ve Francii. Dorazily drobné kuličky, co mu padaly z huby ven, jak mu uvízly v pykách. Pak jsem je rozpouštěla ve vodě a stříkala mu roztok do tlamy stříkačkou. První tři týdny bylo peklo, vypadalo to jako rozklad zaživa, doslova z něj zevnitř kůží ven šel hnis, hnus. Po celém těle mu slezla srst,strašně páchnul, tak jsme ho přikrývali prostěradly, aby se to tolik nešířilo. Veterinářka nás upozornila, že to bude mít poměrně dramatický průběh, ale ve dnech, kdy mu po těle naskákaly obrovské puchýře, které následně praskly směrem dovnitř a obnažila se tkáň, jsem musela zmobilizovat hodně vůle, abych ho prostě neodvezla na injekci. Tenhle očistný proces trval asi tři týdny, pak přestal "téct", dostal antibiotika, rány se zahojily, pěkně zevnitř ven, dorostla krásná nová srst a pes nabral zpátky 10 kilo. Je to 6 let, léky co musí brát denně snáší bez potíží. Ze psa s prognozou dožití max. 6 let je spokojenej, žravej a sexuálně velmi aktivní senior ;-) ve stabilním zdravotním stavu. Když umře ted, bude to v přiměřeném věku a po dlouhém, spokojeném životě.
Ale vím, že někomu zase nepomohla ani homeo. Rozhodně ale neublížila - pokud si člověk neublíží tím, že vynechá klasickou medicínu. Kdežto MMS ublížit může.
únor 01, 2013 18:28
Inko kuk, : bb2
na webu "výrobce" MMS jsem se dočetla složení:
Chloritan sodný 100% kvalita. Každé balení obsahuje:
1 x láhev 24,5% roztoku chloritanu sodného (100ml), láhev je opatřená bezpečnostním uzávěrem a kapátkem pro přesné dávkování

Tak myslím, že byste hodně ušetřili, kdybyste si to koupili v drogerii a ředili sami...
únor 01, 2013 18:34
... : bb2
Legrační je bezpečnostní list, který na web u svého ""léčiva"" uvádí sám výrobce, pan František Barančík z Rýmařova. Ten list by mě odradil, i kdybych nevyrostla v rodině chemiků, farmakologů a stavařů:
1.2. Použití látky nebo přípravku
- Textilní průmysl (Bělící činidlo)
- Papírenský průmysl (Bělící činidlo)
- Při úpravě pitné vody, úprava průmyslových vod, čištění odpadních vod
- Výroba chemikálií (ClO2)
- Dezodorační procesy


Klasifikace látky nebo přípravku podle zákona
Nejzávažnější nepříznivé účinky:
Označení nebezpečnosti: žíravý, zdraví škodlivý
R-věty:
Zdraví škodlivý při vdechování a při styku s kůží.
Uvolňuje vysoce toxický plyn při styku s kyselinami.
Způsobuje poleptání.
Klasifikace:
Xn; R 20/21
R 32
C; R 34
Produkt je klasifikován jako nebezpečný.


A když ne ten BL, tak tohle:

Jim V. Humble i pro Českou republiku velmi důrazně doporučil, aby firmy, které MMS v ČR nabízí, neposkytovali žádné mailové, telefonické či dokonce osobní konzultace o užívání MMS. Pro mnohé je jistě rozčarováním, že jsou odmítnuti, když zavolají s prosbou o radu do firmy, která jim MMS dodala. Pokud ovšem chtějí tyto firmy fungovat, je taková praxe nutná, neboť mnoho jedinců či firem v okolních zemích už z tohoto důvodu muselo ukončit činnost a distribuci MMS zastavit.


propánajána...lidé, čtěte, myslete...
únor 01, 2013 18:35
bb2, : Macesska
Mě u bezpečnostního listu pobavily i jiné věci. Třeba pokyny pro skladování. Ale ať se každý zasměje sám http://www.emms.cz/images/stories/mms/chloritan_sodny_roztok.pdf

Jinak ve Fichemě ho mají kilečko (800 g) za dvě stovky. http://www.fichema.cz/bazenova-chemie-chloritan-sodny-naclo2-c-37_38_110.html
Verze MMS vychází dle webu srovnanicen ca 1400 Kč za necelého půl litru. No nekup to smilies/cheesy.gif
únor 01, 2013 21:33
bb2 : opas
Mě bohatě stačí dvě fakta:
- homeopatie byla "vynalezena" v roce 1810, tedy před objevem virů, bakterií, atd...
- nikdy žádná studie neprokázala jejich účinek

Porovnej si svoji chválu na homeopatika a Inky chválu na MMS, je to v podstatě ten samý text. Jediné, co jsem schopen u homeopatik bez problémů uznat, je jejich neškodnost.
únor 01, 2013 22:02
Opasi, : bb2
mýlíš se, nechválím homeo, jen jsem popsala svou jednu dobrou zkušenost s nimi, a věřím jiným lidem, když popisují taky svou dobrou zkušenost, stejně jako věřím těm, co jim homeopatie nebyla k ničemu.

Tím pádem vím, nejen na základě své jedné dobré zkušenosti, že to může někdy někomu pomoct. A protože to zatím nikomu neublížilo, tak si to nezaslouží zatracení. Jako bylinkový čaj, který uvaříme dětem na škole v přírodě postiženým žaludeční nevolností, a ten čaj uleví jen třem dětem z dvaceti, ostatním je stále stejně blbě, ale ne hůř.

Inky chvála MMS je obecný reklamní text, není to přesný popis vlastní zkušenosti. O homeopatii bych rozhodně nemluvila, a nemluví tak ani homeopaté, že je "geniální, nesmírně účinná".
únor 02, 2013 01:23
... : bb2
homeopatika jsou taky levná, tedy když jsem je kupovala psovi před šesti lety, stála 1 tubička kuliček kolem 40-80 korun podle druhu. Léčba homeopatiky nás vyšla dost levně.
únor 02, 2013 01:27
Macessko, : bb2
jojo, taková žíravinka, když se pěkně zabalí, pořádně napálí cena a doplní se tajemným pokynem, že nikdy nikomu nic k tomu povídat nebudeme! může si to jen koupit a užívat! ...to je panečku byznys.
Jo, být tak kreativní...
únor 02, 2013 01:30
MMS : Akena
Chloritan si objednejte z Fichemy, je to nejlevnější. Ti ostatní už na tom jen vydělávají. Hodně štěstí
září 28, 2013 20:45
oxid chloričitý je "extrémne jedovatá látka " ? : Jan Holík
Tedy autor článku je buď neskutečně hloupý a nebo rafinovaně mazaný !!!
říjen 20, 2013 21:10
Ten Heřt lže : HonzazMoravy
Musel bych být podle sisyfilitika Heřta už dávno mrtvej, když užívám MMS, CDS a DMSO už čtvrtým rokem. Levný nepatentovatelný uzdravující prostředek se nehodí farmakologické mafii do krámu, přišla by o miliardy za předražená léčiva, která většinou vůbec neléčí a jen potlačují příznaky onemocnění. Proto se snaží všemi možnými prostředky přes zkorumpované oficiální istituce šířit nepravdivé a odrazující dezinformace. Heřti, Noskové a podobní jsou jejich zaprodanci, tvářící se jako vědecké kapacity. Žádní vědci to nejsou, pouze mediální kašpárci a lháři. U každé látky její prospěšnost nebo jedovatost záleží na množství a koncentraci. Lze se upít k smrti i čistou vodou. Kysličník chloričitý většina z nás pije ve vode z kohoutku (vygoogluj si třeba twinoxide). Jediný "smrtelný" případ vláčený mafií exemplárně po soudech nakonec skončil rozsudkem, že příčinou úmrtí nebylo užití MMS. Žádné selhání ledvin a jiná "závažná poškození orgánů" nehrozí těm, kdo se vlastními silami uzdravují podle doporučených postupů. Úspěšných uživatelů je už ve světě přes deset miliónů a tento fakt už žádná mafie ani sisyfilitici nemohou popřít. Máme naštěstí internet a sociální sítě, kde lze donekonečna lovit osobní zkušenosti uživatelů MMS a to je mnohem větší argument, než zmanipulované "vědecké" studie, po kterých kritici vždy tak hlasitě touží! Tento trend už zastavit nelze, ač se o to oficiální struktury všemožně snaží. MMS funguje - a výtečně - mnoha lidem zachránil život.
leden 04, 2014 15:32
česká klasika : nelékojed
To je stará česká klasika nic si nepřečíst,nebo pouze nadpis a pak jako vrána krákorat do internetu své bohapusté výjevy o bělidlech a pod. Je to tak,protože nikdo z nich ani neví,kdo je Jim Humbel a co vymyslel a vyzkoušel úspěšně v Africe na spoustě lidech,co zachránil před jistou smrtí.Jsem si jist,že MMS a CDS v případě své vážnosti onemocnění samy vyhledají.To je ta klasika českého srabu.Jen kecat a nic nevědět.
únor 18, 2014 00:19
nějaký divný : bolí mě zub
Chloritan sodný - NaClO2
24,5% roztok chloritanu sodného ve vodě
Použití: Bělení papíru.
Balení: 1000 g (800 ml) v PE láhvi s bezpečnostním uzávěrem
Nebezpečnost: Oxidující, zdraví škodlivý - poškození orgánů, poškození očí, vysoce toxický pro životní prostředí
H271 Může způsobit požár nebo výbuch; silný oxidant.
H302 Zdraví škodlivý při požití.
H318 Způsobuje vážné poškození očí.
H373 Může způsobit poškození orgánů při prodloužené nebo opakované expozici.
H400 Vysoce toxický pro vodní organismy.
Technická specifikace:
Chloritan sodný (NaClO2) Min. 300 g/l / Min. 24,5%
Dusičnan sodný (NaNO3) Max. 0,03%
Chlorečnan sodný (NaClO3) Max. 0,45%
Arzén (As) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Chrom (Cr) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Rtuť (Hg) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Nikl (Ni) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Olovo (Pb) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Antimon (Sb) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného
Selen (Se) Max. 0,1 mg/kg 25% roztoku chloritanu sodného

žeby se všechny tyhle jedy zneutralizovali s obyčejnou kyselinou citronovou?!
to se mě moc nezdá
březen 16, 2014 20:37
Proč raději nedržíte tu hloupou hubu zavřenou? :) : To je keců
To je keců, to je chytrých názorů. Kolik z vás má s tímto přípravkem osobní zkušenost,že to kritizujete a odsuzujete? 99% z vás bude číst dál - proč 99%? To se brzy dozvíte smilies/smiley.gif

Já, moje okolí a moje rodina jich například máme dost, včetně vyléčení těch terminálních nemocí.

Přesně kvůli vám, ovečkám, který si raději místo "bazénové chemie", koupí sloučeninu jedů v pilulkách pod sofistikovaným názvem bezpočtu farmaceutických společností, který to, samosebou, dělají pro Vás, protože oni to přece skoro zdarma, s dobrými úmysly. Ježiš, vlastně ne, ještě k tomu za to chtějí 10x tolik, ale to nekritizuje nikdo, to jen pindáte, že platíte ranec, ale že to ani nepomůže, to už neřeší nikdo nikde smilies/smiley.gif Pilulky, které Vám, mimochodem ,předepsal ten přiblblej hošík, který během 8 let na gymplu nepochopil jediný vtip o pepíčkovi.Ten, který musel ležet 12 hodin denně v knížkách, protože postrádal přirozenou inteligenci a nahrazoval ji 5-ti násobným studijním časem, aby nakonec dělal povolání, na který nikdy neměl a u toho vám povídá: "Zkuste tyhle prášky, snad to zabere, kdyby ne, zkusíme jinou možnost". Tomu vy věříte smilies/smiley.gif A to je dobře, jen si tu pochcípejte na raka, my ostatní, kteří s tím rakovinu vyléčili, si tu vystačíme sami. A zatímco vy budete prdět do hlíny, my se tu zasmějeme a posmutníme nad těmihle výlevy smilies/smiley.gif

A pointa je ještě horší. Nemá to totiž vůbec žádnou pointu, jelikož 99% lidí na světě jsou zmedializovaná, komerční banda pitomců. Jen reprodukujete to, co do vás tenhle svět nacpal.
Žádný podložený argumenty, jen ty praštěný dedukce, který na oko dávají smysl jen těm, kteří do těch 99% patří. No hold, my, jedno zbývající procento, to tu musíme s ovečkami nějak přečkat a občas se pokusit něco naznačit, že by se třeba nějakým zázrakem rozšířil pomyslný proužek spektra alespoň na 2%? No uvidíme.
Ještě jedna možnost...čtěte pozorně...Nepijte MMS ani CDS, mohlo by vám to poleptat orgány!
Uvidíme jestli to zabere jako s tím zábradlím v Obecné škole.

Nicméně, i kdyby to z vás, ubreptaných blbů, přesvědčilo alespoň jednoho jedince, tak jsem tu, doufejme, neztrácel čas.




duben 21, 2014 02:02
pokus : 123
pokus
červen 03, 2014 02:51
úhel pohledu 1 : 123
Často se zde poukazuje na toxicitu chloritanu či oxidu chloričitého. bezpečnostní list popisuje vlastnosti toho, co se dodává, a to je koncentrovaný roztok. Vypijte ho a zabije vás to. Ale nevím, že by někdo radil takové použití. Jaksi se při tom zapomíná že všechno je o koncentraci. Ve skutečnosti jsou to kapky, 1 až 10, či jak. Do sklenice vody.
Potřebujete příklad? Nejpřirozenější z látek - sůl.
Kažej, i debil ví, že když si osolí polévku přiměřeně je to fajn. Když jí tam nasype půl kila, nejen, že to bude nepoživatelné, ale kdyby to do něj nalili, nejspíše ho to zabije taky.
Dívám se dívám
http://www.lach-ner.com/files/7647-14-5_Chlorid_sodny_CZ.pdf
červen 03, 2014 02:58
úhel pohledu2 : 123
Str. 4 dole - LD50. Pro člověka data nejsou, ale můžeme aproximovat.
Nyní v dalším okně koukám do googlu, na řetězec toxicita vody. Nic nenalézám. Zkouším tedy LD50 vody. Mám na prvním odkazu wiki.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Toxicita
obecné kecy
zkusím otrava vodou. To je lepší.
http://www.osel.cz/index.php?clanek=2748
Je tam i pramen.
Z textu :
Pro lepší představu jak to s vodou v našem těle je, nebude na škodu si připomenout, že u zdravého člověka, který je v klidu, jsou jeho ledviny schopny každou hodinu vyloučit 800 mililitrů až jeden litr moče. Kupeckými počty dojdeme k tomu, že aniž bychom se ohrožovali na životě z případné intoxikace vodou, můžeme za hodinu vypít 800 mililitrů až jeden litr.
Nemám tolik času, ale věřím, že k LD50 vody bych se dopracoval.
Můžeme se tady sjednotit, na tom, že jsem dostatečně rozebral otázku souvislosti množství a toxicity? Já myslím, že ano.
Jestliže je pravda, že to dávají do pitné vody, je jasné, že exituje oblast bezpečných koncentrací, která přechází do oblasti nebezpečných koncentrací.
U léků se bezpečná oblast nazývá terapeutické rozmezí. Že předávkování léky nebo třeba fazolemi na slanině nebo vejcemi na tvrdo bude smrtelné můžeme přijmout za hotový fakt.
Proč neuvažujeme stejným způsobem o MMS?
Otázka je, kde se pohybuje Humble se svými koncentracemi. Kolik lidí mu umřelo? Kolik lidí by umřelo bez jeho "zaříkávání a nakuřování"? Jaká je v těch oblastech bez péče průměrná úmrtnost třeba na tu malárii?



Ale obraťme pozornost do našeho světa. Řádně zpracovaný občan tomu moc nevěří. Teprve až ho jím zaplacený zdravotní systém zcela opustí, po té co řádně pustil žilou jeho zdrtavotní pojišťovně v řádech statisíců až milionů obrátí se tento na jak byste mohli říci, na mastičkáře. Jestliže zcela libovolný mastičkář pak má u svých jinde odepsaných pacošů přežití např. 10%, pak má své místo na světě, i kdyby to byl čistý placebo efekt, protože neznám lepšího léku. Bude-li mít přežití 30% budete mluvit o zázraku, zejména, bude-li to vaše vlastní dítě.
Jediná vada na věci je, že "z toho nic nejni", jak se mi vyjádřil jeden lékař.
Kam bysme to přišli, kdyby se lidi začali léčit doma nějakýma pochybnýma všelékama? Co? A co kdyby se ukázalo, že to na 50% funguje? Víte kolik lidí by přišlo o práci všude ve vyspělém světě? To taky znamená snížené prodeje všeho protože podpora není nic moc. A ti výrobci a distribuční řetězce toho "všeho" by taky museli propouštět nebo zavřít. To by byla teprve krize!
Je to dobře promazané soukolí, tenhleten koloběh peněz. Nějakej Humble nám do toho nemůže sypat písek. Je to tak? Chcete přijít o práci v podniku navázaném na autoprůmysl, protože polovina doktorů nebude mít na nové auto? Rozmyslete si to. Jedno z desetitisíc dětí usmrcených třeba po očkování nebo vleklé ale většinou snesitelné zdravotní potíže po druhou polovinu života pro většinu, nebo práce pro většinu abyste mohli slušně přežít.
Otázku, jestli toto je ten smysl života, co si ho všichni představujeme, nechám na jindy.
Řekli byste, že v jednoduchosti je síla, budiž, jestliže se ClO2 v organismu přirozeně v jisté míře vyskytuje, jak se tvrdí a v tom je klíč k slušné toleranci přípravku, věřím, že to i funguje. Ale jak jsem výše napsal, masové rozšíření bude mít důsledky, které by jste v prvním přiblížení neočekávali.
Jednoduchá řešení neexistují.
P.S.
Abychom nemlátili prázdnou slámu, první nástřel dávkování.
Kapka vody má 0,18 g. U roztoků se to liší podle povrchového napětí, ale řádové rozdíly tam nejsou. Řekněme tady 0,18 x 0,245 x hustota (ať nežeru) 1,2 = 0,05 g Chloritanu na sklenici vody, nebo malé násobky, bude-li kapka větší. a z toho teprve vytěsníte účinnou látku - oxid chloričitý, kterého bude ještě tak polovina (pálím od boku), a z toho vám ještě polovina uteče při míchání. To taky pálím od boku, třeba jste šikovní. Hustá, ale opravdu hustá koncentrace!!!!! To s Vámi bezpečně švihne.

Omlouvám se, v celku nebylo možné příspěvek vložit. nevím proč.mkfm

červen 03, 2014 03:01
MMS-pro mě zázrak: : Verča
S MMS mám velmi dobrou zkušenost i celá naše rodina smilies/smiley.gif Nejen,že vyléčí každou virozu,rýmou počínaje a v podstatě i konče,protože v pořádnou chřipku se to nikdy nerozvine smilies/smiley.gif Ale co mě přesvědčilo nejvíce,byla záchrana mé kočičky,která onemocněla tak,že jsem uvažovala o euthanazii.Nejedla a nepila,vše vyzvrátila.Vyhubla na kost.Napadlo mě ji dát MMS.Byl to opravdu slabý roztok,protože nemohla skoro vůbec polykat.A i to malé množství stačilo k tomu,že se začala pomalounku uzdravovat.Bála jsem se léčbu přerušit,tak jsem ji ho nepravidelně,podle toho jak jsem byla doma z práce podávala asi 2 měsíce.Nyníje z ní krásná a zdravá kočička,snad ještě vitálnější než před nemocí.Dříve ji často teklo z očička,asi v sobě nějakou infekci nosila od narození,nebyla z dobrého chovu.Je to papírová kočička z chovné stanice.Pokud by MMS bylo toxické,tak by to kočička nemohla přežít,kočky mají velmi špatnou detoxikační schopnost jater a došlo by k selhání.Toto mě opravdu přesvědčilo,že MMS je zázračný lék.Asi před měsícem jsem ho podala i malé čivavce,která začala chrchlat a chrochtat,skoro se dusila.Po podání asi 3 dávek MMS je naprosto zdravá.Celá rodina to používáme a jsme zdraví a vitální.Tak dobře jsem se ještě nikdy necítila.Proto mou zkušenost předávám dál,třeba tím pomůžu překonat u někoho strach s jeho požitím,kdyby ho potřeboval ke své léčbě smilies/smiley.gif
listopad 21, 2014 21:24
dotaz pro Verču : Maru
Verčo prosím v jaké dávce lze podávat kočce? Píšeš, že jsi podávala své nemocné kočičce - v jakém poměru ředění? Mám nemocného kocourka, již přes rok téměř každý den zvrací, již jsme vystřídali 5 veterinářů, ale nikde nám nepomohli, neví si s tím rady. Kocourek má 4,5 kg hmotnosti a u MMS se uvádí, ze pouhá 1 kapka je na 11,4 kg hmotnosti.... Jak tedy správně naředit na vhodné dávkování pro malého kocoura?
listopad 25, 2014 00:34
Pro Maru : Verča
Maru já dávala uplně vychrtlé,dehydrované kočičce,které už musely selhávat i ledviny ve 2 ml stříkačce to,co jsem aktivovala sobě.Já si aktivuji vždycky 3 kapičky Chloritanu s 3 kapičkami kyseliny 50%.Potom odhadem zaliji asi 3 dcl hrnek.A z tohoto množství 3 dcl jsem odebrala do stříkačky a podávala kočičce vždy asi po 2 hodinách trošku do tlamičky.Kupodivu to docela snášela bez protestů.Asi věděla,že ji chci pomoci smilies/smiley.gifKdyž jsem byla v práci,tak jsem ji to dala ráno a pak až večer.Po pár dnech začala nabírat síly a snažila se najíst.Tak jsem ji podávala zpočátku Calopet.Opravdu se toho neboj a kocourkovi to dávej.V chovech koček lítá tolik infekce,hlavně virových,že tím tvůj kocourek může být postižený.Moc ti přeji aby se uzdravil.Klidně se ještě ptej,kdybys potřebovala a napiš jestli to kocourkovi pomohlo.Byla bych moc ráda smilies/smiley.gif
listopad 26, 2014 21:53
Chytrému napověž... : Nadia
Znám spousty lidí, kteří si vyléčili nespočet různých nemocí - neposled kamarád rakovinu prostaty, bez jediného zásahu lékařů. Používám MMS - na cokoli, na odřeniny, řezné rány, tátovi vyléčil rakovinu slinivky až když byli lékaři v koncích, já si léčila dříve chřioky, ale ty už nemívám. Na stres - bylo to úžasné, ten pocit klidu, jaký jsem dlouho nezažila, nedám na něj dopustit. Jak říkám, chytrému napověz - hloupí ať se bojí dál. Prostě, odvážnému štěstí přeje.
září 07, 2015 00:07
Co Hippocratova přísaha? : Lůca
Jsem zdravotní sestra,ve zdravotnictví se pohybuji už přes 2O let .Každý by si měl uvědomit ,že lékař je vzdělaný člověk ,který pacienta chce léčit a ne poškozovat.Proto by nikomu nepodal lék ,který není klin.testovaný a mohl by cloveka poškodit.Je mi smutno z lidí ,kteří si hrají na "lékaře" ač mají mnohdy pramalé zdravotnické vzdělání.MMS nabízejí ,osobně ho konzumují a krmí s ním své zdravé děti.Myslím ,že zasahovat do organismu mms může mít fatální důsledky.Naše telo osídluje mnoho prospěšných a méně prosp.bakterií ,ale ty spolu žijí v určité harmoniji.Co se stane, když své tělo začnete "cistit mms" a narušíte tu křehkou rovnováhu?

září 23, 2015 14:14
MMS-pro mne zázrak : Verča
Lůco a řekněte mi jediný důvod,proč nezačnou testovat MMS na nemocných zvířatech?Asi ze strachu,že by se zázračný léčivý účinek bez vedlejších účinků prokázal.Já ten důkaz mám přímo hmatatelný.Jak říká nahoře Nadia:-))Chytrému napověz:-))A mimochodem jsem také zdravotní sestra.Ale s lékaři zatím moc dobré zkušenosti nemám.
září 24, 2015 20:27
pro Verču : Lůca
Milá kolegynko,nevěřím ,že mms nemá vedlejší účinky .Myslím že kdyby to byl opravdu takový zázrak tak se najde nějaký bohatý mecenáš a klinické testy i na lidech provede.Nevěřím ,že náš svět je tak krutý ,že by nechal umírat tolik lidí na světě ,když se našel tak "zázracný lék.
září 30, 2015 13:58
Pro Lůcu-Verča : Verča
Lůco,svět je krásný,ale lidi bohužel krutí jsou.A pro zisk a peníze jsou schopni čehokoli.Alespoň někteří.Ale o tom nemá cenu diskutovat.Tady se pár lidiček snaží zveřejnit své zkušenosti s přípravkem,který se snaží určitá skupina lidí zašlapat pod koberec.Z jakého důvodu,to si může každý domyslet.Já se nesnažím nikoho přesvědčovat,aby začal MMS pít,jen píši to,co jsem sama zkusila a jak mně i mým zvířátkům pomohl.Je samozřejmé,že pokud jste zdravá Vy i Vaše rodina,tak vás nenapadne toto pít.Ale pokud je to poslední šance,jak se vyléčit např.z rakoviny,tak o tom určitě uvažovat budete.Proto lidé sdělují své zkušenosti,aby odbourali z tohoto přípravku strach.Moje maminka se hrozně bála rakoviny a také na ni zemřela.Já se naštěstí bát nemusím,protože vím že tento přípravek by mi pomohl.Možná i proto rakovinu za celý život nedostanu,protože z ní opravdu nemám strach:-))
říjen 02, 2015 21:39
pro Verču : Lůca
Máte pravdu ,že člověk vyzkouší vše ,když už selže vše ostatní.Lidé to dávají ale svým zdravýn dětem ,které můžou konzumovat jiné bezpečné podpůrné prostředky.Myslím,že nikdo neví,co to může v lidském organismu napáchat ,hlavně v tom dětském.Jsem ráda,že vás to zbavilo strachu z rakoviny ,ale k tomu se dá dojít asi i bezpečnějším způsobem.Vemte proboha rozum do hrsti.Já jako sestra jsem vždy v ruce obrátila každou ampuli ,než jsem jí aplkovala nemocným.V životě bych si nedovolila podat lidem něco ,co není řádně prověřené .Vím jakou cestou si musí projít každý lék ,než ho lze podat lidem.Dlouho jsem pracovala na záchrance tak trochu vím o čem mluvím.Je to ale čistě vaše věc.Mimochodem moje mamka je úspěšně už 4 rok odoperovaná s karcinomem moč. měchýře .Když teď na to koukám s odstupem času .Proč přežila ?Včas se na to přišlo ,/moč .měchýř už nemá/,díky zlatým rukou Mudr.Hafudy toho času v Náchodě,a hlavně protože měla ohromnou vůli přežít a nezlomilo jí to.Pro mě je to prostě naředěný jed , jeho prospěšné i nežádoucí účinky nikdo neprověřil a každý zkušený odborník Vám vyvratí ty dedukce o látce která vzniká a jak působí v těle.
říjen 06, 2015 23:33
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]